.
Отговор в тема
Страница 172 от 293 ПървиПърви ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 276 до 4 300 от общо 7312
    Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Мда..
    Аз утре мисля да спя като за последно,
    че ставах цялата ваканция в 9:30.
    После ще уча/пиша/ще струвам каквото имам. ^_^
    Ииии ще се управям за понеделник.
    Може и да излезна следобед ако е хубаво времето.

Ще чакаме следващата ваканция-великденската:Д
    а 2 дни след нея съм на екскурзия,'баси якото.

Аз съм на урок от 9..хич не ми се ходи,ама трябва.После ще купя някои неща за лагера последно,ще си дооправя багажа и понеделник-
    А следобед сигурно ще решавам тестове.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от aras97
    Имаш триъгълник АВС.Страните му са a,b,c.Уравнението, което дадох в условието важи като зависимост за тези три негови страни.От теб се иска да определиш на база това уравнение какъв е триъгълникът АВС според страните си.Отговорите ,които са възможни, са само 3 - равнобедрен, равностранен или разностранен.Но не подхвърляй отговор с налучкване, опитай се да го получиш.
    Моля те за решение на тази задача . Не мисля, че с това уравнение мога лично аз да открия нещо от този ABC .

Колки дни от седмицата сте на курсове / уроци ? Аз преди бях два, а сега - шест ..
    Love is everything!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Аз утре ще излизам към 13-14ч. после ще се оправям за даскало и така..

Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Колки дни от седмицата сте на курсове / уроци ? Аз преди бях два, а сега - шест ..
    Преди 2, сега 0.

Математика - 2 пъти х 3 часа.
    БЕЛ - 1 път х 2 часа.

Град
    София
    aras97 , супер сии ... къде ходиш на уроци по математика?
    Love is everything!

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ох аз мисля да се откажа от тея уроци по математика...вкъще вуйчо ми може да ми помага..не ми се дават повече тея пари...а и честно казано мързи ме >.<

охх много искам да си разбера резултатите от олимпиадата по история!!! нямам търпение до понеделник...направо ще откача до тогава ;д

утре смятам да си поспя..[абе кога стана 3 часа през нощя бе -.-] ще си уча за понеделник...макар че смятам,че нямам много домашни и ако ми остане време ще решавам задачи...

и тая ваканция мина...и то толкова бързо хД

и бтв мислих си много за тва кандидатстване и мисля,че няма смисъл да пиша много училища в желанията... 1 испанска,1 немска и моето си училище в което сега уча...,много ми се учи в испанската ама тая математика ще ми преебе всичко... а немската я пиша като резервен варант...ако не ме приемат в нито една от двете...здраве да е ...ще си уча в сегашното ми училище
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    София
    LaChupacabra , в понеделник ли излизат? Ама сигурна ли си ? Историчката ми каза да очаквам резултати след 11ти .. ох, толкова се страхувам да не съм я разочаровала, че направо .... То е ясно, че няма да се ходи на национален, ама пък и малко по-добре е - сега тия две седмици непрестанното учене по история и никакво по математика и малко ги позабравих нещата, а пък ако ходя на национален въобще ... . Дано да съм изкарала над 70 Мноого ще съм горда от себе си
    Love is everything!

Град
    София
    SladkaZagadka yspeh
    LaChupacabra az sushto misleh za y4ilishtata .. no .. spored men she e po dobre da pishem powe4e y4ilishta ,za da imame po golqm shans da wleznem nqkude .. ti primerno ako napishesh 3 y4ilishta s wisok bal i primerno imash bal 33 ii ti dostiga da wlezesh i w trite .. no moje primerno konkurenciqta da e dobra i da ne te priemat nikude ;x .. taka 4e spored men she e dobre da pishem pone 6 y4ilishta ii paraleki ;]
    p.p-sorry 4e pisha na latinica 4e sum s dr klawiatura (mai go kazah twa we4e , ama za wseki sly4ai pak)
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Не ходя на уроци никъде... просто ,защото съм 8 клас. Подлъгала си се сигурно по годината в ника ми.Да, 97 съм, ама съм тръгнала на 6.Иначе миналата година ходех на школа. Разбирането на задачите става с много решаване, просто почваш по-бързо да се сещаш какво да направиш.
    И извинявай, че ти се меся, ама е добре да се пишат повече училища. Дори и като излезат оценките, дори и да са високи много, пак не можеш да си сигурна за къде точно ти стига балът. И ако училищата не са достатъчно в списъка ти, примерно 3 и за всички тях балът не стига, системата те разкарва от класирането и отиваш директно на второ. Аз примерно си писах 17 желания, като само първите 4 бяха по реда на училищата, в които искам да уча , а после вече ги писах на случаен принцип. Нищо не губиш да си напишеш повече, ей така като резерва.А пък балът нека ти стигне за първото желание
    А на изпита след 7 клас колко имаше по БЕЛ и МАТ ?

Град
    Varna
    5,54 по БЕЛ и 5,75 по мат.Заради изключително тъпа грешка в задачата за път.
    Тази оценка ти е малко по мат. ,на мен ми трябва 32,200-32,600 бал за това училище ,което ми е под подписа сайта 1ЕГ.

Град
    София
    5,54 по БЕЛ и 5,75 по мат.Заради изключително тъпа грешка в задачата за път.
    ehe .. az ako postigna takiwa rezultati she sum nai shtasliwiq 4owek na sweta
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

И аз.
    По БЕЛ мисля да изкарам висок резултат и знам,че мога.
    Но математиката за 4.50 - 5 се боря.

