.
Отговор в тема
Страница 140 от 293 ПървиПърви ... 4090130136137138139140141142143144150190240 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 476 до 3 500 от общо 7312
    Супер фен Аватара на magiie
    Стискаме ти!
    Междудругото днес правих 2 теста: по математика и физика..
    Иии нищо не правих!..
    Just be yourself!

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    днес правихме тест по история .. пълен ужас утре имам тест по химия и после ще уча имам и по биология а по математика и по БЕ научих

Град
    Стара Загора ;]
    Цитирай Първоначално написано от theonlyone123
    Ии междудругото мисля ,че това ще бъде полезно за някои ---> майка ми каза,че е говорила с някаква докторка или нещо подобно и са й казали ,че ако през деня учиш , вечер като легнеш е добре да си прочетеш по веднъж уроците , защото точно преди да заспиш се запаметявало най-добре Аз първоначално не повярвах,но наистина действа
    на мен ми го е казвала една приятелка преди 4-5 години като беше 7 клас и тя само вечер преди да си легнеше четеше

Така е, защото по време на сън, информацията, която си получил през деня, си се подрежда в мозъка. Затова и е много важно след като учиш да си починеш, да поспиш, защото иначе в мозъка ти става една „каша“- тази информация се трупа, трупа и накрая можеш дори да полудееш. При прекалено натоварване на мозъка, другите жизнени процеси се изпълняват по-трудно и това може да доведе до много лоши последствия.

П.П Ако имате някакви проблеми с математиката, можете да ми пишете - ще се отзова.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    За тези,които са добри по история,МОЛЯ ПОМОЩ..трябва да пиша отговор.;/ а историята хич,ама хич не ми е сила.

1) Обясни особеностите на държавната уредба на Спарта.

2)Систематизирай процеса на Великата елинска колонизация
    а) причини и предпоставки ; б) времеви обхват ; в)посоки на разгръщане ; г)начин на основаване и уредба на колониите; д)последици за елинският свят

Страшно ще съм благодарнаааа

Минавам на втори кръг по биология. Обаче днес правихме тест и май ще имам 4 или 5, защото сбърках малко на втора задача, че ако не и цялата. Всичко друго вярно, ама точно нея....Абе карай, ще я поправя. Май ще се размина с втория кръг по биология, защото точно тогава не съм във Варна, а съм на състезание по плуване. Не искам да го пропускам. Само ме е страх как ще реагира госпожата.

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    За тези,които са добри по история,МОЛЯ ПОМОЩ..трябва да пиша отговор.;/ а историята хич,ама хич не ми е сила.

1) Обясни особеностите на държавната уредба на Спарта.

2)Систематизирай процеса на Великата елинска колонизация
    а) причини и предпоставки ; б) времеви обхват ; в)посоки на разгръщане ; г)начин на основаване и уредба на колониите; д)последици за елинският свят

Страшно ще съм благодарнаааа
    1.Ами ще ти кажа най-главното:Управлението на Спарта било съсредоточено изцяло в ръцете на спартанците.Тъй като били малцинство,управлението се определяло каро олигархическо.
    Управлвние в Спарта:
    -Начело на полиса стояли 2 наследствени царе, които командвали армията по време на война, но в мирно време властта им била почти незнаителна!
    -Съветът на 28-те старейшини-били на възраст до 60 години,пожизнено избрани..вземат политическите решения;
    -Народно събрание-всички соартиати , навършили 30 години. Те не обсъждали взетите от Съветът на 28-те старейшини решения, а си изразявали мнението с викове.
    -5 Ефори/надзорници/-всяка година се избират от събранието на гражданите.Следят спазванеъо на законите!

2.а/Причини за колонизацията:
    -Недостатъчно количество зема;
    -По политически причини;
    б/Посоки на колонизацията:
    -По Черноморското крайбрежие-Одеса, Несебър и др.
    -По крайбрежието на Мала Азия;"
    -Към Южна Италия , О-в Сицилия и Испания;
    в/май се обърках .. виж б/
    г/ и д/ .. съжалявам .. е, това ние учим , надявам се поне малко да съм била полезна ..

