- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Добро утро, нощни птициНа мен отново ми се затварят очите ;дд .. сега си написах домашното по математика и ще си слушам музика
после към 10 ще изляза, че съм на урок по математика ... обожавам ги тия неравенства .. тооооолкова са леснички ии приятни .. ама ние вече ги свършихме и сега днеска ще вземем първия урок за успоредника ... ние сме по учебника на Анубис и сме на 102 урок ...
както и де е спирам да говоря за математика ;дд
имате ли планове за уикенда ии кой ще празнива тази неделя, освен мен? аз ще се събера с приятелки и ще ходим на кино .. времето май ще е гадно ...
и аз празнувам имен ден в неделя
май ще се съберем с роднини
Мале .. теста по математика мина .. беше мн гаден .. някой може ли да ми реши тази задача :
х/3 - х+3/4 е по-голямо или равно на х- 1/3(1+20х-3/
тази чертичка - / е дробна черта .. плс помогнете![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Последното не мога да го разбера. Би ли го написала по-ясно.
theonlyone123 много си права !!![]()
![]()
нЯма ''0bичам те'', Lяgaй sЪbLичай se,. (mm)
http://prikachi.com/images/481/3225481C.jpgПървоначално написано от math
Ако можеш помогни плс ;*
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Ти на това ли се затрудняваш............Първоначално написано от theonlyone123
![]()
x/3 - (x+3)/4 >= x - 1/3[1+(20x-3)/8]
x/3 - (x+3)/4 >= x - 1/3-(20x-3)/24
NOK-24
8x-6(x+3) >= 24x-8-(20x-3)
8x-6x-18>=24x-8-20x+3
2x-18>=4x-5
-2x>=13
x<=-7,5
Ами днес мина много добре.. нямам нови оценки ;дд
Ии сега отивам да ям и да гледам тв![]()
Just be yourself!
Камен971, защо го правиш ?Първоначално написано от kamen971
Това е страшно глупаво . Аз като мога да пиша съчинения разсъждения с множество аргументи, подкрепа на твърдения, строга и силна конструкция, купища епитети и накрая да има чудесен вид все едно го е писал осмокласник някъде, а ти не можеш да го напишеш толкова добре, аз да не би да почвам "ама ти на т`ва ли бе" , "ама сериозно ли бе " , "тъпанар, и една теза не можеш да напишеш" ? Виж как ще се почувстваш . Защото за мен е лесно, а за теб - не чак толкова . Както сигурно theonlyone123 ще може да реши задачи, на които ти ще се затрудниш . Само си помисли как ще се почувстваш (ако въобще чувстваш) ако аз почна с
като помолиш за помощ на тема БЕЛ ( дано не се затрудняваш, де ) . Аз лично като прочетох думите ти .. и ти може да се затрудниш на това, нали? Нито ти, нито никой друг не се е родил научен и точно сега е момента момичето да си изясни тази част от математиката, която го затруднява . И вместо да пишеш такива "шок" коментари, поне да й беше помогнал .
theonlyone123, аз лично бих направила така : в скобите единицата я представям като 8/8 , така че да стане (8 + 20x - 3) / 8 = (20x + 5) / 8 . След това оставям нещата дотук, не откривам скобите . Привеждам към НОК , който е 24 и умножаваш последователно x с 8 и тнт .. math ти е помогнал.. ако има още нещо, питай
При мен днес мина добре, оценките по физика вече се оправят : 4,5,6. Отивам да спя .
![]()
Love is everything!
Мерси math и sladkazagadka![]()
Иначе аз я имах тази задача на теста .. всичко съм направила , но крайният отг не ми е вярен,защото нещо не съм изчислила добре.. пак няма да имам 6 то се знае
![]()
![]()
Ще имаш 6 ако решиш още няколко задачи ,за да си ги затвърдиш.Аз така правя.Първоначално написано от theonlyone123
:P
След петък идва събота, неделя и пак понеделник![]()
![]()
Иначе днеска беше супер..![]()
Имам 6 по география и др. нищо
Днеска излизах малко, утре пак и така..![]()
вашите планове за утре..?
