.
Отговор в тема
Страница 123 от 293 ПървиПърви ... 2373113119120121122123124125126127133173223 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 051 до 3 075 от общо 7312
    Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Ох,аз съм болна..:/ кашлям като луда,и имам температура (...) ходих и на лекар,цялата седмица трябва да си остана у нас.
    И днес не ходих на даскало.

Утре имам контролно по математика ;/ ама явно няма да го правя

но мисля след сряда да ходя,че ще изпусна сумати важен материал,особено по математика :С

Вие боледували ли сте тази учебна година?

Да, даже и сега съм болна и не бях днес на у-ще. Ще видим за утре.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Тая година не боледувах нито веднъж.. (чукам на дърво в момента ) ..
    Иначе аз се върнах преди 1 час и решавах задачи за уроците и след малко тръгвам за натам .. Имам 5 по Музикааааааааааааа (не мога да повярвам, защото историята за Бах сама си я измислих и то се оказа, че съм нацелила ) . На олимпиадата по Математика така съм се изложилаа... ...не минавам за втори кръг... (много си се ядосвам... ) .. Сега чакам резултатите от тази по БЕЛ (дай Боже там поне да се класирам) и оценките от състезанията през събота и неделя.. стискам си палци, както и на васс
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    София
    Аааааа неееееее имам 4 по математика на изпитванеее .. няма да живеяя .. ;хх ... бате тая днеска ме изпитва , аз не й казах някои неща ,реших една задача и тя ме пита нещо и в същото време "най-добрата ми фр " вдига ръка и г-жата вика " да , кажи " и тя го каза ... тва е толкова нечестно .. да вдига ръка докато изпитва МЕНЕЕ . дори нямах време да помисля .. а мойта "фр" я изпитаха миналия час и й писа 6 .. за кво продължава да вдига ръка .. оффф ... кво ще правя ... изобщо не ги разбирам тея триъгълници ;( ... ако изкарам още една 4 ще се убияя ... трябва ми 6 .. а как ще изкарам нз
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ах, ах.....
    Имахме контролно по математика, на което естествено ще имам 6 (моят най-верен другар - учебника )
    Между другото сложиха ми БРЕКЕТИИИИ!
    Ама и аз нз - от една страна се радвам, че най-накрая ще имам перфектната усмивка, а от друга не мога да се гледаааам

Град
    София
    MegiBoom в/у кой материал правихте тест .. в/у еднаквите триъгълници ли ?
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Град
    Света На Мечтите
    ^малеееееееееееееееееееее ееееееееее колко съм тъпаа!
    контролно по музика де божичкооо, докъде го докараааах

Град
    София
    щот аз се зачудих как така с учебника .. то дори и да се види .. малко странно

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    рррРРррРРРррр...............
    Неска беше един тъп, тъп, тъп ден |((
    До сега нищо не съм барнала.. сега ще почвам да доучвам "Опълченците на Шипка" че утре е последния срок за изпитване
    Ще напиша домашната по математика..
    Утре имам история ама няма да уча,.. нещо ми се вие свят

Да, била съм бола тая година, около 3 пъти
    единият от тях беше миналата седмица

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    аз бях болна 2-та седмица след коледната имам 5 по БЕЛ на един тест имам 6 по АЕ от изпитване и 6 по физика ( станах по желание ) утре ще ни връщат тестовете по математика .. също така ни казаха че за нас ( нашето у-ще) понеже не сме учели много от задачите максималния брой точки е 80 и ако имаме над 60 е добре за нас .. но аз ще по-малко сигурно сега една приятелка ще ми прати отг от пробния по БЕЛ да си проверя

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    COOOOOOOL DAY
    бати обърканата програма беше днес... 1 смесен час и един който изгубихме на половина защото не знаехме какво имаме =D
    утре имаме тест по български wish me luuuck :] имам някакъв урок по биология и 2 задачи по РЕ и АЕ...и сутринта пак ще се събираме с 2 приятелки да и правим проекта по химия ^^ ще стане жестоко... аз тая година бях болна през грипната тоест средата/края на януари....

бтв да ви питам...как се справяте с клюкарите и досандниците в класа ви? защото просто не издържам вече...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Ох,неска госпожата нищо не каза за класирането на олимпиадата по история. Хора,кажете ако някой от класа ви е ходил,дадаха ли класирането.. Във всички рио-та има класиране и отговори,само в нащо не.
    Утре ще ни връщат сигурно тестовете по физика.По литература почнахме "До Чикаго и назад".

