.
Отговор в тема
Страница 136 от 293 ПървиПърви ... 3686126132133134135136137138139140146186236 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 376 до 3 400 от общо 7312
    първо знам точно какво е било защото сестра ми кандидатстваше тогава и мина с бал колкото твоя .. ии пак имаше тема тук и тя редовно пишеше ... иначе мерси много за тезата но аз си намерих вече : )
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    beachgirl бих ти помогнала с тезата за Ниагара обаче нещо не схващам кво точно искат...и все пак Ниагара е чудо, но природно, а не създадено от човека и ако искаш от там тръгни...Новият свят(Америка) е много напреднал с технологиите, но въпреки това най-голямата забележителност е нещо създадено от природата и от там тръгваш за нейната сила...абе аз поне нещо такова бих направила ама не ме бива много в тези неща така че... а ако трябва да тръгна да си изливам душевните проблеми не 300, а 600 страници ще направим да ви питам все пак как да разкарам една досадница...ние до скоро бяхме много добри приятелки обаче сега осъзнах що за човек е та тя постоянно ме пита що й се сърдя и тем подобни, а аз не й се сърдя просто не я искам вече в живота си

ми кажи й че ти въздейства зле на аурата не бе кажи й „махай се от мен или ще ти забода химикалка в окото“ и да видиш как бързо бързо ще се махне .. а ако не .. еми имаш си химикалки предполагам ..

Такам ето и мойте планове за днес
    1. Да си напиша по български
    2. Да си упражнявам българският език, защото заради писмените не можаха да ме изпитат
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Хах тва с аурата ме изкефи ше зема да й го кажа и все пак няма да откажа някой по-сериозен съвет

емии не знам трябват ми подробности за да измъдря нещо сериозно иначе тезата ми е това : Америка привлича Алеко и с възможността да осъществи своята отдавнашна мечта - да види Ниагара. За страстния поклоник и ценител на природата тя е източник на творческото му вдъхновение. Със силата на художественото слово ,чрез редуващи се слухови и зрителни картини, градация на глаголи, поредица от епитети, сравнения и метафори,пътеписецът изгражда словесен портрет на в величието, красотата и огромната сила на водопада.
    Вдъхновеното описание на този забележителен природен феномен разкрива и чувствата на възторг и благоговение, които Алеко изпитва при общуването си с божествената красота, съвършенството и величието на природата . -- > добре ли е според вас

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Ами да тезата е супер ама лично моята даскалка би казала "Разсъждавай повече" но тя е частен случай ...ами подробности кви, тя е голяма курва и в момента се зарибява с около 12 момчета тва не ми пречи особено обаче проблема е и че се зарибява с момчетата, които аз харесвам тя просто не може да се въздържа когато е около момче и тва хипер много ме нерви...а и постоянно ме дразни с кифленските й истории, а и ми се прави на много важна а и като не гледаме тва, че изкарва само 2,3 и 4 и че реве когато аз получа 6 абе просташка работа просто я искам вън от живота ми ама то е тъпо и не чува майна

емм кажи й го това ии ако не подейства просто не й говори .. все едно я няма и не я виждаш и ще схване намека убедена съм .. тъпо тъпо ма чак толкова че и това да не го разбере не ми се вярва

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Ама тва с говоренето не дайства бе човек абе стига вече с моите проблеми ще измисля нещо а иначе стискайте ми палци щото неска ще ми изпитват по физика

а аз имам контр по руски 1 час ... брр... нищо не знам ама то с тая нашта госпожа .. никой нищо не знае

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Нашата по физика е същата...тръгва да казва нещо, спира се, мълчи няколко секунди и казва нещо друго много ми е забавна ама поне не пише 2ки от първия път...миналия час едни я съсипахме ама нищо не ни направи една приятелка й вика "Госпожо и аз бих ви изгонила от часа, но за съжаление само вие имате тези права" стискам ти палци за руския, аз много го мразя като език, въпреки че не го изучавам...

