.
Отговор в тема
Страница 126 от 293 ПървиПърви ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 126 до 3 150 от общо 7312
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ^за мен са просто преценяване на знанията

Иначе днеска - АД!
    Тая по биология изпита деца, които никога не са учили и няма да учат, колкото аз си бия главата над учебника, и им писа 6 ВИЕ ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ -6666! Вече не знам има ли някъв смисъл да се трудя при тая П*тка (съжалявам, ама не се сдържах!) Ужасна е, все на мен най-гадните въпроси, все на МЕН!

Иначе, както си и очаквах на теста по физика имам 4 Ама ще я поправя на петичка следващата седмица :P

Единствения по-забавен час днеска, беше рисуването - прваехме фигури от вестници и тиксо

И такам...не е цвете при мен, ама трябва да се примиря!

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Лелеллеееееее неска колко съм ядосанааааааааааа Значи, имам на състезанието по БЕЛ уж 91 точки (преди си мислех, че са 90), но това, ако макс брой е 100, а ония шемети, дето съставяли теста сгрешили и сега макс брой точки е 103, което означава, че не се класирам за 2 точкии !!!!! Казаха ми, че още не се знае дали съм класирана, но стискайте палци да съм !!!
    Контролното по математика мина добре-свърших доста рано и господина ми го провери-имам 6- (може би единственото хубаво нещо през целия ден)...отново се скарах с ония фръцли, ама няма да си изливам яда тука ....утре имам контролно по Химия... (всеки ден имам по нещо контролно...), тъй че пак ще трябва да стискате палци, както и аз на вас, ако има за какво
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    по математика имам 42 точки а по БЕЛ 70

Здравейте,аз се казвам Жани и съм от град Стамболийски,Пловдивско.А ,да и съм 7-и клас.Като цяло обичам да уча,но понякога,не.Сегакато гледам сте писали какви са ви резултатите от състезанията и т.н.И в нашето училище имахме и аз се справих горе-долу добре.На олимпиадата по математика имам 14 точки и не ми достигат две.На състезанието по БЕЛ имам 74 точки,а на състезанието по математика 71.Не е най-доброто,но все си повтарям,че ще успея и че ще се справя и продължавам напред.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Добре дошла в темата ни (:

По математика на състезанието имам 40 точки,на каква оценка е равно това :Д

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    абе Поли по добре си излей гнева тук отколкото на някоя 'невина жертва' =Д
    днеска мина суперско... беше много весело целия ден :] охх нямам търпение времето малко да се постопли :/
    нямам нито една грешка на думите по АЕ - 6
    6 по биология за участие и представяне на олимпиадата
    ииии 6 по физика на тестаааа колко добре започнах 2 срок..не е истина колко ми е кеф!
    за оценките и нещата свързани с училището всичко върви добре... сега за утре ще уча след малко и смятам като ми остане време да си разработя темата за дискусията във вторник или да си напиша някое от 2те съчинения за конкурса...
    иначе в класа има разни хора който толкова ме разнят на моменти,че вече не издържам ...

П.П http://www.youtube.com/watch?v=hFlHsKExcYg поздрав за всички
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    Hueco Mundo
    Учете, деца, учете... особено по Математика...

Иначе ще страдате.

Цитирай Първоначално написано от jimei
    Учете, деца, учете... особено по Математика...

Иначе ще страдате.
    еми учим...ама е ужасно трудно... особенно геометрията ...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

jimei написа:
    Иначе ще страдате.

вече страдаме..поне аз :Д цяла година..мъкаааааа математика ;С

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    http://www.regalia6.com/ucRegalia/re...a_mat-2007.pdf

Математиката в точки и оценки ...

на националното състезание имам .. 4.357
    Love is everything!

3.036...............................

4.107 ^^
    Мислех,че ще е много по-малко. Хора,не се отчайвайте.В повечето градове задачите са били супер гадни,това е едва първия пробен..До самия изпит ще изрешим още хиляди задачи.

