- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
И на мен попринцип ми се отдава да научаван неща наизуст, но незнам какво ми става и когато трябва по задължение да уча наизуст ми е трудно, не знам защо, много гадно такаLaChupacabra много сте напред с българския, ние сме още на 1 урок от глаголи и утре взимаме 2
![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
А аз искам да ви питам, във вашите училища правят ли ви проблеми за ярки лакове, много къси поли, много грим?
И аз това си помислих, че са напред, но може да са по друг учебник..Първоначално написано от sunnyreni
мм по принцип уж да ама само един двама учители го практикуват това .. аз си ходя с къси поли, син, черен лак, много къси панталонки, ТЪНКИ ПРЕЗРАМКИ (за което една госпожа ми се кара ;дд) и сандали, с които ми се виждат пръстите ( и това е забранено УЖ ;д )Първоначално написано от bbabyy
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
За лакове - не, но за грим - оле, мале. Особено госпожата по география, който е с грим моментално излиза и трябва да се изтрие, защото не прилично ученичка да е с гримПървоначално написано от bbabyy
затова когато имаме география не слагам никакъв грим осве гланц. Иначе през другите дни рядко слагам грим, само когато имам време
![]()
А, да и на въпроса дали се гримирате можете да ми отговорите.. ;Д
ми коректор, пудра малко ии мнооого рядко фдт и то само ако има нещо незаличимо ;дд ии спирала ама и тя рядко а молив само някъде вечер като ходя .. иначе си извивам миглите ;дд ти ??
ами учебника ни по български ни е на Булвест 2000 =Д
ами зависи от учителя ама и аз да бях учител ако полата ти е с дължината на колан... от нашта смяна не съм виждала момичета с толкова къси поли..с нормална дължина си ходят всички...ако въобще някои дойде с пола де =Д за лак никoй не се кара обаче за грим... повечето госпожи много се ядосват като видят момиче с грим :д ама мен тва не ми е проблем... аз ходя само с спирала![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
По едно време уж почнах.. но нямам време за това сутрин ;x.. От дъжд на вятър да си сложа гланц или спирала..![]()
амии .. фондьотен, черен молив, сенки, спирала, червило ....... :ДПървоначално написано от beachgirl
айде лека нощ че ме карат да ставам, че утре на даскало учене сутринта и абе въобще ... лека ;дд![]()
Олелееее.. каква си хубаваааааа......Първоначално написано от zlatit0o
слагам си само пудра и спирала, понякога и черен молив .. а проблеми за дрехите правеше старата госпожа по БЕЛ .. даже аз имах една блуза на гърба със дупка такаваПървоначално написано от bbabyy
( дано ме разбирате ) та сутиена ми се виждаше и тя ми дигна скандал
а сега госпожата по физика - за грима .. която е гримирана я изпитва
за това не си позволявам да се гримирам когато имаме физика
![]()
Аз не слагам грим по себе си.Първоначално написано от bbabyy
Само по специален случай,може да сложа малко спирала и толкова.
При нас се води, че е забранен лакът, много късата пола, гримът.. Пък никой не го спазва...
и при нас се води забранен гримът
Вчера за пореден път се измъкнах от забележка по Литература.. нямам домашна , казвам и , че съм си забравила тетрадката и ме подминава.. така ли не се досети до сега, че я будалкам
![]()
.. иначе днес тест по Химия
![]()
![]()
.. 1000 уравнения изравнихме и аз така и не ги разбрах
![]()
Just Siseyy Hater's ...
лесни са .. искаш ли помощ ? иначе здрасти .. сега си дописах съчинението разсъждение по литература и почвам километричното домашно по немски език ... после биология (ужас..) ии такамм... вие ??
да ви се похваля
минавам на втория кръг на олимпиадата по химия
със 95 точки от 100 максимални
така че питайте ако имате нещо неясно по химия
а ти нали каза, че си девети клас или аз нещо се бъркам ;дд ? иначе честито : )
да 9-ти клас съм
от велико търново
уча в ПМГ с профил биология и химия
ауу ужас ;дд
Аз нищо не разбирам от тая химия. Не минавам на 2 кръг по бел. Ужас имам 62![]()
![]()
А си блъсках главата да си припомня всичко 3 дена
![]()
![]()