охх мерси и аз на тебе ти стискам палци .. и аз мразя руския от 3 години го уча и 1 изречение не мога да кажа правилно, а 5,6 клас имах 6 за годината а сега имам 6 за първия срок

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    Evie и аз имам точно същия проблем... може да взема да и кажа тва с аурата сега си чета по биология и после излизам за нулев
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Evie супер много са такива,досадни,и аз ги усещам,не мога да ги дишам (...) кажи и ''разкарай се'' , '' не искам да те слушам '' , намери си друга ''приятелка'' , ''спирам контактите си с тебе,чупка''
    И дотам..няма какво да и се обясняваш,не заслужава,зле е

Днес часовете ни бяха по 30 минути,баси кефа

Имам да уча по география(урок) ; Български-утре имам тест в/у наклонение и вид на глагола(басиииииии :С) + домашна 2-3 упражнения ; и по математика.

И съм на урок от 16:00.

Oххх до ся са бих със сестра ми да стане да седна за 5 мин преди да тръгна Аз ще подарявам цвете само на класната
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Супер фен Аватара на magiie
    Имам 6 по литератураааа
    иначе за утре нямам по нищоо за учене ии днес ще гледам само телевизия ;DDD
    Just be yourself!

Контролната по биология мина добре.Утре тест за еднакви тригълници. : ((( На всичкото отгоре часовете утре са по 30 минути..дано да не даде много задачи.В четвъртък пък тест по география за страните в Азия..ужас.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Имам 5 и 6 по руски!

А утре КОНТРОЛНО по география върхи четирите урока, които взехме за Австралия!

Супер фен Аватара на magiie
    Офф.. ся разбрах, че в четвъртък ще имам 3 контролни: по математика (на еднакви тръгълници), по география и по физика.. ;DD
    Just be yourself!

Град
    София
    Имам 5 по история на изпитване
    Правихме теста на "българския език " и мина добре .. а тая по литература ме изпита на "българския език" и аз и го продиктувах адски бързо без нито една грешка .. и тя само ми вика " браво ! а ти колко имаш по пеене ? " и аз " ами нз " и тя " би трябвало да имаш 6 ,че като гледам нямаш проблеми в това да изпяваш стихотворенията " ии всички се хилят и тя вика,че няма значение дали го пея или не , важното е ,че знам текста
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    RY за цял Бургас ли са намалени?знаеш ли? Ще е 'баси якото.Наще днеска бяха намалени,ама не знам дали заради студа,или заради 8 март

Урокът ми по БЕЛ мина..сега трябва да уча за контролното по БГ утре..(гадосттттттттт) ; домашната да пиша, и по география..пф.

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    Честит празник

днес щях да имам 6 по математика ама госпожата каза че имам много оценки и не ми писа а имам само 3 оценки днес беше забавно .. след у-ще бях в една приятелка написахме по математика и после кеф само дето за утре по нищо друго не съм учила ся мисля да науча по физика и тва ще е

Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    RY за цял Бургас ли са намалени?знаеш ли? Ще е 'баси якото.Наще днеска бяха намалени,ама не знам дали заради студа,или заради 8 март

Урокът ми по БЕЛ мина..сега трябва да уча за контролното по БГ утре..(гадосттттттттт) ; домашната да пиша, и по география..пф.
    Ами при нас в училище попринцип са намалени в сряда,заради час на класа на сички класове. А пък за неска и аз не знам защо бяха. ;о
    Късмет на контролни,дано утре да имам 6 по математика.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Здравейте.. Днес нямам нови оцнеки
    преди 30мин се прибрах от урока по математика и утре ми предстои контролно ;// Сискайтее палци!!! трябва ми висока оценка (5,6 )

Сега отивам да вечерям и после релаксче на компа ;d

Успех на всички останали които имат контролни утре

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    Момичетааа,честит 8 март! ^^
    контролното по Биология беше 'елементарно,Уотсън' [ох съжалявам за тъпите си изрази..ама обичам да си се лигавя така] дано имам 6 ^^
    oхх а по български колко хубаво се обосновах... а тая ми писа 5 за утре имам огромно домашно по руски и май е само тва по мат. си написах в час а по химия миналия път имам 6
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си