.
Отговор в тема
Страница 175 от 293 ПървиПърви ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 351 до 4 375 от общо 7312
    Град
    София
    LaChupacabra знам какво ти е .. и мен миналата година майка ми не ме пусна ... ама след като се върнаха от екскурзията , всички ми казаха,че не е било кой знае какво и че с мен щяло да им бъде мн по-готино ;дд .. така че споко .. ще има и други екскурзии .. ако пък не,, ти можеш да се организираш с фр да отидете някъде през лятото или нз .. така или иначе сега наближават изпитите .. не е добре да изпускате материал ;дд ..
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Утре поне нямам разказвателни, за сметка на това имам 2 контролни
    Приятно прекарване на тези, които отиват на екскурзии, а на останалите успешен учебен ден

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    На мен първия ми час е музика..тц
    Имам 3 разказвателни,гадост.
    история,география и биология.
    И на всичкото отгоре - и математика,хах..
    Абе,здраве да е.

П.П едва се събудих.И добро утро. ^_^

^^ оо и аз едва-едва се надигнах от леглото и сега ми се затварят очите ;дд добро утро и от мен : ))
    хораа днеска имам математика (ще връща контролни); география (ще връща контролни); руски (ще връща контролни); 2х изобразително (малко отдих ;дд) и 2х литература (ще правим класно, ама само преразказа)
    като цяло гаааадничко ще бъде ; (( във вторник или четвъртък ще имам контролно по физика (нищичко не знам) ; във вторник пак класно по литература ама теста; в сряда - контролно по история (и тука съм кръгла нула ...)
    седмицата никак няма да е приятна . искам на екскурзия
    аа и също така днеска ще се разправям с едни момичета от класа ми .. абее няма да е леко ;д
    поне съм с нови обувки и тениска :P охх поста стана малко дълъг ... айде успешен учебен ден ви пожелавам
    П.С. : стискайте палциии

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    ох и аз се събудих трудно днес първи час математика -.-
    после малко почивка с рисуването ии после ще връщат тетрадките по география... абе надявам се деня да мине добре...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

^^ първите часове математика SUX !! ;ддд и аз съм подложена на това мъчение

Е, днес мина добре. Имам пълно 6 на контролното по математика. Днес ще направя теста по физика за домашно, после три часа и половина ще преговарям по география за утре и ако остане време, ще направя теста по мат от миналата година.

Тъй..
    всичко се почна отначало,
    днес в даскало си беше кеф де,но пък
    Почват ми пак уроците,днес съм на математика от 15:30 до 18:00..много весело.
    Имам да пиша 4 задачи по математика,
    3 страници по Английски от учебната,
    и по БГ (нз кво имам):Д

И така.

Кой има тетрадка ENERGY по английски????

Първия учебен ден след ваканцията мина. За утре имам да уча по математика, по български за училище и за урока, по физика, по английски и тестове по математика за урока. Добро начало на седмицата...

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    Аз! Имаш предвид на Longman нали ?

Супер фен Аватара на magiie
    Олееееееее днес беше най-якия ми ден Имам 6 по математика и в понеделник ще ходим в Сопот и аз ще рецитирам "Българският език"

Иначе за утре имам да уча само по биология
    Just be yourself!

Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Да! ( :

Ох,може ли да ми помогнеш с 2 упражнения?
    Тези на 72ра страница-1а и 1б
    Страшно ще съм ти благодарна.благодарна.благ одарна ^_^

Град
    София
    Прибрах се най-сетне .. Имам да уча по литература / есе и подготовка за тест/ ;| ии проект .. ужас .. как ме мързи .. ама искам или не .. трябва ;дд
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Да! ( :

Ох,може ли да ми помогнеш с 2 упражнения?
    Тези на 72ра страница-1а и 1б
    Страшно ще съм ти благодарна.благодарна.благ одарна ^_^
    Ние сме още на 7 юнит ,тоест на края му .

