- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Ох .. отдавна не съм писала ...
Много готина ваканция ... ама трябва да се стягам да уча ... остава ми да си преговоря по география,физика и история ;P да правя есе ии да решавам задачи по математика (но това го правя всеки ден)![]()
![]()
А като се сетя колко близо е май месецц![]()
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Първоначално написано от awesomesheepy
иде ми да се гръмна..
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
И на менПървоначално написано от LaChupacabra
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
На мен не ми иде
Аз искам да идва по-скоро да ги минавам тея изпити ии да ходя на море![]()
Just be yourself!
Днес бях на урок ии мисля, че мога да кажа, че задобрявам![]()
Радвам се за това![]()
Оффф. . пък заради това кандидатсване тази година ще ходя на море чак на 20 августПървоначално написано от magiie
, но поне цяло лято ще съм ту на планина, ту на палатка, ту на басейн или пък на река
![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Вие как сте с оценките по математика? Какви са ви за момента?
Аз усещам,че математиката ще ми преебе всичко,ама..
4 за първия срок...
и като текуща оценка 4 на контролното по геометрия за втория ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Силв,не си единствена.. и аз го имам тва ужасно чувство...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ами за сега (2 срок) имам само една 5 в дневника ии мин седмица правихме тест на Неравенства и мисля, че ще имам или 5 или 6.. А иначе от 1 и 2 срок имам 3,3,4,5,5![]()
![]()
Just be yourself!
За сега оценките ми по математика са: 2,5,4,5
де да ми куцаше само математиката....... :хх
Мойте оценки по мат са 3,4![]()
... мин срок завърших с 5 .. има ли някъв шанс да си ги поправя тези 3,4 ии ако вс друго да е 6 дали ще ми пише 6 за годината ??
![]()
![]()
Имаш шанс,Мони (:
Само,че времето бързо минава,което е кофти. -.-
Ох,аз днеска..
от 12 съм на урок до 15:00
После излизам.
След което,ще решавам задачи за домашната ми..(по математика пак:Д)
Ще преговарям по БЕЛ за пробния ми.
И така..
като се заговорихме за математика..хич не я разбирам,мамка му!И не знам как за 1 месец и половина ще я разбера.Иде ми да се хвърля от някое мостче:Д За първи срок имам-4.За втори имам само една- 5ца!УАУ.
Вашите планове?
Аз първия срок успях някак накрая да си извоювам 6 за края на срока по мат., а сега втория имам 5,6,5![]()
![]()
Иска ми се още една 6, ама не може
![]()
![]()
Иначе тая по биология на мен иска да ми преебе не кандидатстването, а целия животец (мамицата й на тая тъпа крантааааа, мразя яяяяяяя!!!!! )
Много е смотаа, АМА МНОГО! При нея само едно момче искарва шестициииии![]()
![]()
басии......
Иначе по висчко първия срок завърших с 6 освен по биология естественооо, така че сега даже да завършвам с 5 по нещо, ще си имам 6 за годината!
![]()
![]()
![]()
Хич не е лошоПървоначално написано от kilers
Аз имам и 2 тройки, така че иобщо не се тревожи..
Just be yourself!
Иначе аз ей сега в 12 тръгвам за Бургас, че баща ми има няква работа и после отивам на село (добре че утре се връщам иначе няма да издържа повече и без интернет)
Айде утре ще пиша..![]()
Just be yourself!
^![]()
![]()
![]()
Моите планове:
След малко ставам да решавам задачи по математика.. после компче, тв... няма да излизам, не ми се излиза.
И моят план е същия.Първоначално написано от zlatit0o
Иначе аз първия срок по математика имам 6-7 шестици и една петица.Втория 4 шестици,но само една е пълна (5,50;5,60;6,00;5,50) и понеже госпожата ги смята точно така,както си ги получил,сваля успеха.Ама все пак и този срок държа шестицата.
![]()
здрасти .. вчера яко се скарах с едно момиче от класа ми и се оказа че едно друго момиче ми говори зад гърба ии те всичките са така .. и сега си нямам никой ....
се едно .. за сега оценките ми по мат са : за първия срок имам 6, а сега от тоя срок имам 5,6,6 ии очаквам още една 6 на контролното на неравенства .. доволна съм ..
за днес плановете :
- къпане
- учене по български
няма да излизам .. вчера нали като разбрах всъщност каква е истината за „приятелките“ ми ми беше супер гадно .. рев, рев яко ии не можах да заспя .. и сега очите ми се затварят ..
айде амигос, отивам да си правя вана ;дд
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
Много моля някой да ми каже разликата между:
-линейно и праматерично неравенство
При линейните просто си решаваш уравнението/неравенството, а при параметричните трябва да си изкарала Х пред скобиПървоначално написано от MegiBoOm
[ пр: mx-x=6
x(m-1)=6 ] и тогава се разглеждат 2 случая, когато m-1=0 m=1 и m-1 не е равно на нула, m не е равно на 1. Попринцип при линейните не се търси стойността на параметъра, а при параметричните трябва да я изразиш по 2 начина
. При параметричните неравенства е малко по различно защото при случая, когато m-1 не е равно на 0 разглеждаш още 2 случая : m>1 и m<1
. Аз не мога много, много да ги обеснявам, но се надявам поне малко да си ме разбрала
.
За оценките: Първи срок: Математика:6, 5, 5, 6, 6, 6, 6, 6;
ЗИП Математика:6, 6.
Втори срок: Математика: 6, 6, 6, 6 и трябваше да ми напише още една, защотпо реших 2 параметрични уравнения на дъската, но едни смотльо вика "Ама госпожо, сега, ако й пишете още 1 оценка ще има пет шестици, а аз имам само три";
ЗИП Математика: 6, 6.
Тая година се скъсвам да уча и за този срок имам само три петици от общо 27 оценки, а миналия само осем от общо 57 :P
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз за сега по математика имам 5 и 6, а по БЕЛ - 4 и 6 (след "ваканцията" може да имам още една шестица по бел)![]()
Иначе в 6 часа ще дойде г-жата ми по математика и почваме урока.. дала ми е за домашно един тест във формата на изпита и след 15 минути сядам да го решавам..![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
MegiBoOm, да допълня, че при линейните параметъра ти е даден.
Пр: 4x+8<0 или 4x+8>0.
В учебниците обаче ги дават така: ax+b<0 или ax+b>0 и може би затова, а и заради самото определение за линейни си се объркала.