.
Отговор в тема
Страница 149 от 293 ПървиПърви ... 4999139145146147148149150151152153159199249 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 701 до 3 725 от общо 7312
    Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    При мен днеска мина....хм.... ами тъпо!

Нямам нови оценки, а по химия открития урок мина супер.
    За утер имам да уча по:
    -физика
    -математика

отделно имам за:
    -курса по бг
    -урока по мат.

Нямам търпение за зеленотооооооооооооооооо.. .........оффффф напраооо ще зема да застрелям сички госпожи (освен тея дет са с нас на зеленото) и тва ще да е....

Нямам нови оценки.Утре двайсетминутка на неравенствата и тест по български за глагола. Ще ни връщат по химия,дано имам 6.
    И аз нямам търпение за зеленото.Неска или утре ще си правя списък с нещата,които ще вземам..сигурно ще е 3-4 листа.
    Вие до къде си по физика? Ние неска взехме за лупа и фотоапарат.

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    имах да уча по математика и по география .. по математика съм готова и по география почти

днес теста по АЕ беше лесен - даже не си използвах пищова
    още съм бясна заради тая тъпа физика

днес мама има рожден ден :P баща ми и подари уникални обувки - искам гиии

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Днес контролното по математика върху неравенства мина супер! надявам се на 5-6. Поправих си двойката на четворка не че 4 е добра оценка но е къде, къде по-добре от 2

Тъкмо си написах по математика и ми остава урок по история.
    Сега гледам последната серия на мечтатели по-точно това е края на сезона... не знам кога ще бъде продължението :\

Хора,помагайте с една задачка: Намерете стойността на параметъра m,за която интервалът (-∞;2) е решение на неравенството 2m-x>0
    Нещо не размирам условието,моля да ми я обясните.

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    вееееесел ден ;ДД
    охх и аз нямам търпение за тая екскурзия 3 нощувки...ще е жетокоооо...ама има да си чакам цял месец :Д:Д
    и до събота нямам търпение- сутринта от 8 на олимпиада по история [ох колко се изкефих като разбрах,че ще е сутринта] от 3 РД-то...
    нямам оценки днес ;Д за утре имам само 1 много лесен и приятен урок за значението на насекомие и така ;Д
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Среден ден

За един тест по английски, за който бях доста уверена, се оказа, че имам 3ка Някой видял в дневника, не че госпожата ги е върнала.. Мале.. по принцип съм за 6 по английски, а тоя срок имам една двойка, щот не си бях дала тетрадката, и тая тройка.. Изобщо - излагация..
    История - правихме тест, за който не съм много убедена, че съм отговорила вярно на въпросите, ама за повечето май са ми били верни
    Надявам се да имам добра оценка.. и съм решила през ваканцията за залягам над уроците и да потърся даскал по математика.. да ми пооправи малко знанията /ако има такъв израз/ Реших да не се впрягам толкова за изпитите, ама все пак трябва да уча.. по математика поне.. най- важното са годишните оценки .. завърших първия срок с 5.40 и се надявам втори срок да е по-добре..

Засега са само надежди
    Но - надявам се да постигна каквото искам Тая година повече от всякога ще ми трябва сивото вещество :P

не правихме по история !! чак след ваканцията ще го правим, защото имаме само в сряда НАКАЗАТЕЛНО ПО БЕЛ !!!беше ууууууууууууужасно ... надявам се на 5 ...
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Супер фен Аватара на Runaway11
    НАЙ-УЖАСНАТА МИ СЕДМИЦА!

Има урок след урок!
    Четвъртък - математика
    Петък - български
    Събота - пробен по български
    Неделя - математика
    Вторник - български

Реших да си взема болничен за петък, защото няма да смогна и ще уча за пробния. Ще ходя в търговската в Пловдив пък каквото стане. Надявам се на пет и нещо...макар че винаги са по-ниски на пробните. След седмица ще излезнат резултати. Имам да преговарям произведения и граматика. Иначе в училище добре върви...днес две шестици..една по биология и другата е по английски..надявам се да успея!

