- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Пожелавам ви на всички да влезете ако учим както учим сега ще влезем.Късмет!!!!! В книжката на Вектор баловете са за 2009,а за 2010 не е излязла ,но мога да ти пратя класирането и баловете на всички варненци за 2010. http://prikachi.com/images/246/3221246O.png това е само част ,но не мога да го прикача цялото.Мога ако желаеш да ти го пратя цялото.Първоначално написано от sasec
![]()
Ок, мерси много. И да, ако може ми го прати цялото, но на ЛС да се разберем как.
Така. Днес мина добре. Предчуствам, че по всичко ще имам 6. Днес имам да пиша домашни по математика и по ЗИП - математика. След това по английски малко от учебните тетрадки, а после уроци по химия и биология. Смятам да направя един тест по математика, а ако остане малко време - ще се пораздвижа, че от няколко дни нищо не съм тренирала и искам да се поразнообразя.
Уникално забавен ден ...![]()
![]()
![]()
С изкл на тва,че имам 4 по литература![]()
![]()
От 6 съм на урок ии после като се върна ще се къпя , а сега ще решавам тестчета ,че утре имам тест по математика ... пожелайте ми късмет ,че имам 3 и 4 ии ми трябва 6![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
ох,днеска щяха да върнат контролните по математика,ама не остана време,пффф!
Утре ще е кофти ден,имам много за учене,грр.
За утре имам да уча по:
Химия,ще правя тест.
Бг-ще изпитва в/у ''наклонение''
Литература-да изкарам едни изразни средства
История-урок
Английски-контролна ще правя;/
![]()
![]()
![]()
Да минава и утре,'баси.
Искам събота! (:
Вие докъде я докарахте по БЕЛ и математика?
Ние по БЕЛ приключихме и почнахме годишен преговор, по литература сме още на "Заточеници". Много се туткаме нещо. По математика днес взехме неравенства в триъгълник и с това приключихме с неравенствата. От утре мисля, че почваме последния раздел и до края на месеца би трябвало да се приключили или да ни остават 1-2 урока.
По БГ сме до ''Автобиография''
по Литература сме на ''По жътва''
по математика до ъглополовяща на ъгъл.
П.П неделя съм на пробен по БЕЛ,пффф!
Много ви се моля.. помагайте. Трябват ми коментари не следните теми:
1. Какви са внушенията на последния куплет на "Българският език"?
2. Как тълкувате финала на "Бай Ганьо у Иречек" - "Келепир има в тая работа"?
3. За какво лирическият герой от "На прощаване" моли майка си да му прости?
П.С. Не мога да повярвам, че не помня почти нищо от "На прощаване"..![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Ами днес мина нормално, гадното беше, че валеше дъжд![]()
Нямам нови оценки и за утре имам да уча само по биология..
По математика ще имаме заместничка ии няма да си пиша домашната..![]()
![]()
Just be yourself!
Супер беше днескаама още от сутринта много гадно валеше :/
Нямам нови оценки..
За утре имам да уча само по Биология (един супер лесен урок ;д) и това е! Утре имам супер яка програма![]()
Мат.
Геогр.
Биология
ФВС
Изобр
Изобр![]()
Сега ще постоя на компа около един час, после ще ходя на зъболекар и така.
btw.. госпожата по химия каза, че нямало да има матури на края на годината по история и география, НЕ ЗНАЕХ![]()
Бай Ганьо е безкултурен българин,това съдим от постъпките на героя и речевата му характеристика .Той се държи вулгарно и лицемерно с европейските си домакини.На фона на Иречек и неговото семейство Бай Ганьо се откроява с просташкото си поведение.Той е лицемерен и фамилиарничи с Иречек(Оу,бай Иречек как си !).В същото време е и лицемерен той е мнителен и пази грижливо своите мускали с розово масло. Бай Ганьо винаги търси лична изгода от всичко,за това не иска да ходи на хотел,защото е скъперник и си пази паричките.В разговора за политика в последната част на текста ние виждаме двуличното поведение на Бай Ганьо.Той е невеж и не разбира от политика,използва неправилно думи и словосъчетания,фразеологи ми.Бай Ганьо е двуличник в началото казва ,че е за едната партия ,а в края сменя позицията си .В думите "Келепир има в тая работа" ,ние отново виждаме фрагмент от подсъзнанието на Бай Ганьо.Това е типичната байганьовщина.Героят отново търси лично облагодетелстване,а не да помогне на държавата като един истински политик.Тези думи са потвърдени и в другите части на книгата,където Бай Ганьо се връща в България и става политик.Той е от новосформиращата се боржуазия по онова време. За българина материалните ценности са по-важни от колкото духовните,а с иронията Алеко ни забавлява с този смешно-тъжен геройПървоначално написано от RainbowGirl
![]()
Това ми е предложението за теза написах го за 2 минути ако ти хареса го пиши.![]()
Имам 6 по история на контролното - само с 1 грешка;д
Правихме някакво писмено по български върху правопис и пунктуация.. ;д За утре имам да уча доста .. сега ще стоя малко на компютъра,ще напиша половината домашни & утре другите ;д
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
имам 5 по географияна теста по биология имам 6
утре ще правим контролно по математика върху неравенствата и трябва да порешавам малко задачи ;s
трябва и да изпиша 10 стр от учебната по химия защото ще ги събира ( мисля че нямам нов урок ), по биология имам урок а по бел имам един тест от 15 въпроса .. вчера имаше родителска среща и всички учители са доволни от мен и казват че съм се стегнала
![]()
![]()
ух,
аз имах урок 3 часа(математика)
и вече ми свършиха уроците за седмицата.
