.
Отговор в тема
Страница 168 от 293 ПървиПърви ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 176 до 4 200 от общо 7312
    Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от aras97
    А ти как искаш да бъдат нещата, да напишеш решение като вчерашното, което не беше вярно и другите да си мълчат, така ли..
    Но отговорът беше верен

за домашно по литература имам съчинение-разсъждение на тема „безсмъртието на любовта“ по „неразделни“ на П.Славейков ... ПОООМООЩЩЩ
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цвети, бих искала да ти помогна, но не сме взели Неразделни, а и никаква ме няма в съчиненията и есетата :Х

Град
    Varna

1eg

Не го преписвай,защото аз един път преписах едно от нета и имах 5 ,а когато си го правя сам имам 6.

Град
    ..в близката далечина..
    ^ Да, и аз един път бях преписала от нета и имах 4

Супер фен Аватара на magiie
    На нас не ни дават съчинения-разсъждения, само трансформиращи
    Just be yourself!

Град
    Varna
    А ти как искаш да бъдат нещата, да напишеш решение като вчерашното, което не беше вярно и другите да си мълчат, така ли..
    А и да си призная, учудвам се, кое точно ти дава това прекалено високо самочувствие.Нима резултат от 54 точки от възможни 100 са показател за добро разбиране на математиката?
    Да така е ,но това беше първият пробен изпит и всички казват ,че на ,,Вектор,, пробните изпити са 5Х по-трудни. И не виждам каде е това самочувствие ,дават ми задача и просто я решавам...... ,а относно изпита от 2010 година е супер елементарен ,първият модул е много лесен и във втория трите задачи в началото.Тази година дано пак да е такъв

Някой ще помогне ли
    http://prikachi.com/images/449/3195449H.jpg
    Just be yourself!

Град
    ..в близката далечина..

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от magiie
    Някой ще помогне ли
    Реших го с теоремата за външен ъгъл ,там са кръстни по 35 и външният ъгъл 84 . 84-35=49 , но ме изпревариха !

Град
    Varna
    Аз съм от София. Като кандидитствах майка ми пишеше в някакъв форум, където майките си разменяха тестове на децата от пробни. Така че имам и такива на Вектор , сигурно от майки на деца там. Ако тия техните задачи са по-трудни примерно от даваните пробни в СМГ, аз съм трамвай....
    Между другото, имам си направена една папка с пробни изпити по БЕЛ и математика от различни школи миналата година - такива в София и от другите градове. Който иска, може на лични да ми прати мейла си и да му ги пусна да си ги прави. Но за жалост не пазя отговорите.
    И сега в СМГ ли си или 91 Немска ?

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Цитирай Първоначално написано от magiie
    Някой ще помогне ли
    Реших го с теоремата за външен ъгъл ,там са кръстни по 35 и външният ъгъл 84 . 84-35=49 , но ме изпревариха !
    Аз нали това написах ?

Град
    Varna
    Ти си този, който определено се заяжда.Естествено, че съм в 91 НЕГ.Но в 7 клас ходих на всички пробни и в СМГ, и в Регалия, и в моята си школа. Както и решавах тестове от много други школи, включително и от Вектор. Затова и правя сравнение.А ти на каква база сравняваш..
    91 НЕГ е най-добрата езикова в България,но First language school е след нея.На каква база да сравнявам в София 1.200.000 човека и трябва повече бал за кандидатстване 34.00 ,а тук във Варна сме 320 000 и бала е по нисък в 1ЕГ е 32,568.Не мога да оспорвам очевидното .

Остават ни 31 учебни дни, че и по малко с почивките до изпита!
    Аз ваканцията я ударих на почивка, а сега имам 45 задачи да решавам ...
    Сигурно тези два месеца почти няма да сядам на компютъра
    ЛУД..брато...ЛУД

едва ли ще ви се падне по-труден от този,който беше на нас,кандидатстващите през 2009(като имате предвид,че в 6 и 7 клас съм учила в математическа гимназия),така че релаксирайте..
    There is a reason I said I'd be happy alone. It wasnt because I thought I would be happy alone. It was because I thought if I loved someone and then it fell apart, I might not make it. It's easier to be alone. Because what if you learn that you need love? And then you don't have it. What if you like it? And lean on it? What if you shape your life around it? And then it falls apart? Can you even survive that kind of pain? Losing love is like organ damage. It's like dying. The only difference is, death ends. This? It could go on forever . . .

