.
Отговор в тема
Страница 155 от 293 ПървиПърви ... 55105145151152153154155156157158159165205255 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 851 до 3 875 от общо 7312
    Град
    София
    Йейейейеййе УТРЕ МИ Е РДТО
    Иначе .. от днеска нищо ново .. нямам оценки .. нито изпитвания ..
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от RY
    Ние неска взехме "Неразделни"..някво тъпо е
    "Неразделни" било тъпо? Пенчо Славейков е ТЪП?!

Божеее, накъде отива светът. Все повече се убеждавам, че нямате угодия, каквото и да се учи, вечно ще има недоволни.

Къде съм писала,че Пенчо Славейков е тъп? Просто самото произведение не ми допада..така по-добре ли е? На прощаване например ми е много по-любимо.
    Имам 6 по бел на теста за глагола и 5,50 по математика. За ваканцията ни даде 75 задачи и допълнително ще си решавам тестове.Два пъти ще ходя на уроци тогава.Спинкане до късно<3

Град
    София
    Урааааа анпилската почна!
    Домашни имаме само по математика(100 задачи от сборника и да попълним цялата уч. тетрадка).Иначе аз ще се упеажнявам и по бел (тестове,преразкази и т.н.).Още през ваканцията мисля сериозно да се заема с уроците по рисуване,на които ходя.

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    мен пък Неразделни страшно много ми харесва... ;Д

Честита ни Априлска ^^
    днес имам 6 по РЕ :}
    за ваканцията плановете ми са:
    -релакс
    -спане до късно
    -никво учене по разказвателни и езици...
    -през хубавите дни излизане на вън
    -и мнооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо ооого задачи по математика...

абе накратко задачи+почивка...някак ще се опитвам да редувам дните...ии така...смятам да изреша 1-2 сборника тая ваканция
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    ^ Не си поставяй цели, които не можеш да изпълниш В най-добрият случай няма да има никаква полза, защото главата ти ще е задръстена с информация и няма да иска да приема нова и да осмисля задачите . А за цял сборник се иска мислене ..

Езикът, религията и законите са онези важни елементи, които ни помагат .

езикът, религията и законите - подлози . Ами елементи? Те са кои? Тоест и "елементи" е подлог, нали?
    Love is everything!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    моите планове са такива

- всеки ден курс МАТЕМАТИКА(4 часов)
    - мноооогооггогогооо задачииииии за даскало,
    - разказвателни-да науча половината,най-важните уроци,че хич не ги знам
    - английски
    - литература
    - 2 пъти съм на уроци по БЕЛ
    - и квото остане(ако остане изобщо време) - излизанка:Д

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    по математика имам 400 задачи ( ама на поне 100 не трябва да изписвам решение => са 300 ) няма да ги правя всички бях казала че по литература имам 5 но е 6 и сега на преразказа имам 5+ абе малко до 6 има и тя каза че след ваканцията ако взимам участие ще ми пише 6 иначе по БЕ и литература нямаме много ( даже май нищо освен за Заточеници да знаем вс )

утре ще се събираме ( пак ) в една приятелка да спим ако може да се каже че спим

после як епизод на Grey's anatomy

Град
    Ивагакуре
    Охх.. като се сетя ква бях аз ..
    Айде палци ви стискам на всичките, няма страшно !
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
    Охх.. като се сетя ква бях аз ..
    Айде палци ви стискам на всичките, няма страшно !
    Разкажи,разкажи

И,благодарим.

Хора,да ви се оплача-растът ми мъдреци,адската болка е. Не го пожелавам на никого.
    Иначе утре ще спа до към 11-12 и ще решавам задачи.

Вие колко пъти имате уроци през ваканцията? ^_^

ПП аз утре ставам към 10,къпя се,отивам на урок.После излизанка (:

Супер фен Аватара на magiie
    Аз утре ставам в 7 и отивам на стадиона зад нас да бягам.. После ще решавам задачи по мат, ии след т'ва може да излезна ;dd
    Just be yourself!

Супер фен Аватара на magiie
    theonlyone123 Честит рожден ден, да си жива, здрава, много щастите, много късмет и любов през живота!!
    Just be yourself!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Утре ще ставам към 11-12ч. ще се къпя.. ще си поскучая вкъщи ще си оправям багажа и във четвъртък екскурзияяя

През ваканцията няма да ходя на уроци, та аз така или иначе не ходя просто пари на вятъра ;хх
    Домашните ми за ваканцията:
    Литература...
    Да извадя информация за писателите за които сме учили в 7ми клас (Ботев, Вазов, Славейков, Константинов)
    Математика...
    5 теста с по 20 задачи от един сборник
    Физика ...
    Доклад или презентация.. ако не представя ще правя тест |(

ии това е =D

бтв.. Честит рожден ден на Мони, да си жива, здрава, много успехи и сбъднати мечти както и да влезеш там където искаш след 7ми клас !!!!

