.
Отговор в тема
Страница 124 от 293 ПървиПърви ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 076 до 3 100 от общо 7312
    Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    [b]Ааааааа не - Имам 5 по математика (добре, че е първа оценка, та да я оправя, ама се пак )

Днес денят беше скучен, нищо ново....

Сега почвам да пиша по математика, след това по курса по БЕЛ! и Това е...

ПП. Може ли някой да ми помогне с туй,че не го схващам:

http://prikachi.com/images/106/3014106t.jpg
    http://prikachi.com/images/107/3014107I.jpg
    http://prikachi.com/images/108/3014108V.jpg
    http://prikachi.com/images/109/3014109S.jpg

само тези условия ли са дадени ...нещо и аз не мога да ги реша, мацка..
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sunnyreni
    1. въпрос : Защо за поета е толкова важно да убеди околните в качествата на българския език? Всъщност как се утвърждава една национална идентичност?
    Иван Вазов е изправен пред необходимостта българският език отново да бъде защитен . И поета дава достоен отговор на нападките на "чуждите и нашите" за грубост и музикалност.В творбата ярко личи и чувството на гняв и обида, на срам и възмущение от всички , които петнят езика и се отричат от него. Защитавайки езика,Вазов защитава всичко българско "и родно", при това със средствата на самия език.
    2. въпрос : Какво съдържание вписва текстът в понятия като "минало", "настояще", "бъдеще"? Какво е отношението на лирическия герой към всеки от тези времеви компоненти?
    Смяната на глаголното време,преходът от сегашно в бъдеще акцентира в/у действената защита на българския език ,която вече е осъществена.Този ефект се постига от вече реализираната авторова идея в предходните стихове-чрез одата Вазов е реабилитирал чистотата и красотата на българския език,запазил ги е за бъдещите поколения.

Надявам се да съм ти помогнала
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от polssa
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    [b]Ааааааа не - Имам 5 по математика (добре, че е първа оценка, та да я оправя, ама се пак )

Днес денят беше скучен, нищо ново....

Сега почвам да пиша по математика, след това по курса по БЕЛ! и Това е...

ПП. Може ли някой да ми помогне с туй,че не го схващам:

http://prikachi.com/images/106/3014106t.jpg
    http://prikachi.com/images/107/3014107I.jpg
    http://prikachi.com/images/108/3014108V.jpg
    http://prikachi.com/images/109/3014109S.jpg

само тези условия ли са дадени ...нещо и аз не мога да ги реша, мацка..
    Ох...нали, мн са задръстени! Дам, само тва са им тъпите условия...да видим, ако влезе Ники (май беше) да помага!

Цитирай Първоначално написано от theonlyone123
    Цитирай Първоначално написано от sunnyreni
    1. въпрос : Защо за поета е толкова важно да убеди околните в качествата на българския език? Всъщност как се утвърждава една национална идентичност?
    Иван Вазов е изправен пред необходимостта българският език отново да бъде защитен . И поета дава достоен отговор на нападките на "чуждите и нашите" за грубост и музикалност.В творбата ярко личи и чувството на гняв и обида, на срам и възмущение от всички , които петнят езика и се отричат от него. Защитавайки езика,Вазов защитава всичко българско "и родно", при това със средствата на самия език.
    2. въпрос : Какво съдържание вписва текстът в понятия като "минало", "настояще", "бъдеще"? Какво е отношението на лирическия герой към всеки от тези времеви компоненти?
    Смяната на глаголното време,преходът от сегашно в бъдеще акцентира в/у действената защита на българския език ,която вече е осъществена.Този ефект се постига от вече реализираната авторова идея в предходните стихове-чрез одата Вазов е реабилитирал чистотата и красотата на българския език,запазил ги е за бъдещите поколения.

Надявам се да съм ти помогнала

Много мерси. Страшно много ми помогна.
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    zlatit0o ''Българският език'' лесно се учи,на мен ми беше супер приятно като го учих,не знам защо

ИМАМ 6 ПО ЛИТЕРАТУРА НА СЪЧИНЕНИЕТО В/У ''ОПЪЛЧЕНЦИТЕ'' (една фр ми каза) йейеййейееййейе,знаех си,така трябваше! Постарах се ,и стана (сън)
    вече имам 5,6,6..

