- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Ти сериозно лиПървоначално написано от loveislie
реши тези задачи
.Виж тези задачи ,които реши aras97
![]()
Спокойно,ние сме още на Правоъгълен триъгълник с ъгъл 30 градуса което си е доста доста назад.^_^Първоначално написано от RY
Никакво време нямаме,а г-жата не я знам.Сигурно след ваканцията ще ни засили,пфффф!Намерила кога... Имаме още да взимаме
Неравенства,Успоредник,Тра пец Ще видим как ще стане,пф.
![]()
Още сте до Правоъгълен триъгълник с ъгъл 30 градуса ?!![]()
Т'ва е доста назад..
Иначе вече свърших всички задачи (освен тези, които съм написала на мин. страница)
и сега ще си почивам![]()
Just be yourself!
Пфф.. И ние сме до правоъгълния триъгълник с ъгъл от 30 градуса. Само, защото смотания господин ни говори за всичко. Само не и математика. Като почнем от болести и цигари, пък ще стигнем до к'ва кола кара и къде се държат парите в банките..![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Ох ... тея дни кви са ми тежки .. с наште само се караме ;хххх ... не е лесно ;хх ... ;[[[
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Сподели,ако искаш.^_^Първоначално написано от theonlyone123
Аз въобще не съм решавала тези, които тя решава.Първоначално написано от kamen971
Тва е задачата на zlatit0o
Пробвай се тогава .Първоначално написано от loveislie
![]()
Някой да помага, плс:
http://prikachi.com/images/550/3197550B.jpg - 7 и 8
http://prikachi.com/images/551/3197551R.jpg - продължение на изречението на 8
http://prikachi.com/images/552/3197552M.jpg - 20
http://prikachi.com/images/553/3197553i.jpg - 9
9-Б ,но не съм сигурен ,а 20-мисля ,че е допълнително ако греша ме поправете.![]()
RainbowGirl, извън темата е, но знаеш ли кога започва новия сезон на Pretty Little Liars? За 3 дена изгледах вс. епизоди и сега направо. .![]()
![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
ох и днес само мързелувах...нямам сили за нищо ;[![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ми заради мн неща ... нали си иам гадже .. смятат ,че е мн голям и че ще иска с**с , а съм била малка за тва ... ии си мислят,че е някъв тъп и неграмотен .. че е надут и тем подобни и че щял да ми повлияе на ученето ... НО НЕ Е ТАКА !!Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
![]()
даже ме амбицира да уча ии ми помага .. говорили сме си с него на темата за с**с и каза,че не иска това от мен за момента ... обяснявам го на наште ма те пак си знаят тяхното
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Тъкмо ще си отпразнуваме ваканциятаПървоначално написано от magiie
. .
LaChupacabra, и аз днес само 1 тест съм решила и сега мисля да реша още един и след това да си гледам сериалчета на компютъра. Направо си умирам от кеф. . ТVD почва пак, ама те тоя сезон се оляха направо, само го прекъсват...
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Кажи им ''Обичаме се!И ще си бъдем заедно!Точка''Първоначално написано от theonlyone123
Това си е твой избор,ти решаваш с кого да бъдеш,достатъчно голяма си.
Просто са притеснени,защото момчето е по-голямо,и като знаят какво им се върти в главата на тази възраст (секс.) Идва цялата тревога.
Ама,щом си говорила с момчето си-значи няма повод за караници,разбрали сте се с него,което си е важното.^_^
А този младеж на каква възраст е, че вашите толкова се притесняват, защото примерно, ако е една година по-голям![]()
. Познавам един / 96 набор /, на който само такива глупости му се въртят в глават и само за това си мисли, ама всичкото му са само приказки
. По на 14-15 години са си още лапета, каквито и ще да ги говорят
![]()
![]()
.
Я пусни ако може някоя снимка,на която сте двамата.![]()
Аз утре съм решила да си правя тест-ден.Ще решавам тестове по математика и български общо.Ще си напиша и за урока в неделя.
ох последните 2 дни решавам по 100 задачи на ден и напрао откачихда не говорим че по нищо друго не съм учила и че не мога да открия госпожата по математика за урок
иначе започнах да гледам един сериал - мн е як ( 90210 )
![]()
please....?Първоначално написано от MegiBoOm
aras97 и Kamen971,
много сте добри по математика,
как го правите?
По колко задачи решавате на ден?
Отдава ли ви се попринцип?
^_^
Тестовете на Меги:
7. а)
8. в)
20. сложно съставно с подчинено определително
9. б)![]()
Аз не съм толкова добър по-математика, но признавам aras97 за решаването на задачи.Тя решава на всички задачите тук.Ми доста решавам старая се!Вчера си купих тази книга.Хубавото в нея е ,че отзад са показани и описани 29,30 задачи от тестове и по този начин се уча как да описвам. http://i1.helikon.bg/585/149164z.jpgПървоначално написано от awesomesheepy
Хубава е, и аз я имам, но там задачките са по-трудни от останалите тестове. Всъщност така е по-добре. И един въпрос: Не мога да намеря решенията на задача 29 и 30 и затова може ли да ми кажеш на кои страници са? Единствено за примерния тест ги открих.