Град
    ..в близката далечина..
    С клюкарите и интригантите се справям лесно, просто спирях да им обръщам внимание... това ги подлудява и почват да измислят някви тъпи работи с които адски много се излагат..

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    С клюкарите и интригантите се справям лесно, просто спирях да им обръщам внимание... това ги подлудява и почват да измислят някви тъпи работи с които адски много се излагат..
    и аз така;
    просто ги игнорирам.

Цитирай Първоначално написано от theonlyone123
    Аааааа неееееее имам 4 по математика на изпитванеее .. няма да живеяя .. ;хх ... бате тая днеска ме изпитва , аз не й казах някои неща ,реших една задача и тя ме пита нещо и в същото време "най-добрата ми фр " вдига ръка и г-жата вика " да , кажи " и тя го каза ... тва е толкова нечестно .. да вдига ръка докато изпитва МЕНЕЕ . дори нямах време да помисля .. а мойта "фр" я изпитаха миналия час и й писа 6 .. за кво продължава да вдига ръка .. оффф ... кво ще правя ... изобщо не ги разбирам тея триъгълници ;( ... ако изкарам още една 4 ще се убияя ... трябва ми 6 .. а как ще изкарам нз
    и на мен ми се е случвало;
    кофти,но все някой печели от цялата работа :/.

ще управиш 4-ката,споко;

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    довечера сме на театър остана ми да уча само по биология ама просто не знам как ще ми стигне времето ..

Хора ,моля Ви ,кажете ми бързо кога свършва тази учебна година! На 30 юни или на 15 юли???

Цитирай Първоначално написано от ChoiYoNa
    Хора ,моля Ви ,кажете ми бързо кога свършва тази учебна година! На 30 юни или на 15 юли???
    на 15.

от 8 клас - до 30;

До 30 юли сме!?!?

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    До 15 юни сме !
    ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕССС ССССССССС !!!!!!! Май се класирам на 2-ри кръг на състезанието по БЕЛ ...доколкото знам имам 90 точкииииии
    Иначе неска мина нормално...имам 5 по География и 6 по инф. технологии ...сега отивам да си науча за утре и довечера съм на маааааачччч !! (ЦСКА-ЗАКСА)
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    София
    Малее пълна излагация на състезанието по бел :Д .. нищо ..
    Охх са траа уча по биология , че утре май ще ме изпита тая :д

оф,писна ми да боледувам и да седя в нас;/
    вече се управям,така че,търпение нямам да отида в четвъртъка,баси:Д
    толкова ми е кофти да бездействам,чудя се по цели дни кво да правя в нас..тъпо ми е

а и изпускам толкова материал.
    боже,не повярвах че ще го кажа,взело че ми се ходило на даскалО :д

разбрах си домашната,и почвам да я пиша след..малко(сигурно:Д) (:

Може ли малко помощ по литература. Надявам се - да Значи става въпрос за два въпроса по литература (сори за повторенията) свързани с "Българският език"
    1. въпрос : Защо за поета е толкова важно да убеди околните в качествата на българския език? Всъщност как се утвърждава една национална идентичност?

2. въпрос : Какво съдържание вписва текстът в понятия като "минало", "настояще", "бъдеще"? Какво е отношението на лирическия герой към всеки от тези времеви компоненти?

Охх, наистина ви моля за помощ, защото нищо не ми хрумва. Тука само седя и пиша и драскамм
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Град
    ..в близката далечина..
    Днесс беше забавно.. имам 6 по литература на Опълченците... толкова много се готвих и най-накраяя ме изпитаха

в четвъртък съм на рд нзз кога ще ходя да купувам подарък покрай това училище и многото домашни ;ххх

сега сядам пред TV-то, да си гледам сериалчетата

след това имам дОмАшНаАаАаааАа по математика и трябва да уча на изуст "Б-ски език" (не ми изглежда много труден, ноо знам ли ;дд )

и по дяволитее не мога да си намеря свястен аватар, който да не ме дразни

Град
    Света На Мечтите
    [b]Ааааааа не - Имам 5 по математика (добре, че е първа оценка, та да я оправя, ама се пак )

Днес денят беше скучен, нищо ново....

Сега почвам да пиша по математика, след това по курса по БЕЛ! и Това е...

ПП. Може ли някой да ми помогне с туй,че не го схващам:

http://prikachi.com/images/106/3014106t.jpg
    http://prikachi.com/images/107/3014107I.jpg
    http://prikachi.com/images/108/3014108V.jpg
    http://prikachi.com/images/109/3014109S.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си