- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Ох,аз съм болна..:/ кашлям като луда,и имам температура (...) ходих и на лекар,цялата седмица трябва да си остана у нас.
И днес не ходих на даскало.![]()
Утре имам контролно по математика ;/ ама явно няма да го правя
![]()
но мисля след сряда да ходя,че ще изпусна сумати важен материал,особено по математика :С
Вие боледували ли сте тази учебна година?
Да, даже и сега съм болна и не бях днес на у-ще. Ще видим за утре.
Тая година не боледувах нито веднъж..(чукам на дърво в момента
) ..
Иначе аз се върнах преди 1 час и решавах задачи за уроците и след малко тръгвам за натам.. Имам 5 по Музикааааааааааааа
![]()
(не мога да повярвам, защото историята за Бах сама си я измислих и то се оказа, че съм нацелила
) . На олимпиадата по Математика така съм се изложилаа...
![]()
![]()
![]()
![]()
...не минавам за втори кръг...
(много си се ядосвам...
) .. Сега чакам резултатите от тази по БЕЛ (дай Боже там поне да се класирам) и оценките от състезанията през събота и неделя.. стискам си палци, както и на васс
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Аааааа неееееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
имам 4 по математика на изпитванеее
![]()
![]()
.. няма да живеяя .. ;хх ... бате тая днеска ме изпитва , аз не й казах някои неща ,реших една задача и тя ме пита нещо и в същото време "най-добрата ми фр " вдига ръка и г-жата вика " да , кажи " и тя го каза ... тва е толкова нечестно .. да вдига ръка докато изпитва МЕНЕЕ
![]()
. дори нямах време да помисля
.. а мойта "фр" я изпитаха миналия час и й писа 6 .. за кво продължава да вдига ръка .. оффф ... кво ще правя ... изобщо не ги разбирам тея триъгълници
![]()
;( ... ако изкарам още една 4 ще се убияя ... трябва ми 6 .. а как ще изкарам нз
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Ах, ах.....![]()
Имахме контролно по математика, на което естествено ще имам 6 (моят най-верен другар - учебника)
Между другото сложиха ми БРЕКЕТИИИИ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама и аз нз - от една страна се радвам, че най-накрая ще имам перфектната усмивка, а от друга не мога да се гледаааам![]()
![]()
MegiBoom в/у кой материал правихте тест .. в/у еднаквите триъгълници ли ?
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
^малеееееееееееееееееееее ееееееееее колко съм тъпаа!![]()
контролно по музика дебожичкооо, докъде го докараааах
![]()
![]()
![]()
щот аз се зачудих как така с учебника .. то дори и да се види .. малко странно
![]()
рррРРррРРРррр...............![]()
![]()
![]()
Неска беше един тъп, тъп, тъп ден |((
До сега нищо не съм барнала.. сега ще почвам да доучвам "Опълченците на Шипка" че утре е последния срок за изпитване
Ще напиша домашната по математика..
Утре имам история ама няма да уча,.. нещо ми се вие свят![]()
![]()
![]()
Да, била съм бола тая година, около 3 пъти![]()
единият от тях беше миналата седмица
аз бях болна 2-та седмица след коледнатаимам 5 по БЕЛ на един тест
имам 6 по АЕ от изпитване
и 6 по физика ( станах по желание )
![]()
![]()
утре ще ни връщат тестовете по математика .. също така ни казаха че за нас ( нашето у-ще) понеже не сме учели много от задачите максималния брой точки е 80
и ако имаме над 60 е добре за нас .. но аз ще по-малко сигурно
сега една приятелка ще ми прати отг от пробния по БЕЛ да си проверя
![]()
COOOOOOOL DAY![]()
бати обърканата програма беше днес... 1 смесен час и един който изгубихме на половина защото не знаехме какво имаме =D
утре имаме тест по български![]()
wish me luuuck :] имам някакъв урок по биология и 2 задачи по РЕ и АЕ...и сутринта пак ще се събираме с 2 приятелки да и правим проекта по химия ^^ ще стане жестоко...
