.
Отговор в тема
Страница 100 от 293 ПървиПърви ... 509096979899100101102103104110150200 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 476 до 2 500 от общо 7312
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    а каква е разликата между съгласувано и несъгласувано определения и какво е обособено определение?? ох, мале трябва да ме утрепате ;дд

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    а и не знам дали съм казвала преди но съм отговорник на класа...

zlatit0o btw супер якия подпис ^^
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Ами съгласувано е примерно - хорските данъци
    а несъгласувано- данъците на хората
    или мамината чанта-чантата на мама
    съжалявам за тъпите примери
    А обособено мисля че е нещо от рода на : Планините,високи и стръмни,се издигаха величествено.
    Злати,много як подпис.
    ПП:Утре на урок от 11.

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    beachgirl Мсс за филма ще го гледам задължително! и бтв мн си хубава
    awwwwww мерси много никой досега не ми го е казвал това (освен баби, дядовци ама те на всички така казват )
    пфф.. не схванах
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Град
    Света На Мечтите
    Златни Сте!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Нп, Цвети

Мони, RY- мс, и е мн точен... аз мн приличам на емотикончето, предполагам и виее

бтв: RY, ти как се казваш? май никъде не си писала за името или поне не съм видяла

Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    ами имах супер възможност да призная нещо на един човек...ама ме хвана шубето ии... -.- ;[
    абеее момичее нищо не признавай момиче си все пак само лекинко намекни моето мнение си е това дее, но все пак да си кажа

оо и аз почвам вече да ви наричам по имена..иначе защо си ги казахме...
    иначе и аз мисля,че RY никъде не си е казвала името...
    охх и аз не знам...колко намека му направих вече
    на тоя слепец!?
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

миии ако не сте близки просто намери начин да се сближите или ако сте близки азз примерно като харесвам или обичам (приятелски) момче си го гуша ии е много сладко

Аа много съжалявам,че съм пропуснала за името. Приятно ми е,Галя. ^.^
    Иначе и аз смятам,че е по-добре да се наричаме по имена.

пфф аз не мога да ги запомня ;дд ама ще се постарая

записвам си !! такаа на MegiBo0m, SladkaZagadka ми се губят имената .. помощ ;ддддд

polssa- Поли
    awesomesheepy - Силв
    zlatit0o - Злати
    beachgirl- Цвети
    kik7 - Калина
    theonlyone123- Моника,Мони
    meriLinka- Марина,Мери
    RY- Галя
    LaChupacabra -тоест аз де- Мирела но ми казвайте Мими

ето събрах ги всички

и сладказагадка и мегибоом ги няма нали ? (не че съм нахална де .. ;дд)

е защо да си? =Д ами аз никъде не видях да са ги казали
    но предполагам,че MegiBoOm си е Меги.. не знам тя ще каже

Град
    Света На Мечтите
    дам...Меги съм си

емии добро предположение ;дд приятно ми е, Меги

айде аз се оттеглям приятна вечеррр наа Поли, Меги, Мони, Мими (Мирела), Калина, Мери, Злати, Галя, Силв и СладкаЗагадка

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Какви са ви плановете,утре =)

+ скука ми е петък вечер,лошоооо
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от beachgirl
    айде аз се оттеглям приятна вечеррр наа Поли, Меги, Мони, Мими (Мирела), Калина, Мери, Злати, Галя, Силв и СладкаЗагадка
    Сладката загадка е Дори .
    Хайде малко да си излея душата ... Математиката ми беше любим предмет, но не толкова заради интересът ми, а заради учителката . Но тази година нещо се е променило - абсолютно неразбираемо преподава, само гледа да претупаме материала на най-важните уроци и ни сравнява колко сме били зле в сравнение на другите класове и как все трябвало да взимаме много уроци, за да може на края на годината да остане време за преговор . Да, ама целият клас нищо не разбира, а тя обръща внимание и индивидуално обяснява на 2 деца, като останалите ни игнорира тотално . И накрая все, че те са изкарали пълни шестици, а ние не сме . Само гледа как да претупа материала, казва колко добри са другите класове, повтаря, че сме много назад, на всеки 3 урока правим контролни [и как иначе, щом сме толкова назад!! ] , а не осъзнава, че причината всъщност е в нея и в това, че голяма част от часа отделя за индивидуалното обучение на въпросните две мацки .. Реве ми се направо .. а обясняваше толкова добре и всичко разбирах в час, а сега ... А и + това голям напън докато направим някое контролно, подготовки, тестове, задачи .. и като мине почваме тотално различно нещо и миналото няма приложение в новото .. И гледам на пробен тест сега, който ми го даде един приятел някаква задача, която сме я учили преди 1 месец и нищо не мога да се сетя Знам как се решава, но просто не знам как да продължа .. охх ..
    Love is everything!

и аз се казвам Мони

ех Дори..тва е гадно :/
    защо не поговорите с нея?другия път като отие при тея 2ве момичета някои по 'смел' oт класа да се изкаже...да каже нещо от рода на : госпожо защо им обяснявате само на тях? и ни не я разбирме тая задача..бихте ли показали на задачата още няколко от тоя вид?? и ако и така не стане...пробвайте да раазкажете и на класната...а иначе ти ходиш ли на някакви уроци? ако ходиш помоли там да ти обяснят това което не си разбрала в часовете...

охх имах планове за тая вечер ама се провалиха :/
    утре сутринта ще решавам задачи...от 3 до 4 на уроци и после може малко навънка...като се прибера ще уча за неделя за олимпиадата по биология...

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Мими, точно там е проблемът . Няколко пъти се опитвам да я попитам, но в часа едната от тях винаги ме прекъсва, а като попитах най-сетне, учителката явно се направи, че не ме чува .. Просто тази година ми е много по-трудно и у дома уча до много късно и с много усилия разбирам математиката, макар и сама . И те питат всичко в час, дори и най-елементарното ...

2 + x + 199 = x + 2
    x-x = 2 - 199 - 2
    "Ама госпожо, защо става такаа?" . Аз усещам, че тя се дразни , но все пак те получават голямо внимание и няколко човека ми споделиха, че се дразнят също като мен . Но като някой опита освен тях да я заговори, тя казва , че бъра и няма време, в междучасията преди и след часа им преподава индивидуално на един чин и не мога да отида да прекъсна Винаги намира извинение, ходим 10 човека на курсове при нея допълнително, които се заплащат и пак е същото ..
    Love is everything!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от loveislie
    и аз се казвам Мони

Приятно ми е адашке :P

Охх аз сега тръгвам за уроцитее
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Приятно ми е Мони 2 ( ) ии Дори : ) такамм аз сега станах ще ида да хапна нещо и да си направя 3в1 ии почвам да уча по български ... имам адски много домашно днес май няма да се излиза ... имам за урока в понеделник 1 преразказ да го направя от името на човека Калро па после от името на кучето Карло... супер объркан е ии за училище имам по литература 6 !!! тези, пак за понеделник ... имам и опълченците, защото знамм само увода ... иии по математика имам а не ги разбирам задачите ии чак на урока май ще ги схвана ... имам по география и май по руски... аз от понеделник съм втора смяна ии направо нз как ще живея .. сутрин на уроци, следователно трябва поне малко да уча вечер , а съм до 19:10 ии никъв личен живот ... ужас ужас не ми се мисли ... айде отивам да уча

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си