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    btww може ли малко съвети за тоя рожден ден..направо откачам вече :Д вие какво правите попринцип на рд-тата си? аз ще си го празнувам в къщи...10-12 човека...ще има и момчета и така..притеснено ми е ,че като дойдат всички нали ии ще настане една тишина и ще им е скучно... ://
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    София
    LaChupacabra и моят рд е скоро , но аз ще го празнувам в заведение .. не че ще е нещо особено де , но се надявам да е забавно
    Иначе ,, по-миналата година си го празнувах в нас - беше мн забавно , играхме на шише , разказвахме се вицове , снимахме се , сл.музичка , денсихме и такива неща .. пък в КРАЕН случай може и филм да си пуснете , ама няма да е мн забавно ;]]
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    btww може ли малко съвети за тоя рожден ден..направо откачам вече :Д вие какво правите попринцип на рд-тата си? аз ще си го празнувам в къщи...10-12 човека...ще има и момчета и така..притеснено ми е ,че като дойдат всички нали ии ще настане една тишина и ще им е скучно... ://
    Ще им е скучно само ако ти позволиш това да стане . Тия хора нямат ли НЕЩО, каквото и да е, общо, освен, че са твои приятели? Какво ви вълнува .. снимки,фейсбуци... не знам, като малки играехме на карти, шише ..
    Love is everything!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    Пускаш чалгата и на никой няма да му е скучно,100 про.
    Иначе,може да играете на ШИШЕ,на Twister също..
    да се снимате,а-у..и такива неща (:

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna

1ег

Сигурно само по химия ще имам 5 за годината и успеха ми ще стане 5,90 .А иначе ми трябва бал 32,500 - 32,600 за 1ЕГ Варна там искам да вляза с немски език .

Град
    София
    Ужасен ден мразяя я тази ку*ка :@ :@ :@

За утре имам да си преговоря по БЕ ,че ще правиме тест .. стискайте палци
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Днес деня мина също бързо,приятен беше.
    Времето е страхотно,и ще излизам след 2 часа.
    Имам да уча по химия и история -> уроци.
    И,да преговоря вечерта по АНглийски(което обезателно ще стане довечера)

Град
    Стара Загора ;]
    по математика госпожата ни даде ( на мен и на момичето до мен) няколко задачи - ние ги решихме и имаме 6 - ци утре тест по биология - искам и ми трябва 6 !! имам и да уча по математика, бел-зип и химия

Супер фен Аватара на magiie
    Деня мина нормално.. само дето съм болна
    Утре някои ученици няма да ги има, както и госпожата, и ще имаме заместничка по математика и няма да си пиша
    Just be yourself!

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Уфф..неска мина..танцувално
    с една фр кат се разденсихме и цел ден кофеем кат ненормални
    Чак сега си идвам....иначе нищо интересно в даскало..
    Утре ще правим почистване около училище и BF-то има рд Ще направим малко изненада (нз дали все още е изненада, ама... ;д ) и после ще ходим да търкаляме питки Следобях ще сме в рожденничката да гледаме филм, а тя ще си празнува рд-то по-пищно на екскурзията
    Смятам утре да се издокарам с къси дънкови панталонки и риза малко ще ми е студеничко навън, ама "От студ умри, гъзар бъди "
    Отивам да пиша по английски и математика
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    Стара Загора ;]
    написах и научих по бел-зип, математика и химия .. остана само биологията .. добре че няма да има материал за червеите, а само върху уроците - Тип членестоноги, Клас ракообразни.Клас паякообразни, Клас насекоми, Многообразие на насекоми, Тип Мекотели и Многообразие на мекотели ( само този не съм учила ) другите само ще ги припомня и плс утре стискайте палци

Град
    София
    Хора , помогнете за този въпрос плс :
    Коя от думите НЕ е причастие ?
    а)цял
    б)пял
    в)изял
    г)излял

Аз мисля ,че отг е а) ... вие как мислите ?

Супер фен Аватара на Fiction7577
    А) е май, другото са глаголи.

Град
    София
    Ми те са глаголи --- > не са причастия и трите ...

Разбира се, че е а), всички останали са причастия, НЕ глаголи, а „цял“ е прилагателно име.

Град
    София
    Ок , мерси ;*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си