аз тая година бях болна през грипната
тоест средата/края на януари....
бтв да ви питам...как се справяте с клюкарите и досандниците в класа ви? защото просто не издържам вече...![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ох,неска госпожата нищо не каза за класирането на олимпиадата по история.Хора,кажете ако някой от класа ви е ходил,дадаха ли класирането..
Във всички рио-та има класиране и отговори,само в нащо не.
Утре ще ни връщат сигурно тестовете по физика.По литература почнахме "До Чикаго и назад".
С клюкарите и интригантите се справям лесно, просто спирях да им обръщам внимание... това ги подлудява и почват да измислят някви тъпи работи с които адски много се излагат..![]()
и аз така;Първоначално написано от zlatit0o
просто ги игнорирам.
и на мен ми се е случвало;Първоначално написано от theonlyone123
кофти,но все някой печели от цялата работа :/.
ще управиш 4-ката,споко;
довечера сме на театъростана ми да уча само по биология ама просто не знам как ще ми стигне времето ..
![]()
![]()
Хора ,моля Ви ,кажете ми бързо кога свършва тази учебна година! На 30 юни или на 15 юли???![]()
![]()
![]()
на 15.Първоначално написано от ChoiYoNa
от 8 клас - до 30;
![]()
До 15 юни сме !
ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕССС ССССССССС !!!!!!! Май се класирам на 2-ри кръг на състезанието по БЕЛ ...доколкото знам имам 90 точкииииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе неска мина нормално...имам 5 по География![]()
и 6 по инф. технологии
...сега отивам да си науча за утре и довечера съм на маааааачччч !! (ЦСКА-ЗАКСА)
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Малее пълна излагация на състезанието по бел :Д .. нищо ..
Охх са траа уча по биология , че утре май ще ме изпита тая :д![]()
![]()
оф,писна ми да боледувам и да седя в нас;/
вече се управям,така че,търпение нямам да отида в четвъртъка,баси:Д
толкова ми е кофти да бездействам,чудя се по цели дни кво да правя в нас..тъпо ми е![]()
а и изпускам толкова материал.
боже,не повярвах че ще го кажа,взело че ми се ходило на даскалО :д
разбрах си домашната,и почвам да я пиша след..малко(сигурно:Д) (:
Може ли малко помощ по литература. Надявам се - да![]()
Значи става въпрос за два въпроса по литература
(сори за повторенията) свързани с "Българският език"
1. въпрос : Защо за поета е толкова важно да убеди околните в качествата на българския език? Всъщност как се утвърждава една национална идентичност?
2. въпрос : Какво съдържание вписва текстът в понятия като "минало", "настояще", "бъдеще"? Какво е отношението на лирическия герой към всеки от тези времеви компоненти?
Охх, наистина ви моля за помощ, защото нищо не ми хрумва. Тука само седя и пиша и драскамм![]()
![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Днесс беше забавно..имам 6 по литература на Опълченците...
толкова много се готвих и най-накраяя ме изпитаха
![]()
![]()
в четвъртък съм на рднзз кога ще ходя да купувам подарък покрай това училище и многото домашни ;ххх
сега сядам пред TV-то, да си гледам сериалчетата
след това имам дОмАшНаАаАаааАа по математика и трябва да уча на изуст "Б-ски език" (не ми изглежда много труден, ноо знам ли ;дд )
и по дяволитее не мога да си намеря свястен аватар, който да не ме дразни![]()
![]()
[b]Ааааааа не - Имам 5 по математика (добре, че е първа оценка, та да я оправя, ама се пак![]()
![]()
![]()
)
Днес денят беше скучен, нищо ново....
Сега почвам да пиша по математика, след това по курса по БЕЛ! и Това е...
ПП. Може ли някой да ми помогне с туй,че не го схващам:![]()
http://prikachi.com/images/106/3014106t.jpg
http://prikachi.com/images/107/3014107I.jpg
http://prikachi.com/images/108/3014108V.jpg
http://prikachi.com/images/109/3014109S.jpg