- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вече сме септември,15-ти идва ! Как е настроението ? :D
И аз така правя като ми е скучноПървоначално написано от spexx
Бам слушалките в ушите и ме нема вече
![]()
Хах, и аз така си виках, но кво стана - 8ми клас мина и замина, сега ще съм 9ти.. Настроението - хем искам, хем не - просто там ми се уплътнява времето, пък и тая година си казах, че ще взема стипендияПървоначално написано от cxanitka
![]()
.. Дъртата коза по математика трябва да се скрие и ще ходя всеки ден на даскало с голям кеф
Иначе 8ми клас ми беше лесен (може би щот не се изместих след 7ми, не знам дали беше грешка, ама съм си в добро даскало и те така), за 9ти не съм сигурен.. Имаме доста новички (и то все момичета
(в класа сме 8 момчета и 21 момичета
)) и искам да се видя с другите (жалкото е, че сега се разделихме с доста приятели
заради тъпия бал) Какво друго - то времето лети - сякаш вчера беше 15.06, сега е 4 септември.. 10 дена, на 11 сме под ножа вече.. Ставането поне първия срок няма да ми е проблем, 'щот съм втора смяна. Интересно ми е по психология коя изкукурогала дъртофелница ще ни преподава, ноо.. Да става квот ще, аз ще се забавлявам на макс тая година - някак си свикнах с ученето толкова много, че даже цяла ваканция не можах да се отпусна като хората, все си мислех, че "ето, утре съм на даскало, нищо, че днес е 5,07 примерно).. Ноо кво да се прави.. Ще уча, кафенца мафенца и тн. Както си му е реда ;д
Нещо средно..![]()
![]()
![]()
![]()
The art of simplicity is a puzzle of complexity.
Още малко и ще се депресирам.Най- умния ученик от класа ми и въобще от випуска напуска училището. Новата ми класна е още по-гадна от предишната. Миналата година ни преподаваше по Психология и Логика (и ни остави ниски оценки
), а тази година ще я виждаме само в час на класа. КЕФ.
![]()
По-бързо да дойде втория срок, за да сме първа смяна с 12-ти клас, ще се чупим от часовете, за да гледаме волейболните мачове, даже ще ни извинят отсъствията, понеже шефа е печен.Мачкай, ЕГ, мачкай!
1+ Прав/а сии!Първоначално написано от spexx
Настроението пак е кофти. Пак идва 15-ти, всички пак тръгват на училище, а за мен ще е поредния ден ,в който ще отида на работа.![]()
Приятно изкарване на първия учебен ден и успешно изкарване на новата учебна година.
Някво странно.. Хем ми се ходи на даскало, хем не ми се ходи.. втф![]()
![]()
The art of simplicity is a puzzle of complexity.
Интересен ми е новият клас!
I hate cold-blooded people !!!
Сега нов клас .... ново даскало.... и докато свикна незнам кво ще правя... Ако има някои случайно в тази тема от ПГЕЕ гр Пловдив . И да е 9-ти А-клас (Специалност Ел обзавеждане на произвотството) да пише на ЛС![]()
Пак трябва всеки ден да гледам физиономиите на даскалите. И това ставане рано сутрин.Сега свикнах да седя по цяла нощ буден и да спа през деня. Не знам как ще се оправям с гадната аларма, като почнем.
![]()
It matters not how many times you fall down.
What matters most how many times you rise.
Mistakes build the character and character takes you places that money can't.
И аз съм така, но почвам втора смянаПървоначално написано от king95
![]()
Лошо ми става само като си помисля за даскалото!
Тая година съм в нов затвор , обаче изобщо не ми се почва.
ох..сложно ще е е..
никво настроение нЕмам![]()
не ми се почва..
но вече ми и писна от лятото.. бла.
![]()
Първите две-три седмици ми е радостно, че има малко разнообразие, но после се скапва. Иначе в момента си го чакам с нетърпение. Тази година 10 клас - става все по-лесно и по-лесно.![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
мда това е най-точното с което мога да се изразя ://Първоначално написано от xKiFlA
Не искам да ми се говори за 15-ти не искам да мисля за него,но...няма как ;//
Иначе ще ми е интересно да уча,после да ходя на олимпиади и т.н.,ама другата част със самата обстановка в училището с хората там...абе ужс![]()
все ми е тая
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
чувствам се.. странно ? ;// са' ще съм 8ми клас и ми е някакво хемм интересно хем.. незнамостанаха 10 дни блаа..
![]()
Женско !
проблем ми е само ставането в 7 и 30 другото ми е се тая![]()
![]()
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
на 13 започвам 1-ва год в университета в шумен и ми е... доста зле хахаха и като видях как повечето са от селата някакви и с момичета не излизам... просто нз ...снощи бях на гости в един приятел и до 4 и 30 сутирнта му приказвах как ще си приказвам и какво с момичетатрагедияяяяя
ужас..хем искам да видя някои хора,хем ми си реве,че лятото си отива..абе ужас ;xx
Vanity..
Definitely my favorite sin.. ;]]
Някой хора ставаме в 5:30, така че си си добре ти...Първоначално написано от OtkrovennoBezrazlichna
![]()
![]()
Ами да, аз трябва да ставам в 6:00 - 6:30Първоначално написано от Nqkuf
![]()