- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Оох.Щях да решавам тестовеее....![]()
![]()
![]()
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
Амииии.. аз току-що се прибрах от Злато поле, ходихме да чистим и свършихме доста добра работаБяхме около 30 човекa и събрахме 60 чувала САМО покрай реката
![]()
Сега съм много изморена и ще легна да поспя 2-3 часа и после ще седя на компа ;ddd
Just be yourself!
Добре,но ако може след малко,защото сега съм решила да правя тестчета по бел.Към 5 часа ще ти я напиша.Първоначално написано от awesomesheepy
![]()
ох най-накрая се прибрах от селоднес ще си почивам...утре ще уча за понеделнк ;Д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
^бях се затъжила за теб![]()
Силв ето задачата съжалявам ако е грешна ;(
http://prikachi.com/images.php?images/569/3201569G.jpg
Здрасти ! Аз съм Цвети (beachgirl) да знаете ;дд
Дайте някоя задача,защото ми се решава,но да не е с доказване .:P
RY, Правилно си я решила!![]()
Сега имам работа след 20 мин. ще пиша.Първоначално написано от aras97
За ъгъл МСN - 45 може и 60 ,но мисля ,че не е толкова.Не разбрах MN дали трябва да е цяло число - 8 или 9,5 ; 7,5;3![]()
Остана тази задача ;с
Помощ?
![]()
9)Периметърът на правоъг.триъгълник АВС е равен на(a+3b) см,а катетите АС и ВС са съответно а см и б см.В/у лъч,противоположен на СА,е избрана точка D,така че BD=2b.Намерете обиколката на триъг.АВD.
,ако не е толкова искам да ми я обяснишПървоначално написано от kamen971
![]()
Днес спах от 15.00 до 18.20![]()
, ама страшно ме болеше главата пък и вчера си легнах в 3.00, защото гледах сериали
. Мисля и аз да започна ОТНОВО да гледам 90210, но не мисля, че ще имам време, защото сега като почнем училище ии. .
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Мисля ,че е 6 ! Очевидно моят принцип на решение не е верен,за това не мога да ти кажа колко е ако продължа мога само да налучквам .Първоначално написано от aras97
![]()
aras97, ти ли я реши задачата? Всъщност, исках да попитам ти ли написа решението и го качи?![]()
Не е много лесна ,но чертежа ми беше същия бях си означил така алфа и бета и дотам.......Първоначално написано от aras97
, ако искаш дай някоя друга подобна задача .
Камен, ако искаш още една задача, ето (тази е като 30 от изпита):
Върху катета АС на правоъгълния равнобедрен триъгълник АВС (<C=90°) е избрана точка К така, че ВК=2СК, а на продължението на ВС след точка С е избрана точка Р, като АР=ВК. Правите АР и ВК се пресичат в точка О. Да се докаже, че ОС е ъглополовяща за <BOP и PO=CP+OK.
![]()
Какво съвпадение! Наистина светът е много малък.. :P![]()
Искам една задача от типа 26,27,28 ?![]()
Благодаря много за решението/помощта ^_^
Ох,влюбена съм в тези химикали<3.няк'ви 'баси яките саааааа!Не мога да спра да пиша:Д
http://www.bgoffice-online.com/image...h_Milan3_g.jpg
![]()
![]()
sorry 4e pisha na latinica , ma sega sum s druga klawiatura ..
Ta nqkoi beshe pital na kolko god e gadjeto mi .. na 16 .. golqm e .. maa .. wse pak e pe4en ... ne wijdam nishto losho w nego ;] .. nz kuw im e problema na nashte ;d
Imam 6 po matematika ot kyrsowete![]()
![]()
ta taka ;d
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Правоъгълен или остроъгълен ?Първоначално написано от aras97
С тези букви ъглите ли са означени......,не е ли правоъгълен ?
theonlyone123 според мен не е толкова голям, вярно е вашите се притесняват че може да иска с**с , но това рано или късно ще ти се случи (въпреки, че наистина сме още малки)Важното е ти да си го харесваш и да не се влияеш от мнението на околните
![]()
нЯма ''0bичам те'', Lяgaй sЪbLичай se,. (mm)
theonlyone123 според мен не е толкова голям, вярно е вашите се притесняват че може да иска с**с , но това рано или късно ще ти се случи (въпреки, че наистина сме още малки)Важното е ти да си го харесваш и да не се влияеш от мнението на околните
![]()
нЯма ''0bичам те'', Lяgaй sЪbLичай se,. (mm)