.
Отговор в тема
Страница 174 от 293 ПървиПърви ... 74124164170171172173174175176177178184224274 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 326 до 4 350 от общо 7312
    Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Остават ни 30 дни и започвам да уча 5Х повече по мат и 2Х повече по БЕЛ. Нямаме време за губене.Тази ваканция ми беше супер излишна.
    От толкова учене накрая ще се объркаш на изпитите. Голямо притеснение, голямо чудо.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Остават ни 30 дни и започвам да уча 5Х повече по мат и 2Х повече по БЕЛ. Нямаме време за губене.Тази ваканция ми беше супер излишна.
    Колкото по-малко си даваш почивка, толкова по-непълноценно ти става ученето. Като ще учиш толкова много, поне вземи да се правиш малко почивки от по 15-20 минути, през които да се пораздвижиш. Ще ти е по-лесно. Не остават 30 дни, а месец и 3 седмици. Не се впрягай толкова.

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от aras97
    Стига бе, човек, сериозно ли говориш... Противоречиш си малко. Ако толкова много искаш да учиш за изпитите, ваканцията е идеалното време да го правиш. А като си на даскало имаш и още ред неща за правене освен да учиш по БЕЛ и мат, по-зает си при всякакви положения. А и верно не бива толкова да пренавиваш пружината, трябва и да почиваш.
    От утре съм първа смяна и ще имам цял следобед да си уча.И ще мога да решавам повече задачи.

Одеве писах дълго мнение ама нещо не се е пратило.
    Накратко към поста на Меги:И аз ще съм с куфар и торбеста чанта. Надявам се времето да е хубаво.
    Е хора,чао от мен.Ще пиша в петък и приятно училище.

Супер фен Аватара на magiie
    Цитирай Първоначално написано от RY
    Одеве писах дълго мнение ама нещо не се е пратило.
    Накратко към поста на Меги:И аз ще съм с куфар и торбеста чанта. Надявам се времето да е хубаво.
    Е хора,чао от мен.Ще пиша в петък и приятно училище.
    Едва ли ще е приятно, но все пак мерси
    Just be yourself!

Цитирай Първоначално написано от aras97
    Стига бе, човек, сериозно ли говориш... Противоречиш си малко. Ако толкова много искаш да учиш за изпитите, ваканцията е идеалното време да го правиш. А като си на даскало имаш и още ред неща за правене освен да учиш по БЕЛ и мат, по-зает си при всякакви положения. А и верно не бива толкова да пренавиваш пружината, трябва и да почиваш.
    От утре съм първа смяна и ще имам цял следобед да си уча.И ще мога да решавам повече задачи.
    И все пак помисли над това, което ти казахме...Сам се прецакваш, като не си даваш почивка.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    лелееееее, еми аз съм същата като теб RY
    Иначе хипер-дупер-супер много се вълнувам...няй-яко е в рейса...музика,филми,хилене, говорене... Адския кеф!

Не виждате ли,че на него му харесва да учи? ;д Не го карат на сила родителите му.Аз вярвам,че той ще изкара високи оценки на изпитите,защото както казах-учи за удоволствие {поне така мисля ; )} и това нещо ще му остане в главата.
    Ама,Камене, и ти си вземай малко почивки,че наистина да не ти гръмне главицата {}
    once they see you doing better without them,that is when they want you back !

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от wonderfulife
    Не виждате ли,че на него му харесва да учи? ;д Не го карат на сила родителите му.Аз вярвам,че той ще изкара високи оценки на изпитите,защото както казах-учи за удоволствие {поне така мисля ; )} и това нещо ще му остане в главата.
    Ама,Камене, и ти си вземай малко почивки,че наистина да не ти гръмне главицата {}
    Спокойно ще си вземам почивки,но така е общо взето учи ми се много.Искам да вляза в 1ЕГ или МГ,защото там се учи много ,което е супер за мене.Не знам какво ще направя на изпитите ,но ученето ми доставя удоволствие,примерно като няма какво да правя вкъщи си решавам тестове чета си уроци и така.

Ооо, блазе ви, поне ходите на екскурзии ;дд Нас никъде не ни водят, мамка му!
    Just be yourself!

Цитирай Първоначално написано от magiie
    Ооо, блазе ви, поне ходите на екскурзии ;дд Нас никъде не ни водят, мамка му!
    И нас

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Ние ще ходим 2 дни след края на Великденската..(след 2 седмици,пф)
    Не знам как ще издържа:Д

Уж искам времето да минава по-бързо,пък
    ще ми бъде страшно тъжно като се разделям с класа.

Аз пък искам да се махам колкото може по-бързо от този клас, че не издържам..
    Just be yourself!

Имало някаква вероятност вече да учим от 1ви септември

Цитирай Първоначално написано от wonderfulife
    Имало някаква вероятност вече да учим от 1ви септември

Не стига, че коледната я намалиха с 1 седмица, ами сега и ще почваме на 1 септември
    Just be yourself!

Другата година се чудя какво ли още ще измислят.......

Да,така се говореше.
    Но пък ще има много повече ваканции/почивни дни ^_^

Сигурно ще обявят, че събота и неделя са УЧЕБНИ дни.. ;дд
    Just be yourself!

ненененен;

*чукам на дърво*

^^ и аз ;дд
    остава да ни кажат, че ще учим по 10 часа на ден ;дд направо с леглата в училище и там ще си живеем
    ПЕРКОВЦИ !

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    събота и неделя учебни дни? да бе то остава да измислят следния закон: децата да 24/7 в училището...от 7 годишни до 18...имат право на свиждания с родителите веднъж месечно...спят там...стават в 6 -закуска ...часове от 7 сутринта до 7 вечерта...8-вечеря....9 лампите се гасят и всички заспиват...а да и без междучасия ...омг каква ужасия роди въображенито ми

на всички които ще ходят на зелено/горско/екскурзия ли там какво е -приятно изкарване хора ^^ само хубави преживявания :]

ех ние ще ходим за 4 дена в края на април само че майка ми отказва да ме пусне -самоубийство-

сега си научих по история и география и така...ще си седя на лаптопа докато ми се доспи и утре на училище
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Аз лягам,че утре не знам как ще стана;
    Пожелавам ви хубав,слънчев утрешен ден на всички ^_^

Ох,утре даскало Времето сигурно ще бъде кофти.Имам физика.2 часа литература.Абе,утре имам ужасни часове ... ;д
    Аз се надявах да учим 4 дни в седмицата, а вие тука + събота и неделя ;дд Айде аз ще лягам.
    Good night ;*

И аз след малко ще лягам.

Утре денят ми почва с 1-ви час изобразително а после продъжава с 2 часа математика и още гадни предмети

Айде лека от мен
    Just be yourself!

От утре до сряда следобяд ще горя на бавен огън. Контполно по география, може би по история, вероятно по АЕ и физика. Ах, мразя края на ваканцията....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си