- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Нищо не виждам. Снимай ги по-добреПървоначално написано от theonlyone123
![]()
Днес мина добре, мисля, че имам 6 по Гоеграфия, но не съм сигурна. Сега ще си напиша по АЕ и после ако остане време може да направя презентацията (или само да я почна) по Биология. Ако не, ще я направя довечера. Засега това, после пак ще пиша![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
polssa написах условията по надолу ще ги видиш в темата ми ;]
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Здравейте на всичкии (:
Днеска беше гадно, защото се разрових в нещата на госпожата и видях, че на контролното по математика имам 5, 25....пфф....0,25 стотнииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Напрао ми идеше да се гръмна!
После искарах 6 по география, ама не ми беше хич до това....
В четвъртък както казах тест по био и отсега се подготвям за злодейските и изчнчени въпроси на малоумната ни госпожа!![]()
За утре нямах да уча по нищо и затова порешавах малко за куровете...
Иначе мноооооооооооооооооого ме е яд....щот е 99% сигурно, че по био ще завърша с 5, а по физика нямахм срочна и засега оценките са ми 4,5,5 което значи, че и тук съм за петица и хораааа направо искам да има някой дет да се съгласи да ме застреля, честно!![]()
не искам да звуча тъпо, за това с оценките, ама ми е адски кофти, колкото и да не успеете да ме разберете ;(((
БТВ, ето нещо за неравенствата дет ен го разбирам (не гледайте кво съм писала, щот сиг не е така ;д ) :
http://prikachi.com/images/433/3096433o.jpg
http://prikachi.com/images/434/3096434C.jpg
http://prikachi.com/images/435/3096435n.jpg
http://prikachi.com/images/436/3096436h.jpg
и аз страшно се ядосвам за оценки,и ме е яд
не за друго-а защото знам,че мога повече
и причините са: или ГАДНОТО МИ ПРИТЕСНЕНИЕ,което е навсякъде/или от това че не съм учила достатъчно,'баси кофтито е.
И ние сме вече а неравенствата..много са лесни,но алгебрата ми е ужасно скучна,искам геометрия.![]()
Днес решавахме в час сами и госпожата каза,че ако свършим сички задачи (11 бяха) може да си дадем тетрадката..Аз я дадох,дано пише оценки.По биология на червеите имам 6.Утре часовете сигурно ще са по 20 минути,щото трябва да ходим на някакъв концерт. В четвъртък тест по химия.
![]()
За горните задачи:
Дали са еквивалентни 3х+5<7х-2 и -5х<-10
-4х<-7 /: (-4) като делим или умножаваме с отрицателно число,знакът се сменя
х>7/4
-5х<-10 /: (-5)
х>2 не са
3х-1<3(х+2) и 2х+3>2(х-5)
3х-1<3х+6 2х+3>2х-10
0.х=7 0.х=-13
н.р н.р еквивалентни са
другите са ми гадни и не се сещам![]()
MegiBoOm , защо за тези и за другите задачи, които постваш по-назад не попиташ учителката? Останах с впечатлението, че ходиш и на уроци или курсове, там не ви ли обясняват? И също така тези задачи са основни за неравенствата - ако тях не са ви ги обяснили в клас, помоли да ги обяснят .. Отиваш при нея в началото на часа и казваш, че не си успяла да решиш тази, тази и тази задача и искаш да ти ги обясни ..
Love is everything!
Имам 5 по математикааааааааааааааа хорааааааааааааааааа
най-щастливата съм
Имам 6 по Литература на теста.
Имам 6 по Литература на преразказа.
Имам 6 по БЕЛ ЗИП на тезите.
Имам 6 по бг.на теста.
Общо взето,УНИКАЛЕН,ПРЕКРАСЕН,Д ВОЛЕН,УСМИХНАТ,СЛЪНЧЕВ ДЕН!
