- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Аз понеделник,вторник и сряда не ходих на даскало щот бях в Добринище.Супер си прекарах-ходихме на ски,на баня,на разходка и т.н.
За утре имам да уча по:
-Литература(стихотворениет "Заточенци" наизуст и още някакви задачки)
-Математика(за успоредник) Теста на неравенствата ще го правя в понеделник
-История(ще правим тест на Рим(до урок "От република към монархия))
-и химия и биология
LaChupacabra ще ми кажеш ли в кое училище учиш,че ми е интересно къде се изучава руски.(Аз си го знам-мама е от Украйна а баща ми от Русия)
Аз сега ще уча по История 2 урока и съм готова.
Преди да легна ще преговоря по Английски и толкова. ^_^
Утре съм на урок по БЕЛ,уфффф.
А събота на състезание по БЕЛ.
Мнг як денн!!!.....
Изпитваха ме по История и 5, доволна съм от петицата защото определено историята не ми върви
Сега сядам да довърша домашната по мат и по др нямам нищо.
Ще имаме екскурзия другия четвъртък до Бансков **** четири звезден хотел **** с басейн и разни други якости ;дд гадното е, че ще бъде с една нощувка
![]()
ама пак е нещо.
бтв.. аз пък вече спрях да ходя на уроци по мат.
Ох, блазе ви, че ще ходите на екскурзии. Ние няма да ходим. Както и да е. Днес в часа по биология г-жата каза, че съм се представила най-добре на олимпиадата, а аз седя и я гледам така. Аз не бях на втория кръг, тъй като не бях в града и ми стана супер странно. Не знам как така, но каза, че и показали работа, на която пише моето име и училище, а аз съм единствената с това име във випуска.
На теста по математика съм допуснала тъпа грешка и пак ще имам 5.50..![]()
![]()
Утре ще изпитва по география десетина човека,дано да не се падна.По литература ще пишем ЕСЕ там за една тема свързана с Бай Ганьо.
![]()
По химия имам почти пълно 6 на теста.
охх.. по биология всичко -- ЛЕШ !!омотах ги половината неща ... то беше на гъбите и на червеите ии те нали са 3 гъби и 3 вида червеи ии .... просто се бъркам коя информация за кое е ии половината неща са грешни ... седя си аз само и си мисля как не е възможно да имам повече от 4 на това контролно и поглеждам надолу ии виждам капачка QUEEN'S и чета „Няма невъзможни неща“ ... и това ако е съвпадение .. ;хх ... утре може би 15- минутно по химия ама аз материала не го разбирам ... ии много съм изморена .. тези 2 нощи не спах много добре ии се не ми стига сънят ... охх утре имам бг и май ще ни връща ужасните наказателни ... страх ме е ... събота и неделя в Пазарджик при баба и деди !!много обичам да им ходя на гости .. много ми е уютно у тях .. ии най-накрая ще си почина малко ... охх искам да сме 5 юни вече ... изпитите ще са минали и ще дойде найй-накрая лятната .. и нищо, че казах, че искам да се махам от тоя клас усещам, че яко рев ще има накрая, когато се разделяме ...
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Оххх днеска имахме родителска![]()
Добре че няма много лоши неща за мен е само едно е де
Оххх нататъка не ми са разправя
За утре имам да си науча по физика, история и география. По география ще прайм контролна
![]()
А по Бг си научих преди малко
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Ти в кое училище учиш?Първоначално написано от sunnyreni
как сте
наминавам да ви видя
ако искате напишете си рд-тата кога са
моя е на 5 април
sunnyreni, физика, история и география в един ден ?? брр ...
как сте
наминавам да ви видя
ако искате напишете си рд-тата кога са
моя е на 5 април
добре сме .
честити 250 страници
Хейй![]()
![]()
Днеска беше мн як ден![]()
Имам най-много от целия клас на един преразказ ;дд ;]]
Правихме теста по бг на глагол ... надявам се , че съм се справила добре =]]
И така =] .. са принципно нямам да уча , ама ще си напиша по мат , за да смогна за понеделник :д![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Ехоо !!
Сега се връщам от гората (там май се беше излял целия град..) и си оправям багажа. След малко отивам в рожденичката да гледаме филм и после отивам на София. Обаче страшно кофти се получи, че точно утре ми е олимпиадата по История (2 кръг), но не искам да ходя, защото ще изпусна още един урок по математика, а изпита наближава... Даскалката по История доста ще се разсърди, затова няма май да й казвам, че съм на урок, а ще кажа, че ми е било лошо....нали е по-добре ? Ще взема да звънна на брат ми да обсъдим въпроса... Бай засега![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Ами неска беше мн яко..Правихме тест по биология мисля, че ще имам 6
(преписах всичко от учебника ;дд)
За понеделник имам да решавам тест от www.math-bg.com от Ловеч.. а за вторник имам да уча по математика за контролна на Неравенства ..![]()
П.П. остана още малко до ваканциятаа.. :P
Just be yourself!
Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-долната част на дървото, корените се впиват в почвата и всмукват хранителни вещества и вода ..
Иначе "намерете коренът на уравнението" - ако имаш x го откриваш, т.е. намираш решението
Love is everything!
^![]()
Да не е спам: Днеска беше супер!!нямам нови оценки...
Ходих на кино супер беше !![]()
Преди малко бех на урок... Беше супер![]()
![]()
![]()
Леле, хора колко малко време има до изпитите като се замисля.... шубе ме![]()
![]()
![]()
Каквото ни е писано това ще става...
Хораа .. след 4 дена ми е рдто и всички ме питат какво искам да ми подарят .. вече ми се изчерпаха идеите .. някой нещо инт да е виждал .. аксесоар или нзз .. блузка нещо .. ако може идейки , че вече нз какво да им отговарям ;дд
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
^Аз бих си поръчала някоя чанта (малка,голяма,балон,каквито ти харесваш ) или козметика (гелове,лосиони,парфюми).Др хи попринцип не искам за подаръци,защото аз си ги избирам.Ама сигурно вече си казала козметиката.![]()
Утре ще решавам някое тестче по математика и ще си почивам.![]()
и аз съм так в 6 клас ще мина няма шанс да остана но за 7 клас незнамПървоначално написано от galet0
Споко беее, имах предвид математическия смисълПървоначално написано от SladkaZagadka
(аз го знам, но ми бягаше
)