.
Отговор в тема
Страница 180 от 293 ПървиПърви ... 80130170176177178179180181182183184190230280 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 476 до 4 500 от общо 7312
    Добро утро, нощни птици На мен отново ми се затварят очите ;дд .. сега си написах домашното по математика и ще си слушам музика после към 10 ще изляза, че съм на урок по математика ... обожавам ги тия неравенства .. тооооолкова са леснички ии приятни .. ама ние вече ги свършихме и сега днеска ще вземем първия урок за успоредника ... ние сме по учебника на Анубис и сме на 102 урок ...
    както и де е спирам да говоря за математика ;дд
    имате ли планове за уикенда ии кой ще празнива тази неделя, освен мен ? аз ще се събера с приятелки и ще ходим на кино .. времето май ще е гадно ...

и аз празнувам имен ден в неделя
    май ще се съберем с роднини

Град
    София
    Мале .. теста по математика мина .. беше мн гаден .. някой може ли да ми реши тази задача :
    х/3 - х+3/4 е по-голямо или равно на х- 1/3(1+20х-3/

тази чертичка - / е дробна черта .. плс помогнете
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Последното не мога да го разбера. Би ли го написала по-ясно.

Град
    d-т0wн
    theonlyone123 много си права !!
    нЯма ''0bичам те'', Lяgaй sЪbLичай se,. (mm)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от math
    http://prikachi.com/images/481/3225481C.jpg
    Ако можеш помогни плс ;*
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от theonlyone123
    Ако можеш помогни плс ;*
    Ти на това ли се затрудняваш............

x/3 - (x+3)/4 >= x - 1/3[1+(20x-3)/8]

x/3 - (x+3)/4 >= x - 1/3-(20x-3)/24

NOK-24

8x-6(x+3) >= 24x-8-(20x-3)
    8x-6x-18>=24x-8-20x+3
    2x-18>=4x-5
    -2x>=13
    x<=-7,5

Супер фен Аватара на magiie
    Ами днес мина много добре.. нямам нови оценки ;дд
    Ии сега отивам да ям и да гледам тв
    Just be yourself!

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Ако можеш помогни плс ;*
    Ти на това ли се затрудняваш............
    Камен971, защо го правиш ? Това е страшно глупаво . Аз като мога да пиша съчинения разсъждения с множество аргументи, подкрепа на твърдения, строга и силна конструкция, купища епитети и накрая да има чудесен вид все едно го е писал осмокласник някъде, а ти не можеш да го напишеш толкова добре, аз да не би да почвам "ама ти на т`ва ли бе" , "ама сериозно ли бе " , "тъпанар, и една теза не можеш да напишеш" ? Виж как ще се почувстваш . Защото за мен е лесно, а за теб - не чак толкова . Както сигурно theonlyone123 ще може да реши задачи, на които ти ще се затрудниш . Само си помисли как ще се почувстваш (ако въобще чувстваш) ако аз почна с като помолиш за помощ на тема БЕЛ ( дано не се затрудняваш, де ) . Аз лично като прочетох думите ти .. и ти може да се затрудниш на това, нали? Нито ти, нито никой друг не се е родил научен и точно сега е момента момичето да си изясни тази част от математиката, която го затруднява . И вместо да пишеш такива "шок" коментари, поне да й беше помогнал .
    theonlyone123, аз лично бих направила така : в скобите единицата я представям като 8/8 , така че да стане (8 + 20x - 3) / 8 = (20x + 5) / 8 . След това оставям нещата дотук, не откривам скобите . Привеждам към НОК , който е 24 и умножаваш последователно x с 8 и тнт .. math ти е помогнал .. ако има още нещо, питай

При мен днес мина добре, оценките по физика вече се оправят : 4,5,6 . Отивам да спя .
    Love is everything!

Град
    София
    Мерси math и sladkazagadka
    Иначе аз я имах тази задача на теста .. всичко съм направила , но крайният отг не ми е вярен,защото нещо не съм изчислила добре .. пак няма да имам 6 то се знае

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Мерси math и sladkazagadka
    Иначе аз я имах тази задача на теста .. всичко съм направила , но крайният отг не ми е вярен,защото нещо не съм изчислила добре .. пак няма да имам 6 то се знае
    Ще имаш 6 ако решиш още няколко задачи ,за да си ги затвърдиш.Аз така правя. :P

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    ПЕТЪК !