Maле теста по математика най-сетне мина ! Охх успях да реша всички задачи , но една май ми е грешна ... охх да се надяваме да хвана 6 или поне 5![]()
За утре нямам домашни и след малко излизам![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
имам 5 по история на тестапо физика всичко направих но имам 1 малка неточност .. абе дано имам 5 1/2 .. утре имам тест по математика
искам 6 ама много искам .. мисля и да взимам участие по география че нямам никви оценки още
ако може някои да ми даде някакъв съвет , ще съм му благодарна : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...537537#8537537
Моят ден минаа....хм...средно!
Разбрах, че на контролната по химия съм се изложила и май имам 4, ама кво да се пари..мн са й високи критериите на тая госпожа, а и тя каза, че ще пише оценки за участие, а а винаги участвам, което значи, че ще имам 4 и 6
![]()
Утре тест по био........стискайте ми палцииииии, моляяяяяяяяя![]()
![]()
![]()
![]()
По математика днес ни заместваше една хипер яка математичка и разбрах неравенствата!![]()
Хора ето и моите оценки за втория срок:
Физика - 5 (обаче нямах срочна и всичките ми оценки са 4,5,5![]()
![]()
- нямам идея как ще ги поправя! )
Химия - 4 и 6(дано!)
География - 5,6,6
Математика - 5,6,5 (агрррр...ще искарам още една шестица ПЪК!)
Бел - 6,6,6![]()
Музика - 6
Руски - 5,6
Английски- 6,6
ИИ - 6
Биология - 4,5( по тва чуа най-много, ама кво да се праи, кат тая ем мрази! ;д )
Първоначално написано от MegiBoOm
???Първоначално написано от SladkaZagadka
Още не мога да проумея колко лесно ви пишат оценки ..![]()
Аз се трудя със седмици за някаква си 6 по математика, а някои от 2 задачки и ...Нищо, браво, здраве да е. . .
Love is everything!
офффффффффф ебати скапаните дни имам напоследък...а скоро имам рожден...искам да ми е весело ама :// и знам т кво ми е така скапано,без настроение ама нищо не мога да направя по въпроса.......
иначе днес 6 литература,6 география ^^
oфф утре 7 часа..локийуътгфрдфцгжхбй.. .
по АЕ си направих домашното в час,по мат. в час,по биологя ще уча сутринта ии ще ходя в една приятелка да правим проект и така...![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Тая по математика не ми е писала 6 само заради една объркана посока на числовата ос на неравенствата.![]()
![]()
![]()
И днес си дадохме тетрадките и ако утре не ми е писала 6..не знам какво ще става с нея.
![]()
![]()
Утре тест по химия.Дано да мине добре.Сигурно ще ни връщат тестовете по география. ^^
Вие ще ходите ли някъде на горско и кога? Ние седмицата след пролетната ваканция за 5 дни.
Ние ще ходим,след априлската
към 28-30 нещо такова
сигурно с нощувка(и)
![]()
;хх и аз съм така ;хх , на теб кога ти е рдто ?Първоначално написано от LaChupacabra
21 март :] обаче е понеделник ии за т'ва смятам да го празнувам на 26...
горско? ние му викаме зеленоами да госпожата каза,че сигурно ще ходм на 28,29,30 април и 1 май
даже вече избрахме място и сега го проучваме ...
