- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
моята госпожа по математика пише оценки от - контролните, от изпитване ( но тя изпитва от дъжд на вятър) и примерно като имаме повече почивни дни ни дава 2-4 теста с по 25 въпроса и там ги проверява и пише оценка .. ама ги иска подробно описани ... иначе теста мина добре .. не съм сигурна за една от лесните задачи и на една от трудните не съм си довършила решението ( не съм написала L +B= 100 => x=80 ) но иначе останалото от задачата ми е правилно .. дано да имам 6
![]()
на зелено не сме ходили от 2-ри класкласната ни води само на еднодневни екскурзии
или пък се организираме половината клас и ходим на лагер
![]()
плановете ми за ваканцията - главно почивка.. ами ще излизам ВСЕКИ ДЕН и да се надяваме че времето ще е хубаво !! ще гледам филми .. ще уча .. дано по математика госпожата да се смили над нас и да не ни даде нищо
За утре имам да уча по :
- биология
- български
- химия
Хмм..ние ще ходим на екскурзия на 5,6 и 7 април (с две нощувки) в Костенец.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе днес мина добре даскалъка, изпитаха ме по Музика и май имам 6...
Госпожата по Биология каза, че ще ме изпита в понеделниккДотогава ще изям учебника с кориците!!
Проблема е, че изпадам в жестока паника, че няма да ме приемат, където искам- 91 НЕГ ....![]()
![]()
![]()
![]()
..... Минималният бал е 34.572 .... ще умра от мъка ....
Отивам да уча и не ми дреме-ще вляза там, ако ще и без зад*ик ще остана![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
Имам 4 на теста по биология...тая ми даде възможно най-ужасните и отвратителните задачи в света! И то НАРОЧНО! ебаси пу*ката!!!!!!!!![]()
За утре имам само по физика и евентуално да напиша нещо по математика! (:
Днес мина..нормално.
Нищо ново.
За утре имам да уча по:
Химия
Български
История
Английски
До сега спах 2 часа,че бях изморена.
Утре ми предстои контролна по Литература в/у ''Неразделни''
А другата седмица,за сега по: Математика и Физика.![]()
Днес взехме Неравеснтва по математика..Най-накрая, че от тая геометрия се отегчих
![]()
За утре имам да уча по Литература (Българският език на изуст) ии по математика някакъв ТЕСТ..![]()
Just be yourself!
Някой ще ми помогне ли по английски..че не знам какво да пиша
Значи,урокът ни е Emergencies.
Задачата ми е такава:
PORTFOLIO.Look at the article in exercise 2 (ще го напиша)
Then write a paragraph to make corrections.
Use some or all of the words in the box.
А думите са: actually,but,however,in fact
Почнато ми е така:The article says we should save some water for emergencies,but actually... И дотам.
Текста от ex 2 e: (условието му е,да заградим грешните неща)
How to survive in a desert:
1) Thefirst thing you need is water.You must take a gallon a day for each person.Be careful to save some for emergencies,and only drink a little bit once or twice a day.
2)If you're thirsty stick your tongue out like a dog-nobody will think you are rude.
3)If you are lucky enough to find water in the desert you can drink it with no problems-desert water is unpolluted.
4)If your car breaks down,it's best to go and find help - but remember to leave a note in your car.Don't wait for help to come to you.
Оградените са с наклонен шрифт. Всъщност това упражнение се намира на 66 стр,ENERGY тетрадка,който има МОЛЯ ВИ...
абе хора какво си пишете тук,че не искам да чета всичките 240 страници?Аз съм от седми клас и както разбрах тук пишете как ви мина деня в училище,така ли?
katy1997 еми може да се каже..въобще всичко свързано с 7 клас ЛОЛ
ебати скапания ден бе!!! охх до гуша ми дойде от толкова много неща... -.-
в събота нали уж се от учва? аз съм освободена защото тогава е и 2 кръг на тва по биология а аз се класирам :P![]()
за утре имам някво дълго домашно по руски и ще правим тест по музика...ама аз смятам да си попреписвам мъничко...![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Здравейте! Приемате ли новаи седмокласници?![]()
На вас кои са ви първите 3 желания за кандидатстване?
начи аз уча в Симеоново-64 ОУ "Цар Симеон Велики"
Днес г-жата ни казваше оценките по география-аз имам 5 и 1/2.По математика утре или в понеделник ще имаме контролно върху неравенствата.Във вторник ще правиме тест по англ. език на 5-ти модул.Какво още.....Абе хора вие по ИТ взимате ли някакви уроци?Щот на нас ИТ ни го води господина по химия ,физика и биологоя,обаче той само ни пуска да играем.Някои хора,примерно,искат да вземем урока за презентация,обаче повечето от половината не искат и той не ни преподава нищо.Малко е гадно щот плащахме 10лв.за учебниците и диска![]()
awesomesheepy Ето ex.3:
The article says we should save some water for emergencies, but actually we can drink it because the water is in a better place in your body. In fact if you find a water in the desrt don't drink it, 'cause you don't know what was in it. If your car breaks down don't leave it, but if you know the way to safety leave a mesage in the car.
Мисля, че трябва да е така. ;DD
Just be yourself!
