.
Отговор в тема
Страница 130 от 293 ПървиПърви ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 226 до 3 250 от общо 7312
    хораа правя проект по география за Централна Азия и вижде кво изкопах
    Казахстан е на трето място по уранови залежи в света. Затова комунистическото ръководство на Съветският съюз избира този регион да бъде
    ядрен полигон. В североизточната част на Казахстан в близост до град Семей (Семипалатинск), Съветският съюз провежда общо 467
    ядрени опита, от които 120 са на повърхността на земята. Според проучвания от 1996 година на територията на страната има
    179 000 000 тона радиоактивни отпадъци, които в момента са основния екологичен проблем на Казахстан. Броят на загиналите и на
    болните в резултат на радиацията е неизвестен, но в Северозападен Казахстан замърсената земя няма да се използва поколения напред. егати нещото ...
    иначе за днес плановете ми са :
    - сега до към 9.20 ще гледам да съм си научила текста за проекта
    - към 9.50 излизам от нас и отивам на урок по бел, който е от 10.30 до 12
    - до 12.30 макс съм при даскало, където ще ям нещо
    - от 13.30 на училище ...
    - към 19.40 ще се прибера и ще и оправя стаята, защото е кочина ..
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ОМГ! тва за Казахстан...no comment...
    ох аз сега ще си се излежавам още малко и към 12:30 излизам...после на даскало и като се прибера....ще видя колко имам да уча.. охх навън изглежда много студено.......................
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    При нас в даскало е ужасен студ..
    Можело 2-ра грипна да ни пускат (Бургас)
    на Варна им пуснали.(така казаха)

имам да уча по биология и БЕЛ(май нямам нищо там)
    на урок съм от 15;00.
    после..ще си почивам и ще решавам задачи.

п.п днес часовете ни бяха по 35 минути.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Лелееее..колко отдавна не съм писала тук.....
    Днес пак съм ядосанааа !! На теста п оБиология пак имам 5 !!!!!!!!!!! Вече само по Биология ще уча....Днес ни казаха резултатите по математика- имам 50 точки
    4.214 ...... СТАВАМ ДА УЧА !!!!!!! :
    D
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Днес беше егати тежкия ден.. три теста правихме :х по АЕ по ФА и по БЗО

имам 5 по математикаа това е перфектната оценка за мен по математика.. за това се кефя, а има и хора които плачат ако изкарат толкова

сега ще поседя на компа ще погледам тв и към 5-6 часа ще сядам да уча, че трябва да правим едни албумчета по ФА ;С ии трябва да науа чпоследните 3-4 урока по История че ще ме изпитваттттт 0)(0

по математика ще решавам задачкииии ;дд
    айде почвам с почивката :Д

Град
    София
    Хии
    днеска беше мн яко .. правихме тест по химия и мисля,че ще имам 6 ох дано ;д

Сега имам да уча само по история [/b]
    О да .. оказах се мн добър масажист
    Аллл утре е баба мартаа хДД :P
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    Мони,до къде сте?
    Ми последно взехме за Атина някъв урок ...
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Сега си мисля колко му е трудна на човек .. започвам от нещо малко, учех по история всяка вечер и винаги в междучасията си попълвах една книжка .. Постепенно учех все повече и повече, толкова мотивирана да осъществя мечтата си, толкова заблудена, че ще имам късмет и ще успея, че след толкова дни на безсъние и нощи , в които съм учила ще постигна нещо чудесно и ще съм горда със себе си .. Накрая настъпи моментът ... и не успях да постигна нещо дори ... а си мечтаех за някои неща .. за втори кръг, за трети .. за Хасково, където ще се проведе ... ох ... а едва ли въобще съм направила нещо ...
    Послепис : Някой знае ли колко точки се даваха за писмения текст? Аз гледах в МОН , в сайта им, ама там е толкова вярноо .. пише, че за 7 клас са отворени и затворени въпроси , 20 затворени .. а пък бяха само отворени .. В началото пишеше, но не обърнах голямо внимание .. 40 или 25 точки?
    Love is everything!