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ние сме на "горско"от 11 -16 април
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко вече се орагинизара, сабирме пари за...ъм се тая![]()
Та такам...в голямо очакване сме!![]()
И псоледно стискайте ми палци за утре, да не взема да припадна![]()
SladkaZagadka -- абсолютно те подкрепям !! по математика НИКОГА НИКОГА НИКОГА не пише оценки на домашно, решени в час задачи, участие .. НИКОГА !! само и единствено на контролни и това е ... ; (( супер много завиждам на хората, на които така им пишат ... като заговорих за математика ... контролното ... 9 задачи за 40 мин като тя иска подробно описание, та даже некъв тъпак, нищо не разбиращ от математика, да ги схване .. времето не ми стигна, а по дяволите, ЗНАЕХ КАК ДА ГИ РЕША ЗАДАЧИТЕ !! опитах се да й го обясня, ама тая жена не иска и да чуе .. вика 'трябва да свиквате да влизате в норми' .. на изпита ще имаме точно 5 задачи, които трябва подробно да решим ии то за 90 минути !! охх на реших 3 задачи ... пак ще имам 5 .. (щото ги почнах де и поне за това ще ми даде минимален брой точки .. но все пак точки ии 100 на 100 няма да имам 4 .. поне се надявам ..) ии така ... иначе днес всичко беше супер .. правихме контролно на ниагара и бай ганьо ии мина добре .. надявам се на 6 : )) по история тая бави контролните 3 седмици вече ... обаче само на мен ми го върна (азз нищичко не знаех, освен за пелопонеската война .. там причина, повод, предпоставки, участници, последици .. всичко си знаех .. иначе то за пелопонеската имаше само 1 въпрос от 26 ии всичко друго преписах от едно момче дето е уж умно ама .. както и да е историята не ми е силна страна ... ) ии само нали там обяснява как не е могла да ги провери всички ии че е видяла на едно момче дето си е нарисувал няква илюстрация към едно упражнение ии че точно така трябвало да се учи с удоволствие, а не само за оценката ии т.н. ии само вика 'ии на цветина видях .. тя тука ли е ??' (аз съм цветина ;д) ии аз вече съм потръпнала и си мисля „малее са ще каже,че тва е единствената двойкаа от класа ии че съм много тъпа“ии тя почва да обяснява за една задача (самата задача беше да напишем причината за пелопонеската война, ама имаше няколко реда и аз написах всичко, което знаех, щото нямаше кво да правя докато чаках онова момче да си напише теста, че да препиша
) ии тая задача аз съм я била най-хубаво направила ии САМО за това НЕ МИ Е СМЯТАЛА ТОЧКИТЕ, а направо ми е писала 6 !!
![]()
иначе имах от 26 въпроса 17 верни
ии некво потресена .. първата ми шестица по история от контролно .. и найй-якото е, че е шестица точно от това, което сама си знаех : )) ии по ТЕХНОЛОГИИ (домашен бит и техника) 6 на теста, но то се очакваше... отговорите бяха в учебната тетрадка ии всичко преписахме .. по руски на контролното 6 ии това е май ;дд (САМОО ..
)
П.П. : сори за дългия пост, но не съм писала от много време, че тая седмица много контролни много чудо ии аз наблегнах на ученето .. малко изостанах с четенето на вашите постове, но ме мързи, че са 5-6 страници ..
П.П.П. : госпожата по български яяяякооо ни прецака .. класното ни е на 11 април ... 11 АПРИЛ !! 11 АПРИЛ!! 11 АПРИЛ !! .. хора тва е нечовешко бе .. веднага след ваканцията ... ии по математика госпожате нещо лудна .. иска класното да ни е юни месец .. след изпита ?!!! иначе нииикво зелено ... нашия класен нищо не ни ораганизира от 3 години и до парка не сме отишли .. е отидохме ама само веднъж ...
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
А за "горското" ние му викаме зелено , де ... иначе някъде май месец сигурно ще ходим :Д
къде ще ходите?Първоначално написано от MegiBoOm
ии стискаме ^^
Златоград в некво мн симпатично хотелче![]()
^_^
Какви са ви плановете за априлската,че идва скоро:Д
Имате ли ги,или тепърва ще мислите.![]()
^ Аз си направих планове :Д . Ми мислех всеки ден да ставам към 11 и после до 1 да уча и наваксвам по някой предмет и после да излизам .. и така всеки ден .. и така хем ще успея да си наваксам и преговарям по вс предмети , хем и ще излизам всеки ден ... а в един от дните ще реша миналогодишния изпит ... ии също така на 1-2-3 ме няма ,защото ще ходя на почивккаа![]()
![]()
Каквото в 7-ми клас такова и в 8-ми. Обаче научети тия параметри, че ще закъсате ...![]()