- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
От толкова учене накрая ще се объркаш на изпитите.Първоначално написано от kamen971
Голямо притеснение, голямо чудо.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Колкото по-малко си даваш почивка, толкова по-непълноценно ти става ученето. Като ще учиш толкова много, поне вземи да се правиш малко почивки от по 15-20 минути, през които да се пораздвижиш. Ще ти е по-лесно. Не остават 30 дни, а месец и 3 седмици. Не се впрягай толкова.Първоначално написано от kamen971
От утре съм първа смяна и ще имам цял следобед да си уча.И ще мога да решавам повече задачи.Първоначално написано от aras97
![]()
Одеве писах дълго мнение ама нещо не се е пратило.![]()
Накратко към поста на Меги:И аз ще съм с куфар и торбеста чанта.Надявам се времето да е хубаво.
![]()
Е хора,чао от мен.Ще пиша в петък и приятно училище.![]()
Едва ли ще е приятно, но все пак мерсиПървоначално написано от RY
![]()
![]()
Just be yourself!
И все пак помисли над това, което ти казахме...Сам се прецакваш, като не си даваш почивка.Първоначално написано от kamen971
лелееееее, еми аз съм същата като теб RY![]()
Иначе хипер-дупер-супер много се вълнувам...няй-яко е в рейса...музика,филми,хилене, говорене...![]()
Адския кеф!
![]()
Не виждате ли,че на него му харесва да учи? ;д Не го карат на сила родителите му.Аз вярвам,че той ще изкара високи оценки на изпитите,защото както казах-учи за удоволствие {поне така мисля ; )} и това нещо ще му остане в главата.
Ама,Камене, и ти си вземай малко почивки,че наистина да не ти гръмне главицата {}![]()
![]()
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
Спокойно ще си вземам почивки,но така е общо взето учи ми се много.Искам да вляза в 1ЕГ или МГ,защото там се учи много ,което е супер за мене.Не знам какво ще направя на изпитите ,но ученето ми доставя удоволствие,примерно като няма какво да правя вкъщи си решавам тестове чета си уроци и така.Първоначално написано от wonderfulife
![]()
Ооо, блазе ви, поне ходите на екскурзии ;ддНас никъде не ни водят, мамка му!
Just be yourself!
И насПървоначално написано от magiie
![]()
Ние ще ходим 2 дни след края на Великденската..(след 2 седмици,пф)
Не знам как ще издържа:Д
Уж искам времето да минава по-бързо,пък
ще ми бъде страшно тъжно като се разделям с класа.
Аз пък искам да се махам колкото може по-бързо от този клас, че не издържам..
Just be yourself!
Имало някаква вероятност вече да учим от 1ви септември![]()
Първоначално написано от wonderfulife
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не стига, че коледната я намалиха с 1 седмица, ами сега и ще почваме на 1 септември![]()
![]()
Just be yourself!
Другата година се чудя какво ли още ще измислят.......
Да,така се говореше.
Но пък ще има много повече ваканции/почивни дни ^_^
Сигурно ще обявят, че събота и неделя са УЧЕБНИ дни..;дд
Just be yourself!
^^ и аз ;дд
остава да ни кажат, че ще учим по 10 часа на ден ;дд направо с леглата в училище и там ще си живеем![]()
ПЕРКОВЦИ !
събота и неделя учебни дни? да бе то остава да измислят следния закон: децата да 24/7 в училището...от 7 годишни до 18...имат право на свиждания с родителите веднъж месечно...спят там...стават в 6 -закуска ...часове от 7 сутринта до 7 вечерта...8-вечеря....9 лампите се гасят и всички заспиват...а да и без междучасия ...омг каква ужасия роди въображенито ми![]()
![]()
![]()
на всички които ще ходят на зелено/горско/екскурзия ли там какво е -приятно изкарване хора ^^ само хубави преживявания :]
ех ние ще ходим за 4 дена в края на април само че майка ми отказва да ме пусне -самоубийство-
сега си научих по история и география и така...ще си седя на лаптопа докато ми се доспи и утре на училище![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Аз лягам,че утре не знам как ще стана;
Пожелавам ви хубав,слънчев утрешен ден на всички ^_^
![]()
Ох,утре даскалоВремето сигурно ще бъде кофти.Имам физика.2 часа литература.Абе,утре имам ужасни часове ... ;д
Аз се надявах да учим 4 дни в седмицата, а вие тука + събота и неделя ;дд Айде аз ще лягам.
Good night ;*
И аз след малко ще лягам.
Утре денят ми почва с 1-ви час изобразителноа после продъжава с 2 часа математика и още гадни предмети
![]()
Айде лека от мен![]()
Just be yourself!
От утре до сряда следобяд ще горя на бавен огън. Контполно по география, може би по история, вероятно по АЕ и физика.Ах, мразя края на ваканцията....