- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
За частите нз колко са, но изразните средства са много-градация, метафора, епитети, метонимия (за нея не съм сигурна), аписиопеза, ....Първоначално написано от theonlyone123
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
хммм normal day =D
днеска момчетата играха с няква ръгби топка и счупиха 1 лампа...класната как вика само...
по физика нищо не разбирам за тея тъъъпи огледала...
утре съм освободена от часовете^^ стискайте палци за олимпиадата ! охх а директорката каза нещо за училището в което ще ходим...втф тва е на другия край на София...![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Арас,мерси много.
Да,има много епитети,сравнения,апосиопе за,метафори..
Сега имам да пиша едно съчинение за Бай Ганьо,ама много ме мързии.![]()
Успех на всички утре.
Днес часовете ни бяха по 30 минути.бяхме 9 човека от 25 .По история взехме първи и втори триумвират,ама не го писахме ,а г-жата само го разказа.В место химия и биология имахме компи.По математика рашавахме малко задачи.А по литература играхме на скрабъл
.Нямахме музука
Aз пък днеска не ходих на даскало![]()
![]()
В 14:30 съм на курс по бг и литература до 6 , а след това ще решавам задачи по математика за неделята!
В понеделник няколко деца от моя клас ще правим презентация по история пред цялото училище, което значи, че в неделя ще трябва да репетирам...
Също така ще уча и по химия и литература!
Това е! ^^
Аз имах състезание,и не ходих на даскало.
Сега ще си почина,че съм страшно изморена..ще легна да спя![]()
после ще уча за понеделник,имам по история/география/биология
и имам контролно по математика,гадост
утре си взех урока по математика-сутринта,за да се упражня.
И така,общо взето доволен и хубав ден.
А после ще излизам,мхм.
Само 1ЕГ Варна много искам да вляза там и много уча ако има някои друг от Варна да пи6е на skype: kamengeorge относно кандидатстването !!!!!!!!!!![]()
Днес мина нормалноо...само на нешто даскало не бяха намалени часоветее... Сега имам да решавам задачи по математика за утре иии само това май. В неделя ще уча за понеделник...
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
хахахаххаааа само ние ли днес не учихме ?? муахахахаа ! ние имахме „спортен“ празник, който беше от 9.15 до 10после на гости на една фрр ии така .. яко беше днеска
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
[quote="polssa"][i]Днес мина нормалноо...само на нешто даскало не бяха намалени часоветее![]()
Не сте единствени![]()
![]()
![]()
Иначе след даскало беше адскии забавнооо![]()
![]()
![]()
![]()
...
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
и нашите часове не бяха намалени![]()
![]()
имам 5 по биология а бях за 6
![]()
![]()
мамицата и на тая идиотка .. много ме ядоса тъпанарка тъпа :-x
а в "г" клас в час по музика е било направо ... някъв тръгнал да се бие с госпожата ... едно момиче почнало да събаря чиновете някой май си е счупил ръката .. ужас .. стаята по музика е над биологията и ние имахме биология .. наистина беше доста шумно
след даскало беше много яко .. преди малко се прибрах![]()
Неска освен да си говорим нищо друго не правихме.....![]()
Утре трябва да решавам 2 теста от www.math-bg.com от София и Благоевград
![]()
Just be yourself!
Днес беше Гаден Ден.
Математика - решавахме неравенства, от тея дето трябва да се чертаят, реших 3 подточки от 8 и със сигурност не са верни![]()
По физическоо изпитваха на лъвски скок и играхме волей и хора, ама мен не ме изпитаха.. госпожата направи компромис за ... неразположеността миАма следващият път ще ме изпитатт ..
Физика - лабораторно за пълно вътрешно отражение, отражение ии .. абе всичко което сме взели от оптикатаПона нашта госпожа е мноо пекана и разбирам всичко още в часа
![]()
Такамм.. по всичко съм добре, горе-долу нали, ама.. математикааа![]()
Ужас!![]()
Само да си взема матурата.. ама както е и в два модула...![]()
Мама иска да се явявам на пробен изпит на 14.04. май беше.. ще се върна с 5 точки от 100Едно от най-добрите момичета от класа има 37 точки
![]()
Абе.. реве ми се![]()
Ай чао от мен..
