.
Отговор в тема
Страница 120 от 293 ПървиПърви ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 976 до 3 000 от общо 7312
    Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Ох,кофти беше
    ;/
    поне при нас

теста беше г/д..управих го,мисля
    но,2-рия модул беше мн sux.
    писахме няк'ви раоти,ама ;/ кой знае дали са верни..
    особено последните с подробното решение-направих само чертежа на 30-та и малко пописах,ама. :С едва ли ще е верна
    а другата за движение задачата,я омотах много :д и не си довърших решението ._.
    абе,к'вот стане,неа мрем.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    току що и аз се прибирам.....тия от теста май ги реших (като изключим една или две задачи ), 26,27,28 (свободен отг.) ги реших, а 29 и 30 (описание) съм ги решила донякъде (дано да ми дадат по една точка ) ..То май сме на различни области и задачите са ни били различни....айде успех утре на това по БЕЛ (и на мене малко успех няма да ми е излишен )
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Нашия изпит е чак в 14.00

оо,успех ти желая тогава

дано ви са лесни,поне вашите

и да,на всяка област са различни ;с

и аз току що се връщам .. първият модул мина супер а на втория ми казаха на 26,27 отговорите(и май не са верни), на 28 получих 1,6%, което пак май не е така, на 29 получих 12 часа и 50 минути (и пак не съм сиг) ии на 30 нищо не направих .. а дали са излезли отговорите ??
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Повече от фен Аватара на bbabyy
    И аз сега се прибирам от пробния по математика.. преснимах си пробния по БЕЛ от миналата година.. и сега ше го правя..

Първият модул беше кажи-речи лесен.. имаше няко, които бяха много елементарни.. Вторият модул ме съсипа.. А на задачата с процентите от дробта колко получихте? Аз 80% А на задачата с страната АВ аз получих, че е 5 см.

Така...Състезанието беше добре и може би ще имам над 85 точки.

никакъв шанс да мина .. така на задачата с процентите получих 1,6 както вече казах но отговорът е 12% току що я реших с баща ми (той я реши де ;дд ) а тази с АВ аз получих 9 ...
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от bbabyy
    И аз сега се прибирам от пробния по математика.. преснимах си пробния по БЕЛ от миналата година.. и сега ше го правя..

Първият модул беше кажи-речи лесен.. имаше няко, които бяха много елементарни.. Вторият модул ме съсипа.. А на задачата с процентите от дробта колко получихте? Аз 80% А на задачата с страната АВ аз получих, че е 5 см.
    На всеки град е различен. Иначе и аз горе-долу се справих, мисля че имам 15 верни На втория модул след 15-20 мин целия клас си хванахме пътя, дори тази с 6-ите не можа да реши 3 задачи, но целия клас преписахме и от 1-вия и от 2-ия модул. Даже на 2-ия модул на целия клас първите 3 задачи, които трябваше да напишем на листа с отговорите, имаме еднакви отговори xDD
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Дано сме се справили.
    Ако не,голяма работа.
    таковата,знаете ли кога ще излизат резултатите?

И днес ще учите ли ? Какви са ви плановете?

аз мисля да си изгледам останалите епизоди от сериала,да спя,и после да уча,че времето е ужаснО и не става за излизане :С

Първият модул горе-долу..От втория реших тази със смеси и сплави.По-голямото число е 'а' май,ама стойността не ми е вярна.Втората за лицето беше ужасна.От движение частично я реших и на последната геометрична чертежът ми е верен и малко писано..Като цяло ужастно мина..Поне знам на какво да обърна внимание..А и повечето на първия пробен имат ниски оценки.Сега зора ми е да се класирам по история.
    За после имам един преразказ.Охх...сега имам чувството,че няма да се справя на изпита.

На първия модул 5-6 направих на тото, защото не ми стигнаа времето... На втория модул реших всички задачи, дано да са ми верни.
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Цитирай Първоначално написано от RY
    Първият модул горе-долу..От втория реших тази със смеси и сплави.По-голямото число е 'а' май,ама стойността не ми е вярна.Втората за лицето беше ужасна.От движение частично я реших и на последната геометрична чертежът ми е верен и малко писано..Като цяло ужастно мина..Поне знам на какво да обърна внимание..А и повечето на първия пробен имат ниски оценки.Сега зора ми е да се класирам по история.
    За после имам един преразказ.Охх...сега имам чувството,че няма да се справя на изпита.
    Понеже сме от една област,имаме еднакви тестове.
    И при мен 1вия модул беше г/д.
    2-рия беше лошо ;/
    1) и аз писах,че а > б ,не знам доколко е вярно
    2) 2-рата беше ужаснаааа,не я написах
    3) за смеси и слави получих 300 мл

29-та задача не знам доколко ми е вярна ;/,писах няк'ви работи,ама :с кой знае колко са верни (тоест,тази за движение)
    30-та беше ужасТНа! :С направих и чертежа,и малко пописах.