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    theonlyone123 честит рожден ден да си жива и здрава, много късмет и всичко най-най

иначе аз трябваше да стана в 8 да водя сестра ми на пленер и сега не мога да заспя
    плановете ми за днес:
    - ще стоя на компа
    - ще гледам тв
    - ще си купя сладолед
    - ще си приготвя всички нужни неща( сборници, тетрадки, учебници ) за учене
    - към 5 отивам в една приятелка

Мони,честит рожден ден! Желая ти много усмивки,сбъднати мечти,любов - и най-важното тази година - да имаш добри резултати на изпитите. ^_^

Аз спах до 10.
    Ще се къпя.
    Малко комп.
    И урок от 12 до 4.
    Времето е гадно,мислех да излизам,но уви..

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna

1eg

Не знам вие какво мислите,но до изпита остана малко и сега е времето да се стягаме още повече. :- Аз на пробния по Бел. имах 83 точки,което е малко за мене и трябва да ги дигна,а иначе по математика ми трябват поне 65 точки.Не знам хората които имат 18 точки по Мат. как са спокойни и по Бел да имат по малко от 80 точки

Град
    Varna

1ег

Тук гледам,че пишете много за оценките.Аз съм от Варна и тук много учим и ни трябват високи оценки.Миля си ,че в София сигурно е по-високо нивото,но не мога да проумея как се успокоявате с такива оценки 18 точки по Мат. не знам всеки си има различно мнение и в различни училища ще кандидатства,но аз лично доста сам го взел на сериозно това кандидатстване Късмет на всички ви !!!

Прав си, трябва да се стягаме. Аз обаче още чакам списъка с класирани на трети кръг по БЕЛ. Имам 90 точки и май не е достатъчно, ама все пак... По математика се класирах, ама не отидох на втория кръг и така... Ваканцията смятам да решавам задачи и да си уча уроците по география и история, че там напоследък не съм отваряла много учебник и съм късметлийка, че не ме е вдигнала. Нямам други домашни.

ПП: Мони, чрд! Да си жива и здрава, много късмет през тази година и да успееш да влезеш там, където искаш!

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от sasec
    Прав си, трябва да се стягаме. Аз обаче още чакам списъка с класирани на трети кръг по БЕЛ. Имам 90 точки и май не е достатъчно, ама все пак... По математика се класирах, ама не отидох на втория кръг и така... Ваканцията смятам да решавам задачи и да си уча уроците по география и история, че там напоследък не съм отваряла много учебник и съм късметлийка, че не ме е вдигнала. Нямам други домашни.

ПП: Мони, чрд! Да си жива и здрава, много късмет през тази година и да успееш да влезеш там, където искаш!
    Резултати от 90 точки е перфектен все пак си момиче...И ако си от София и ще кандидатстваш там ти трябва още повече.Относно ученето и аз имам 120 задачи по Мат. тази година сигурно ще имам 5 само по химия , но бала е от БГ. и Мат.

Че какво като съм момиче? Ще кандидатствам във Варна. Иначе на първия кръг на състезанието имах 97 точки, ама уви, на втория кръг не успях да постигна такъв резултат. Както и да е.

Град
    Varna

1ег

Цитирай Първоначално написано от sasec
    Че какво като съм момиче? Ще кандидатствам във Варна. Иначе на първия кръг на състезанието имах 97 точки, ама уви, на втория кръг не успях да постигна такъв резултат. Както и да е.
    И къде ще кандидатстваш ? Аз мисля да пиша 1-1ЕГ с англ ,2-1ЕГ с немски, после МГ всички специалности

Хора,някой от вас (седмокласниците ;д) има ли книжките Вектор? Няма значение дали е таз годишната или от миналата година.. да ми кажете какви разкази има вътре.Моля ви

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от wonderfulife
    Хора,някой от вас (седмокласниците ;д) има ли книжките Вектор? Няма значение дали е таз годишната или от миналата година.. да ми кажете какви разкази има вътре.Моля ви
    Хах уцели човека!Аз ходя на уроци във Вектор и имам всички книжки и тестове

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си