- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
^за мен са просто преценяване на знанията
Иначе днеска - АД!
Тая по биология изпита деца, които никога не са учили и няма да учат, колкото аз си бия главата над учебника, и им писа 6ВИЕ ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ -6666!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вече не знам има ли някъв смисъл да се трудя при тая П*тка (съжалявам, ама не се сдържах!) Ужасна е, все на мен най-гадните въпроси, все на МЕН!
![]()
Иначе, както си и очаквах на теста по физика имам 4Ама ще я поправя на петичка следващата седмица :P
Единствения по-забавен час днеска, беше рисуването - прваехме фигури от вестници и тиксо![]()
И такам...не е цвете при мен, ама трябва да се примиря!![]()
Лелеллеееееее неска колко съм ядосанааааааааааа![]()
Значи, имам на състезанието по БЕЛ уж 91 точки (преди си мислех, че са 90), но това, ако макс брой е 100, а ония шемети, дето съставяли теста сгрешили и сега макс брой точки е 103, което означава, че не се класирам за 2 точкии !!!!! Казаха ми, че още не се знае дали съм класирана, но стискайте палци да съм !!!
![]()
![]()
Контролното по математика мина добре-свърших доста рано и господина ми го провери-имам 6-(може би единственото хубаво нещо през целия ден)...отново се скарах с ония фръцли, ама няма да си изливам яда тука
....утре имам контролно по Химия... (всеки ден имам по нещо контролно...), тъй че пак ще трябва да стискате палци, както и аз на вас, ако има за какво
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
по математика имам 42 точкиа по БЕЛ 70
![]()
Здравейте,аз се казвам Жани и съм от град Стамболийски,Пловдивско.А ,да и съм 7-и клас.Като цяло обичам да уча,но понякога,не.Сегакато гледам сте писали какви са ви резултатите от състезанията и т.н.И в нашето училище имахме и аз се справих горе-долу добре.На олимпиадата по математика имам 14 точки и не ми достигат две.На състезанието по БЕЛ имам 74 точки,а на състезанието по математика 71.Не е най-доброто,но все си повтарям,че ще успея и че ще се справя и продължавам напред.![]()
Добре дошла в темата ни (:
По математика на състезанието имам 40 точки,на каква оценка е равно това :Д
абе Поли по добре си излей гнева тук отколкото на някоя 'невина жертва' =Д
днеска мина суперско... беше много весело целия ден :] охх нямам търпение времето малко да се постопли :/
нямам нито една грешка на думите по АЕ - 6![]()
6 по биология за участие и представяне на олимпиадата
ииии 6 по физика на тестаааа![]()
![]()
![]()
![]()
колко добре започнах 2 срок..не е истина колко ми е кеф!
за оценките и нещата свързани с училището всичко върви добре... сега за утре ще уча след малко и смятам като ми остане време да си разработя темата за дискусията във вторник или да си напиша някое от 2те съчинения за конкурса...![]()
иначе в класа има разни хора който толкова ме разнят на моменти,че вече не издържам ...
П.П http://www.youtube.com/watch?v=hFlHsKExcYg поздрав за всички![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Учете, деца, учете... особено по Математика...
Иначе ще страдате.
еми учим...ама е ужасно трудно... особенно геометрията ...Първоначално написано от jimei
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
jimei написа:
Иначе ще страдате.
вече страдаме..поне аз :Д цяла година..мъкааааааматематика ;С
http://www.regalia6.com/ucRegalia/re...a_mat-2007.pdf
Математиката в точки и оценки ...
на националното състезание имам .. 4.357![]()
Love is everything!
3.036...............................
4.107 ^^
Мислех,че ще е много по-малко.Хора,не се отчайвайте.В повечето градове задачите са били супер гадни,това е едва първия пробен..До самия изпит ще изрешим още хиляди задачи.
![]()
![]()
3.821
злеееееееееееееее
какво ще правим на крайния изпит (?!)