П.П. - утре - най-сетне почивка![]()
Оф за мен утре няма да има почивка.На урок от 9 до 11.30.После се прибирам и имам да решавам неравенства от В) ниво и тест с първи модул от 25 задачи и втори от 5.
Урок по история също.Тая седмица..
Какво е лъвски скок?
Аз утре съм на урок по Математика..от 8:30 до 9:30-10.
После ще уча по История/География.
Ще решавам задачи за контролното по математика(понеделник).
Ще спя.
И ще ходя на центъра,ще има концертИ после ще се мотая.
MegiBoOm , може би за трети път пиша това, обаче ми е интересно .. защо за тези задачи сега в една тема тук и за другите задачи, които постваш по-назад не попиташ учителката? Останах с впечатлението, че ходиш и на уроци или курсове, там не ви ли обясняват? И също така тези задачи са основни за неравенствата - ако тях не са ви ги обяснили в клас, помоли да ги обяснят .. Отиваш при нея в началото на часа и казваш, че не си успяла да решиш тази, тази и тази задача и искаш да ти ги обясни ..
Love is everything!
Ох, да ходя, ама те са ми за домашно за урока и няма как постоянно да съм на телефона, за да я питам нещо!
Ами няма да стане по-добре ако продължават да са ти неясни .. не мислиш ли ?
![]()
Love is everything!
изморителен ден... докато стигнем в тва училище в което беше олимпиадата... е все пак мина добре : ) беше лесноимаше обаче няколко въпроса за мекотелите,а ние още не сме до там и....
после малко се помотах на вън и така![]()
утре ще си учаа по география и тва е! ще си почивам...ии такапонеделник-b-day :]]]
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Аз за днес нямам много точна програма, ноо ето :
Сега решавам задачи по математика .. тия неравенства са мии суупер лесни, та даже елементарни
ако някой има нужда от помощ да пише ... иначе ние по математика сме на 90 урок (линейни неравенства с едно неизвестно) , а аз нещо се вдъхнових и реших задачите на 91,92,93,94 (на 94 сега ги решавам ама ги минах половината) ии смятам и на 95 да реша .. после минавам на сборника (в интерес на истината дори и на урока сме на 90 урок .. ноо аз ги схванах нататък и са лесни много) ... тва следващото контролно ще го разбия !! ПЪЛНА ШЕСТИЦА ЩЕ ИЗКАРАМ !! обещала съм си .. щото са почнах с две петици
![]()
После ще си напиша преразказа за урока по БеЛ в понеделник ..
Ще си направя хубава дълга вана .. мм..
РЕЛАКС .. може би малко ... но заслужен ; ))
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Аз бях на състезанието-задачите бяха доста трудни, но май реших 29 и 30 задача (за 30 съм сигурна). Очаквам да имам повече точки от първия кръг. Сега имам да уча по
Математика
БИОЛОГИЯ
ии там по каквото имаме за утре...
Тия дни съм се стегнала-ще вляза в тая ш*ибана гимназия и тва си е !!![]()
П.С. - Брат ми много ми липсвааа.....кажете нещо, с което малко да се разсея...![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ние пък в събота имахме спортен празник ама класната разреши на класа ако иска да не ходи.. и аз не отидох щото предпочетох да се наспя хубаво
Иначе утре съм на урок по БЕЛ и имам да пиша еидн дъъъълъг преразказ. За училище.. урок по история, география, химия. По литература трябва да науча българския език обаше ще помоля класната да и го кажа във вторник.
Не знам за вас ама на мен ми е много натоварено тая година. От всички тия уроци и задачи не ми остава време да спя.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Аз съм осми клас , но все пак да ви напиша един коментар.
Учете много по математика , в осми клас нещата са свързани. Сега нещата , които ги уча по математика , ако не знаех тези от седми клас , нямаше да мога да ги решавам. Имам съученици , които не знаят почти нищо от седми клас по математика и сега им е адски трудно.
И не се спичайте толкова много! Излизайте , релаксирайте. Не мислете само за изпитите.
Миналата година не си давах толкова много зор и все пак влязох в най-елитното училище за града ми.
Ако имате въпроси , ще се радвам да ви бъда полезна.
Може ли някой да ми обясни по какво се различават "хомофония" и "полифония" ?![]()
Just be yourself!