лала готин ден ;Д не че нещо по особенно ама беше весело ;Д
имам 5 по музика О.О не ми е проблем имам си две шестици ама ... много тъпа грешка съм наперавила хД и то даже не е грешка ама карай...
охх още не мога да повярвам за петицата по математика от вчера...мнооого ми е кеф ^^
планове а събота и неделя:утре сутрината смятам да стана по рано...ще си науча квото имам по география и руски за понеделник...после ще излизам с вуйчо ми на разходка ^^
и като се прибера ще си мързелувам ;Д
в неделя сутринта от 11 съм на уроци...и като се прибера към 12...смятам да реша кооооолкото се може повече задачи...страшно много ми трябва 5 или 6 на това контролно...просто ако не се справя ще се застрелям ама съвсем сериозно...ама то пък и на всичкото отгоре е на елементарен материал-неравенства ;Д лесни са ми :] като изключим неравенства в триъгълник -.- ;Д
и така...
П.П. смятам тая седмица като мине и като се затопли малко времето да тичам всяка вечер след училище...всмисъл малко да се стегна че....![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Ехеееее, кога сте направили 303 стр. брее?Е аз се върнах и си прекарах чудесно, просто чудесно! Ходехме на дискотека, която, абе няма смисъл да се опитвам да описвам...
А сега....всичко е толкова УЖАСНО, НЕПОНОСИМО,СПРЯЛО,ОТВРАТИТ ЕЛНО,ОТДАЛЧЕНО! Не издържам просто, не бях изпитвала такова чувство досега. Потекоха ми сълзи при мисълта, че никога няма да е същото...адски ми е кофти, но както казват "Всичко идва, за да си отиде"![]()
Ох, много добър ден!![]()
Имам 6 по Български език, плюс, че госпожата по математика каза, че се справям добре и ако в понеделник реша още няколко задачи ще ми постави оценка. Утре сутринта ще ходя да чистя на платото - част от дейността ми в детския парламент - един от най-големите ни проекти.
Вечерта ще съм на БГ Рап концерт (), а ако свърши късно може и да остана в една приятелка ( 12 клас), но зависи от родителите ми
. Планирам го да е много добра събота, но, щом кроя такива планове, може и да не стане.
Лека ви вечер! :P
Меги,пусни снимки ^_^
Моите планове за утре:
Ставам рано.
Уча по история/пиша задачи/уча за пробния(който е неделя,по БЕЛ)
После отивам в мола.
Там ще съм целия ден от към 13:00 до 18:00.
После ще уча за пробния и ще почна есето по Литература(ако имам време и ако не ме домързи..)
^_^
![]()
^^ утре ще се Управяш ли ??ква съм гадна, просто не е истина ;ддд днеска мина суперрр : )) имам 5 по химия ... ее нищо .. химията, физиката, географията, руския и историята не са предмети, които са ми страст и сила
нещо се разлигавих ;дд чуйте я тая песен просто ме убива ;дд http://www.youtube.com/watch?v=LyHak...eature=related ... планове за утре :
--> ставане ... към 11![]()
--> учене там по квото имам .. и решаване на тестчета от онова червеното помагало на Анубис, където задачите са като на изпита
--> ванааааааааааааааааа![]()
--> релаксс пъленнн
ии в неделя на кафе с една фр да се видим по случай празника ии после на киноо . мммммм
хайде бе, само аз ли съм будна ?? мнооого ми е скучно ;дд
Ееей
Не само ти
^_^
Аз си дръпнах и последните 2 епизода на сериала ми(skins<3)и...
си ги гледам тук:Д
приспа ми се нещо,
sweet dreams.//
![]()
и аз съм буднаа ;Д слушам си музика и си лежа![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Добро утро![]()
Плановете ми за днес са излизане и решаване на някои задачи по математика ;ддд
Just be yourself!
Добро утро![]()
Днеска ще излизам и може би ще си напиша домашните за понеделник.
еее, хораа, късно казахте, че сте будни, аз вече бях изключила компютъра .. нали си купих вчера оная книжка на анубис с тестове (червената по математика) и снощи почнах да я разглеждам и докато се усетя, вече бях решила 25 задачи ;дд
плановете си ги споделих вчера ;дд