- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Между другото гъл-гъл е частица нали...нали нали нали?![]()
![]()
![]()
![]()
ааа и...ние в класа някои въпросчета правихме заедно![]()
за стихотворението на Опълченците на Шипка, дето трябваше да сложим думи - едно момиче влезе в нета и ни ги каза![]()
Са се връщам от изпита по бел ... мина доообре ... само някои ме е яд ,че съм ги сгрешила ;хх .. нищо ..
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Да,и при нас го имаше това в един въпрос.Първоначално написано от kik7
беше мноооого леснозатрудних се само на няколко въпроса...ох аз си мислех,че е от 10...и закъснях ама я направих за един час без проблем :] мисля,че ще мина на 2 кръг...охх дано :/ някой от София ако иска да си сверим отговорите?
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Състезанието по БЕЛ не беше много трудно. Мен ме имаше в две стаи едновременно.Бяха се събрали всички зубъри на класа в едната от стаите в които ме имаше и затова аз се настаних точно там. Всики преписваха от тях а и то квесторката ни беше една залухава...така че беше PERFECT...
![]()
А и онава с гъл-гъл , незнам кой въпрос е но е междуметие и ми е вярно...![]()
The Vampire Diaries...
Нямам спомен, ама съм сигурна, че не съм посочила На ПрощаванеПървоначално написано от kik7
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
а някой знае ли кога ще излязат резултатите ??
Първоначално написано от LaChupacabra
ако искаш пиши на лично :P![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
ами би трябвало в РИО-то на града тиаз гледах в тва за София ама не видях никъде нищо да пише ;[
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
В нашето рио отговорите бяха излязли на следващия ден..а класирането ни го казаха след 4-5 дена.
На мен,пък, това ми беше най-най- лесното.. ;ДПървоначално написано от MegiBoOm
На нас ни казаха, че отговорите излизат на 21ви.
Сигурна ли си, че е междуметие?
По математка на съзтезанието колко имате?Аз 60 точки... Тва е 4.50.Много зле се представих.А вие?
Ами ние вчера бяхме на състезанието по математика и съответно не знаем резултатите, ама се надявам на поне 85 точки. Често казано обаче изобщо не искам да се класирам на втори кръг.
уфф...при нас (май към Софийска област се падаме...) теста беше доста лошо направен-почти на всеки въпрос имаше печатни и няк'ви други грешки и през 5 минути идваха да ни кажат да си го поправиме...няма значение-беше все пак лесен и мисля, че се справих доста добре...Днес цял следобед решавам задачи и мисля да продължа...
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Значи не са ви били като нашите.. При нас нямаше нито една пречатна грешка..Първоначално написано от polssa
Ааа, нашият квестор беше страхотен - господина по технологии.Даваше ни да си подсказваме и през цялото време се питахме и отговаряхме, така че или всички минаваме, или на всички ни режат главата. xD Госпожата по БЕЛ ни беше казала, че миналата година никой от нашето училище не е минал, а тази година 14-има човека като нищо ще си продължим.
![]()
За допълването на думи от "Опълченците на Шипка" един съученик си носеше учебник и го разтваряхме по време на час да видим отговора. xDD
Имаше един въпрос, на който повечето мислехме, че има две грешки:
Приличам на боксьор, притисната в ъгъла на ринга, между двама тийнейджъри и работата, домашните задължения и всякъкви други притеснения.
Приличам на боксьор, притеснена....О.о
всякъкви!? О.о
Явно този въпрос е бил от подвеждащите, отговорът е, че грешката е правописна - всякакви трябва да е. А колкото до "боксьор, притеснена" просто трябва да го прочетете с пауза след боксьор и ще ви се разясни, че не е това грешката. Добре, че се сетихме, щотоо...Вие на този въпрос какво направихте?
Aз направих както вие..дори не забелязах, че е подвеждащо.. ;;ДПървоначално написано от Lanconnection
Имам нова маниа-да колекционирам готварски рецепти.Не че мога да готвя,даже хич..ама не се знае кога ще ми са нужни идеи.
Някоя от тук може ли да готви?
Сега сядам да порешавам за час-два малко задачи и после в леглото. <3
Аха .. ами .. браво на вас.
Аз пък си го направих сама и имам няколко грешки.
Love is everything!
и аз така...всмисъл и аз сама не съм преписвалаПървоначално написано от SladkaZagadka
ама не знам колко грешки имам още... дано да се класирам за 2ри кръг <3
Здравейте! Някой знае ли каква е скалата за оценяване на изпитите? Май някъде в сайта на МОН беше, ама не мога да я намеря....![]()
Който се смее над белега , не познава какво е рана .