здрасти : )) във вторник и днеска имахме намалени часове по 20 минутии щото нямаше вода ии понеже днес имаме 5 часа ии сме втора смяна нали и свършихме в 15.50 !!!![]()
![]()
после НДК, CCS и така до седем часа .. супер яко беше !! иначе нищо интересно .. утре може би, а можеби не контролно по химия .. стискайте палци това „може би, а може би не“ да остане само „не“ , защото хич не я разбирам химията ....
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
katy1997 ние пишем некви тъпи планове,никой не ги учи,и правим упражнения по учебникагадост
magiie благодаря ти,много
Хора,вие имате ли си блог?Исках да питам. ^_^
сега ще уча по история.
^Я, разкажи малко повечко за тоя блог...?![]()
И за да не е спам: утре нямам по нищо контролнооооо( не може да бъде, сякаш вече всеки ден имам изпитване по нещо!
)
Ами,за блога)
Като интернет-дневник ти е.
Можеш да си пъхаш разни картинки,музика,стихове,вс кви писания,бележки,видео и всякви работи..'баси кефа е
![]()
Неска имам 6 по математика,литература и география.Правихме контролна по химия,ще имам 6 сигурно.За утре нямах домашни.В събота ще сме с програма за петък...все забравям,че ще учим и тогава.
![]()
По ИТ пишем планове да,но не са някакви супер сложни..прости ни помагат за контролни,които са практическа задача.Пишем план и после го упражняваме на дадената програма и след като свършим раздела за програмата правим някаква практическа работа..таблица,презентаци ,каквото сме взели.Сега сме на Пойнта.Предпочитам така отколкото всеки да си играе на игри.Така научаме поне нещо.
Нямам блог.![]()
Това с блога ми изглежда интересно :д
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Неска по изобразително имам шестица ии по литература.. то пък на едни работи детто..
Абе седми клас добре върви горе-долу.. ама математиката..![]()
![]()
Добре съм на геометрията, ама на равенства и как беше.. едночлени и многочлени и формули там.. съм мнооого злеВсички ми казват, че било по-лесно от геометрията, ама.. като съм спала в часовете...
![]()
За сега за тоя срок имам една четворка и една шестица.. а 1ви срок - 4
Поне математичката е пекана, каза, че може да направи компромис за 5 или 6, ако се стараяА на родителската е споменала на мама, че задобрявам
![]()
Начи.. много кофти че махнаха любимия ми учител по география.. поне ни учеше на нещоа сега е една госпожа, дето дори да знам за 6, ми пише по-ниска оценка
![]()
Както и да е.. май малко дългичко стана..
Най се притеснявам че няма да мога да вляза където искам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неска мина добре...нищо ново, само оная ............. , дето ми се водеше приятелка и с която съм скарана така ме ядоса, дееебииии у говедото мръсно![]()
![]()
Няма значение....днес съм решила да се отдам на математиката-залягам повечко над нея....в неделя съм на втори кръг на състезанието по математика и трябва да се стягам, че иначе никъде няма да ме приемат...
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Забравих да кажа, че довечера имаме родителска срещанещо щели да обясняват за електронните дневници, ама аз си знам, че пак ще ни клеветят мръсниците му с мръсници ..
![]()
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Имам 6 по БЕЛи 5 по химия само защото не ми стигна времето да изравня всичко ( ама все пак ми е зачела теста и няма да ме изпита или да ми даде друг тест
)
За утре имам по:
- БЕЛ-ЗИП
- Биология
- Химия
по математика взехме неравенства ( най-накрая ) госпожата пак не ни даде домашна.. по ИТ измисляхме и писахме какво да има на последната страница на училищния вестник .. всички са писали само някви вицове .. но аз и още 1 момиче написахме доста работи ( не вицове ) .. и господина каза че ще пише 6 на тези на които публикуват написаното
![]()
утре ще добавим и една кръстословица ..
ох аз съм малко болнаи сега изобщо не ми е до учене .. направо заспивам
![]()
Имам 6 по литература..Мина ми доста добре деня, не ме изпитваха ии не карах последните 2 часа (по математика), защото бях на тренировки
За утре нямам да уча по нищо..
![]()
![]()
Just be yourself!
Хора може ли помощ с една задача..?
Ако Р е такава вътрешна точка за триъгълника АВС,че АР=ВР=СР и ъгъл АСВ=делта,то ъгъл АВР=:
а)90 градуса- делта
б)90 градуса -2делта
в)делта/3
г)180-2делта
отговорът е 90-делта
Чертежът ми е това- http://prikachi.com/images.php?images/113/3106113h.jpg получават ми се че всички ъгли са равни,нали срещу равни страни,лежат равни ъгли...Хелп.![]()
АУуу страшно благодаря.![]()
![]()
И само да попитам последно нещо.![]()
-Сега бащата е 6 пъти по-възрастен от сина си,а след 4 години ще бъде 4 пъти по-възрастен от него.На колко години е бащата.
Означих СЕГА сина х бащата 6х
след 4 години син х+4 баща 4(х+4)
и само уравнението не знам какво да е![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...543807#8543807 МОЛЯ ВИ ПОМАГАЙТЕЕЕ
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