П.П. Ох..ох .. Първо да се оплача , че в понеделник имам контролно по история за целия раздел ''Древна Елада'' .. после да се оплача , че имам една незаслужена чак толкова , ама все пак я имам , шестица 6 по Тегнологии .. и пак да споделя/да се оплача/ ''потреасаващата'' новина , която получих днес .. мислех да искам съвет , но .. та така , в събота , на 12 съвпадат 2-рите кръгове на олимпиадата по математика и на състезанието по БеЛ .. .. ужас .. по математика са класирани само 4 човека и аз стм една от тях .. по български пък около 10 .. ама не знам .. мисля да отида по български .. ама пък ме е страх да не е госпожата по математика да вземе нещо да се заяде .. .. Сигурно не съм първият човек , про който съвпадат така , така че знаете каква .. не мога да опиша колко съм разярена и ядосана , възмутена и ..ужасена от тия смотаняци/с извинение/ , дето ги слагат на 1 .. като например на 19 съвпадат физика, география и биология ,но за тогава , слава Богу .. , нямам проблем - биологияя .. Та така думи нямам .. сякаш състезание между предметите .. ама и да пиша , и да не пиша-нищо няма да се промени .. стискайте палци да взема правилно решение , и и на самото състезание/олимпиада .. /

1) благодаря ти много за помощта;
    2) И от нашия клас има 2 момичета,които са така.
    Избраха да отидат на националното по БЕЛ,все пак не е олимпиада,а национално.Пък и са по-добри по БЕЛ,определено.
    Сама си прецени по кое си по-добра,по кое искаш да отидеш и по-кое ще се справиш безпроблемно.

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    normal day =D
    6 по информатика
    написах си гигантското домашно по руски...и по друго за утре нямам...ще си почета малко по физика и така
    уфф утре сутринта съм на уроци по мат. след тва на консултация по биология ...г-жта каза да ида защото минавам на 2 кръг и иска да ми обясни разни неща и след тва мисля да повися малко навън ако не е време за даскало и така
    бтв по мат . за сега неравенствата са ми хипер лесни
    Силв бих ти помогнал апо история ама като гледам вече са ти отговорили...ако има още нещо кажи..ще помгам с к'вото мога
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    София
    Аа не в тежка депресия съм ще се самоубия .. чао ви , хора ... не мога просто повече с тоя скапан "живот" ...
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на magiie
    Защо бе какво е станало??
    Just be yourself!

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    1) благодаря ти много за помощта;
    2) И от нашия клас има 2 момичета,които са така.
    Избраха да отидат на националното по БЕЛ,все пак не е олимпиада,а национално.Пък и са по-добри по БЕЛ,определено.
    Сама си прецени по кое си по-добра,по кое искаш да отидеш и по-кое ще се справиш безпроблемно.
    Радвам се, че помогнах.

Ами аз сама трябва да си преценя, да ..няма кой друг ..благодаря за уточнението.И май и аз ще отида на българският .. и двете са ми почти равно силни , ама математиката е по-.. трудна .. както и да е. Ще видим!Събота наближава, вероятно пак ще се появя..

Град
    София
    Вече малко ми поотмина , но все още съм адски нервирана .. защо не беше както преди .. ;(
    Иначе от днеска нямам оценки .. А майка ми дойде в училище,за да говори с г-жите по математика и БЕЛ и са й казали ,че съм се стеганала,но ми трябва още мотивация ;д
    Сега мисля да си науча по биология , да си напиша по БЕЛ и математика и може би по литература ;д --> олл ама аз по литература май нямам домашно

И най-вероятно след това ще гледам филмче ... ;д
    П.П-Искам да попитам .. някой от вас чувствал ли се е някога самотен и мислейки си ,че никой не го уважава и харесва ??
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Вече малко ми поотмина , но все още съм адски нервирана .. защо не беше както преди .. ;(
    Иначе от днеска нямам оценки .. А майка ми дойде в училище,за да говори с г-жите по математика и БЕЛ и са й казали ,че съм се стеганала,но ми трябва още мотивация ;д
    Сега мисля да си науча по биология , да си напиша по БЕЛ и математика и може би по литература ;д --> олл ама аз по литература май нямам домашно

П.П-Искам да попитам .. някой от вас чувствал ли се е някога самотен и мислейки си ,че никой не го уважава и харесва ??
    От месец и половина съм скарана с приятелка, на която адски много разчитах-постоянно сме били заедно, а сега не си и говорим. Тя почва да настройва хора с/у мен, а аз се успокоявам, че някой ден всичко ще й се върне...Сподели какво е станало и ще ти дадем съвет (доста съм добра в даването на неискан акъл.. ;д)
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Имам 5 по химия!ЙЕС БЕ! изобщо не бях предполагала,но супер
    такова,днеска 3 часа не карахме,избягахме,и хойхме на мач целия клас.
    Времето е уникално,мдам.Слънчево ми е ^_^ макар че се питам,как в едни моменти приятелките ми са приятелки,а в други-не.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Днес беше супер, и времето е страхотно
    след малко излизам