някакъв супер малък шанс имам за 4.50 .. иначе днес в дск мина добре .. малко се изнервям, защото започнах по математика с петица, а по български участвам много в час, казах ѝ стихотворението, отговарям ѝ на въпросите, а веднъж дори тя беше казала нещо и след 2 секунди пита какво е казала, защото беше много шумно и никой, освен мен де, не можа да ѝ отговори и аз пак дигнах ръка, изрецитирах ѝ го едно към едно с това, което тя каза и НИЩОООО !! побърквам се ... много се притеснявам за изпитите.. че няма да свърша с шестици по важните предмети (както вече казах имам само една 5ца и нищо друго ама ме е страх .. ) ии не знам просто какво да правя .. стискайте палци по математика да ме изпита на упражнението, на което тя каза, че може и да пише оценка, защото ми е много нужна 6ца да си оправя 5цата, а утре съм на урок по математика и ще си ги реша ;дд абе стискайте палци !! ;дд
П.П. : ето и от мен поздрав .. даже два, че не мога да реша кой ми харесва повече ;дд
http://www.youtube.com/watch?v=qMxX-QOV9tI
http://www.youtube.com/watch?v=PZqpaaF2-GM
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
по математика 3.929
по БЕЛ - 4.929 ( много ме е яд за тоя тест)
Ох, днеска съм на олимпиада по инглиш, дано да се справя![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
успех на олимпиадата (:
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
По Математика имам 40 точки, по БЕЛ 70 .. какво ще правя на края на годината не знам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
успех на всички .Малко остава,после ще се смеете че сте се притеснявали
Мен по математика още не са ми казали колко точки имам...
Днес мина добре-правихме контролно по Химия и с малко късмет може да имам и 6![]()
Сериозен въпрос : На нас ни направиха "електронни дневници"- т.е. всеки родител по всяко време може да види оценките, отсъствията и т.н..... при вас има ли го това "изобретение"![]()
?
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Хах, тва за дневниците за пръв път го чувам.![]()
Иначе за тези, които се интересуват - http://math-bg.com/?page_id=157
Това са отговорите по градове на националното по математика. Не на всички градове са там. За моя няма![]()
Ахахухахуахуха по математика имам 40 точки, а на олимпиадата по Бел не ми досигат 7 ТОЧКИ, вие представяте ли си - 7 ТОЧКИ!![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе днеска в даскало нищо ново, само дето в час по руски щях да заспа, ама тва е друг въпрос![]()
Ох по математика взехме за ъглополовяща на ъгъл, ама като се почна от правоъгълен с 30 гр. насам нищо не рабирам!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Утре имам пробен по БЕЛ от курса иииии съм сигурна, че доникъде няма да го докарам, ама все пак стискайте палци!![]()
След малко ще си направя кек, че много ми се яде и после ще уча по курса за утре!![]()
А за оценките втория срок съм гола-вода:
Математика - 5
Биология - 4,5
Физика - 4
къртят отвсякъде!![]()
Ама съм твърдо решила март месец да си счупя главата от учене, че после април в нащо даскало се пада да учим 8 дена, щот на зелено, вканцийки.... и няма да имам време кога да си поправям контролните!
Е това е от мен! :P
Йейй супер як денн![]()
![]()
По бел имам 50 точки .. ее нищо ... ние цял час си обяснявахме грешките и г-жата ни ги обясни .. за момента това е по-важното![]()
![]()
На 18.03 съм на пробен пак от курсовете ... аа на 30.03 имам рдд .. нямам търпение .. още цели 35 дни![]()
На вас кви са ви оценките от втория срок ??
На мен са :
Математика - 4![]()
![]()
![]()
БЕЛ-4,5,5![]()
АЕ-6
УХХ .. УЖАСС .. трябва да се стегна !!!![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Моите от 2-рия срок за сега са -БЕЛ-6,6,5,Математика-6,Физика-6,География-6,Биология-5
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3