- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Моите планове:
- на урок съм в 13:00 по математика
- след урока ще си почина час, два
- после ще уча по литература "Българският език" (аз почти го знам де ама имам още малко ;д)
- урок по биология или по скоро два урока, защото миналия не го научих
- мисля, че с уроците и домашните ще свърша към 17-18часа и след това ще седя на компа.. тв.. и така :д
За проблемната кожа: от време на време ми излизат пъпчици, а самата кожа ми е нормална (нито мазна, нито суха). За пъпките използвам едно рол-онче на Garnier (доста помага) и малко черни точкии.. за които ползвам една маска.. нз как се казваше.. една такава бяла със сини точици, отново на Garnier![]()
![]()
![]()
Aaa.. и винаги преди лягане се мажа със един хидратиращ лосион и едно хидратиращо кремче.
За приятел: нямам.. не ми и трябва, ще ме разсейва![]()
![]()
Планове за днес: уча си по история ...ще изям учебника с кориците
после на олимпиада..стискайте палци ^^
като се прибера ще се къпя
после ще уча по химия...
и ако не съм капнала вечерта ще решавам задачи по математика
За кожата: оххх УЖАС... носа ми е целия черен от тея черни точки... пъпките не ме дразнят толкова не ми излизат толкова често ама много се дразня като имам по челото пирмерно....
а за гаджето: ами нямам... ще ме разсейва 100 % да мине тоя 7 клас...да вляза в добро училище и после ще му мисля за гаджета ;Д
*а бтв някой да ми препоръча нещо за тея тъпи черни точки? чух,че един крем на гарниер много помага...ама му забравих името =D
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ще ти кажа една "бабина рецепта" за черни точки, която при мен действа
значи..
1) взимаш една купа и я пълниш с вода (може и вода от чешмата, няма никакво значение)
2) слагаш купата в микровълновата, докато кипне водата
3) изкарваш купата, заставаш над нея и се покриваш с една кърпа за да не излиза парата настрани
4) и така, докато не ти се изпоти лицето
^^по този начин ти се отпушват порите и черните точки падат^^
zlatit0o можеш ли да дадеш малко повече информация за рол-она на гарниер ? колко пари е ? някаква снимка ако можеш да намериш в нета ,за да знам какво да търся ;d ..
Някой да е чувал някакви отзиви за Аknicare ?
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
ее Злати мерси много..ще го пробвам :]
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Aми..ето ги и мойте планове:
1.-сега ще уча по математика и английски;
2.-ще се изкъпя;
3.-ще уча 3 листа теория по литература , относно Ниагара..;
4.-ще уча по история;
5.-ако случайно(малко вероятно) ми остане време,преди да си легна , ще порешавам тестове по БеЛ...и така,а понеже съм 2-ра смяна , ако не успея по нещо днес , утре ще си го вмъкна в графика..
За проблемната кожа:
и на мен като LaChupacabra ми излизат много гадни , множество черни точки по носа..там кожата ми е по-мазна,ама иначе си е нормална..и пъпки - от дъжд на вятър , обаче напоследък зачестяха((майче е , защото ям мно0ого шоколад))...а с какво ги махам ли..ами преди ми действаше една антибактериална пудра..ама после взе кожата ми да се лющии..и с едно мазило-чаевец-нищо особено и на дали някой го е чувал,но пък помага-що годе..и сега като зачестиха , и аз ще търся някакъв ефикасен крем..и аз благодаря на zlatit0o за бабината рецепта
Относно гаджето:
Ами нямам и не съм имала.., но тази година наистина не ми трябва..голяма е вероятността да ме разсейва((не , че съм много съсредоточена и стресната , но то щеше да е черешката на сладоледа :д ))
![]()
и аз съм го пробвала и при мен действаПървоначално написано от zlatit0o
![]()
иначе аз си научих по всичко и сега гледам Малкълмпо късно ще направя един тест по БЕЛ и ако не ме домързи и един по математика
понеже започнах да гледам анатомията на Грей по Foxlife а то там дават 6-ти сезон реших да изгледам и другите сезони .. вчера изгледах първите 3 епизода от 1 сезон и довечера ще изгледам още 3
![]()
Аз току-що се върнах от урок.
Мина що-годе добре..
Сега малко ще почина;
и почвам с математиката;
домашни,упражнения,и такива работи ;С
theonlyone123 това е рол-она
струва 10лв. , маже се само върху пъпката!
Здравейтее, хора, как сте, какво правите.![]()
За утре имам по български и съм готоов. А, и по изобразително трябва да нарисувам един комикс.Скицникът ми обаче за нищо не става вече, трябва ми нов и не знам кога ще ги рисувам тези неща, а и искам да си прерисувам миналата рисунка. От няколко седмици се каня да пиша в контурната по география, добре че още не са ни ги събрали. Имам да си направя климат и води, писал съм с молив на население, политическа карта и стопанство, обаче трябва да го повторя и с тънкописец. Имам за Индийския океан да пиша, както и за Австралия някои неща.
![]()
Между другото, имам добра новина, дано не сте я чували.![]()
Ще дам пример със задачата от работа от преди няколко страници. Дават тази задача на изпита. Оправяте си таблицата и оправяте уравнението, обаче, да речем, сте го сбъркали и си дорешавате задачата до края вярно, ама грешно.