И аз супер се притеснявам как ще се справя на изпита,щом тук се затрудих доста :С

Който намери отговорите, да свирка! На първия реших всички задачи, друг е въпросът колко са ми верни. На втория модул реших първите 3, последните две не успях.
    Софиянци, който знае със сигурност отговорите да казва кое съвпада и кое не и какво да очаквам. А с колко точки се минаваше?
    Отговори: А - Г, 2 - Г, 3 - Г, 4 - В, 5 - В, 6 - Б, 7 - В, 8 - Г, 9 - А, 10 - В, 11 - А, 12 - Б, 13 - Б, 14 - А, 15 - В, 16 - В, 17 - А, 18 - Г, 19- А, 20 - В, 21 - Г, 22 - А, 23 - В, 24 - В, 25 - Б, 26 - а е -1, а другият корен е -2
    27 - 7,5 (Реших, че триъгълниците са еднакви и оттука АВЕ става равнобедрен и като го изчислих получих 7,5)
    28 - 12%

Цитирай Първоначално написано от Lanconnection
    Който намери отговорите, да свирка! На първия реших всички задачи, друг е въпросът колко са ми верни. На втория модул реших първите 3, последните две не успях.
    Софиянци, който знае със сигурност отговорите да казва кое съвпада и кое не и какво да очаквам. А с колко точки се минаваше?
    Отговори: А - Г, 2 - Г, 3 - Г, 4 - В, 5 - В, 6 - Б, 7 - В, 8 - Г, 9 - А, 10 - В, 11 - А, 12 - Б, 13 - Б, 14 - А, 15 - В, 16 - В, 17 - А, 18 - Г, 19- А, 20 - В, 21 - Г, 22 - А, 23 - В, 24 - В, 25 - Б, 26 - а е -1, а другият корен е -2
    27 - 7,5 (Реших, че триъгълниците са еднакви и оттука АВЕ става равнобедрен и като го изчислих получих 7,5)
    28 - 12%
    Трябват повече от 75 точки включително за общинския кръг.
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Цитирай Първоначално написано от Lanconnection
    28 - 12%
    Oт къде си? Защото може да не са ни еднакви тестовете.. значии моята 1 ва задача на 1 вия модул е 5-5:3/5 .. 2 рата е " Числото 0 е корен на уравнението" На теб така ли са ти?

Моите отговори са:
    1-Б ; 2-Б ; 3- Г ; 4- А ; 5-В ; 6-Б ; 7-Б ; 8-Г ; 9-Б ; 10-В ; 11-Б ; 12-Б ; 13-4900 ; 14-Б ; 15-Б ; 16, 17 и 18 ги налучках и не съм записала отговорите на листчето ми.. 20-В ; 21- В ; 22, 23 и 25 пак ги налучках; 24-Б

Едно наистина е Б и 4 си е А....Защо трябваше да бъде в 9, ве. Тез грешки съм ги допуснал от невнимание, много ме е яд. Дано 27 да ми е вярна и да го докарам до 75 точки.
    Другите като ги гледам мисля, че са ми вярни.

А на втория модъл не реших поч'ти нищо.. 27 ма ми е 5 см. 28ма е 80% На 26та нещо клепах там.. първо ми излезе 2/3 и -1/2 после едно момиче ми подсказа и писах, че а=-1 ;Д

Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Понеже сме от една област,имаме еднакви тестове.
    И при мен 1вия модул беше г/д.
    2-рия беше лошо ;/
    1) и аз писах,че а > б ,не знам доколко е вярно
    2) 2-рата беше ужаснаааа,не я написах
    3) за смеси и слави получих 300 мл

29-та задача не знам доколко ми е вярна ;/,писах няк'ви работи,ама :с кой знае колко са верни (тоест,тази за движение)
    30-та беше ужасТНа! :С направих и чертежа,и малко пописах.

И аз супер се притеснявам как ще се справя на изпита,щом тук се затрудих доста :С
    Да,на смесите и сплави е 300 мл,за нея поне съм сигурна.
    На първия имаше някои много дълги задачи с гадни степени..Като излязат условията ще помоля госпожата от уроците да ги решим..Иначе в понеделник ще й кажа само задачите,които помня.И започвам здраво да решавам трудни задачи,че...

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ейй честити ни 200 страници! ^^
    охх аз посмъртно няма да ида на 2 кръг ЛОООООЛ ох мен ми е някво тегаво... всмисъл щом не можах да реша нито 1 задача от 2 модул....какво ще правя края на май...ужас...
    охх сега пак ще си правя контурните карти..писна ми ама няма как и ще уча за утре за съзтезанието...ох мнооооооого искам да ида на 2 кръг... стискам палци на всички ни :] ии ще си поуча стихотворението по РЕ за понеделник....
    утре след съзтезанието ще се размотавам малко навън и след това ще си уча... оу на мен ми остана да ходя на олимпиадите по история,география,2 кръг на биология[да се надяваме после и 3],лингвнистично кенгуро по АЕ и стискам палци за 2 и 3 кръг по БЕЛ...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Ей браво за втория кръг по биология и стискаме да се класираш и а другите. ^^
    Вие поглеждали ли сте задачи от математическа лингвистика? Изглежда ми много интересно и искам да ги учим..но са и адски трудни.
    Сега трябва да се къпя и да правя преразказ. :С

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ее мерси много :]]
    досега не бях чувала за тази математическа лингвинистика...разтърсих се в google и изглеждат страаааашно интереснси не съм предполагала,че каквато и да е математика може да ми е толкова интересна
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Аз пък си направих целия първи модул, ама дано ми е така!
    От втория:
    -направих първа задача
    -втората не я, а едно момиче ми каза, че мисли, че е 7,5 и аз: ми не не е (мн съм зле)
    -третата с процентите я окепазих още отначало
    -четвъртата й напраих само таблицата и дотук бях
    -петата - направих й изключително точен чертеж, написах дадено, да се докаже и послеее

БТВ: ЧЕСТИТИ НИ 200 СТРАНИЧКИИИИ!

Да,на смесите и сплави е 300 мл,за нея поне съм сигурна.
    На първия имаше някои много дълги задачи с гадни степени..Като излязат условията ще помоля госпожата от уроците да ги решим..Иначе в понеделник ще й кажа само задачите,които помня.И започвам здраво да решавам трудни задачи,че...
    йеейейййе,поне 1 задача от 2-ри модул ми е правилна,това за сега :д другите ще видим какви съм ги натъкмила..;///
    боже,кво ще правим на изпита? :С

Честити ни 200 страници. (: Все така активни да сме си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си