Мен утре ще ме изпитва в/у "Българският езика" знам го, но на места забравям какво следва Иначе аз научих цялото " Опълченците на Шипка" и съм много доволна, сега като ме изпитат и на тва ще ми станат две 6

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Сега се лакирах и чакам лака да изсъхне Това най го мразя!

Град
    Света На Мечтите
    Ох и аз така

ПП. Моляяяя някой за задчкитеее

Чакай ей сега ще се опитам да ги реша.
    И после ще си разказвам деня.

Град
    София
    *Абе хора .. вие до къде сте по биология ?
    **Утре май ще ме изпитват .. от 5часа уча .. малее .. ;хх .. стискайте палци
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Ние сме до Тип Кръгли червеи..

споко,може и да не те изпита)
    мен ме беше тормозила 3 последователни пъти,защото ме остави последна да ме изпитва(не знам защо:Д) и само мен оставаше да доизпита,и все учих,учих..и най-накрая ме изпита)

много бързам после ще седна подробно да пиша .. имам нужда от отговорите на състезанието по белл !! от софия съмм .. моля ви някой да ми ги даде ...
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Град
    София
    *Да се надяваме ,че няма да ме изпита
    ** Но все пак съм си амбицирана да изкарам 6 .. другия вариант е да вдигна ръка по желание и ако не се справя добре , тя няма да ми пише оценката .. но не знам .. ще си помисля ;д

Ние сме до плоските червеи..Стана още по-интересно,ама има много неща да се помнят.
    По математика на медианата..и там станаха 92890382 теореми.Госпожата каза,че няма никой класирал се на втори кръг..Нормално с тия задачи.По литература ще изпитвала до края на месеца за Българския език,нищо че сме на Чикагото вече..Трябва да седна да го науча,до сега не бях.
    Меги,реших втората и третата..последната и нея май ще мога,но не ми се мисли. Ако ти трябват още,кажи да направя набързо чертеж и кратко обяснение на пейнт.
    Мони,казвай да те изпитва,не се притеснявай хич.
    Айде

Град
    Света На Мечтите
    Ние сме до клас Насекоми

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    Сега се връщам от театър яко беше имам 5 по математика за утре пак имам много за учене омръзна ми вече .. по биология сме до прешленести червеи

хайде де хораа .. искам отговорите ;дд
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Ние утре ще правиме конторлно по Биология(на червеите)....тая оценка ми е много важна, затва отивам да уча....стискайте палци, хорааааа
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Успех!)

Аз и утре си оставам вкъщи и оздравявам г/д,и от четвъртък реших да ходя на даскало

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    cool day = D
    17 точки от 100 на тва по математика.............................. ................... ще се гръмна ... утре ще си разбера резултатите по БЕЛ охх дао минавам на 2ри кръг...
    днес ме изпита на тва по РЕ...аааа мразя ги тев ударение бе! в петък пак ще се пробвам...
    проекта по химия утре ще си го довършим...
    за утре си научих по география,математика ии ми остана само да си направя план по литертура
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Е време е и аз да се включа в темата. И ние сме на червеите по Биология.Преди беше много скучно,но сега взе да става интересно...

Пфф, по математика ще имам макс 80 точки. Повече очаквах. А някой знае ли скалата за оценяване?

На тва в сънота по мат ли На мен госпожата ми каза че имам 30 и няколко точки. Утре ще знам Oхх за утре нямам домашна, но трябва да решавам много задачи, защото мама кза че ако не ги реша ще ме спе от уроците. Аз попринцим решавам към 30 от 50, но сега госпожата не ми е нашисала докъде и не ми е казвала и сга след налко сядам да решавам и докъдето стигна, но ще гледам поне 25 0 30 задачи да реша

Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    cool day = D
    17 точки от 100 на тва по математика.............................. ................... ще се гръмна ... утре ще си разбера резултатите по БЕЛ охх дао минавам на 2ри кръг...
    днес ме изпита на тва по РЕ...аааа мразя ги тев ударение бе! в петък пак ще се пробвам...
    проекта по химия утре ще си го довършим...
    за утре си научих по география,математика ии ми остана само да си направя план по литертура
    Аз пък имам към 40 Тооолкова пък да съм тъпа, направо не знам кво ще направя на реалния изпит!

Иначе днеска нищо ново! Ще ходим на зелено в Златоград!
    Имам да уча два урока по биология за утре+учебна тетрадка по математика и прочитане на всички уроци досега по физика+преговор по литература за курса ми,че ще имам пробен!

Ейй хорааа ква правите до къде сте по физика бе

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си