3.821

злеееееееееееееее
    какво ще правим на крайния изпит (?!)

някакъв супер малък шанс имам за 4.50 .. иначе днес в дск мина добре .. малко се изнервям, защото започнах по математика с петица, а по български участвам много в час, казах ѝ стихотворението, отговарям ѝ на въпросите, а веднъж дори тя беше казала нещо и след 2 секунди пита какво е казала, защото беше много шумно и никой, освен мен де, не можа да ѝ отговори и аз пак дигнах ръка, изрецитирах ѝ го едно към едно с това, което тя каза и НИЩОООО !! побърквам се ... много се притеснявам за изпитите.. че няма да свърша с шестици по важните предмети (както вече казах имам само една 5ца и нищо друго ама ме е страх .. ) ии не знам просто какво да правя .. стискайте палци по математика да ме изпита на упражнението, на което тя каза, че може и да пише оценка, защото ми е много нужна 6ца да си оправя 5цата, а утре съм на урок по математика и ще си ги реша ;дд абе стискайте палци !! ;дд
    П.П. : ето и от мен поздрав .. даже два, че не мога да реша кой ми харесва повече ;дд
    http://www.youtube.com/watch?v=qMxX-QOV9tI
    http://www.youtube.com/watch?v=PZqpaaF2-GM
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    по математика 3.929
    по БЕЛ - 4.929 ( много ме е яд за тоя тест )

Математика-3.821
    БЕЛ-5.393

зле)

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ох, днеска съм на олимпиада по инглиш, дано да се справя
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

успех на олимпиадата (:
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    По Математика имам 40 точки, по БЕЛ 70 .. какво ще правя на края на годината не знам
    Just Siseyy Hater's ...

успех на всички .Малко остава,после ще се смеете че сте се притеснявали

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Мен по математика още не са ми казали колко точки имам...
    Днес мина добре-правихме контролно по Химия и с малко късмет може да имам и 6
    Сериозен въпрос : На нас ни направиха "електронни дневници"- т.е. всеки родител по всяко време може да види оценките, отсъствията и т.н..... при вас има ли го това "изобретение" ?
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Хах, тва за дневниците за пръв път го чувам.
    Иначе за тези, които се интересуват - http://math-bg.com/?page_id=157
    Това са отговорите по градове на националното по математика. Не на всички градове са там. За моя няма

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ахахухахуахуха по математика имам 40 точки, а на олимпиадата по Бел не ми досигат 7 ТОЧКИ, вие представяте ли си - 7 ТОЧКИ!

Иначе днеска в даскало нищо ново, само дето в час по руски щях да заспа, ама тва е друг въпрос
    Ох по математика взехме за ъглополовяща на ъгъл, ама като се почна от правоъгълен с 30 гр. насам нищо не рабирам!

Утре имам пробен по БЕЛ от курса иииии съм сигурна, че доникъде няма да го докарам, ама все пак стискайте палци!

След малко ще си направя кек, че много ми се яде и после ще уча по курса за утре!

А за оценките втория срок съм гола-вода:
    Математика - 5
    Биология - 4,5
    Физика - 4
    къртят отвсякъде!

Ама съм твърдо решила март месец да си счупя главата от учене, че после април в нащо даскало се пада да учим 8 дена, щот на зелено, вканцийки.... и няма да имам време кога да си поправям контролните!

Е това е от мен! :P

Град
    София
    Йейй супер як денн
    По бел имам 50 точки .. ее нищо ... ние цял час си обяснявахме грешките и г-жата ни ги обясни .. за момента това е по-важното
    На 18.03 съм на пробен пак от курсовете ... аа на 30.03 имам рдд .. нямам търпение .. още цели 35 дни
    На вас кви са ви оценките от втория срок ??
    На мен са :
    Математика - 4
    БЕЛ-4,5,5
    АЕ-6

УХХ .. УЖАСС .. трябва да се стегна !!!
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Моите от 2-рия срок за сега са -БЕЛ-6,6,5,Математика-6,Физика-6,География-6,Биология-5

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си