- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Честит Свети Валентин на всичкии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ам имам 3 валентинки![]()
![]()
И смс-и си изпращах в часовете xDD![]()
![]()
![]()
![]()
Мн як ден ... имам и добри новиннии : братовчедка ми са я изписалииии ще ходим на гости тази вечер,за да се почерпим
![]()
![]()
Сега ще си науча , ще спя , и после излизам![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Здравеййте на всичкиииииии![]()
Честит ви Св.Валентин....и Трифон Зарезан (ако прочетете "Зарезан" с ударение на "ре" ще разберете защо не празнувам Св.Валентин....има връзка м/у празниците![]()
) ... се тая..
Неска съм адски ядосана....имам 5 по Биология, а ми трябваше 6!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Нищо де....тва е началото на срока и ще я поптавя (дано!)... Мисля да неправя една презентация за Клас Мешести, за да пише една шестица...
![]()
(какво ли не правя за 6)...
Но пък има друга хубава новина-купих си дънки и една мнооооого яка ризаа (нещо адски съм се разпалила относно ризи...)... сега цял ден ще си вися с тях...сега ставам и отивам да решавам задачи, защото в 5.00 съм на урок по математика, а не съм решила и една задача...
айде байй
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Оле, аз тази събота и неделя съм на пробни изпити по Математика и Български. Исках само по математика да ида, но класната не ми дава, ако съм щяла на едното, то тогава и на другото трябвало. То не е задължително и на 2-те, но класната ни кара![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
А, и пропуснах - ЧЕСТИТ СВ. ВАЛЕНТИН!За жалост на днешния празник съм сама, но не ми дреме особено ^^
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан![]()
Днеска часовете ми минаха необичайно бързо...нямам нови оценки.
В сряда имам тест по география и контролно по математика на симетрали и равнобедрени триъгълници (който досега е имал на тези неща да сподели)
Иначе в четвъртък имам изпитване по биология, а петък тест по физика...малко хъх?![]()
За курса по бг имам страшно много, както и да науча един текст по история наизуст!Сега влизам да се къпя, а след това ще препиша учебната тетрадка по математика и като завършек ще чета малко по география (учудващо за мен
)
Довечера съм на ресторант с приятели!![]()
Айде, че пак се улях![]()
Здравейте.. Днес имам 6 по математика.. (сън)
Получих 17 валентинки .. 8 от които са от един от нашия клас, но не му казах, че знам, че са от него , че ще му стане гадничко..
А другите 9 са някакви шеги.. ;Д
Сега ще рисувам рисунка на тема "3 март", ще реша задачи по математика.. по биология ще науча някакъв урок ..
Абе вие правихте ли един проект по Английски на тема "Любима известна личност"? Ние ся я имаме за домашна и направо ми се взе акъла! Пиша още от 4-часа до ей ся. А дори не съм готова още. Имам да пиша поне още толкова ;О Пиша естествено за Black Eyed Peas и си викам "То поне ще е малко", но като тръгнах да чета, чета, чета и направо цял преразказ направих, че и ся трябва да пиша за всеки член от групата, но това ще го направя утре, че от 3-4 часа пиша.
♥ 2PAC ♥
Честит Свети Валентин и Трифон ЗарезанИмам 6 по литература за съчинението
днес 2 пъти ходих да си подавам документи за лична карта
1-я път имаше прекалено много хора,а втория път искаха някви работи за адреса нз и аз не разбрах
![]()
и утре или в сряда пак ще ходя
![]()
![]()
... имам 1 валентинка от момче
и всичко останало от момичета
![]()
имам да уча по литература, математика и биология
Юхуууууууууууууу.......получ х.... 00000000000.0000000 валентинкиии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(целия клас сме прекалено скарани, за да си пращаме валентинки
)...забравих за какво щях да пиша, зат'ва нека пием (само водичка ест...) заа....разсеяните хора
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Здравейте ! Честити празници ;д днес не получих нито една валентинкаа..
нито от момиче, нито от момче .. ее кво да се прави.. имам 6 по литература на опълченцитееии 5.50 по биология
ии такамм .. и аз съм събота и неделя на математика и български : ))
мии ние правихме ии беше мнооооого годно .. смис то тая госпожа беше направила така, че имаше групи със супер трудни и такива със супер лесни задачи и аз естествено,каръка, с трудните бях ии ... абе пак напомням МОЛЕТЕ СЕ за мен да вържа 5тица ;дд (сериозна съм !! ;дд)Първоначално написано от MegiBoOm
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Утре ден,без контролни и разни изпитвания..