РАЙ!
![]()
Иначе,за утре имам да уча за контролни по:
-английски
-химия
бляк,
да преговарям по БГ..ииии..това ;/
Ще се учи днеска,дамн..
ВЕРНО ЛИ ?Първоначално написано от zlatit0o
въхххххххххх
супер яко!
ама,
тази подробност хич не я знаех,наще даскалки настоятелно ни казват да учим за крайната матура..пффф!xD
Как няма да имаме, неска даже господина по география ни каза, че география и история ще са в един тест ;DD
Just be yourself!
глупостище си ги има матурите и по разказвателните...и по добре ;Д те са ми силната част...
жееееесток ден ;Д всичко беше много весело...излизах и преди и след училищеии ИМАМ 5 ПО МАТЕМАТИКАААА
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
реших и 4 задачи и така ^^ много ми е кеф ;Д по ДТИ си направих салфетник ии имам 6 ^^
ох за утре имам 2 упражнения по АЕ,3 по РЕ ;@ и така и не ми остана време за проекта по руски -.- ама карай...ии утре имам тест по физика ;@@ ужас...тая вечер яко ще се зубри...и ми се излизаше утре сутринта ама..няма как >.< преместих си урока за 11 сутринта в неделя ;Д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Не знам, така каза химичката ........
Еми той я моли да му прости, че изоставя дълга си като първороден син и иска от нея да прати и другите си синове по същия път ... само това се сещам ;ддПървоначално написано от RainbowGirl
днес беше добре : )) за утре имам да уча по мат ии май е само това .. ама съм на урок по математика ; (( ох страх ме е за изпита...охх и от една седмица не съм спала повече от 7 часа на вечер и умирам за съм сутрин и през деня и ей са по тва време грам не ми се спи .. мнооого е тегаво .. но събота идва, а още по-важна е, че идва неделя ^ - ^ имен деении ще спяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя я
![]()
охх тежък е животът ;дд иначе мнооого ми се иска да й повярвам на злати, ама за жалост това не е възможно ; ((
еййй има ли будни ?!?!?! :P отдавна не съм ви писала![]()
иначе как вървии с ученето ;p
нЯма ''0bичам те'', Lяgaй sЪbLичай se,. (mm)
аааз съм будна ;Д попринцип лягам към 2...и заспивам към 3 :Д:Д
сега зубря по физика...![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
кофти ;х успех утре [[sun]]
иначе преди си бяхте писали нещо подобно, но аз пак да ви питам ;дд имате ли си приятел ии пречили ви в/у ученето :д
П.П. аз имам ОГРОМЕН проблем с това :хххххх
мерси ^^
ъм защо имаш проблем?харесваш някой или...?
аз си нямам...не мисля,че ще ми пречи ако имам де ама хД
половината от съученичките ми имат и мисля,че зависи от човека...има момичета на които им пада успеха точно заради тва има и такива накойто не им се променя...даже май се вдига хДДД
имам чувството,че съм от хората,които нииикога няма да си имат прятел...ама кво да се прави хД
RainbowGirl , героят от "На прощаване" моли майка си да му прости, защото е нарушил синовния си дълг и родовите закони - опазване на имуществото на рода, продължение на рода ...
Love is everything!
ами имам си приятел ;д не мисля ,че ми е спаднал много успеха, просто не мога да се концентрирам толкова добре колкото преди.. ;xx
иначе не се отчайвай рано или късно и ти ще си намериш някой [[sunn]]
имаше едно момиче, което каза че техните не я подкрепят във връзката й със по - големият й приятел.. и така де при мен е точно обратното мама го познава иии мн ни се радва, даже когато излизам с него съм до по късно ии ми разрешават повече неща ;д
П.П. Малко объркано стана, но се надавам да ме разберете![]()
![]()
![]()
bonb0nn аз бях моми4ето с по-големмия приятел![]()
![]()
![]()
Иначе майка ми на мен главно ми се караше заради тва ,че се разконцентрирвам ии тн .. В крайна сметка майка ми не ми чете конско , а ми говореше за ученето и такива неща .. Реших,че наистина в момента се разконцентрирвам , а това не е никак добре , тъй като остава няма и месец до изпитите и имам неща , които не разбирам и трябва да си изясня .. Казах на гаджето ми,че няма да мога да излизам през седмицата , а само в съботата ще може да се виждаме за 3-4 часа . Той е разбрано момче , аз му обясних,че искам да успея и не желая причината за неуспеха ми (евентуално) да бъде той . Така ,че ако ти имаш желанието и волята , можеш да постъпиш по същия начин с гаджето ти . Това е важна година - ти решаваш дали искаш да успееш или не ! А момчето , ако наистина те харесва- ще те разбере![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