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    След петък идва събота, неделя и пак понеделник

Иначе днеска беше супер..
    Имам 6 по география и др. нищо
    Днеска излизах малко, утре пак и така..

вашите планове за утре..?

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    лала готин ден ;Д не че нещо по особенно ама беше весело ;Д
    имам 5 по музика О.О не ми е проблем имам си две шестици ама ... много тъпа грешка съм наперавила хД и то даже не е грешка ама карай...
    охх още не мога да повярвам за петицата по математика от вчера...мнооого ми е кеф ^^
    планове а събота и неделя:утре сутрината смятам да стана по рано...ще си науча квото имам по география и руски за понеделник...после ще излизам с вуйчо ми на разходка ^^
    и като се прибера ще си мързелувам ;Д
    в неделя сутринта от 11 съм на уроци...и като се прибера към 12...смятам да реша кооооолкото се може повече задачи...страшно много ми трябва 5 или 6 на това контролно...просто ако не се справя ще се застрелям ама съвсем сериозно...ама то пък и на всичкото отгоре е на елементарен материал-неравенства ;Д лесни са ми :] като изключим неравенства в триъгълник -.- ;Д
    и така...

П.П. смятам тая седмица като мине и като се затопли малко времето да тичам всяка вечер след училище...всмисъл малко да се стегна че....
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ехеееее, кога сте направили 303 стр. брее? Е аз се върнах и си прекарах чудесно, просто чудесно! Ходехме на дискотека, която, абе няма смисъл да се опитвам да описвам...
    А сега....всичко е толкова УЖАСНО, НЕПОНОСИМО,СПРЯЛО,ОТВРАТИТ ЕЛНО,ОТДАЛЧЕНО! Не издържам просто, не бях изпитвала такова чувство досега. Потекоха ми сълзи при мисълта, че никога няма да е същото...адски ми е кофти, но както казват "Всичко идва, за да си отиде"

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Ох, много добър ден!

Имам 6 по Български език, плюс, че госпожата по математика каза, че се справям добре и ако в понеделник реша още няколко задачи ще ми постави оценка. Утре сутринта ще ходя да чистя на платото - част от дейността ми в детския парламент - един от най-големите ни проекти.
    Вечерта ще съм на БГ Рап концерт ( ), а ако свърши късно може и да остана в една приятелка ( 12 клас), но зависи от родителите ми . Планирам го да е много добра събота, но, щом кроя такива планове, може и да не стане.

Лека ви вечер! :P

Меги,пусни снимки ^_^

Моите планове за утре:
    Ставам рано.
    Уча по история/пиша задачи/уча за пробния(който е неделя,по БЕЛ)
    После отивам в мола.
    Там ще съм целия ден от към 13:00 до 18:00.
    После ще уча за пробния и ще почна есето по Литература(ако имам време и ако не ме домързи..)

^_^

^^ утре ще се Управяш ли ?? ква съм гадна, просто не е истина ;ддд днеска мина суперрр : )) имам 5 по химия ... ее нищо .. химията, физиката, географията, руския и историята не са предмети, които са ми страст и сила нещо се разлигавих ;дд чуйте я тая песен просто ме убива ;дд http://www.youtube.com/watch?v=LyHak...eature=related ... планове за утре :
    --> ставане ... към 11
    --> учене там по квото имам .. и решаване на тестчета от онова червеното помагало на Анубис, където задачите са като на изпита
    --> ванааааааааааааааааа
    --> релаксс пъленнн
    ии в неделя на кафе с една фр да се видим по случай празника ии после на киноо . мммммм

хайде бе, само аз ли съм будна ?? мнооого ми е скучно ;дд

Ееей
    Не само ти
    ^_^

Аз си дръпнах и последните 2 епизода на сериала ми(skins<3)и...
    си ги гледам тук:Д
    приспа ми се нещо,

sweet dreams.//

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    и аз съм буднаа ;Д слушам си музика и си лежа
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Супер фен Аватара на magiie
    Добро утро
    Плановете ми за днес са излизане и решаване на някои задачи по математика ;ддд
    Just be yourself!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Добро утро

Днеска ще излизам и може би ще си напиша домашните за понеделник.

еее, хораа, късно казахте, че сте будни, аз вече бях изключила компютъра .. нали си купих вчера оная книжка на анубис с тестове (червената по математика) и снощи почнах да я разглеждам и докато се усетя, вече бях решила 25 задачи ;дд
    плановете си ги споделих вчера ;дд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си