- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
добър ден като за след ваканцията ;Д
понеделник-тест по математика![]()
![]()
ще имам 6!!! ако трябва няма да спя ....
имам 4по география wtf и то защото предпочитам да пиша римски вместо арабски цифри за точки...ебаси тъпото -.- тая госопжа е толкова зле че направо.........
за утре си научих урока по биология,написах си по руски ии ми остана само да си преговарям за примерната матура по БЕЛ която ще правим утре в училище...мисля,че ще се справя ама дано...
бтв ние свършихме цееелия материал по български...от сега нататък правим само упражнения..а по литература ни остават 1-2 произведения ;д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ние по БГ сме до ''Анотация'';
По Литература ни остава да вземем ''По жътва'' и ''По жицата''
![]()
Има ли будни седмокласници?![]()
Не съм от най-ранобудните, но днес трябваше да стана рано - имах да вземам кашон на Ейвън от пощата, днес имаме кантролно по математика върху неравенства, дано се справя добре, защото имам намерения да завърша с 6 годината, поне от дипломата да не ми пада бала.Ще кандидатствам за ПМГ - от Шумен съм - вероятно с паралелка математика и физика, но още не съм напълно сигурно и може да се промени, но засега съм така.
Вчера имах 6 по Химия, като бях единствената в класа без оценка, от тази госпожа ме побиват тръпки..
![]()
Айде, аз лягам отново да гледам нещо по ТВ,и успех през деня на всички с контролни / изпитвания.
И аз днес имам контролно по математика. ;д
Сега се мъча с тия параметрични неравенства..кое стоеше в ляво,кое в дясно - i have no idea![]()
Айде,аз отивам да уча ;дд
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
^^ отляво е всичко свързано с хикс ( примерно x, ax, bx и т.н.) а отдясно - свободните числа (без хикс .. примерно a,b,c,2,3 и т.н.)
вчера не ни върнаха по руски и по география ... 'баси по география ги правихме преди 1 месец (точно!!) ии то беше тест с „а,б,в,г“ ии тая я мързи да ги провери .. патица ..
по мат 24 точки от 24пълно шеест !!! по БеЛ първата част от класното мина добре (преразказа) , а теста ще е днес и аз сега преговарям .. нямах никакво намерение да включвам компа, ама исках да видя теста от 2009 по БеЛ (така де, изпита) ии си викам „яя да видя тука кво става
“ .. хайде аз ви напускам ;дд приятен ден : ))
ох днес тест по БЕЛ или така да се каже направо...пробен изпитколко теста изреших...ще се побъркам вече...надявам се да хвана 6 за да не си развалям успеха...за сега по БЕЛ имам 5,6,6,6 ;Д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
направих от 2009 изпита .. на теста имам 60 от 75 ии като направя преразказа ще го дам на госпожата ми да го провери ...сиг ще имам 30 точки +- 1 или 2 точки значи накрая ще имам около 90 от 100, което си е перфектно според мен .. доволна съм : )) стискайте палци за теста по БеЛ днеска, защото ме е страх ...
охх и как ме боли кръста ... умирам направо
така,
днеска мина приемливо,
класното ни по БЕЛ е на 20-ти..(ще бъде по формата изпита-тест+преразказ);
На урок съм от 15:30 по БЕЛ до 18:00.
Имам да пиша 3 задачи по математика;
По литература да изкарам изразните средства(готово)
и география-урок за население на Австралия,пф +учебна тетрадка; (ще го уча довечера)
и така.
^_^
На мен класното ми по БЕЛ е на 19-ти ;дд .. и нашто класно ще е във формата на изпита![]()
![]()
Иначе днес мина добре .. сега ще решавам задачии и после съм на урок от 4 до 6 ;хх .. после ще уча по биология,че утре имаме тест ;д ;х
А как ми се спии ;х
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Ами неска мина много добре, имам 5 по биология(1 точка не ми достигна до 6) И след малко започвам да уча по английски, че утре имаме тест..
Just be yourself!
