- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Казаха до 15 дни след втория кръг. Тоест до 27ми. Умирам от нетърпение, не мога да спра да си мисля за състезанието....
аз сум същата
и вече изгарям от нетърпение
защото ще знам резултатите утре или в сряда
а националното е на 26 и 27 март
както се казва
надеждата умира последна
Охх...аз вчера бях на състезанието по БЕЛ (2 кръг..) Мина г/д добре, чакам резултати. Имам да пиша за мн неща, че отдавна не бях влизала, но това ще стане към 6 часа, щото сега трябва да решавам задачи за урока в 4 по математика. Това засега. До после![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Имам 5 по биология на теста,можех и повече,1 задача ми прецака всичко..но карай.![]()
Имам 6 по география,но следващия път трябва да ми я пише,защото не остана време.
Имам да уча по история-урок(научих),БГ - 2 страници,Литература-есе,и Математика.
Сега след 10 минути тръгвам на урок по Математика.
ОХ,хора времето е уникалнОоОоОО...вече усещам как всякво желание за учене ми се убива..вие така ли сте?:/ ще търпим :С
Мале уникален ден ... имам 6 по ае и още една 6 по ае .. 5 по френски .. и две шестици по химия![]()
![]()
едната е на тест , а другата на проект
![]()
![]()
.. ии от днеска - общо четири 6 и една 5
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Охоо, откога не съм ви посещавалааа![]()
Такам, утре ще ни връщат контролните по математика, които правехме в петък, стискайте палци да имам 6! (:
Днес правихме контролно по химия, чийто формули бяха отвратителни, ама май сичките са ми така + една грешка, която видях, че съм объркала! Дано госпожата да се смили и да ми напише 5,50![]()
![]()
В четвъртък тест по биология![]()
![]()
Не, не...тая пак ще ни даде възможно най-гадните въпроси и пак ще имам петица или четворка...амаа то как да нямам, при нея за шестица трябва да нямаш нито една грешкаа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Такам, горе-долу....По математика взехме неравенствата...апфф...естес твено нищо не схващам, вие справяте ли се с тях?
И ние по Биология скоро ще имаме контролно (когато свършиме с Мекотели.. ) и аз трябва мноооооооооооооооогооооо да уча, че имам две 5-ци, а не трябваше това да става !!!! Усещам, че ще завърша годината с 5 по Биология и това си е !! ;@@![]()
![]()
Искам да направя хубава презентация за Мекотели, та да пише една 6-ца и утре смятам да я направя. Днес вдигнах ръка да ме изпита, а тя ми вика, че имало други хора да изпитва-мен какво ме интересува, че някой иска да хване 3-ката, аз искам 6 !!
![]()
Така, достатъчно за Биологията, ще ви дам миналата седмица накратко:
В петък ни беше празника, бях помощник-знаменоска, мина добре. Точка.
Ааа... Друго май няма какво да казвам. За утре имам да уча по:
Физика
Математика
Руски език (не съм сигурна дали имам домашна..)
БЕЛ
География
Ииии... туй тоОтивам да учааа !!
П.С. Сори за дългия пост
П.П.С. Днес има Стъклен ддооооооооооооомммм![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Здравейте.. днес мина доообре, нямам нови оценки
Утре е областното по волейбол.. аааааа дано да победим!! Ако победим отиваме на ЗОНИ.. не мисля че някой знае кво е тва (дори и аз не знам, а тренирам)
Аа и утре сме освободени от целия ден!!Инче щяха да ме изпитват по бел и по история :дд
С неравенствата за сега се справям, ние взехме първия урок във петък и днес взехме свойства на неравенствата, за сега не е трудно.. ЗА СЕГА![]()
ние утре имаме контролно и по математика за еднаквите тр. и по физика и по бг ще изпитва абе направо срам и позор![]()
Днес беше много як ден.. но не мога да кажа същото за утре ;DD
Ще изпитват по биология, химия, математика (на задачите от домашната, която не мога да реша) ии по английски![]()
![]()
После поне имам тринировки да се развеселя малко..![]()
Just be yourself!
нямам нови оценки ... по технологии прайм някви чертежи .. докато ги направя .. и даже стоях междучасието да довършвам .. пък тая има някви високи критерии ..![]()
по биология до къде сте .. ние до насекоми .. баси дългия урок
![]()
Ами ние другата седмица правим контролна и почваме раздел "Животни" ;D
Just be yourself!
Меги, след триста и първата задача вече ще ти е все едно дали си схващаш, защото отдавна ще си разбрала принципа и всички ще са ти лесниПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
Love is everything!
ние учим червейчета![]()
иначе днес имам 6 по химия на контролното![]()
за една точка и съм щяла да имам 5
хмм странен ден =Д
5 по география![]()
![]()
бях си направила всичко беееееее...в сряда ще и е*а майката на тая -,-
5 по история... ами яосвам се ама кво да се правигоспожата каза,че всичко съм си направила много добре...само дето не съм спазвала хронология при отговарянето на историческия въпрос :/
за утре си написах по РЕ,АЕ и БГостана ми по биология иии утре ще изпитва по математика! неравенствата са ми елементарни,но все пак тая вечер ще решавам мнооого задачи и дано утре изкарам 6!
![]()
бтв времето наистина е суперско! ;Д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
аз само наминавам да жи видя как сте
Тръгнали да се филмират за оценки..![]()
Saatana! Vittu! Perkele!
^На теб ти е смешно, ама тази година оценките са важни. Колкото и бележкарски да звуча, си е така.
Наистина,тази година ни е много сериозна и оценките са важни,особено по МАТЕМАТИКА и БЕЛ.
Имам 6 по Литература на теста![]()
СУпер ми е изморено,тъкмо се прибирам от даскало(14:00) направо едва гледам,страшно ми се спи.имам да уча по:математика и български.
На урок съм от 16:00..по БЕЛ..гадост :С
Времето е страшноооооо,мамка му.
Утре ще изляза,ПЪК!
НЕ издържам.
имам 6 по музикаутре ще правим писмено по физика
трябва ми 6 !! имам да уча и по математика, АЕ, литература и история и след половин час трябва да почвам че ... да не стоя пак до 11
![]()
Хах сега се прибирам .. половин час съм се разправяла с тая по музика .. бати тъпата даскалка![]()
Ъъ нямам нови оценки ... ии сега трябва да решавам АДСКИ МНОГО ЗАДАЧИ ПО МАТЕМАТИКА , защото утре имаме контролноМалее хора УМОЛЯВАМ ВИ , СТИСКАЙТЕ МИ ПАЛЦИ
![]()
![]()
ТРЯБВА МИИ 6
![]()
![]()
Та, сега ще уча по математика , после по биология ии тва е![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Всичко по математика за сега е песен. Имам 2 двойки от изпитванеНооо няма да сядам да уча. Тая година ми е важна само оценката по БГ и изпита за друго даскало няма да е по БГ или математика... Пръснете се от яд
![]()
![]()
yep.... reality bites -.-
Какво не ви е ясно за неравенствата? Питайте да се решава.![]()
Неска беше мнооого як ден..![]()
Нито имам нови оценки, нито са ме изпитвали.. Утре също ще е як ден, защото нямаме математика![]()
![]()
Just be yourself!
хора моля ви помогнете , че е много спешноо !!![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...535274#8535274