.
Отговор в тема
Страница 179 от 293 ПървиПърви ... 79129169175176177178179180181182183189229279 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 451 до 4 475 от общо 7312
    Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от sasec
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Важното е ,че е в езикова гимназия. Аз се боря за 1ЕГ(first language school) или така наречената първа английска във Варна и ми трябва бал минимум 32,300 .
    Не беше ли 31.9 минималният? Или това е за миналата година? И още нещо...В книжката на "Вектор" за училищата има ли минималния бал, с който приемат в дадена гимназия?
    Днес по новините по БНТ казаха, че кандидатсващите тази година седмокласници били с 5000 по-малко отколкото миналата година, което май е добре. Освен това пък местата в някои гимназии май се увеличават.
    Пожелавам ви на всички да влезете ако учим както учим сега ще влезем.Късмет!!!!! В книжката на Вектор баловете са за 2009,а за 2010 не е излязла ,но мога да ти пратя класирането и баловете на всички варненци за 2010. http://prikachi.com/images/246/3221246O.png това е само част ,но не мога да го прикача цялото.Мога ако желаеш да ти го пратя цялото.

Ок, мерси много. И да, ако може ми го прати цялото, но на ЛС да се разберем как.
    Така. Днес мина добре. Предчуствам, че по всичко ще имам 6. Днес имам да пиша домашни по математика и по ЗИП - математика. След това по английски малко от учебните тетрадки, а после уроци по химия и биология. Смятам да направя един тест по математика, а ако остане малко време - ще се пораздвижа, че от няколко дни нищо не съм тренирала и искам да се поразнообразя.

Град
    София
    Уникално забавен ден ...
    С изкл на тва,че имам 4 по литература
    От 6 съм на урок ии после като се върна ще се къпя , а сега ще решавам тестчета ,че утре имам тест по математика ... пожелайте ми късмет ,че имам 3 и 4 ии ми трябва 6
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    ох,днеска щяха да върнат контролните по математика,ама не остана време,пффф!

Утре ще е кофти ден,имам много за учене,грр.
    За утре имам да уча по:
    Химия,ще правя тест.
    Бг-ще изпитва в/у ''наклонение''
    Литература-да изкарам едни изразни средства
    История-урок
    Английски-контролна ще правя;/

Да минава и утре,'баси.
    Искам събота! (:

Вие докъде я докарахте по БЕЛ и математика?
    Ние по БЕЛ приключихме и почнахме годишен преговор, по литература сме още на "Заточеници". Много се туткаме нещо. По математика днес взехме неравенства в триъгълник и с това приключихме с неравенствата. От утре мисля, че почваме последния раздел и до края на месеца би трябвало да се приключили или да ни остават 1-2 урока.

По БГ сме до ''Автобиография''
    по Литература сме на ''По жътва''
    по математика до ъглополовяща на ъгъл.

П.П неделя съм на пробен по БЕЛ,пффф!

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Много ви се моля.. помагайте. Трябват ми коментари не следните теми:

1. Какви са внушенията на последния куплет на "Българският език"?
    2. Как тълкувате финала на "Бай Ганьо у Иречек" - "Келепир има в тая работа"?
    3. За какво лирическият герой от "На прощаване" моли майка си да му прости?

П.С. Не мога да повярвам, че не помня почти нищо от "На прощаване"..
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на magiie
    Ами днес мина нормално, гадното беше, че валеше дъжд
    Нямам нови оценки и за утре имам да уча само по биология..
    По математика ще имаме заместничка ии няма да си пиша домашната..
    Just be yourself!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Супер беше днеска ама още от сутринта много гадно валеше :/
    Нямам нови оценки..
    За утре имам да уча само по Биология (един супер лесен урок ;д) и това е! Утре имам супер яка програма
    Мат.
    Геогр.
    Биология
    ФВС
    Изобр
    Изобр

Сега ще постоя на компа около един час, после ще ходя на зъболекар и така.

btw.. госпожата по химия каза, че нямало да има матури на края на годината по история и география, НЕ ЗНАЕХ

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl
    Много ви се моля.. помагайте. Трябват ми коментари не следните теми:

1. Какви са внушенията на последния куплет на "Българският език"?
    2. Как тълкувате финала на "Бай Ганьо у Иречек" - "Келепир има в тая работа"?

П.С. Не мога да повярвам, че не помня почти нищо от "На прощаване"..
    Бай Ганьо е безкултурен българин,това съдим от постъпките на героя и речевата му характеристика .Той се държи вулгарно и лицемерно с европейските си домакини.На фона на Иречек и неговото семейство Бай Ганьо се откроява с просташкото си поведение.Той е лицемерен и фамилиарничи с Иречек(Оу,бай Иречек как си !).В същото време е и лицемерен той е мнителен и пази грижливо своите мускали с розово масло. Бай Ганьо винаги търси лична изгода от всичко,за това не иска да ходи на хотел,защото е скъперник и си пази паричките.В разговора за политика в последната част на текста ние виждаме двуличното поведение на Бай Ганьо.Той е невеж и не разбира от политика,използва неправилно думи и словосъчетания,фразеологи ми.Бай Ганьо е двуличник в началото казва ,че е за едната партия ,а в края сменя позицията си .В думите "Келепир има в тая работа" ,ние отново виждаме фрагмент от подсъзнанието на Бай Ганьо.Това е типичната байганьовщина.Героят отново търси лично облагодетелстване,а не да помогне на държавата като един истински политик.Тези думи са потвърдени и в другите части на книгата,където Бай Ганьо се връща в България и става политик.Той е от новосформиращата се боржуазия по онова време. За българина материалните ценности са по-важни от колкото духовните,а с иронията Алеко ни забавлява с този смешно-тъжен герой
    Това ми е предложението за теза написах го за 2 минути ако ти хареса го пиши.

