.
Отговор в тема
Страница 176 от 293 ПървиПърви ... 76126166172173174175176177178179180186226276 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 376 до 4 400 от общо 7312
    Голям фен Аватара на LaChupacabra
    добър ден като за след ваканцията ;Д
    понеделник-тест по математика ще имам 6!!! ако трябва няма да спя ....
    имам 4по география wtf и то защото предпочитам да пиша римски вместо арабски цифри за точки...ебаси тъпото -.- тая госопжа е толкова зле че направо.........
    за утре си научих урока по биология,написах си по руски ии ми остана само да си преговарям за примерната матура по БЕЛ която ще правим утре в училище... мисля,че ще се справя ама дано...
    бтв ние свършихме цееелия материал по български...от сега нататък правим само упражнения..а по литература ни остават 1-2 произведения ;д
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Ние по БГ сме до ''Анотация'';
    По Литература ни остава да вземем ''По жътва'' и ''По жицата''

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Има ли будни седмокласници?
    Не съм от най-ранобудните, но днес трябваше да стана рано - имах да вземам кашон на Ейвън от пощата, днес имаме кантролно по математика върху неравенства, дано се справя добре, защото имам намерения да завърша с 6 годината, поне от дипломата да не ми пада бала. Ще кандидатствам за ПМГ - от Шумен съм - вероятно с паралелка математика и физика, но още не съм напълно сигурно и може да се промени, но засега съм така. Вчера имах 6 по Химия, като бях единствената в класа без оценка, от тази госпожа ме побиват тръпки..

Айде, аз лягам отново да гледам нещо по ТВ, и успех през деня на всички с контролни / изпитвания.

И аз днес имам контролно по математика. ;д
    Сега се мъча с тия параметрични неравенства..кое стоеше в ляво,кое в дясно - i have no idea
    Айде,аз отивам да уча ;дд
    once they see you doing better without them,that is when they want you back !

^^ отляво е всичко свързано с хикс ( примерно x, ax, bx и т.н.) а отдясно - свободните числа (без хикс .. примерно a,b,c,2,3 и т.н.)
    вчера не ни върнаха по руски и по география ... 'баси по география ги правихме преди 1 месец (точно!!) ии то беше тест с „а,б,в,г“ ии тая я мързи да ги провери .. патица ..
    по мат 24 точки от 24 пълно шеест !!! по БеЛ първата част от класното мина добре (преразказа) , а теста ще е днес и аз сега преговарям .. нямах никакво намерение да включвам компа, ама исках да видя теста от 2009 по БеЛ (така де, изпита) ии си викам „яя да видя тука кво става “ .. хайде аз ви напускам ;дд приятен ден : ))

ох днес тест по БЕЛ или така да се каже направо...пробен изпит колко теста изреших...ще се побъркам вече...надявам се да хвана 6 за да не си развалям успеха...за сега по БЕЛ имам 5,6,6,6 ;Д
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

направих от 2009 изпита .. на теста имам 60 от 75 ии като направя преразказа ще го дам на госпожата ми да го провери ...сиг ще имам 30 точки +- 1 или 2 точки значи накрая ще имам около 90 от 100, което си е перфектно според мен .. доволна съм : )) стискайте палци за теста по БеЛ днеска, защото ме е страх ...
    охх и как ме боли кръста ... умирам направо

така,
    днеска мина приемливо,
    класното ни по БЕЛ е на 20-ти..(ще бъде по формата изпита-тест+преразказ);
    На урок съм от 15:30 по БЕЛ до 18:00.
    Имам да пиша 3 задачи по математика;
    По литература да изкарам изразните средства(готово)
    и география-урок за население на Австралия,пф +учебна тетрадка; (ще го уча довечера)
    и така.
    ^_^

Град
    София
    На мен класното ми по БЕЛ е на 19-ти ;дд .. и нашто класно ще е във формата на изпита
    Иначе днес мина добре .. сега ще решавам задачии и после съм на урок от 4 до 6 ;хх .. после ще уча по биология,че утре имаме тест ;д ;х
    А как ми се спии ;х
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на magiie
    Ами неска мина много добре, имам 5 по биология (1 точка не ми достигна до 6) И след малко започвам да уча по английски, че утре имаме тест..
    Just be yourself!

