.
Отговор в тема
Страница 101 от 293 ПървиПърви ... 5191979899100101102103104105111151201 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 501 до 2 525 от общо 7312
    Цитирай Първоначално написано от theonlyone123
    Цитирай Първоначално написано от loveislie
    и аз се казвам Мони

Приятно ми е адашке :P
    И на мен ми е много приятно,че се запознахме

Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Какви са ви плановете,утре =)

+ скука ми е петък вечер,лошоооо
    ще изляза на кафенце, малко разходка по центъра

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз досега учех по български и след малко по литература....а след час-час и половина съм на курс ии такам ;д;д;д
    Иначе след курса в нас да решавам адскииии много задачи пък утре за учителката и направооо....

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    1)Аз направих презентация по история
    2) реших си тестовете за урока по БЕЛ

- ще преговоря по география
    - ще решавам задачи за урока по математика..

и следобяд ще излезна.
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    Аз се събудих преди 20 минути след малко ще излизам и ще се прибера сигурно към 5-6

Сега се връщам от урок по математика.След час-два започвам да правя тестове по български,утре съм на пробен.Решила съм да направя поне 10-15 теста.
    Иначе съм болна..Малко ми е зле, (повръщане)
    Пазете се от грипа.
    Приятно излизане и приятно учене на тези,които ще учат.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Здравейтее..

Днес излизах сутринта и преди половин час някъде се прибрах. Учителката по математика отмени урокаа

Сега ще си седя на компа, а за ученеееее.. нз .. твърде много ме мързи в момента

на „немили-недраги“ от 2рата час лирическото отстъпление трябва да напиша теза „ чуждото и родното“ ПОМОЩЩ
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Прибрах се преди малко и вече си знам програмата за понеделник и супер ме кефи
    1Химия
    2БЕЛ
    3Математика
    4Английски език
    5Рисуване
    6Математика
    7Час на класа

Двата часа математика са малко кофти,но като цяло ми харесва.
    Последния час по химия гледахме презентации в актовата зала и нямаме да учим, но все пак ще си припомня уроците.
    Имам и домашно по английски. Друго май нямам да уча

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    прибрах се от урока...разбрах си грешките в домашното....утре ще правя пробен по математика..ужас ;x
    сега ще си почина,ще си напиша малко за понделник и ще уча за олимпиадата по биология за утре...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

охх трябва да пиша теза и на една българка на тема „какви качества отстоява баба Илийца“ ии на опълченците на тема „изборът на опълченците“ УЖАС ... хора тия тези не мога да ги напиша .. помогнете ми моля ви ... иначе научих опълченците до „О, геройски час!“
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

+ Имам да реша някои задачи за урока по математика.
    + тази вечер ще уча за олимпиадата утре по БЕЛ

Излезнах за 2 часа,и ми се отрази добре.

Ух,2-ри срок почва..:/ Всичко на ново..

Град
    Света На Мечтите
    Мина ми скапания курс и сега джъткам на компа...
    След около 30 мин. мисля да почна да порешавам някои задачки по математика утре за учителката, че нищичко не съм решила
    Иначе по математика в даскало взехме за еднакви триъгълници и са ми мноооого сложни!
    Някой, който разбира ще ми обясни ли първия и втория признак?

ама аз си знам теорията..тоест знам ги признаците ама не мога да ги прилагам в задача ;[[[
    иначе ще се опитам но едва ли ще ме разбереш:
    1ви признак: ако 2 страни и 1 ъгъл от 1 триъгълник са равни на 2 страни и един ъгъл от втори триъгълник ,то 2 триъгълника са съответно равни.
    мен ми е малко сложно да я запомня цялата дефнизия за това така съм го запомнила: 1 признак - 1 ъгъл,2страни
    2ри признак е обратното: ако 1 страна и 2 ъгълаа от 1 триъгълник са равни на 1 страна и 2 ъгъла от друг тръгълник,то 2та триъгълника са съответно равни.
    2 признак: 2 ъгъла,1 страна.
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Ние понеделник ще взимаме задачи за движение..лесни ли са?//

такова..какви са ви плановете за учене 2-рия срок?Ще отделяте ли време за повече излизане,или не?Ще седите ли повечко пред компютъра или не?ще смените ли режима?нещо?а-у?

// Аз ще наблегна на математиката,определено.Ще уча към 2-3 часа най-многоооо!Ще си гледам най-много Българския и Математиката втория срок..ммммм разказвателните ги оставям на заден план.Ще решавам колкото се може повече задачи и тестове през свободното си време..мисля малко да намаля компютъра,макар че ще е малко сложничко,но(...) ; Излизането-както си излизам и сега,събота и неделя.И така. =) Мисля даже петъците да ходя на тренировки,че съм загубила форма,и ми се тренира.Трябва ми малко спорт..

