- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вече сме септември,15-ти идва ! Как е настроението ? :D
Не ме бърка,че наближава 15-ти.
Тая година съм ще съм с нови хора,но не ме интересува изобщо дали ще се впиша.Загубих интерес към светските контакти и към отношенията в училище още,когато напуснах старото ми даскало.
Fashion is my passion.
Mмм аз тази година съм 8-ми клас.Ново училище,нови съученици,нови учители,нови врагове (<--това е много важно![]()
) И бих казала че ми е леко притеснено.Вярно е че ще има няколко деца от предишния ми клас ама те са момчета
Запознах се и с няколко момичета,но все пак не са всички...И пак казвам като цяло ми е притеснено заради новият клас
![]()
![]()
Don't let your fears stray the goal. : ))
Сега нов клас .... ново даскало.... и докато свикна незнам кво ще правя... Ако има някои случайно в тази тема от ПГЕЕ гр Пловдив . И да е 9-ти А-клас (Специалност Ел обзавеждане на произвотството) да пише на ЛС Smile
Настроението е зле,'щото хииииииииич,ама хич не ми се почва!Разбрах,че ще имаме супер гадните учители.. ии не знам направо.Тоя 9ти клас ми се вижда супер труден.Осми беше готино,а сега..Като дойдат всичките предмети.Т'ва Георграфия,История,Химия,Б ология,Физика.. че някои от тях и на чужд език трябва да ги учим.Егати!
Имам един въпрос,който малко е извън от темата:
Тия,които са били вече 9ти клас,могат ли да кажат дали в началото на годината се правят входни нива?'Щото тия в езиковите гимназии дето не са учили в 8ми клас никакви разказвателни всичко им е каша.![]()
И аз съм като теб, но на нас ни казаха, че ще правим входни дори и по разказвателните предмети, защото като започнем дскл ще си преговорим някои неща от 7 клас.Първоначално написано от Colouring
Живей за удоволствието защото си направен от него.
леле още 7 днииииииии![]()
![]()
![]()
колко бързо мина ваканцията..
:P
Eдна уsмiвка не sтрува нищ0, а правi мноГо! Не трае повече оt Мiг, но sпомена за неЯ понякога е вечеН.. : )
Първоначално написано от me4o0
![]()
![]()
Стига бе..
ти ме съсипа!![]()
някой друг ? нищо не помня от 7 клас.. мъгла ми е па входни да правяПървоначално написано от Colouring
Искам вече на даскало. Няма по-яка гимназия от моята и с нетърпение чакам моментът, в който ще се видя със съучениците си, ще полеем 15ти септември с по една биричка, ще се забавляваме, ще целим зайците и Шушков с моркови и зелки, ще се пръскаме с вода, ще свирим на китари, ще хващаме тен в Южния парк с господина по графичен, ще зъзнем по бункери, ще обикаляме горите като откачалките, ще се забиваме с рикши в дървета и езера, ще се смеем на раните си, ще разпускаме с по някоя цигара, ще седим в Мизерията на по принцеска или в Лайното или Бонбона на по топъл шоколад в студените дни.....ИСКАМ НА УЧИЛИЩЕ!![]()
Не ми е гадно толкова, че почваме даскало колкото, че лятото свърши, а беше прекрасно..Иначе ми е интересно да видя новите ми съученици дано са печени хора .. Първите дни ще е готино, но след време вече омръзваа.. ставане рано, ученее. Вечее си представям как следващия месец очаквам с нетърпение лятото отново
![]()
И ми се ходи,и не ми се ходи.Нямам търпение да се видя с приятелите си,ама като знам колко ще учим тази година започва да ми се гади.![]()
![]()
Не ме вълнува особено. Ученето не ми е проблем, но не ми харесва, че ще трябва да стоя в града, в който е училището ми, по 5 дни в седмицата. Както и да е, ваканцията ми беше невероятна и се напълних с положителни емоции, които ще ме държат дълго време.![]()
Абе не се тревожа кой знае колко за тва училище, ама лятото и ваканцията свършиха, а аз от зимата мисля кооолко много неща ще направя през лятото и все си мисля има време има време, а то свършии в крайна сметка почти нищо не направих
ама в момента не ми е до тфа, защото до вчера бях на една лагер-школа и беше просто уникално невероятно и сега се чувствам толкова тъпо като се върнах.. Искам ощее
![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
И аз нз какво да мисля и как да се чувствам . . .
.. от 1 страна ми е кефф, защото ще съм в ново даскало и вс ще е ново
... от др не защотоо се притеснявам![]()
За твоите години умствено си много малка извинявай,че ще ти го кажа,но си много жалка !
лятото мина и за поредна година установявам, че съм го прекарам тъпо и неползотворно. дано училището да ме разведри малко..![]()
„Ние, можещите водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните.”
Досега всяко лято ми било скучно и нямах търпение да почна даскало.
Но това лято си прекарах много добре и нямам никакво желание да ходя на даскало.
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Не искам да ставам раноооооооо![]()
![]()
![]()
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде
Септември ще ходя.. и после от 3 октомври до 25 декември съм по състезания и рожденни дни.. няма даскало в тоя период!![]()
Пфф искам си ваканцията тези , който искат да стане 15 по бързо просто от психологическа гледна точка или по цял ден играят пред компа и нямат приятели или просто нямат приятели и никои не ги харесва така , че то е ясно на тези който им е скучен живота искат , а другите разбира се НЕ.![]()