А,aras97
    исках да те питам,по колко задачи решаваше на ден?А през ваканциите? Ще ми препоръчаш ли к'во да правя,остава ми месец и половина до изпита по математика,първия срок имам 4-ка,втория имам само една 5-ца.Имам 3 сборника.Мога ли да успея с многото решаване за един месец?

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    И аз.
    По БЕЛ мисля да изкарам висок резултат и знам,че мога.
    Но математиката за 4.50 - 5 се боря.

А,aras97
    исках да те питам,по колко задачи решаваше на ден?А през ваканциите? Ще ми препоръчаш ли к'во да правя,остава ми месец и половина до изпита по математика,първия срок имам 4-ка,втория имам само една 5-ца.Имам 3 сборника.Мога ли да успея с многото решаване за един месец?
    4 по математика за първия срок

Град
    Varna
    Права си как като имаш 4 в даскало ще се стремиш за 4,5-5 на изпита.Нали изпита е по-труден нз.Аз в училище имам 6 по БЕЛ и по МАТ и се стремя на изпита да изкарам 4,7-5,0 ,а по-бел за сега на пробния съм за 5,5 ,а на изпита се надявам да изкарам 5,7 поне.Аз през цялата година си решавам задачи не съм като някои ,които се сещат в края на годината.От понеделник ще решавам всеки ден по 1 тест от книгата на Архимед и задачите за домашно ,които ни дават.По математика единствено си имам притеснение,най-вече за 2-ри модул 29,30.Аras97 решава задачите на всички тук,защото е 8 клас и знае повече от нас ,но според мен това не е много правилно защото трябва и те малко да си размърдат мозъците вкъщи,а да не им е на готово.Аз решавам пробни изпити и прочие и мене ме затруднява примерно някой път 25,26,27,28,29,30 задачи които са най-трудни,но сам си мисля в къщи драскам си докато получа отговора.Не мога да кажа каква е рецептата за добър резултат на изпита,но мога да кажа само,че хората ,които се трудят в тях цяла година и си учат ще успеят на изпита.Няма как да е иначе ,хората ,които искат да влязат в хубави и елитни училища са си сложили на преден план ученето тази година преди всичко друго,приятели,излизане....С амо мога да кажа ,че аз си уча добре и сега ще започна на края да уча още по-добре и хората които последват моя пример и примера на aras97 ще изкарат високи оценки!!!1

Този срок се стремя да изкарам 6.
    Това е.
    Квото и да ми струва.
    Макар и хич да не ми се отдава и да не я разбирам,ще се постарая..
    ^_^
    Ходя на уроци 2 пъти х 3 часа.
    Отделно ще решавам цифра задачи,
    Важното е,че желанието си го има

И да,прав си.
    Напълно.
    И aras97 също.
    И аз решавах през годината,обаче моя проблем е друг - ужасно съм притеснителна,само г-жата като наближи да ми даде листа цялата треперя..(срам ме хваща даже:Д) и ако това го нямаше - щях да хващам 4.50 на контролните,ама нъц.Шанса:Д

Град
    Varna
    Не е въобще гаранция това, Камене. Може госпожата да се заяжда примерно. Имах съученик, който имаше за годината 5 по БЕЛ, а на изпита над 5,80.
    Може не казвам ,че не може и пожелавам на всички да изкарат такива оценки.

Град
    ..в близката далечина..
    Ем, аз по математика пък по математика завърших с 3 (само не ме критикувайте за оценката преди да съм обяснила, защо е толкова ниска). Та, значи мисля че и преди съм го казвала, че не ме бива в математиката особено в алгебрата :X по алгебра имах само 2 и 3, просто не можех да ги решавам.. А по геометрия нямах по-ниска оценка от 5, не знам .. по-лесно ми е да описвам задачите и т.н. изобщо не ме бива в сметките, да запомням формули и др.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Не е въобще гаранция това, Камене. Може госпожата да се заяжда примерно. Имах съученик, който имаше за годината 5 по БЕЛ, а на изпита над 5,80.
    Може не казвам ,че не може и пожелавам на всички да изкарат такива оценки.
    да така е ,но ти вече си го минала този материал и го знаеш перфектно ,а ние сега сме на него.

Град
    ..в близката далечина..
    Забравих да добавя, че и госпожата много ме мрази, щото тоя клас се води за най-умния в даскалото, обаче аз УЖ намалям успеха на класа, а то има и хора дето са завършили с 2. Та и тя ме реже доста. Винаги като изкарам примерно 4,45- пише 4.. 2,99- пише 2 .

Супер фен Аватара на magiie
    Ами така е.. то и аз завърших с 4 по мат, ама ще се опитам поне не изпита да имам 5.
    Just be yourself!

А примерно,ако изкарам(е) 6-ца този срок.
    Има ли възможност/вероятност да я сложи и като годишна?

Да.Годишните оценки не се смятат средно аритметично
    A,aз да ви попитам за бала: Има ли шанс тази година да е по-малък? И ако повече ученици искат да влязат в една гимназия,с испански език пр. = бала по-нисък или по-висок ще бъде
    once they see you doing better without them,that is when they want you back !

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    А примерно,ако изкарам(е) 6-ца този срок.
    Има ли възможност/вероятност да я сложи и като годишна?
    ДА има ако си я заслужиш ,поне при нас има във Варна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си