- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
аве,да ви питам
тия които са имали по-ниски оценки по математика
тая година..как ще си ги управяте,може ли за 1 година да се овладее математиката успешно?и ако си имал мин година 4-5,ся да имаш над 5ца на изпита..възможно ли е..?!![]()
И аз съм 7 клас.Остана само входното по химия.По английски и информационни имам 6-тици,а за математиката и българския съм почти сигурна,че и там ще са шестици.Утре ще правим тест по история за първия дял,който е от 3 урока.. Ще следя темата,а сега ставам да решавам задачи.
![]()
Математиката се учи с решаване на задачи и много упражнения. Научаваш си правилата от учебника и решаваш. Друг начин няма, или поне аз не знам. Ако ти е трудно ходи и на уроци, но както ти казах, решаването му е майката.Първоначално написано от awesomesheepy
Първоначално написано от BlackEyedPeas
Не, ние сме на "Просвета". Един със зеленичко и лилаво и нещо като лъв с очила на корицата.![]()
Яя , и аз съм на него .. Ще си помагаме за домашните ..Първоначално написано от sasec
![]()
![]()
![]()
..
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
и ние сме с този учебникПървоначално написано от theonlyone123
![]()
оле,хора
спешно ми трябвате
ще правим входно по физика,само че на първите 5 взети урока от учебника
някой ще ми обясни ли най-лесно тия раоти :
-ел заряд
-ел.ток
- ел напрежение
- закона на ОМ
-последователно и успоредно свързване
тоя предмет ми е ад.
не мога да го понасям,и нищо не зацепвам.. -.- :/
всичко, което мога да ти кажа 100% го има и в интернет , но ако искаш ще го напишаПървоначално написано от awesomesheepy
![]()
[quote="loveislie"][quote="theonlyone123"][quote="sasec"]И ние сме с тозиПървоначално написано от awesomesheepy
На входното по БЕЛ имам 6 , по история 6 , по химия 6, по биология 5 ;@ и по география още не знам
По литература докъде стигнахте - ние правихме анализ на "На прощаване" и правим и съчинение разсъждение
А по математика сме на третата формула - т.е. (a+b)(a-b)
) Пишете...тук е много интересно
![]()
![]()
И ние по математика сме на тази формула. По литература в даскало има стихотворението наизуст и анализ а на курса вече сме до една българка. Пфу едвам го изстрах тоя немили-недраги![]()
нас ни изпитваха на стихотворениетоПървоначално написано от Runaway11
правихме анализа
сао,че ще го довършваме тая седмица и после контролно :/
успех с стихотворението!
хеей, от кога не съм писала в тази темаа... ние по математика вече взехме всички формули за съкратено умножение и имаме час - два за упражнение, после следва контролно. иначе на всички входни имам 5, само по информационни имам 6обаче по история си оправих оценката, защото ме изпита и имам 6
ии накрая - разбрах задачите по математика ! както казаха по - нагоре в отговор на едно момиче : математиката се научва със научаване на формулите и прилагане в мнооого задачи !
аа и също ще помоля спамерите да спрат да си чатят тук, защото никой не им е длъжен
![]()
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
поитература пък вече взехме анализа на стихотворението и сега изпитва и на анализ и на стихотворението и на въпроси. другия път каза, че ни пуска контролно. но аз съм учила и не ме притеснява. вие научихте ли на прощаване наизуст?
На входните имам по всичко 6,само физика и история-5.Неска правихме по химия и почти съм сигурна,че ще е 6.Утре ще правим контролна за формулите по математика. При вас как върви?
Аууу, ужас, други ден ще правим по математика за новите изучени уроци, а аз не можах да науча "Разлагане на многочлен на множител чрез изнасасяне на общ множител"Хич не мога да ги разбера, питах и даскалката, но тя хич не можа да ми ги обясни и сега се притеснявам много
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Аз в часа хич не го разбрах,но като седнах в къщи да си пиша домашната,изведнъж почнах да ги решавам вярно и ги разбрах.Първоначално написано от BlackEyedPeas
Лесно е,само трябва да погледнеш решените задачи и след това да се упражняваш..
![]()
Първоначално написано от BlackEyedPeas
Ами ..ъмм. въпреки, че не съм седмокласничка, защо не видиш в нета ?Знам колко е гадно да не разбираш нещо. Аз в 7 клас ходех на уроци от септември и там толкова добре ми обясниха всичко, че сега вече не мога да го сбъркам.
![]()
Честно, виж отнякъде и като го разбереш, ще видиш колко е лесно.
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Maлеее , всички сте толкооова напред . Ние още сме на лир.увод на "на прощаване" и още анализ не сме правили,дори още не сме го учили наизсуст ..![]()
А по математика сме на третата формула , днеска ще взимаме четвъртата (тя е лесна
) . Добре,че поне в курсовете сме доста по-напред ... Много ми помагат за училище тези курсове , щтот сме по-напред в курсовете и като решаваме задачи в училище се опитвам доста да участвам в час ,за да си изкарам някоя шестичка :d
![]()
:P .
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
трябва ми помощ по английски
че не съм добре :/
1.Choose the correct words
Storm lives/is living in london with her mum.Their home is a boat on the River Thames.Stom is very fit because she runs/is running every day.In the picture,she wears/is wearing her running kit.She's a tired and hot,so her mum gives/is giving her some watrer.They stand/'re standing on their boat.
2.Complete with the correct form of the verbs
Cathy is Storm's mum.She is painting the boat at the moment.She(do).......this every summer because the English weather (make)......the boat dirty.
Cathy is very busy but Storm (want)........an interesting job.Cathy (tell)........her about a job at Celtic Camp.
3.Complete the dialogue with the correct form of the verbs.
A:let's (go out) go out this afternoon.
B:Actually,I'd like to stay at home.What about (watch) .............DVD.
A:Ok,but the room is a mess!Let's (tidy)..........the room first and then we can watch a DVD.
B:Why don't we (tidy).........it later.
A:No.I thing we should tidy it now.
Малееее, не! Една шибана точка не ми достигна за 5 по БЕЛ![]()
![]()
![]()
Утре пък ще правим тест по математика и няма да има за заограждане, а ние трябва да ги решим сами!
![]()
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
офффф, сега се замислих колко ще ми липсва класа ми.................. депресирани истории...стягам се!
Разлагане чрез изнасяне на общ множител ми стана супер лесно..Дано на контролната за формулите да имам 6. Вие правихте ли нормативите по физическо?
![]()
Ние по физическо само бягаме 300 метра, рядко правим упражнения, но предимнно ни дава на момичетата баскетболната топка да ходим да играем на кошовете, а на момчетата футболната да ходят да играят футбол и така цяла година.
♥ 2PAC ♥
[quote="polssa"][quote="loveislie"][quote="theonlyone123"]Първоначално написано от sasec
и ние сме с този учебник