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    имам 6 по химия и 5 по технологии май сме в грипна имаме нов ученик всички са луднали по него .. даже от другите класове не е толкова хубав ноо

неска карах 2 часа,защото бяхме на конкурс за стихотворения и там умряхме от студ и глад ама няа значение

ЙЕС БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! минавам на 2 кръг по история........ 88 точки... 23 на историческия въпрос ще си умра от кеф след малко...
    днес беше обикновен ден....... никви оценки и т.н.
    за утре имам 5 задачи по мат за домашно,урок по биология,километрично домашно по РЕ -.- ии да си обработя текста за дискусията по БЕЛ утре... ще пише оцеееенки ...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    София
    LaChupacabra , браво! Радвам се за теб . Ти откъде си иначе?
    Love is everything!

София. ;DD иначе ти сигурна ли си,че няма дори минимален шанс да минаваш? всмисъл..очаквай неочакването :]

Град
    София
    Охх .. ами ще видим :P . Дано да мина :P . Иначе при нас бавят резултатите 2-3 седмици
    Love is everything!

Град
    ..в близката далечина..
    Охх.. до сега правих албумчето с чертежи по физика :[[[[ и още не съм готова ;ххх

сега ще си почина до десет и пак се захващам .. май тази нощ ще бъде безсънна

ЧЕСТИТА БАБА МАРТАА !!
    днес ще правим тест по литература на опълченците и българският език ... стискайте палции !! ;дд и такамм ... ми научих си ии са некви тестчета по лит правя ама мисля че няма смисъл .. квото знам знам си го повече няма да науча за 1 ден .. абе вие само стискайте палци ;дд
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

ЧЕСТИТА БАБА МАРТААА! <3 колко го обичам тоя празник не е истина ^^

бтв сетих се нещо което една приятелка ми каза : Баба Марта прати вест да не се изпитва днес! Който наруши закона,ще го метнем през балкона!

Голям фен Аватара на Mirage3
    ^ т`ва верно е много яко
    Таа хайчец и от мен.

Честит 1-ви март и от мен (:
    + Днес мина добре
    + Часовете ни тази седмица са намалени на 30 минути,защото е ужасен студ в даскало ;/
    + Болните ни намаляват
    + Другата седмица са предвидени 2 теста за сега,по Бг и Литература..
    + На урок по БЕЛ съм от 16.00
    + имам да уча по география,математика и Литература.

математикааа :С

Град
    ..в близката далечина..
    Честита Баба Марта!!!!

Днес беше супер якия ден .. нямам нови оценки и не ме изпитаха по история!! :Дд а трябваше.. но по-добре, че не ме изпитаха щото не бях учила =D

Часовете бяха намалени по 30мин. защото имаше някакви важни гости от Русия.. нещо такова..

имам за учене по математика и трябва да продължа с прословутото албумче..

А сега отивам на дивана пред телевизора с пакет чипс

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ей, ще може ли някой да ми помогне с 4 задачи

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...492625#8492625
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    София
    Хи ..
    Мале изпокарах се с няколко души от класа ми и съм нервна направо бясна :@ :@ :@
    Иначе ,нямам нови оценки ..
    Сега ще уча по история и биология и после лягам да спя,защото съм мн изморена , нервирана и прочие

яяяк ден! размених си мартеници с целия клас..
    имам 6 поАЕ :]]]] бше весело цял ден в училище...нямах 2 часа български...
    лелеле утре е контролното по геометрия.........ще се самоубия....и по химия ще ме изптва -.-направо no comment... отивам да учааа... стисайте палци за утре

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    Честита Баба Марта !

за утре имам да уча по:
    - АЕ
    - литература
    - математика
    - история ( ако не си променя решението )
    Нямам нови оценки сега ще изтегля 5,6,7,8 епизод от 2-ри сезон на анатомията на Грей и ще гледам .. утре мисля да отида на консултация по математика че поне като не разбирам нещо госпожата да не се кара че не ходя на консултация

Мамка му..понеже изпуснах една контролна по математика(1-вата за 2-ри срок) в/у Уравнения и текстови задачи,бях болна,..казаха ми какви са задачите,ще се упражнявам в/у тях и искам да я направя..обаче,не знам кога да я питам,защото тази седмица часовете ни са по 30 минути,тя не им ги е върнала още,и взимаме нов важен геометричен материал..и такива работи..та,чудя се дали утре да я питам кога ще го правя това контролно,защото ми е важно,все пак знам какви ще са задачите и имам големия шанс да изкарам 6-ца(боже,толковатолковатолк оватолкова ми трябва 6-ца по математика..от миналата година не съм виждала:Д)..направо следващата седмица да я направя тази контролна,за да мога да се поупражня почивните дни(четвъртък,петък,събота, неделя) и понеделник да я помоля..дали ще стане?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си