.
Отговор в тема
Страница 142 от 293 ПървиПърви ... 4292132138139140141142143144145146152192242 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 526 до 3 550 от общо 7312
    Казаха до 15 дни след втория кръг. Тоест до 27ми. Умирам от нетърпение, не мога да спра да си мисля за състезанието....

аз сум същата
    и вече изгарям от нетърпение
    защото ще знам резултатите утре или в сряда
    а националното е на 26 и 27 март

както се казва
    надеждата умира последна

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Охх...аз вчера бях на състезанието по БЕЛ (2 кръг..) Мина г/д добре, чакам резултати. Имам да пиша за мн неща, че отдавна не бях влизала, но това ще стане към 6 часа, щото сега трябва да решавам задачи за урока в 4 по математика. Това засега. До после
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Имам 5 по биология на теста,можех и повече,1 задача ми прецака всичко..но карай.
    Имам 6 по география,но следващия път трябва да ми я пише,защото не остана време.
    Имам да уча по история-урок(научих),БГ - 2 страници,Литература-есе,и Математика.
    Сега след 10 минути тръгвам на урок по Математика.
    ОХ,хора времето е уникалнОоОоОО...вече усещам как всякво желание за учене ми се убива..вие така ли сте?:/ ще търпим :С

Град
    София
    Мале уникален ден ... имам 6 по ае и още една 6 по ае .. 5 по френски .. и две шестици по химия едната е на тест , а другата на проект .. ии от днеска - общо четири 6 и една 5
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Охоо, откога не съм ви посещавалааа
    Такам, утре ще ни връщат контролните по математика, които правехме в петък, стискайте палци да имам 6! (:

Днес правихме контролно по химия, чийто формули бяха отвратителни, ама май сичките са ми така + една грешка, която видях, че съм объркала! Дано госпожата да се смили и да ми напише 5,50

В четвъртък тест по биология Не, не...тая пак ще ни даде възможно най-гадните въпроси и пак ще имам петица или четворка...амаа то как да нямам, при нея за шестица трябва да нямаш нито една грешкаа

Такам, горе-долу....По математика взехме неравенствата...апфф...естес твено нищо не схващам, вие справяте ли се с тях?

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    И ние по Биология скоро ще имаме контролно (когато свършиме с Мекотели.. ) и аз трябва мноооооооооооооооогооооо да уча, че имам две 5-ци, а не трябваше това да става !!!! Усещам, че ще завърша годината с 5 по Биология и това си е !! ;@@ Искам да направя хубава презентация за Мекотели, та да пише една 6-ца и утре смятам да я направя. Днес вдигнах ръка да ме изпита, а тя ми вика, че имало други хора да изпитва-мен какво ме интересува, че някой иска да хване 3-ката, аз искам 6 !!
    Така, достатъчно за Биологията, ще ви дам миналата седмица накратко:
    В петък ни беше празника, бях помощник-знаменоска, мина добре. Точка .
    Ааа... Друго май няма какво да казвам. За утре имам да уча по:
    Физика
    Математика
    Руски език (не съм сигурна дали имам домашна..)
    БЕЛ
    География
    Ииии... туй то Отивам да учааа !!
    П.С. Сори за дългия пост
    П.П.С. Днес има Стъклен ддооооооооооооомммм
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Здравейте.. днес мина доообре, нямам нови оценки

Утре е областното по волейбол.. аааааа дано да победим!! Ако победим отиваме на ЗОНИ.. не мисля че някой знае кво е тва (дори и аз не знам, а тренирам )

Аа и утре сме освободени от целия ден!! Инче щяха да ме изпитват по бел и по история :дд

С неравенствата за сега се справям, ние взехме първия урок във петък и днес взехме свойства на неравенствата, за сега не е трудно.. ЗА СЕГА

ние утре имаме контролно и по математика за еднаквите тр. и по физика и по бг ще изпитва абе направо срам и позор

Супер фен Аватара на magiie
    Днес беше много як ден.. но не мога да кажа същото за утре ;DD
    Ще изпитват по биология, химия, математика (на задачите от домашната, която не мога да реша) ии по английски

После поне имам тринировки да се развеселя малко..
    Just be yourself!

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    нямам нови оценки ... по технологии прайм някви чертежи .. докато ги направя .. и даже стоях междучасието да довършвам .. пък тая има някви високи критерии .. по биология до къде сте .. ние до насекоми .. баси дългия урок

Ами ние другата седмица правим контролна и почваме раздел "Животни" ;D
    Just be yourself!

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    ..По математика взехме неравенствата...апфф...естес твено нищо не схващам, вие справяте ли се с тях?
    Меги, след триста и първата задача вече ще ти е все едно дали си схващаш, защото отдавна ще си разбрала принципа и всички ще са ти лесни
    Love is everything!

ние учим червейчета
    иначе днес имам 6 по химия на контролното за една точка и съм щяла да имам 5

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    хмм странен ден =Д
    5 по география бях си направила всичко беееееее...в сряда ще и е*а майката на тая -,-
    5 по история... ами яосвам се ама кво да се прави госпожата каза,че всичко съм си направила много добре...само дето не съм спазвала хронология при отговарянето на историческия въпрос :/
    за утре си написах по РЕ,АЕ и БГ остана ми по биология иии утре ще изпитва по математика! неравенствата са ми елементарни,но все пак тая вечер ще решавам мнооого задачи и дано утре изкарам 6!
    бтв времето наистина е суперско! ;Д
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

аз само наминавам да жи видя как сте

Голям фен Аватара на rammstein123
    Тръгнали да се филмират за оценки..
    Saatana! Vittu! Perkele!

^На теб ти е смешно, ама тази година оценките са важни. Колкото и бележкарски да звуча, си е така.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Наистина,тази година ни е много сериозна и оценките са важни,особено по МАТЕМАТИКА и БЕЛ.

Имам 6 по Литература на теста
    СУпер ми е изморено,тъкмо се прибирам от даскало(14:00) направо едва гледам,страшно ми се спи.имам да уча по:математика и български.
    На урок съм от 16:00..по БЕЛ..гадост :С

Времето е страшноооооо,мамка му.
    Утре ще изляза,ПЪК!
    НЕ издържам.

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    имам 6 по музика утре ще правим писмено по физика трябва ми 6 !! имам да уча и по математика, АЕ, литература и история и след половин час трябва да почвам че ... да не стоя пак до 11

Град
    София
    Хах сега се прибирам .. половин час съм се разправяла с тая по музика .. бати тъпата даскалка
    Ъъ нямам нови оценки ... ии сега трябва да решавам АДСКИ МНОГО ЗАДАЧИ ПО МАТЕМАТИКА , защото утре имаме контролно Малее хора УМОЛЯВАМ ВИ , СТИСКАЙТЕ МИ ПАЛЦИ ТРЯБВА МИИ 6
    Та, сега ще уча по математика , после по биология ии тва е
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Повече от фен Аватара на Miichelle
    Всичко по математика за сега е песен. Имам 2 двойки от изпитване Нооо няма да сядам да уча. Тая година ми е важна само оценката по БГ и изпита за друго даскало няма да е по БГ или математика... Пръснете се от яд
    yep.... reality bites -.-

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Какво не ви е ясно за неравенствата? Питайте да се решава.

Неска беше мнооого як ден..
    Нито имам нови оценки, нито са ме изпитвали.. Утре също ще е як ден, защото нямаме математика
    Just be yourself!

Град
    София
    хора моля ви помогнете , че е много спешноо !!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...535274#8535274

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си