Имам 6 по история на контролното - само с 1 грешка
    Правихме някакво писмено по български върху правопис и пунктуация .. ;д За утре имам да уча доста .. сега ще стоя малко на компютъра,ще напиша половината домашни & утре другите ;д
    once they see you doing better without them,that is when they want you back !

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    имам 5 по география на теста по биология имам 6 утре ще правим контролно по математика върху неравенствата и трябва да порешавам малко задачи ;s трябва и да изпиша 10 стр от учебната по химия защото ще ги събира ( мисля че нямам нов урок ), по биология имам урок а по бел имам един тест от 15 въпроса .. вчера имаше родителска среща и всички учители са доволни от мен и казват че съм се стегнала

ух,
    аз имах урок 3 часа(математика)
    и вече ми свършиха уроците за седмицата.
    РАЙ!

Иначе,за утре имам да уча за контролни по:
    -английски
    -химия

бляк,
    да преговарям по БГ..ииии..това ;/
    Ще се учи днеска,дамн..

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    btw.. госпожата по химия каза, че нямало да има матури на края на годината по история и география, НЕ ЗНАЕХ
    ВЕРНО ЛИ ?
    въхххххххххх
    супер яко!
    ама,
    тази подробност хич не я знаех,наще даскалки настоятелно ни казват да учим за крайната матура..пффф!xD

Супер фен Аватара на magiie
    Как няма да имаме, неска даже господина по география ни каза, че география и история ще са в един тест ;DD
    Just be yourself!

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    глупости ще си ги има матурите и по разказвателните...и по добре ;Д те са ми силната част...

жееееесток ден ;Д всичко беше много весело...излизах и преди и след училище ии ИМАМ 5 ПО МАТЕМАТИКАААА реших и 4 задачи и така ^^ много ми е кеф ;Д по ДТИ си направих салфетник ии имам 6 ^^
    ох за утре имам 2 упражнения по АЕ,3 по РЕ ;@ и така и не ми остана време за проекта по руски -.- ама карай...ии утре имам тест по физика ;@@ ужас...тая вечер яко ще се зубри...и ми се излизаше утре сутринта ама..няма как >.< преместих си урока за 11 сутринта в неделя ;Д
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Не знам, така каза химичката ........

Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl
    Еми той я моли да му прости, че изоставя дълга си като първороден син и иска от нея да прати и другите си синове по същия път ... само това се сещам ;дд
    днес беше добре : )) за утре имам да уча по мат ии май е само това .. ама съм на урок по математика ; (( ох страх ме е за изпита...охх и от една седмица не съм спала повече от 7 часа на вечер и умирам за съм сутрин и през деня и ей са по тва време грам не ми се спи .. мнооого е тегаво .. но събота идва, а още по-важна е, че идва неделя ^ - ^ имен деен ии ще спяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя я
    охх тежък е животът ;дд иначе мнооого ми се иска да й повярвам на злати, ама за жалост това не е възможно ; ((

Град
    d-т0wн
    еййй има ли будни ?!?!?! :P отдавна не съм ви писала

иначе как вървии с ученето ;p
    нЯма ''0bичам те'', Lяgaй sЪbLичай se,. (mm)

аааз съм будна ;Д попринцип лягам към 2...и заспивам към 3 :Д:Д
    сега зубря по физика...
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    d-т0wн
    кофти ;х успех утре [[sun]]

иначе преди си бяхте писали нещо подобно, но аз пак да ви питам ;дд имате ли си приятел ии пречили ви в/у ученето :д

П.П. аз имам ОГРОМЕН проблем с това :хххххх

мерси ^^
    ъм защо имаш проблем?харесваш някой или...?
    аз си нямам...не мисля,че ще ми пречи ако имам де ама хД
    половината от съученичките ми имат и мисля,че зависи от човека...има момичета на които им пада успеха точно заради тва има и такива накойто не им се променя...даже май се вдига хДДД
    имам чувството,че съм от хората,които нииикога няма да си имат прятел...ама кво да се прави хД

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    RainbowGirl , героят от "На прощаване" моли майка си да му прости, защото е нарушил синовния си дълг и родовите закони - опазване на имуществото на рода, продължение на рода ...
    Love is everything!

Град
    d-т0wн
    ами имам си приятел ;д не мисля ,че ми е спаднал много успеха, просто не мога да се концентрирам толкова добре колкото преди.. ;xx

иначе не се отчайвай рано или късно и ти ще си намериш някой [[sunn]]

имаше едно момиче, което каза че техните не я подкрепят във връзката й със по - големият й приятел.. и така де при мен е точно обратното мама го познава иии мн ни се радва, даже когато излизам с него съм до по късно ии ми разрешават повече неща ;д

П.П. Малко объркано стана, но се надавам да ме разберете

Град
    София
    bonb0nn аз бях моми4ето с по-големмия приятел

Иначе майка ми на мен главно ми се караше заради тва ,че се разконцентрирвам ии тн .. В крайна сметка майка ми не ми чете конско , а ми говореше за ученето и такива неща .. Реших,че наистина в момента се разконцентрирвам , а това не е никак добре , тъй като остава няма и месец до изпитите и имам неща , които не разбирам и трябва да си изясня .. Казах на гаджето ми,че няма да мога да излизам през седмицата , а само в съботата ще може да се виждаме за 3-4 часа . Той е разбрано момче , аз му обясних,че искам да успея и не желая причината за неуспеха ми (евентуално) да бъде той . Така ,че ако ти имаш желанието и волята , можеш да постъпиш по същия начин с гаджето ти . Това е важна година - ти решаваш дали искаш да успееш или не ! А момчето , ако наистина те харесва- ще те разбере
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си