Здравейте!Казвам се Рая и съм от Димитровград.Любимите ми предмети са биология,география,литерат ура и изобразително изкуство.Освен това се занимавам с фотография.Иии..се записвам в групата
![]()
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
Днеска мина г/д, заради тая тъпа класна![]()
..............
Правихме тест по история, и по математика взехме неравенства в триъгълника (много са гадни).
Ходих и на очен лекар, и такам
Сега малко ще си почина и ще си напиша домашната по математика и ще припомня "Българския език" щото утре ще изпитва на него, макар че сме го взели доста отдавна.....
Програмата ми за утре е яка, не много.. но най-якия ден от цялата седмица : Dd
Приятно ми е РаяАз съм Мони
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Добре дошла ^_^
И на мен ми е приятно.
п.п урока ми мина,отегчена съм.![]()
Абе само мойта класна ли ще е на съчинение разсъждение![]()
![]()
Днес мина горе-долу добре. Имам 6 по физика!![]()
![]()
![]()
Утре нямам контролна по нищо и съм happy![]()
P.S. Добре дошла!![]()
Нашите класни са преразкази.Това последното беше трансформиращ преразказ "Вида" от името на Вида.{от миналата година разказа.} Имах 4,50 ... ;д а днес имам 6 по математика![]()
утре ще ни връщат контролните по биология..дай Боже този 5 да съм хванала! Последните 2 контролни все 1 точка не ми достигаше ;дд
Добре дошла,Рая ;дд ; )) `
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
И аз съм така на пробния изпит по БЕЛ. 1 точка не ми стигна за 6 .Първоначално написано от wonderfulife
![]()
^ Ооо,майко,така най-много мразя -.-
![]()
![]()
![]()
![]()
направо е ужасно дразнещо ;хх
Благодаря за гостоприемствотоМного сте мили..
![]()
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
Ей,Рая : )
Дай си фейсбука ^_^
И такова,
да те питам;
къде искаш да кандидатстваш?
какви са ти оценките по бел и мат?
ходиш ли на уроци?
(:
normal day xD нищо интересно...
госпожата по математика каза,че утре,който няма домашно няма да го пусне да влезе в кабинета о.о тоест отсъствие... О.О
ебаси днес взехме построителни задачи...оффф бе трудни са ми -.- и имам 5-6 задачи за домашно точно такива и няма как да ги направя! ох утре сигурно ще имам отсъствие ;@@@
LaChupacabra Ако математиката ти не е 1ви час, можеш да препишеш.. макар че не е много препоръчително, но за да нямаш отсъствие![]()
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553735134 -изобилие от снимки,ако ви се гледа![]()
Ами..по БЕЛ нямам по-ниска оценка от 6..изненадващо ми се отдава о.О
Математика..там стоят по-така нещатаЗа това и ходя на уроци..
Смятам да кандидатствам в езикова гимназия с английски и френски.
А знаете ли какво стана вчера?!Получих 5,80 по МАТЕМАТИКА!! :ОО Неравенствата са ми силата очевидно![]()
Здрасти, Рая, добре дошла : )) добавих те във фейсбук, аз съм Цветина Карабойчева . Днес теста по БеЛ беше гаден ;хх имаше там некъв текст и в текста ставаше въпрос за неква златна монета и пишеше „ .. я пускат в обръщение..“ и после имаше въпрос „какво значи „пускат в обръщение“ ?“ ии аз некво седя и гледам ей така'баси .. обърках го ; ((
имам 5 по руски ... иначе за изпита аз не знаех, че 25 е максимума там ии доста време ми отне да схвана, че 75 + 35 е 110охх не ме бива с тоя български ... а за да вляза където искам или ми трябват 5.50 и на двата изпита (непосилно), или най-малко 5 на единия и 5.50 на другия ... божее, ако не вляза там, не знам къде ще отида .. страх ме е
![]()
охх сега отивам да се къпя ии утре ставам рано, че трябва да науча 3 урока по история и да напиша един преразказ ... ии после в 10 без 15 трябва да изляза от нас, защото съм на урок ии оттам директно в даскало ..