- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Бих искала, но хич ме няма с алгебрата
помагам само с геометрия![]()
SladkaZagadka успях да реша само 15 и тази дет е " 9-4а2+4аb-b2 " .. и на двете получих отг " в" ...
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Ами с рокляПървоначално написано от zlatit0o
Даже неска си я купих като бях в мола.. (ама няма да ти я покажа, чак на другарската ;дд)
Just be yourself!
Хм, така ли... аз вече я видях![]()
![]()
Ооо благодаря ти! Може ли да снимаш решението ако не е много нахалноПървоначално написано от theonlyone123
![]()
Love is everything!
И аз ще съм с рокля.
Даже знам каква ще е,мхм ^_^
Ох,вече хич не ми се учи..)
Не знам за вас.
тегаво е, идва ми да зарежа всичко на моменти, ама...
ще потърпим още малко
![]()
[quote=SladkaZagadka]Моля ви за помощ . Нещо тотално съм зациклила на няколко урока в началото на учебника и просто не мога да се сетя как се решаваха задачите от тях, а преди ги решавах с лекота ...
http://alfa.kachi-snimka.info/viewer...301845551v.jpg
условията се виждат ок, но ако не се виждат добре задачките, първата е :
7а
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
Айде и аз се записвам и следя темата. Със сигурност по-назад в страниците някой е питал това, но не ми се рови. Та вие от какви книги с тестове по Математика решавате?
------
Аз тая ваканция щях да ходя на гости на чичо ми в Англия, но си останах вкъщии решавам задачи
. Мога да кажа, че ми е доста забавно
![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Първоначално написано от SladkaZagadka
OК :
Значи на 15та просто става така .. нз как да ти го обясня ... разлагаш по формулата ии после разлагаш х2 ии така :Д
на другата дет е 9-4а2+4аb-b2 ето : http://prikachi.com/images/169/3176169Q.jpg
реших и тази дет е : 27-х3 | х2+3х+9 ... ето решението :
http://prikachi.com/images/170/3176170Z.jpg (за тази не съм много сигурна , ако някъде имам грешка,някой да ме поправи ;дд ) .. ако не разчиташ нещо- ме питай ;дд ;]
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Аз сега отивам на урок до 3.(Математика..again)
После..излизам ^_^
Довечера ще решавам задачи за даскало.
![]()
Pamaa Аз съм си взела една кнжка.. няма имепросто "Задачи и тестове" и авторите са Ч. Лозанов, Т. Витанов, М. Лилкова, Д. Миланова.
Има 15 теста с по 2 модула както на изпитите..
Иначе днес ще направя презентацията по Физика и ще извадя информация за всички автори които сме учили до сега по л-ра.
И сигурно малко по-късно ще излизам : ))
Вашите планове какви са?![]()
Ей така изглежда книжката.
Моята едната е на същия принципПървоначално написано от zlatit0o
.
А иначе след малко ще звънна на една приятелка и ще видя дали ще излизам, пък задачи ще решавам довечера
. . тази сутрин майка ми ми беше оставила малко парички и мисля днес да ги похарча за козметика
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ами аз неска мисля да излезна към 2-3 ;дд
Иначе след малко почвам да решавам по математика..
Вие къде мислите да ходите на другарската?
(ние може на море ама не е много сигурно![]()
)
Just be yourself!
Хубави са тестовете, мин.година в тая книжка решавах.Първоначално написано от zlatit0o
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
А ние ще мрънкаме на класната да ни заведе на хижаПървоначално написано от magiie
. Ще се разцепин направо
![]()
.
П.П: И аз ще излизам към 2-2.30 :P
Ние първо сме на едно заведение там някъде извън града епосле може би ще приспиваме у някой........ абе не се знае още
![]()
Моя сборник е този+ сборника от училище на Архимед
15 теста са с първи и втори модул.Неска ще довършвам 3 и ще почвам 4,5,6 първите модули.В петък съм на урок и ако не мога да реша някоя ще питам.Айде отивам.![]()
Аква парк maybeИли сигурно пак ще напълним 3та буна
![]()
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
Здравейте, темата ми се стори интересна и реших да се включаКазвам се Яни и съм от Димитровград, уча в ПМГ "Иван Вазов"
![]()
нЯма ''0bичам те'', Lяgaй sЪbLичай se,. (mm)
Ооо Яни най-накрая и ти си напрай регистрация
П.П. тя е от моя клас![]()
Just be yourself!
Еxее, станахме 3 от Димитровград вече![]()
мхмЗлати имам същия сборник по математика ;dd
пфф...много ми е тъпо на село бе -.- времето е ебаси гадното...някво облачно...досега решавах задачи...вечерта ще си почна контурните карти на австралия ;дд досадни са ама поне ще мога да слушам музикчка докато ги правя ;ДД
излиза ми сееее....ама тука има 2 деца на кръст
аз си пререшавам задачи от клас,от учебника и от уроците хД
какво ще рече другарска бтв? 15 юни ли?
ако е та на 90% ще съм с дънки и няква тениска ;д първо,че никъде не мога да си харесам рокля на прилична цена ...второ роклите не ми стоят добре...нито пък полите... ;д
* ходи ми се на концертт...ама майка ми не ме пусна на екскурзия с класа пък ще ме пусне на Sonisphere да да да да да...![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
поне имаш интернет :P