Град
    Димитровград
    Здравейте! Казвам се Рая и съм от Димитровград.Любимите ми предмети са биология,география,литерат ура и изобразително изкуство.Освен това се занимавам с фотография.Иии..се записвам в групата
    "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Днеска мина г/д, заради тая тъпа класна ..............
    Правихме тест по история, и по математика взехме неравенства в триъгълника (много са гадни).
    Ходих и на очен лекар, и такам

Сега малко ще си почина и ще си напиша домашната по математика и ще припомня "Българския език" щото утре ще изпитва на него, макар че сме го взели доста отдавна.....
    Програмата ми за утре е яка, не много.. но най-якия ден от цялата седмица : Dd

Град
    София
    Приятно ми е Рая Аз съм Мони
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Добре дошла ^_^
    И на мен ми е приятно.

п.п урока ми мина,отегчена съм.

Абе само мойта класна ли ще е на съчинение разсъждение
    Днес мина горе-долу добре. Имам 6 по физика!
    Утре нямам контролна по нищо и съм happy

P.S. Добре дошла!

Нашите класни са преразкази.Това последното беше трансформиращ преразказ "Вида" от името на Вида.{от миналата година разказа.} Имах 4,50 ... ;д а днес имам 6 по математика
    утре ще ни връщат контролните по биология..дай Боже този 5 да съм хванала! Последните 2 контролни все 1 точка не ми достигаше ;дд
    Добре дошла,Рая ;дд ; )) `

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от wonderfulife
    Нашите класни са преразкази.Това последното беше трансформиращ преразказ "Вида" от името на Вида.{от миналата година разказа.} Имах 4,50 ... ;д а днес имам 6 по математика
    утре ще ни връщат контролните по биология..дай Боже този 5 да съм хванала! Последните 2 контролни все 1 точка не ми достигаше ;дд
    Добре дошла,Рая ;дд ; )) `
    И аз съм така на пробния изпит по БЕЛ. 1 точка не ми стигна за 6 .

^ Ооо,майко,така най-много мразя -.-

Аз отивам да ям и после,ако се сетя ще досаждам пак {}

Град
    София
    Адски гадно е ... два пъти по бел не ми е достигало една точка за 6 направо е ужасно дразнещо ;хх

Град
    Димитровград
    Благодаря за гостоприемството Много сте мили..
    "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain

Ей,Рая : )
    Дай си фейсбука ^_^

И такова,
    да те питам;
    къде искаш да кандидатстваш?
    какви са ти оценките по бел и мат?
    ходиш ли на уроци?
    (:

normal day xD нищо интересно...
    госпожата по математика каза,че утре,който няма домашно няма да го пусне да влезе в кабинета о.о тоест отсъствие... О.О
    ебаси днес взехме построителни задачи...оффф бе трудни са ми -.- и имам 5-6 задачи за домашно точно такива и няма как да ги направя! ох утре сигурно ще имам отсъствие ;@@@

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    LaChupacabra Ако математиката ти не е 1ви час, можеш да препишеш.. макар че не е много препоръчително, но за да нямаш отсъствие

Град
    Димитровград
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553735134 -изобилие от снимки,ако ви се гледа
    Ами..по БЕЛ нямам по-ниска оценка от 6..изненадващо ми се отдава о.О
    Математика..там стоят по-така нещата За това и ходя на уроци..
    Смятам да кандидатствам в езикова гимназия с английски и френски.
    А знаете ли какво стана вчера?!Получих 5,80 по МАТЕМАТИКА!! :ОО Неравенствата са ми силата очевидно

Здрасти, Рая, добре дошла : )) добавих те във фейсбук, аз съм Цветина Карабойчева . Днес теста по БеЛ беше гаден ;хх имаше там некъв текст и в текста ставаше въпрос за неква златна монета и пишеше „ .. я пускат в обръщение..“ и после имаше въпрос „какво значи „пускат в обръщение“ ?“ ии аз некво седя и гледам ей така 'баси .. обърках го ; ((
    имам 5 по руски ... иначе за изпита аз не знаех, че 25 е максимума там ии доста време ми отне да схвана, че 75 + 35 е 110 охх не ме бива с тоя български ... а за да вляза където искам или ми трябват 5.50 и на двата изпита (непосилно), или най-малко 5 на единия и 5.50 на другия ... божее, ако не вляза там, не знам къде ще отида .. страх ме е
    охх сега отивам да се къпя ии утре ставам рано, че трябва да науча 3 урока по история и да напиша един преразказ ... ии после в 10 без 15 трябва да изляза от нас, защото съм на урок ии оттам директно в даскало ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си