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от polssa

От месец и половина съм скарана с приятелка, на която адски много разчитах-постоянно сме били заедно, а сега не си и говорим. Тя почва да настройва хора с/у мен, а аз се успокоявам, че някой ден всичко ще й се върне...Сподели какво е станало и ще ти дадем съвет (доста съм добра в даването на неискан акъл.. ;д)

Леле, ама ти си точно в моята ситуация ... абсолютно така е и при мен .. само дето и момчетата от моя клас ме намразиха и почнаха да ме обиждат и да ми викат ,че съм грозна и т.н ... вече ми омръзна от всички около мен .. не знам какво да правя ... ;хх

Извинете, може ли накой да ми каже, къде мога да видя резултатите от областния кръг на олимпиадата по химия ?

Град
    Стара Загора ;]
    госпожата по химия каза че няма да ми зачете теста щото го предадох 5 мин след останалите и ще правя друг или ще ме изпита ама карай ся утре съм на рожден ден с приспиване купихме/ направихме уникален подарък - значи постер с наши снимки, чанта и един кашон пълен с вестници и в някои вестници няма нищо в други - бонбонки, жълти стотинки банан, една малка кравичка и пръстен ... много яко се получи особено постера

Град
    Стара Загора ;]
    [color=green]
    Да преди около месец и аз бях скарана с 1-2 момичета от класа, беше ми гадно ама се оправихме де, но все пак си имам едно наум ..

аз по принцип нямам навика да се карам с хората.имах едно скарване с много добра приятелка,но разбрах,че е възможно и аз да греша някъде.затова отидох при нея казах й всичко.разбрахме се и сега всичко е наред.но ми се случва да ме игнорират.тогава в такива дни ми става гаднои чак ми се плаче.но на другия ден от сутринта започвам да броя всичко хубаво което ми се е случило.и действа.майка ми ми казва че ако стоя и часам някой да си говори с мен няма да има успех.трябва да стана да отида да се включа в разговора да изкажа мнение и така стават работите.но не бива да обвиняваме другите в това че ни игнорират един вид.както е казано дръж се така както искаш и другите да се държат с теб

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    theonlyone123 , да . Беше може би един от най-тежките периоди в живота ми . С едни момичета бяхме неразделни и бях основно с тях приятелка и само с тях си говорех, докато те не ме игнорираха напълно .. и оттогава започна тежкия период, без никого , с когото да споделям и да говоря и да правя нещо .. самотно, гадно, тъжно ... И така в продължение на месец -два бях сама .. нямаше с кого да обядвам в училище, молех се да минат тези 30 минути почивка за обед по-бързо , за да не съм единствената сама .. но това ме промени . Всичко това . Станах супер корава и вече почти нищо не може да ме разтърси ... И постепенно станах приятелка с момичетата и момчетата от съседните класове, момчетата от нашия, хората от горните и докато се усетя всеки, когото срещам по коридора ме поздравява .. . А те .. останаха си там, където си бяха и чак сега виждам колко нелепо съм изглеждала в тази компания .. и как всъщност е всичко острани ..
    Love is everything!

Утре какви са ви плановете?

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    охх цяла вечер съм си мързелувала ;D
    днеска беше яко :] имам 5 по руски...ох много трудно се изкарва 6 при тая госпожа бее
    ии последния час нямахме физика а психология =О ии ни раздадоха някакви анкети за нещо за ориентирането ни в бъдеще ЛОЛ за разни профезии и т.н. 144 въпроса О.О мойте резултати са ИСТОРИЯ <3,Медицина : ),Астрономия ;оо ии PR =OOO
    ии тва е вярно..тея неща ме вълнуват ЛОЛ
    утре цял ден съм навън...от кога не съм излизала..а и времето ще е суперско... сутринта излизам на пазар ...а на обяд на разходка и така в неделя ще уча и така...

бтв да ви се похваля...за сега мнооого добре ги разбирам неравенстват по математика ии много се горде я с тва... дано да не станат по сложни [/list]
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    София
    Мм сега ставам ;дд .. че трябва да ходя на уроци , а как ми се спии .. ;хх ;д
    След като свърша уроците ще ходя на гости в братовчедка ми и ще спя у тяхх .. кефф ;дд <3333
    Ама ми е и малко лошо и кашлям и кихам .. дали няма да успея да разубедя наште да ходя на уроци малко трудничко де ;дд ...
    Мале а вчера си легнах към 8 ии ставам чакк сега ... ама нз защо вчера дооста рано заспах .. може би бях твърде уморена от деня ;дд ..
    Охх увлекох се в приказки :Д айде аз отивам да се пооправям :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си