.
Отговор в тема
Страница 125 от 293 ПървиПърви ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 101 до 3 125 от общо 7312
    Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    По Физика сме до Звук..
    Контролното по Биология мина г/д добре...и тоя път няма да имам 6... Толковаа я мразяяяяяяяяяяя таяя Биология!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
    Отивам след малко да уча...утре имаме контролно по математика в/у триъгълниците...
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

ako imate problem po himiq ili bioloiq pi6ete

Град
    София
    Хеейй хора, здравейте Записвам се в темичката, макар че е малко късно?! И аз съм седми клас тази година и ще кандидатствам. Ами..засега нямам какво да кажа повече..

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    cooooool day =D
    часа по физическо беше мнооооого забавно =Д
    имам 6 по музика ^^ и 6 по ХИМИЯЯЯЯЯ [на проекта...] не мога да повярвам направо :]
    ии днес ни даде изненадващо контролно на халогенни........никой не беше учил...охх леле колко добре започнах по химия и сега ще имам 2 или 3........................ ужас
    имам само 60 т. на тва по БЕЛ Как исках да ида на 2ри кръг ААААААААААА а по мат. 17...направо ще се гръмна :Х
    за утре имам някво упражнение по АЕ,урок по физика и урок по биология....
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    за утре имах по физика(само че г-жата щяла да отсъства),и Литература(:

написах;

Днес ни казаха точките от нац. съзтезание по математика - имам 76 точки.. Класирах се за областния кръг, но не съм доволна от резултата!!! От днес нататък ще уча по-сериозно и ще решавам повече задачи, че останаха 3 месеца до изпитите и трябва да се стегна повече.
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Цитирай Първоначално написано от musiic
    Днес ни казаха точките от нац. съзтезание по математика - имам 76 точки.. Класирах се за областния кръг, но не съм доволна от резултата!!! От днес нататък ще уча по-сериозно и ще решавам повече задачи, че останаха 3 месеца до изпитите и трябва да се стегна повече.
    не си доволна? wtf..freak
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    Цитирай Първоначално написано от musiic
    не си доволна? wtf..freak
    Да, защото 76 точки сигурно са петица, а искам да изкарам поне 5,50
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    нямам нови оценки на нас още не са ни казали резултатите ама 100 % няма да се класирам

Град
    София
    *Мм мн як ден .. така и не ме изпита тая по биология,защото минаваше няква на проверка
    **Утре май ще ни връщат тестовете на "опълченците на шипка" .. ухх .. дано да имам 6
    *** Ии бтв излезнали ли са отговорите по мат от състезанието ?
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

По математика имам 47,25 и съм на 6то място от всички седми класове. Никой няма класиран.По история имам 68 на първо място от седмите класове,но 7 точки не ми стигат за класиране..като разбрах ми стана супер гадно и исках да се гръмна,ама сега ми мина.

Цитирай Първоначално написано от polssa
    По Физика сме до Звук..
    Контролното по Биология мина г/д добре...и тоя път няма да имам 6... Толковаа я мразяяяяяяяяяяя таяя Биология!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
    Отивам след малко да уча...утре имаме контролно по математика в/у триъгълниците...
    До Звук ние сме до пълно вътрешно отражение

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

И ние взехме пълното вътрешно отражение.Имахме заместничка вторник и сряда,обясняваше добре,но другия вторник сигурно наща ще се върне.

И ние сме на пълно вътрепно отражения
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Повече от фен Аватара на bbabyy
    Лeлee.. пoo мaтeмaтиka нa 1 вия мoдул имaм 18 тoчkи .. ;ooooo A втoрия oщe нe знaм.. Aмa гoспoжaтa мe oбнaбeжди, чe e oт притeснeниeтo.. ии, чe щe сe стeгнa и т.н. Aмa мeнe ми стaнa смeшнo kaтo чух.. ;ДДД

еее аз ако имах 5 бих умряла от щастие! иначе браво за резултата :]
    охх Галя...знам колко е гадно да не ти стигнат няколко точки за 2 кръг на олимпиада по история...в клас мисля,че не ми стигнаха 2-3 точки...дано тая година поне мина на 2 кръг ;Д
    ние по физика за последно взехеме Светлина...

Здрастии : )) от много време не съм писала ... по математика май имам 54 точки или малко повече не съм сиг .. те в училище не са ни казали още ама нали излязоха отговорите .. охх а по български така като си гледам теста задачите които са ми грешни 100 на 100 са 14 точки ама още не са ни казали резултатите ии такам .. чакам с нетърпение .. охх много исках да се класирам поне по едното ... здраве да е ... ние по физика сме на .. ох кво се залъгвам .. нямам никаква представа къде сме за мен физиката не съществува ;дд по биология взехме многообразие на животните и утре ще вземем следващия урок .. по математика днес взехме ъглополовяща , по български днес взехме преизказно наклонение , а по литература сме на бай ганю ама пропуснахме ниагара и после ще се върнем .. еми това е .. нищо интересно .. не съм излизала от 1000 години ей така до мола или не разходка (само след училище оставам до към 19.30 ама съм втора смяна) .. некво бате зубря постоянно и пак не съм върха .. абее ... скучен живот водя ; ((
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Град
    София
    Охх на мен още не са ми казали резултатите по бел и мат .. само знам кои са верните отг по бел и по мои изчесления имам 50 точки , което никак не е добре,и съм решила да се стегна малко
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

а ти от къде си .. ако си от софия дай отговорите по бел моля те

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Отговори за София по БЕЛ, националното състезание

1 - а
    2- в
    3 - г
    4 - в
    5- ПЕТДЕСЕТО
    6 - б
    7 - в
    8 - в
    9 - б
    10 - б
    11 - а
    12 - в
    13 - в
    14 - а
    15 - пет
    16 - б
    17 - б
    18 - в
    19 - б
    20 - б
    21 - едно сказуемо
    22 - а
    23 - в
    24 - г
    25 - в
    26 - геройски / шумещи
    27 - б
    28 - б
    29-в
    30-б
    31 - а
    32 - б
    33 - б
    34 - а
    35 - б (някой да ми обясни защоо??)
    36 - г
    37 -а
    38 - б
    39 - г
    40 - могли / ангажирана
    41 - в
    42 - в
    43 - междуметие и звукоподръжание (точно така е дадено, удебелено на звукоподръжание)
    44 - две / пет
    45 - в
    46 - три
    47 - б
    48 - б
    49 - г
    50 - а
    51 - а
    52 - б
    53 - в
    54 - б
    55 - отрицателно местоимение
    56 - Вазов
    57 - в
    58 - г
    59 - б
    60 - в
    Love is everything!

мм сигурна ли си, че са верни тези отговори ?? защо моята госпожа за няколко неща тука ми беше казала различно че е .. ще е много лошо ако наистона са тази отговори .. значи че яко съм с изложила ..

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    И при мен така, господина ни каза съвсем различни .. Питай за тези, които не си сигурна, за да проверя пак
    Love is everything!

а знаете ли, че 26 задача е сгрешена и май каквото и да си получил ти се дават 5 точки ??

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    аз сега имам свободен,физическо ;3

върнах си се в нас,и сега след 15 минути пак отивам
    имам литература -> домашна техника -> бг зип..
    и вкъщи

утре щели сме да правим тест по английски и химия некъв пробен(нз..),и такива работи ;с

Град
    София
    *Хубав ден .. забавен .. и малко разочароващ .. ;х
    **Абе да ви питам --> според вас пробните изпити важни ли са или НЯМА значение каква е оценката от пробния изпит и че важното е да си видим грешките и да не ги правим на изпита ? вие как мислите ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си