Привет на всички и ви моля за помощ,защото ми е леко криво..
Значи аз съм на 20 г. а приятелката ми е на 18.
Ходим от около 4 месеца. Много я обичам,тя мен също,ама адски много ме обича и ходи след мен от около 2 г. таа започнахме да правим разни работи като оставяме насаме, но не мога да я разбера... супер ме възбужда.. веднъж дори я лизах,а тя ми направи чекия, но на по-другата вечер щяхме да правим секс за малко,докато тя не се дръпна,точно докато я барах за путенцето... Каза ми не искам и някаква се скофти при което и аз супер се скофтих и от тогава нямаме интимна близост на мен ми писна,понеже не знам какво и става... беше ми казала,че близките 1-2 г. не иска да прави секс и т.н, а на мен супер много ми се прави и направо откачам,особено като съм с нея, но съм сигурен,че ще се въздържа.. просто ми е някакви супер тъпо като се видим и само гушканея и цунки
Обичам я , но не знам какво и стана.. и вчера и казах,че ако иска няма да правим никога секс и да не оставяме насаме защото не искам да ме надървя и после да ме отблъсква , защото ми става много гадно
Тя каза ами добре и се сдуха... Не мога да я разбера.. аз мисля,че ще издържа 1 г. ама 2... тва си е баси мъчението,при положение,че имам възможност да опитам с доста момичета :/ наистина искам да съм с нея,но не знам какво да правя..