- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Първоначално написано от MegiBoOm
само тези условия ли са дадени![]()
...нещо и аз не мога да ги реша, мацка..
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Първоначално написано от sunnyreni
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Ох...нали, мн са задръстени!Първоначално написано от polssa
Дам, само тва са им тъпите условия...да видим, ако влезе Ники (май беше) да помага!
![]()
Първоначално написано от theonlyone123
Много мерси.![]()
Страшно много ми помогна.
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
zlatit0o ''Българският език'' лесно се учи,на мен ми беше супер приятно като го учих,не знам защо
ИМАМ 6 ПО ЛИТЕРАТУРА НА СЪЧИНЕНИЕТО В/У ''ОПЪЛЧЕНЦИТЕ'' (една фр ми каза) йейеййейееййейе,знаех си,така трябваше! Постарах се ,и стана (сън)
вече имам 5,6,6..
![]()
Мен утре ще ме изпитва в/у "Българският езика" знам го, но на места забравям какво следваИначе аз научих цялото " Опълченците на Шипка" и съм много доволна, сега като ме изпитат и на тва ще ми станат две 6
![]()
![]()
Сега се лакирах и чакам лака да изсъхнеТова най го мразя!
![]()
![]()
Ох и аз така![]()
ПП. Моляяяя някой за задчкитеее![]()
![]()
Чакай ей сега ще се опитам да ги реша.![]()
И после ще си разказвам деня.![]()
*Абе хора .. вие до къде сте по биология ?
**Утре май ще ме изпитват .. от 5часа уча .. малее .. ;хх .. стискайте палци![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Ние сме до Тип Кръгли червеи..
споко,може и да не те изпита)
мен ме беше тормозила 3 последователни пъти,защото ме остави последна да ме изпитва(не знам защо:Д) и само мен оставаше да доизпита,и все учих,учих..и най-накрая ме изпита)
![]()
много бързам после ще седна подробно да пиша .. имам нужда от отговорите на състезанието по белл !! от софия съмм .. моля ви някой да ми ги даде ...
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
*Да се надяваме ,че няма да ме изпита
** Но все пак съм си амбицирана да изкарам 6 .. другия вариант е да вдигна ръка по желание и ако не се справя добре , тя няма да ми пише оценката .. но не знам .. ще си помисля ;д
Ние сме до плоските червеи..Стана още по-интересно,ама има много неща да се помнят.
По математика на медианата..и там станаха 92890382 теореми.Госпожата каза,че няма никой класирал се на втори кръг..Нормално с тия задачи.По литература ще изпитвала до края на месеца за Българския език,нищо че сме на Чикагото вече..Трябва да седна да го науча,до сега не бях.![]()
Меги,реших втората и третата..последната и нея май ще мога,но не ми се мисли.Ако ти трябват още,кажи да направя набързо чертеж и кратко обяснение на пейнт.
Мони,казвай да те изпитва,не се притеснявай хич.
Айде![]()
Сега се връщам от театъряко беше
имам 5 по математика
![]()
![]()
![]()
за утре пак имам много за учене
омръзна ми вече .. по биология сме до прешленести червеи
![]()
хайде де хораа .. искам отговорите ;дд
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Ние утре ще правиме конторлно по Биология(на червеите)....тая оценка ми е много важна, затва отивам да уча....стискайте палци, хорааааа![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Успех!)
Аз и утре си оставам вкъщи и оздравявам г/д,и от четвъртък реших да ходя на даскало![]()
cool day = D
17 точки от 100 на тва по математика.............................. ................... ще се гръмна ... утре ще си разбера резултатите по БЕЛ охх дао минавам на 2ри кръг...![]()
днес ме изпита на тва по РЕ...аааа мразя ги тев ударение бе! в петък пак ще се пробвам...
проекта по химия утре ще си го довършим...![]()
за утре си научих по география,математика ии ми остана само да си направя план по литертура![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Е време е и аз да се включа в темата. И ние сме на червеите по Биология.Преди беше много скучно,но сега взе да става интересно...![]()
Пфф, по математика ще имам макс 80 точки. Повече очаквах. А някой знае ли скалата за оценяване?
На тва в сънота по мат лиНа мен госпожата ми каза че имам 30 и няколко точки. Утре ще знам
![]()
Oхх за утре нямам домашна, но трябва да решавам много задачи, защото мама кза че ако не ги реша ще ме спе от уроците. Аз попринцим решавам към 30 от 50, но сега госпожата не ми е нашисала докъде и не ми е казвала и сга след налко сядам да решавам и докъдето стигна, но ще гледам поне 25 0 30 задачи да реша
![]()
Аз пък имам към 40Първоначално написано от LaChupacabra
![]()
![]()
Тооолкова пък да съм тъпа, направо не знам кво ще направя на реалния изпит!
![]()
![]()
Иначе днеска нищо ново! Ще ходим на зелено в Златоград!![]()
![]()
![]()
![]()
Имам да уча два урока по биология за утре+учебна тетрадка по математика и прочитане на всички уроци досега по физика+преговор по литература за курса ми,че ще имам пробен!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ейй хорааа ква правитедо къде сте по физика бе
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3