Ти си този, който определено се заяжда.Естествено, че съм в 91 НЕГ.Но в 7 клас ходих на всички пробни и в СМГ, и в Регалия, и в моята си школа. Както и решавах тестове от много други школи, включително и от Вектор. Затова и правя сравнение.А ти на каква база сравняваш..
    91 НЕГ е най-добрата езикова в България,но First language school е след нея.На каква база да сравнявам в София 1.200.000 човека и трябва повече бал за кандидатстване 34.00 ,а тук във Варна сме 320 000 и бала е по нисък в 1ЕГ е 32,568.Не мога да оспорвам очевидното .

++1

Аз пък не бих сложила плюсчета за съгласие с горното.Първо, няма доказана класация за най-добра езикова гимназия в България, всичко е супер относително. За мен може да е 91 НЕГ, за друг 1 ЕГ във Варна, за трети 9 ФЕГ, за четвърти 164 ГПИЕ, за пети пловдивската езикова и т.н..И за второ място е същото, и за трето..Няма ясен критерий, по който еднозначно да кажеш, че едикоя си е най-добрата или че тази е по-добра от онази. Второ какво значение има чак толкова населението на Варна и това на София, като при това цифрите за София поне са далеч от истината? Гледа се броят на седмокласниците през съответната учебна година, а не жителите на града. Гледа се и това за колко места се борят в езиковите, примерно. Затова нищо чудно съотношението на борещи се за 1 място да е горе-долу близко. Защото в София кандидатите са повече, ама и гимназиите също са повече. И баловете от минали години на двете места също не могат току така да се сравняват. Защото във Варна приемът е общ и няма квоти за момчета и момичета отделно. Докато в София има. Или поне имаше, защото тая година една приятелка ми каза, че може и тук да ги махнат.Ама дали е вярно, не знам.
    И накрая, аз имах предвид съвсем друго сравнение - не между приема по балове тук и там, а просто между сложността на пробни изпити от различни школи за подготовка.
    Всеки си има собствено мнение.

Супер фен Аватара на Runaway11
    Ох на 11 идват резултзтите от пробния по бел и ако съм изкарала по-малко от 80 точки трябва да забравя за Ямбол На 16 пък имам изпит по мат, а там не съм от най-добрите. Само неравенствата ми се отдават обаче господина ми каза да решавам задачи за успоредник и квадрад. В неделя взимаме целия учебник и привършваме! Вие на кои сборници сте, че толкова бързо ги решавате? Аз имам този:

Помагайте с тези задачии, ще съм ви много благодарна
    http://prikachi.com/images/213/3196213w.jpg
    http://prikachi.com/images/274/3196274L.jpg
    http://prikachi.com/images/348/3196348N.jpg
    Just be yourself!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Може ли помощ за тези задачи,че ;с

Докажете,че височината към хипотенузата в правоъгълен триъгълник с ъгъл 15° се отнася към хипотенузата както 1:4

9)Обиколката на равностранния триъг.АВС е 48 см.В/у симетралата на ВС е избрана точка О така,че триъгл.ВСО е правоъгълен.Колко такива точки има в/у симетралите?Намеерете разстоянието от точка О до страната ВС.

1)За четириъг.АВСD е известно,че АВ=ВС,АD=CD и AD перпендикулярна на AB.
    а)докажете,че диагоналът BD е ъглополовяща на ъгъл ADC и ъгъл ABC.
    б)Намерете лицето на ABCD,ако периметъра на ABCD=24 sm и АВ:CD=2:1

Олееее много ти благодаря
    Обаче и на двата втори модула 30-та задача не я решавай ;дд
    Just be yourself!

Град
    ..в близката далечина..
    Може ли малко помощ :{
    за 27, 28
    http://prikachi.com/images/880/3196880B.jpg

Да ви питам-вие взехте ли вече успоредника,трапеца? Щото ние имаме още 1 урок за неравенствата в триъгълник (не съм сигурна може и да сме го взели) и после не знам дали ще ни дава тест за това.Сега ще изгубим една седмица на лагера (ще решаваме много тестове,но няма да взимаме нови уроци) та затова се притеснявам.Ама поне има няколко урока за построяване на разни правоъгълници,които госпожата ще прескочи,така че няма да сме назад.

Не. Ние миналата седмица във вторник правихме тест по математика на Неравенства и понеделник ще вземем неравенства в триъгълник.
    Just be yourself!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си