Тоест, уравнението, което сте написали, сте го решили вярно и сте направили правилни преобразувания спрямо отговора, който сте получили от уравнението. НЕЗАВИСИМО от това, че сте сбъркали уравнението и, съответно, цялата задача надолу наред с отговора, ВИ СЕ ДАВАТ ТОЧКИ! Махат ви точки САМО И ЕДИНСТВЕНО за грешно съставеното уравнение!!!
![]()
Въх..
Щели сме да правил утре контролно в/у Уравнения и една текстова,понеже не бях на даскало,сега чак разбрах.
Та,пробвах да реша някои уравнения
и съвсем съм блокирала,понеже отдавна не сме ги решавали
изобщо не мога да се сетя откъде да тръгна..
може ли помощ :С ?
(5x+7).1,5x=0
x(x-2)(2x-1)=0
2x(на 2ра степен)=3х
x(на 2ра)-5x=0
х-4х(на 3та)=0
9=49x(на 2ра)
4|x-3|-5|x-3|=2
Силв,sorry много съм зле по maths...иначе успех утре!стискам палци :]
а тва за даването на точки..наистина ли :ОООО оох поне може да събера някоя и друга![]()
![]()
олимпиадата беше 'елементарно,Уотсън'![]()
аз бях учила точно за историческия въпрос...надявам се,че на него ще имам макс точки..изписах страница и половина само за Перикъл & etc.
![]()
това което ме издразни е,че имаше хора който си преписваха от учебника...ааааа ако тея нещастници минат на 2 кръг и имат повече точки от мене ще откача...научих си по всичко иначесега ще си почивам...ще уча по химия малко,ще пробвам това което Злати каза иии ще се къпя
утре сутринта мисля преди даскало малко да изляза...
Аз за сега по всичко съм си готова и ми остава само да науча 6 куплета от "неразделни" и съм готова, ама тях ще уча после!
А да ви попитам - по време на цикъл има ли проблем, ако си напълня ваната!![]()
Мъчение е да ги решавам тук, соуу...
http://www.prikachi.com/images/283/3034283T.jpg
http://www.prikachi.com/images/288/3034288X.jpg
http://www.prikachi.com/images/296/3034296l.jpg
http://www.prikachi.com/images/304/3034304O.jpg
http://www.prikachi.com/images/309/3034309D.jpg
Между другото, какво мислите и справяте ли се със задачите от построение? Аз откровено казано ги мразя...![]()
Пфф, утре щели да се събират да решават дали да имаме още една грипна. Хич не ми се иска ваканция. Остана ми да си довърша по география и после ще си изгледам новия епизод на "Анатомията на Грей". Утре има вероятност да правим контролно по математика и едно по АЕ.
Силв, ето уравненията:
(5x+7).1,5x=0
5x +7 = 0 1,5x=0
5x= - 7 x=0
x= -7/5
x=-1,4
x(x-2)(2x-1)=0
x=0 x-2=0 2x-1=0
x=2 2x=1
x=1/2
2x(на 2ра степен)=3х
2x^2 – 3x = 0
x(2x-3)=0
x=0 2x-3=0
2x=3
x=1,5
x(на 2ра)-5x=0
x(x-5)=0
x=0 x-5=0
x=5
х-4х(на 3та)=0
x(1-4x^2)=0
x(1-2x)(1+2x)=0
x=0 1-2x=0 1+2x=0
-2x=-1 2x=-1
x= 0,5 x=-0,5
9=49x(на 2ра)
9-49x^2=0
(3+7x)(3-7x)=0
3+7x=0 3-7x=0
7x=-3 -7x=-3
x=-3/7 x=3/7
4|x-3|-5|x-3|=2
-|x-3|=2
|x-3|=-2
Няма корен
охх на мен тва ми е любимия сериалза жалост не съм го гледала скоро...нямам време просто
![]()
Хах, и на мен. С нетърпение очаквам всяка следваща серия. И аз трудно намирам време, ама просто не мога да издържа от любопитство.
По история ми беше трудно .
Бяхме с 11 урока назад .
И как няма да е ..
Едва ли нещо съм направила .
А аз си мечтаех да ходя на националното ..
Хм ..
Глупави мечти ..
Love is everything!
ее спко може и да си се справила :/
надеждата умира последна!
а на кой урок сте?
В началото на Елада сме .... А имаше неща и от траките, втори урок .. смятай
![]()
Love is everything!
охх ужас :/ то историческия въпрос беше пак за Елада нещо..поне него успя ли да го направиш?![]()
На него успях да скрепя някои нещаМисля . Обаче .. дори и да мина 1ви кръг какво от това? Вярно, ще съм радостна и то много, отделям много време за история, а мога за бел и мат, а ако се класирам за 2ри кръг искам да отида . А как? Тогава материалът, който трябва да съм взела , ще е до средата на Рим, а аз не съм затвърдила дори знанията ми за Елада ..
.
![]()
Love is everything!
на нашия клас пък г-жата вика да не ходиме на олимпиадата ,защото сме адски много назад и ще се изложиме![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Мони,до къде сте?![]()
Ох,одеве към час и половина учих по история.Решавах някакви ужасни задачи за състезания дето са,които не реших ще питам утре госпожата от урока..И сега преговарям малко по биология.
![]()