- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Да,60 от 100 е доста добър резултат,особено ако олимпиадата е по-трудна и тогава шестицата ще е заслужена.
При мен не знам дали госпожата по история ще ми пише шестица..Имах 68,но най-вероятно няма да се сети.По география ми казаха,че е била трудна..Имало е неща от Австралия и Океания,а ние сме към края на страните в Азия.
![]()
Аз не ходих на олимпиадата по география)
спеше ми се.
Сега ще легна да спя,че не ми е добре
и после ще уча по биология и география..
може и по математика да порешавам задачи;
![]()
времето е много хубаво и реших да излязанаписах си по АЕ като се прибера може да направя един тест по БЕЛ
![]()
Някой ходил ли е на втори кръг на олимпиадата по химия?Аз ходих и не беше толкова гадна колкото очаквах. Имаше едни адски гадни въпроси, при които всички които са се класирали за 2 кръг са писали някакви трудни формули и т.н., а аз писах най-очебийни неща...
![]()
The Vampire Diaries...
аз ходих
хееееееееееей![]()
днес сутринта излизах..адския студ беше ама ми беше много забавнонакупих мартеници за 100 години напред
олимпиадата по гегорафия беше елементааааааааарна
само един въпрос ме затрудни доста... а наистина имаше въпроси и за австралия ама за тях госпожата ни помогна...дано ида на 2 кръг ;D
оххх утре ми е може би нааай-важната олимпиада..тая по история...ще си почина малко и ще седна да уча...решена съм да ги размажа... и да ида на 2 кръг :]
ще си оправя съчиненията за конкурса,че вече 5 дена се занимавам с тях... ще уча по история и ще уча за сряда по химия,че съм сигурна,че на контролното имам 2/3 а искам да го оправя...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Успех,дано е лесно!)
Хора,кой език е по-хубав,френския или немския?
Защото се чудя,как да си подредя гимназиите,за края..
Немския не ме кефи като звучене,но май е по-разпространен.
Френския е супер красив като звучене.
Вие какво бихте избрали?
Аз мисля да пиша на 2-ро ФЕГ)
Аз бих избрала френския![]()
![]()
![]()
не уча нито един от двата ама немския ме кефи повече =Д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Чесно казано пиша си домашните, чета си по 1 път уроците за другия ден и толкова.Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
^ На някои хора им се отдава, на други-не
*awesomesheepy 100% избери ФРЕНСКИЯ ... 7 години го уча и е много,ама много хубав език![]()
**Иначе нищо ново ... днеска бях на уроци ... а сега ужасно много ми се спии...
***За утре имам доста да уча ... по химия ... история .. ии българския език наизуст ..![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Дам , някои изкарват 6 с едно четене, други учат и през нощта, спят 4 часа максимум ии ги изкарватПървоначално написано от zlatit0o
..
За утре съм толкова мотивирана ... стискайте палци, страшно важна е олимпиадата ..!
Love is everything!
[quote="SladkaZagadka"]стискаме ^^ по история ли ще ходиш? и азПървоначално написано от zlatit0o
![]()
[quote="LaChupacabra"]ДаПървоначално написано от SladkaZagadka
. Обаче нещо ме притеснява .. учителката каза, че ще са САМО отворени въпроси , около 30 .. на вас така ли ви казаха??
Love is everything!
Ее още хора,които да харесват историята. <3
И да се намеся,няма да е само отворени отговори.Първата част е тест,втората включва всякакви отворени отговори..включиелно попълване на таблица,изображения на картинки,някакъв документ и последната-съчинение.
![]()
Успех.![]()
Дано да бъде така, ама нещо ме съмнява ..![]()
Love is everything!
може ли да ми помогнете с една задача за работа..
не ги разбирам :х
един снегорин изрива целия сняг за 4 часа,а друг-за 2 пъти по-малко.За колко време ще извършат двамата общо цялата работа..
ПЪРВИ СНЕГОРИН - t = 4h ; A = 1 (цялата работа) ; N = A : t = 1 върху 4
ВТОРИ СНЕГОРИН - t = 2h ; A = 1 (цялата работа) ; N = A : t = 1 върху 2
ЗАЕДНО - t = X h ; A = 1 (цялата работа) ; N =1 върху X
намираш N заедно -> N1 + N2 = N заедно - > 1 върху 4 + 1 върху 2 = 1 върху X ; НОК на 2 и 4 = 4 - > 1 върху 4 + 2 върху 4 = 1 върху X - > 3 върху 4 = върху 4 - > X = 1 делено на 3 върху 4 = 1 по 4 върху 3 = 4 върху 3, обаче 4 върху 3 по 60 = 80 min , а 80 min = 1h 20min и май това е отговорът .. надявам се да съм помогнала : )
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Смятай 9 клас съм и като прочетох тая задача и забих тотално!Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
![]()
Скоро ви идват изпитите... айде успех бъдещи зайци и на 15-ти септември се пазете от морковите!![]()
awesomesheepy
http://alfa.kachi-snimka.info/viewer...298752897b.PNG
Love is everything!
Добро утро на всички![]()
![]()
![]()
Какви са ви плановете за днеска ?
Моите са :
сега ще уча по химия
после ще науча"Българския език" наизуст
след това ще се изкъпя
и после ще ходя да си взема нова козметика , защото на всичките ми гримове и кремчета им е изтекъл срока или някои просто ми свършиха
![]()
Да попитам : някой от вас има ли проблемна кожа - пъпчици,черни точки и такива неща ? И ако да , как се преборва с тях ?![]()
Също така : някой от вас има ли си гадже и ако да , разконцентрирва ли ви ? [може вече да сме минали този въпрос,но нещо може и паметта ми да ми изневерява]
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Моите планове са:
1) да науча по биология
2) да си преговоря за урока
3) да отида на урок от 13;00
4) след това ще си направя цял ден посветен на математиката
ще решавам домашната,ще се упражнявам за контролното в/у уравненията,което пропуснах,и така..
За проблемната кожа: Моета е много суха..пъпчици ми излизат,само когато ще ми идва.
За гадже Нямам.Не ми и трябва (...) Мисля че ще ме разсейва малко.