.
Отговор в тема
Страница 17 от 293 ПървиПърви ... 71314151617181920212767117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 7312
    Много ми е интересно как не можете (не всички де) да разлагате толкова прости изрази чрез формулите. Не знам,може да ми се струват лесни,защото вече решавам задачи с тях 3 год.(9 клас съм). Но както и да е. Само едно ще ви кажа: Ако си мислите,че 7 клас е труден,то вие няма да може да се оправите в гимназия(ако сте профилирана паралелка и една год. не изучавате преразказвателни). В 7 клас ходех на уроци по математика всяка събота и на изпита имах 3.96, а по БГ ходех само на консултации в училише и изкарах 4,98. Та какво искам да кажа - няма лошо учете за изпитите,но не се панирвайте и не се заравяйте само в учебници.

П.П.Оценките можеха да са по-високи,но нас(`95 набор) като последни,които имахме изпити за прием яко ни разказаха играта. По Бг изпита беше среден,но по мат. дори и сега да ме убиеш няма да мога да реша 60% от задачите.

П.П. Чела съм само първите няколко стр. на темата.
    "Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ivyy
    В 7 клас ходех на уроци по математика всяка събота и на изпита имах 3.96, а по БГ ходех само на консултации в училише и изкарах 4,98. Та какво искам да кажа - няма лошо учете за изпитите,но не се панирвайте и не се заравяйте само в учебници.
    И какво трябва да означава това? Че трябва да наблегнем или че трябва да си живеем живота?
    Love is everything!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    хора..
    ще ми обясните ли по химия тези работи,че утре правя тест,а изобщо не ги разбирам :/

1. Валентност
    2.Химични форумли
    3.Химични уравнения

МНОГО ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРНА!

Мразя 7ми клас. Не че съм учил много, но ми беше напрегнато.
    Избутайте го за да видите какъв айляк е 8ми клас
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Неска имам 6 по ИТ и правихме тест по История,на който май нямам грешки.
    Между другото намерих много яко вестниче за кандидат-гимназисти. "Рики кандидат-гимназист" се казва и има материали за 5,6,7,8 клас по Математика,Литература,Англ ийски..Теми,тестове,задачи..

RY това вестниче колко струва?
    много ли ти е полезно?
    и какво по-точно има вътре - анализи,тестове ала бала..

Искам да ви питам,всички седмокласници,как ви минава уикенда,какво правите събота и неделя ?

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Седя до мнооооооооооого къдно на вънка на центъра с приятели.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Ами вестничето е 80 стотинки,излиза всеки вторник. Не е много и според мен е полезно,защото хем може да си преговаряш неща и да правиш тестове от 5 и 6 клас,хем да учиш и от 7 клас нещата.Сега точно сме на Немили-недраги и в тоя брой има тема за него..Пък точно на това ни е домашната. Да,има теми,анализи,тестове на учебния материал+ няколко забавни тестчета от рода там на "Обичаш ли да пазаруваш" и новини на звезди. За сега съм си взела само един брой и не знам точно сичко,но смятам да си го вземам.
    Пууу,много дълго стана.
    Иначе събота и неделя.. Събота преди обяд съм на урок,следобед почивам.Неделя преди обяд на урок,следобед или свободна програма или пиша.

супер ми привлече вниманието с това вестниче
    аз май преди го бях гледала,ама мислих че са ги спрели
    може и аз да си купя да видя

иначе,аз събота - преди обяд уча,след това излизане..
    неделята - уча пак преди обяд,и отново излизане..

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    Здравейте. Аз също съм от Стара Загора и уча в 6-то ОУ. Мислq да започна да ходq на уроци от 2 срок, иначе сега ходq на СИП по математика и по бел.

Град
    Somewhere On East =]]
    Брей, тука много Старозагорци сме били
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    Стара Загора ;]
    BlackEyedPeas

до колкото разбрах искаш да учиш испански .. аз също искам но руската не ме устройва много .. мн тъпо че само там се учи испански ..
    а освен руската към кои други гимназии си се насочила ?

Аз пък досега никога не съм го виждала това вестниче. Ще трябва да го потърся из Варна. А иначе моят уисенд минава г/д така:
    Събота сутринта съм на плуване, после цял следобяд уча за понеделник и за другите дни през седмицата. Неделя излизам и правя каквото си искам.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от sasec
    Събота сутринта съм на плуване, после цял следобяд уча за понеделник и за другите дни през седмицата. Неделя излизам и правя каквото си искам.
    и аз същото..без плуването*
    awerw

Това вестниче наистина е много хубаво ,съдържа много интересна и полезна информация !!

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Цитирай Първоначално написано от RY
    Неска имам 6 по ИТ и правихме тест по История,на който май нямам грешки.
    Между другото намерих много яко вестниче за кандидат-гимназисти. "Рики кандидат-гимназист" се казва и има материали за 5,6,7,8 клас по Математика,Литература,Англ ийски..Теми,тестове,задачи..
    Лелел това вестниче е много хубаво.. много ще ти помогне. Когато аз кандидатствах, по български ми помогна много и доста от нещатата научих от там.
    Вафла..

Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от kik7
    BlackEyedPeas

до колкото разбрах искаш да учиш испански .. аз също искам но руската не ме устройва много .. мн тъпо че само там се учи испански ..
    а освен руската към кои други гимназии си се насочила ?

Ми още не съм измисила къде искам, но мисля си за Строителния
    ♥ 2PAC ♥

Някой случайно да има на III глава на “Немили-недраги” подробен преразказ от името на Странджата? Спешно ми трябва! Имам го за домашна и просто като пример да видя Много ще съм ви благодарен [!]

Е,за това вестниче доста похвали.Пък и предпочитам да си купувам него отколкото някакви списания пълни с клюки.
    Утре съм на състезание по математика от съюза на математиците в Бургас. Който е от там и ще ходи,да казва!

Това списание по вестникарските будки ли се продава или?

Цитирай Първоначално написано от sasec
    Това списание по вестникарските будки ли се продава или?
    Ами да,ама е по-вероятно да го намериш в някоя по-забутана будка.

Град
    Стара Загора ;]
    а през кой ден от седмицата излиза ?

всеки вторник

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от RY
    Ами вестничето е 80 стотинки,излиза всеки вторник. Не е много и според мен е полезно,защото хем може да си преговаряш неща и да правиш тестове от 5 и 6 клас,хем да учиш и от 7 клас нещата.Сега точно сме на Немили-недраги и в тоя брой има тема за него..Пък точно на това ни е домашната. Да,има теми,анализи,тестове на учебния материал+ няколко забавни тестчета от рода там на "Обичаш ли да пазаруваш" и новини на звезди. За сега съм си взела само един брой и не знам точно сичко,но смятам да си го вземам.
    Пууу,много дълго стана.
    Иначе събота и неделя.. Събота преди обяд съм на урок,следобед почивам.Неделя преди обяд на урок,следобед или свободна програма или пиша.
    ` sтоя sама u sърцето мu sе kъsа, помня sамо kаk тu sъs мене skъsа ., лъжuте тu ехтят, аз паk sтраdам, не мога вsеku път dа тu прощавам .. ♫♪

абе хора,кви са ви оценките до сега?

ето ги мойте :

Литература - 6,6,6
    Български - 5
    Биология-5
    Математика-4
    Физика-4
    Музика-6,6
    Рисуване-5,6,5
    ИТ-5,5
    Химия-4,6