- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Йейейейеййе УТРЕ МИ Е РДТО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе .. от днеска нищо ново .. нямам оценки .. нито изпитвания ..![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
"Неразделни" било тъпо?Първоначално написано от RY
Пенчо Славейков е ТЪП?!
Божеее, накъде отива светът. Все повече се убеждавам, че нямате угодия, каквото и да се учи, вечно ще има недоволни.
Къде съм писала,че Пенчо Славейков е тъп?Просто самото произведение не ми допада..така по-добре ли е? На прощаване например ми е много по-любимо.
Имам 6 по бел на теста за глагола и 5,50 по математика.За ваканцията ни даде 75 задачи и допълнително ще си решавам тестове.Два пъти ще ходя на уроци тогава.Спинкане до късно<3
Урааааа анпилската почна!
Домашни имаме само по математика(100 задачи от сборника и да попълним цялата уч. тетрадка).Иначе аз ще се упеажнявам и по бел (тестове,преразкази и т.н.).Още през ваканцията мисля сериозно да се заема с уроците по рисуване,на които ходя.
мен пък Неразделни страшно много ми харесва... ;Д
Честита ни Априлска ^^
днес имам 6 по РЕ :}
за ваканцията плановете ми са:
-релакс
-спане до късно
-никво учене по разказвателни и езици...
-през хубавите дни излизане на вън
-и мнооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо ооого задачи по математика...
абе накратко задачи+почивка...някак ще се опитвам да редувам дните...ии така...смятам да изреша 1-2 сборника тая ваканция![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
^ Не си поставяй цели, които не можеш да изпълнишВ най-добрият случай няма да има никаква полза, защото главата ти ще е задръстена с информация и няма да иска да приема нова и да осмисля задачите . А за цял сборник се иска мислене ..
Езикът, религията и законите са онези важни елементи, които ни помагат .
езикът, религията и законите - подлози . Ами елементи? Те са кои? Тоест и "елементи" е подлог, нали?
Love is everything!
моите планове са такива![]()
- всеки ден курс МАТЕМАТИКА(4 часов)
- мноооогооггогогооо задачииииии за даскало,
- разказвателни-да науча половината,най-важните уроци,че хич не ги знам
- английски
- литература
- 2 пъти съм на уроци по БЕЛ
- и квото остане(ако остане изобщо време) - излизанка:Д
по математика имам 400 задачи ( ама на поне 100 не трябва да изписвам решение => са 300 )![]()
![]()
няма да ги правя всички
бях казала че по литература имам 5 но е 6
![]()
![]()
![]()
и сега на преразказа имам 5+ абе малко до 6 има и тя каза че след ваканцията ако взимам участие ще ми пише 6
![]()
иначе по БЕ и литература нямаме много ( даже май нищо освен за Заточеници да знаем вс )
утре ще се събираме ( пак ) в една приятелка да спимако може да се каже че спим
![]()
после як епизод на Grey's anatomy![]()
Охх.. като се сетя ква бях аз ..![]()
Айде палци ви стискам на всичките, няма страшно !![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Разкажи,разкажиПървоначално написано от BeezyJey
![]()
И,благодарим.
Хора,да ви се оплача-растът ми мъдреци,адската болка е.Не го пожелавам на никого.
Иначе утре ще спа до към 11-12 и ще решавам задачи.
Вие колко пъти имате уроци през ваканцията? ^_^
ПП аз утре ставам към 10,къпя се,отивам на урок.После излизанка (:
Аз утре ставам в 7 и отивам на стадиона зад нас да бягам..После ще решавам задачи по мат, ии след т'ва може да излезна ;dd
Just be yourself!
theonlyone123 Честит рожден ден, да си жива, здрава, много щастите, много късмет и любов през живота!!![]()
Just be yourself!
Утре ще ставам към 11-12ч. ще се къпя.. ще си поскучая вкъщи ще си оправям багажа и във четвъртък екскурзияяя![]()
![]()
![]()
През ваканцията няма да ходя на уроци, та аз така или иначе не ходяпросто пари на вятъра ;хх
Домашните ми за ваканцията:
Литература...
Да извадя информация за писателите за които сме учили в 7ми клас (Ботев, Вазов, Славейков, Константинов)
Математика...
5 теста с по 20 задачи от един сборник
Физика...
Доклад или презентация.. ако не представя ще правя тест |(
ии това е =D
бтв.. Честит рожден ден на Мони, да си жива, здрава, много успехи и сбъднати мечти както и да влезеш там където искаш след 7ми клас !!!!![]()
theonlyone123 честит рожден денда си жива и здрава, много късмет и всичко най-най
![]()
иначе аз трябваше да стана в 8 да водя сестра ми на пленер![]()
и сега не мога да заспя
![]()
![]()
плановете ми за днес:
- ще стоя на компа
- ще гледам тв
- ще си купя сладолед![]()
- ще си приготвя всички нужни неща( сборници, тетрадки, учебници ) за учене
- към 5 отивам в една приятелка![]()
Мони,честит рожден ден!Желая ти много усмивки,сбъднати мечти,любов - и най-важното тази година - да имаш добри резултати на изпитите. ^_^
Аз спах до 10.
Ще се къпя.
Малко комп.
И урок от 12 до 4.
Времето е гадно,мислех да излизам,но уви..
Не знам вие какво мислите,но до изпита остана малко и сега е времето да се стягаме още повече. :- Аз на пробния по Бел. имах 83 точки,което е малко за мене и трябва да ги дигна,а иначе по математика ми трябват поне 65 точки.Не знам хората които имат 18 точки по Мат. как са спокойни и по Бел да имат по малко от 80 точки![]()
Тук гледам,че пишете много за оценките.Аз съм от Варна и тук много учим и ни трябват високи оценки.Миля си ,че в София сигурно е по-високо нивото,но не мога да проумея как се успокоявате с такива оценки 18 точки по Мат. не знам всеки си има различно мнение и в различни училища ще кандидатства,но аз лично доста сам го взел на сериозно това кандидатстванеКъсмет на всички ви !!!
![]()
Прав си, трябва да се стягаме. Аз обаче още чакам списъка с класирани на трети кръг по БЕЛ. Имам 90 точки и май не е достатъчно, ама все пак... По математика се класирах, ама не отидох на втория кръг и така... Ваканцията смятам да решавам задачи и да си уча уроците по география и история, че там напоследък не съм отваряла много учебник и съм късметлийка, че не ме е вдигнала. Нямам други домашни.
ПП: Мони, чрд! Да си жива и здрава, много късмет през тази година и да успееш да влезеш там, където искаш!![]()
Резултати от 90 точки е перфектен все пак си момиче...И ако си от София и ще кандидатстваш там ти трябва още повече.Относно ученето и аз имам 120 задачи по Мат. тази година сигурно ще имам 5 само по химия , но бала е от БГ. и Мат.Първоначално написано от sasec
![]()
Че какво като съм момиче? Ще кандидатствам във Варна. Иначе на първия кръг на състезанието имах 97 точки, ама уви, на втория кръг не успях да постигна такъв резултат. Както и да е.
И къде ще кандидатстваш ? Аз мисля да пиша 1-1ЕГ с англ ,2-1ЕГ с немски, после МГ всички специалностиПървоначално написано от sasec
![]()
Хора,някой от вас (седмокласниците ;д) има ли книжките Вектор? Няма значение дали е таз годишната или от миналата година.. да ми кажете какви разкази има вътре.Моля ви![]()
Хах уцели човека!Аз ходя на уроци във Вектор и имам всички книжки и тестовеПървоначално написано от wonderfulife
![]()