Град
    ..в близката далечина..
    Меги, научи признаците и ги прилагай в задачи. Не са ча толкова трудни.. поне за мен (а и аз повече си харесвам геометрията пред алгебра )

Силв, не са чак толкова трудни.. ама пак не са най-лесните и бтв: Още до там ли сте

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Меги, научи признаците и ги прилагай в задачи. Не са ча толкова трудни.. поне за мен (а и аз повече си харесвам геометрията пред алгебра )

Силв, не са чак толкова трудни.. ама пак не са най-лесните и бтв: Още до там ли сте
    Да..супер назад сме :с

Град
    ..в близката далечина..
    Гадно :[ а по колко часа на седмица имате?.. Това ли е причината или нещо друго

Град
    Света На Мечтите
    Дам...благодаря ви Утре ще моля госпожата да се упражняваме на такива задачки.... хдд

Иначе ддз....и аз много се мотивирах за втория срок, ама вече мина една седмица, откакто ми спряха грипната ваканция и едвам-едвам издържам...Вярно, втори срок сме...естествено ще се стегна повечко, НО Силве не си обещавай чак толкова много, защото мисля, че ще ти е трудно да спазваш всичко, което си си наумила

Град
    ..в близката далечина..
    Меги, и аз мисля така.. Първия срок вярно се бях разпуснала адски много и втория със сигурност ще се стегна, но сигурно няма да е кой знае колко повече... като се знам какъв съм мързел... :х

ние имаме 4 часа математика на седмица... и 1 срок беше така и сега 2рия ще е така...
    и аз си обешавам да се стегна 2рия срок...и ще обръщам внимание и на разказвателните..все пак и те влизат в дипломата. :Д най-много ще наблягам на математиката,химията,физик ата и БЕЛ..че първите 3 най не ги разбирам...иначе последни 4 месеца с класа...определено ще отделям време за илизане..искам да ми останат колкото се може повече спомени...
    ох сега пак ми дойде на фглавата мисълта че се разделям с тях....

*сори за малко разваленото писане ама кирилизатора- sucks ЛОЛ

Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    ние имаме 4 часа математика на седмица... и 1 срок беше така и сега 2рия ще е така...
    и аз си обешавам да се стегна 2рия срок...и ще обръщам внимание и на разказвателните..все пак и те влизат в дипломата. :Д най-много ще наблягам на математиката,химията,физик ата и БЕЛ..че първите 3 най не ги разбирам...иначе последни 4 месеца с класа...определено ще отделям време за илизане..искам да ми останат колкото се може повече спомени...
    ох сега пак ми дойде на фглавата мисълта че се разделям с тях....

*сори за малко разваленото писане ама кирилизатора- sucks ЛОЛ
    4 със или без зипа?
    ние имахме 6 часа на седмицa със зипа, 4 без.

4 нормални часа..

Ние имаме 5 часа математика.Понеделник нямаме,сряда два часа..И първия срок беше така,само че нямахме във вторник.
    Втория срок ще гледам българския и математика (както си беше и досега),също историята и географията.Ще ми трябват ако реша да влизам в търговската. Евентуално и на физиката,надявам се тоя втория дял да е по-интересен.
    Абе тия които утре ще ходят на олимпиадата по бел-знаете ли дали ще има някакъв текст за анализ,преразказ,някакво разсъждение? За въпросите знам,че ще са 60..Първо госпожата кажа,че няма да има преразказ,после каза,че щяло да има някакъв текст,който ще ни чете..Ама не й казали какъв.В регламента няма такова нещо.таа..

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Дам...благодаря ви Утре ще моля госпожата да се упражняваме на такива задачки.... хдд

Иначе ддз....и аз много се мотивирах за втория срок, ама вече мина една седмица, откакто ми спряха грипната ваканция и едвам-едвам издържам...Вярно, втори срок сме...естествено ще се стегна повечко, НО Силве не си обещавай чак толкова много, защото мисля, че ще ти е трудно да спазваш всичко, което си си наумила
    Меги,И аз си мисля така. Но ще се пробвам,колкото е възможно.Трябва да се стегна'Да..

RY,ще е само с тестови задачи.Утре. =) (с 60 въпроса,както знаеш.)
    На 20-ти мисля,че беше олимпиадата,със съчинение-разсъждение.

+ 2-ри срок имаме 5 часа математика.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си