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    А на мен как ми се спии.. ама за съжаление трябва да си напиша домашното за урока, който е в 6ч. Много вероятно е да са ми грешни повечето задачи, защото не мога да решавам като съм изморена.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Леле хора от колко вреемее не съм писала туук - при мен има доста нови неща - днес имам 6 по Биология !! (първата ми 6-ца за срока...) . Иначе първият ден след ваканцията мина дообре . Досега бях на урок по математика - вече почвам да се готвя за изпита с решаване на пробни изпити-за тренинг Утрее брат ми си идваа Не съм го виждала от 3 месеца Това е зааааасега.. <3333333333333
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Аз имам 5 по трудово
    Днес си беше супер даскалото,особено в математиката
    Взехме параметрични неравенства - у ж а с
    Бутнах си тетрадката да ми провери домашното от ваканцията и за утре няма да пиша по математика
    Имам да уча по литература.. тия синекдохи,метонимии,метафо ри никога няма да ги разбера .. по химия,сигурно и по английски ;д
    Айде,стига съм писала толкова..Аз си отивам в леглото,че съм изморена ;д
    bye
    once they see you doing better without them,that is when they want you back !

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от wonderfulife
    Аз имам 5 по трудово
    Днес си беше супер даскалото,особено в математиката
    Взехме параметрични неравенства - у ж а с
    Бутнах си тетрадката да ми провери домашното от ваканцията и за утре няма да пиша по математика
    Имам да уча по литература.. тия синекдохи,метонимии,метафо ри никога няма да ги разбера .. по химия,сигурно и по английски ;д
    Айде,стига съм писала толкова..Аз си отивам в леглото,че съм изморена ;д
    bye
    В Българския раздела литература е най-лесен . Днес имам 6 по Физика и както се очертава тази година ще бъда пълен отличник .

Браво ^_^
    Как го правиш?
    Цял ден ли учиш? (:
    Остава ли ти свободно време?
    че аз не смогвам,

имах 3 часов (+15 мин) урок по математика,пф
    карай,решихме задачите
    и ще ги взима да ги проверява по математика и дано всички да са ми верни и ако имам 6,ще съм най-най-най-щастливата.

Иначе,имам да допиша по английски,и ще гледам Стъклен дом<3.

Град
    Varna
    Браво ^_^
    Как го правиш?
    Цял ден ли учиш? (:
    Остава ли ти свободно време?
    че аз не смогвам,

имах 3 часов (+15 мин) урок по математика,пф
    карай,решихме задачите
    и ще ги взима да ги проверява по математика и дано всички да са ми верни и ако имам 6,ще съм най-най-най-щастливата.

Иначе,имам да допиша по английски,и ще гледам Стъклен дом<3.
    Изпита от миналата година по-математика е много лесен,дано и тази година да е толкова лесен. Иначе много ясно Стъклен дом .Ми добре си уча цялата година си уча нормално ,но сега почвам да уча много повече за изпита.Аз съм на уроци до изпита и ми остават още два пробни изпита.От уроците ни казаха да дадем по 6 лева за един много голям сборник и до изпита ще решаваме само тестове,надявам се да се подготвя добре и да вляза в 1ЕГ .

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    Имам 5 по АЕ на теста 86 точки от 100 .. утре преди дск една приятелка ще идва да правим презентация по география и да решаваме едни задачи по математика .. като стана дума за математика в петък ще правим тест трябва да имам 6 .. утре ще ни връщат тестовете по биология и дано да имам 6 защото ще ми станат 2 5-ци и не знам как ще ги оправям

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Прницпино никой човек не е добър във всичко, и ако има по всичко и винаги пълни шестици, значи просто не може да се ориентира добре . Показват и доказват го велики хора като Айнщайн .
    На всеки човек два предмета му се отдават, колкото и да не учи, а други два не- дори и да се старае по 6 часа на ден .
    При мен първите два са български и география .. и история де .. а другите - физика и биология .
    Аз решавам за втори модул от сборника на издателство "Коала прес" - не А ниво, а Б . Според вас подходящи ли са там задачите?
    Love is everything!

^Мисля, че са подходяи, защото са малко по-трудни и даже бих казала, че има някои доста трудни. Хах, днес до девет и половина учих по география. Разбира се, с малки почивки. Надявам се да имам поне 5 на контролното. Аз днес не съм решавала нищо, но от утре почвам поне по 1 час на ден. Тази седмица съм на пробен по математика, а следващият май е на шести. Иначе освен 6 по математика, имам две шестици по БЕЛ - едната от тест, а другата е от преразказ.

Ще ми помогнете ли с това упр.по английски? Помощщщщщ.

Write the questions.Use the passive.

1)................................?
    It was made in 2003.
    2).............................................?
    The main parts are played by Johny Depp and Keira Knightley.
    3)....................................?
    It was filmed in St.Vincent.
    It's an island in the Caribbean.
    4)....................................?
    Yes,model ships were used for the storm scenes.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си