.
Отговор в тема
Страница 106 от 293 ПървиПърви ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 626 до 2 650 от общо 7312
    И на мен попринцип ми се отдава да научаван неща наизуст, но незнам какво ми става и когато трябва по задължение да уча наизуст ми е трудно, не знам защо, много гадно така LaChupacabra много сте напред с българския, ние сме още на 1 урок от глаголи и утре взимаме 2
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Повече от фен Аватара на bbabyy
    А аз искам да ви питам, във вашите училища правят ли ви проблеми за ярки лакове, много къси поли, много грим?

Цитирай Първоначално написано от sunnyreni
    LaChupacabra много сте напред с българския, ние сме още на 1 урок от глаголи и утре взимаме 2
    И аз това си помислих, че са напред, но може да са по друг учебник..

Цитирай Първоначално написано от bbabyy
    А аз искам да ви питам, във вашите училища правят ли ви проблеми за ярки лакове, много къси поли, много грим?
    мм по принцип уж да ама само един двама учители го практикуват това .. аз си ходя с къси поли, син, черен лак, много къси панталонки, ТЪНКИ ПРЕЗРАМКИ (за което една госпожа ми се кара ;дд) и сандали, с които ми се виждат пръстите ( и това е забранено УЖ ;д )
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

За лакове - не, но за грим - оле, мале. Особено госпожата по география, който е с грим моментално излиза и трябва да се изтрие, защото не прилично ученичка да е с грим затова когато имаме география не слагам никакъв грим осве гланц. Иначе през другите дни рядко слагам грим, само когато имам време

А, да и на въпроса дали се гримирате можете да ми отговорите.. ;Д

ми коректор, пудра малко ии мнооого рядко фдт и то само ако има нещо незаличимо ;дд ии спирала ама и тя рядко а молив само някъде вечер като ходя .. иначе си извивам миглите ;дд ти ??

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ами учебника ни по български ни е на Булвест 2000 =Д
    ами зависи от учителя ама и аз да бях учител ако полата ти е с дължината на колан... от нашта смяна не съм виждала момичета с толкова къси поли..с нормална дължина си ходят всички...ако въобще някои дойде с пола де =Д за лак никoй не се кара обаче за грим... повечето госпожи много се ядосват като видят момиче с грим :д ама мен тва не ми е проблем... аз ходя само с спирала
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    По едно време уж почнах.. но нямам време за това сутрин ;x.. От дъжд на вятър да си сложа гланц или спирала..

Цитирай Първоначално написано от beachgirl
    ми коректор, пудра малко ии мнооого рядко фдт и то само ако има нещо незаличимо ;дд ии спирала ама и тя рядко а молив само някъде вечер като ходя .. иначе си извивам миглите ;дд ти ??
    амии .. фондьотен, черен молив, сенки, спирала, червило ....... :Д

Град
    ..в близката далечина..

айде лека нощ че ме карат да ставам, че утре на даскало учене сутринта и абе въобще ... лека ;дд

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Олелееее.. каква си хубаваааааа......

Град
    ..в близката далечина..
    ^ Благодаря ти

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    слагам си само пудра и спирала, понякога и черен молив .. а проблеми за дрехите правеше старата госпожа по БЕЛ .. даже аз имах една блуза на гърба със дупка такава ( дано ме разбирате ) та сутиена ми се виждаше и тя ми дигна скандал а сега госпожата по физика - за грима .. която е гримирана я изпитва за това не си позволявам да се гримирам когато имаме физика

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Аз не слагам грим по себе си. Само по специален случай,може да сложа малко спирала и толкова.

При нас се води, че е забранен лакът, много късата пола, гримът.. Пък никой не го спазва...

и при нас се води забранен гримът

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Вчера за пореден път се измъкнах от забележка по Литература.. нямам домашна , казвам и , че съм си забравила тетрадката и ме подминава .. така ли не се досети до сега, че я будалкам .. иначе днес тест по Химия .. 1000 уравнения изравнихме и аз така и не ги разбрах
    Just Siseyy Hater's ...

лесни са .. искаш ли помощ ? иначе здрасти .. сега си дописах съчинението разсъждение по литература и почвам километричното домашно по немски език ... после биология (ужас..) ии такамм... вие ??

да ви се похваля
    минавам на втория кръг на олимпиадата по химия
    със 95 точки от 100 максимални
    така че питайте ако имате нещо неясно по химия

а ти нали каза, че си девети клас или аз нещо се бъркам ;дд ? иначе честито : )

да 9-ти клас съм
    от велико търново
    уча в ПМГ с профил биология и химия

ауу ужас ;дд

Аз нищо не разбирам от тая химия. Не минавам на 2 кръг по бел. Ужас имам 62 А си блъсках главата да си припомня всичко 3 дена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си