- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Току-що свърших с домашната по математика, имам още да пиша есе (дори не знам на каква тема беше..... ;хх, няма да си пиша пъка и това есе е за наказание от заместничката на госпожата по бел |(((( )
Сега ще си гледам сериалчетата по бтв [Морска звезда и Мечтатели] след това половин час ще порешавам малко неравенства (много са ми приятни
:} ) пък и утре ще имаме тестче за 15мин. върху неравенства
![]()
Едвам ще дочакам пролетната ваканцияяяя![]()
написах по математика и по физика![]()
и сега и аз ще гледам мечтатели
![]()
аа забравих да кажа че в театъра имаше едно момче от 5-класмноу се смях .. седим ние преди да започне представлението и то само се обръща и вика "Сега ща свалям"
искаше ни телефоните, обръщаше се дигаше вежди на приятелката ми .. намига и ..
даже с един щяха да си сменят местата да е по близо до нея
вика и " аз съм прикован за теб "
![]()
![]()
![]()
имаше и някви неонови лампи - всички в бяло светеха
![]()
^![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
kik7![]()
![]()
![]()
иначе и аз сега гледам мечтатели![]()
Накой би ли ми казал тези неща:
-Кои вещества са с основен характер?
-Кои вещества са с киселинен характер?
-Кои вещества са с метален и неметален характер?
-Кои вещества са основни оксиди?
Меги, с удоволствие бих ти помогнала, но съм супер зле с химията....
Първоначално написано от MegiBoOm
С метален характер - тези които образуват ПВ метал, активно взаимодействат с неметали, вода и киселини.
С неметален характер - тези които образуват ПВ неметал, активно взаимодействат с метали и водород и косвено с кислород
съединение ( само на алкалните елементи ) с йонен кристален строеж .. с водата образуват основа и взаимодействат с киселини и киселинни оксиди
Има едно нещо наречено водороден показател, бележим го с pH и по неговите стойности определяме характера на даден разтвор.Първоначално написано от MegiBoOm
Следователно: Ако Ph < 7 ,значи има основен характер.
Ако Ph > 7 имаме киселинен характер.
ПП: Срещнеш ли Ph=7 ,това е неутрален характер.
лелееее жесток ден...![]()
в биологията госпожата пита кой прдоукт помага за болки в гърлото и едно момче вика : ВОСЪК![]()
![]()
![]()
как сме се смели кви глупости си говорехме... ;Д въобще целия ден беше мно'о весел
оценки нямам...
утре тест по музика... ще преписвам пък..ще седна да ти уча по музика аз ...апффф![]()
по лит.имам да вадя изразните средства от заточенци -.- ии по математика ще си по решавам малко от елементарните неравенства :] за утре май не се очертава да имам тестове..само дето ще ме изпитват по география... е ще се справя :}
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Аааааа.. госпожата по математика се е побъркала![]()
![]()
даде ни ВСИЧКИ тестове от www.math-bg.com
![]()
Да уточня: даде ни ги за пролетната ваканция!.. Вместо да си почиваме и да мързелуваме, тя ни дава 15 теста с по 30 задачи... ;xx
Иначе утре нямам математика!!!![]()
Just be yourself!
Ух,напомни ми,че цяла априлска ще съм на курсове по Математика..
гадосттттттт
![]()
![]()
![]()
хайде моля ви не се оплаквайте, защото аз цялата априлска ще уча като ненормална ( по 2 часа на ден та и повече.. а това е много за ваканция), защото класното ми е на 11 април по БеЛ ... днес мина добре ...
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Първоначално написано от beachgirl
![]()
![]()
![]()
Два часа на ден са ти много? Ти шегуваш ли се с мене?
![]()
Love is everything!
btw мерси за съветите за рд-то... ох абе ако вземе олимпиадата да се падне от 1-2 ще му е** майката...не искам да кандитатствам с история ...НГДЕК ми е тоооооолкова назад в списъка .... обожавам истрията но... за сега за тва тъпо кандидатстване имам доста варианта но наааай-много ми се учи испански...ако никъде не приемат с испански си оставам езикова паралелка в старото ми даскало просто ЛОЛ предпочитам да си се изкефя на рд-то за последен път с класа ми и тва е!... само дано госпожата не ми се разсърди ://
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ся малко ще ви затрудня, ама ми трябва за утре:
Всички фразеологични словосъчетания от "Бай Ганьо у Иречека";dd
Just be yourself!
Няма ли ти го произведението в учебника?Първоначално написано от magiie
![]()
Има го, обаче имам супер много домашна и нямам никакво време и тея да ги търся ;DD
Just be yourself!
Дори ... не са ми много .. шегувам сеноо все паакк ...думата ВАКАНЦИЯ я свързвам с МЪРЗЕЛУВАНЕ, СПАНЕ и ИЗЛИЗАНЕ ии в никакъв случай с УЧЕНЕ ...
ноо наистина ще уча всеки ден по 2 часа сигурно, освен на 31, когато ще мързелувам цял ден, за да си отпочина малко ;дд иначе аз приключих с историята .. то се е видяло, че не мога да науча нищо.. седя 10 минути на един абзац и не мога да го запомня ... сууупер тъпа ми е ... LaChupacabra, първа смяна ли си ?? ела към 17.50 при седем трето през прозореца да ми подсказваш по история
... малко съм на втория етаж ама нищо
П.С. : ПОЗДРАВВВ http://www.youtube.com/watch?v=XVXS54VQMT0 аааааадския глас има Алиша Кийс ...![]()
![]()
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Цветии с кеф ще дойда ама съм 2ра смяна :/![]()
на кво ви е теста?ти сигурно вече си тръгнала за даскало ама карай...айде успех! ;Д
абее сега си преговорих малко по география и така...тая ще я разбия днеска :Д ако не ми пише 6....![]()
![]()
имам 5 по физика само заради една малка грешка .. всичко друго ми е вярно грешката ми е 2 думи нищо друго => 5![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз утре имам контролна по физика,искам 6.
Ще се постарая де.
Днеска нищо интересно-много бързо и приятно мина целия ден.
Имам да уча по физика(за контролната) и по ЗИП БЕЛ да пиша една теза,толкова.
Може и да изляза,ще видим (:
Хейй![]()
Уникалното настроениее![]()
страшно як ден
![]()
![]()
Сега ще си напиша по литература , по математика .. после ще ходя навън с една фр , след това ще отида при леля ми , за да й подаря цвете за рдто й![]()
надявам се да се зарадва
![]()
![]()
Поздрав : http://vbox7.com/play:3778923d![]()
мн ме радва песничката
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
И мене страшно ме радва (ЕминемПървоначално написано от theonlyone123
)
![]()
Отдавна не съм писала, затова ето седмицата накратко:
1. Днес правихме контролно по Биология-с малко късмет може да имам 6...
2. Готвим се отсега за екскурзията-теглиме филми с една фр на лаптопа й..списъци и т.н....
3. В петък ще чистим училището, а после ще ходим да търкаляме питки.
Точно тогава най-добрата ми приятелка има рожден ден и ще й правим парти изненада в даскало и следобяд ще се съберем в тях![]()
иии ...това е май...
Айде отивам да решавам задачи по математика, че работата е сериозна...
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Неска беше нормално.. нямам нови оценки![]()
За утре имам да уча по:
- География (урока за Океания ;д)
- История.. ТЕСТ
- Математика (някви неравенства)
- Литература (отново трансформиращ преразказ на "Бай Ганьо", но от името на Иречек)![]()
П.П. остават 5 дни (без събота и неделя) до ваканциятааа![]()
![]()
Just be yourself!