'баси кефчето.
![]()
Молим се за теб,beachgirl (: Дано. И браво за оценките.
утре ще ни връщат контролните по БЕЛ,хаах,веселко,тря'а имам 6,бе.
По Биология днеска правихме..
и така.
утре съм на урок ;///// гррррр
Някой ще ходи ли на олимпиадата по география? Аз се записах,макар че нищо не знам,карай,да се пробвам,пък и ще пише 6-ца. (:
е и аз не събрах нито една валентинка ама много ми пука![]()
много малко хора си разменяха ;Д = нормален ден :]
утре ще ни изпитват по руски на стихотворението...аз го знам така чееи имаме контролно по български на Глагол,наклонение,вид и т.н. ооооох трябва ми 6.
![]()
стискайте палци... по биология имам някъв урок...по математика няколко задачи и така
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ние утре ще го почваме за глагола..гррр;/ дано е леснО
И успех,дано е лесен,и да имаш 6!![]()
Силв, аз ще ходя по география.. и аз нищо не знам ама да си пробвам късмета![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
оооо,не съм самичкааааааааааПървоначално написано от LaChupacabra
jejejjejeej
Аз цяла година урок не съм учила като хората,ама.;////
И аз ще ходя по география.. нищо не съм учила, а госпожата доста ми вдъхва доверие....
аз тази година няма да ходя по олимпиадивие притеснявате ли се за пробните изпити в събота и неделя .. аз не .. даже се кефя
и то най-много за това че по БЕЛ няма да има преразказ
![]()
![]()
И аз ще ходя тази година на олимпиадата по география..просто е важно да си пробваш късмета,не е чак такъв проблем ако се издъниш![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
Ох аз сега си идвам от даскалоо и страшно се кефяяя !!На контролното по БЕЛ имам 6, а по математика пак ми писаха 6 за участие в час и добра домашна
![]()
... Сега трябва да се готвя за състезанията в събота и неделя, затова отивам да решавам задачкии
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Тестът по физика беше много лесен..На другите им се стори трудно,но аз имам само една грешка май...Вместо 'най-малко' съм прочела 'най-голямо'Дано утре да ги върне.
Ще правим и по математика..Една задача за признаците и една за симетрали.
имам 5 на теста за една българкано госпожата ги писа в ЗИП-а
![]()
![]()
![]()
нямам други оценки .. не карах музика, защото ходих да си подавам документите за лична карта и най-накрая успях
за утре имам да:
преписвам един много голям текст по АЕ + около 15 думи по 10 пъти
си припомня някои работи за "Опълченците на Шипка" и да прочета " Българският език"
3 задачи по математика
урок по история
урок по физика + задачите от учебната
normal dayохх отложиха стихотворението по РЕ за понеделник юююху
и теста по БЕЛ за другия вторник..пффф за кво изреших толкова тестове. :/
за утре иимам урок по география + контурна карта,урок по химияда извадя изразните средства от Българският език и да го науча някъде до средата...ии да реша 7-8 задачи от учебник апо математика на които госпожата каза,че ще изпитва и съм твърдо решена да изкарам 5 или 6!
![]()
първо мерси че се молите за мен ;дд ... оффф ... да бе .... не е честноо ... госпожата по литература се оказа, че не ми е написала 6тицата ... и няма явно да ми я пишее .. охх а толкова се зарадвах и казах на наште ... абе се едно не е в това проблема .. проблемът е че изпита още 2 момчета и на тях им написа 6тици .. смис едното каза перфектно опълченците и директно му написа оценката а другото каза опълченците до 'и с нов дъжд куршуми...' ии го пита 3-4 въпроса и айде и на него 6 а аз казах цялото стих ама с малко запъване и ме пита и мен 3-4 въпроса и отговорих ии нищо ... просто не е честно ... много се ядосах ... иначе денят беше г/д добре като изключим това че някои определени хор ме мразят ама и аз ги мразя така че ... ;дд
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Утре ще ни изпитват на стихотворението ''Българският език'' :С
И така..
Ох,тези задачи,за капитал са ужасни,изобщо не ги разбирам всички текстови :///// 'баси.![]()
![]()
Утре след даскало ще решавам ПЪК.
По български толкова напред ли сте?Ние още висим на Опълченците на Шипка,пък по математика сме доста по напред от капитала-вече сме на втори признак за еднаквост при триъгълници ..Ама може и да сме по различни учебници
![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]