.
Отговор в тема
Страница 181 от 293 ПървиПърви ... 81131171177178179180181182183184185191231281 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 501 до 4 525 от общо 7312
    Град
    София
    охх .. днеска бях на уроци .. мина добре .. на 1 май имам пробен изпит по математика
    иначе .. преди малко скъсах с гаджето .. твърде много ме притискаше и нахалстваше .. направо полудях .. не ми оставяше грам въздух ;дд .. просто тва беше края .. и така е по-добре .. не трябва да се разсейвам
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Аз днеска излизах с magiie и нищо не съм учила

Аз утре след пробния смятам да уча. Днес сутринта решевах тест по математика и чак ме е срам. Имам 4.25. После бях на урок по математика и там си изясних задачите, които не разбирам. После г-жата ми даде да реша първия модул на пробния по математи от МГ и имах само една грешка. Супер беше лесен. Днес може да реша втория модул и ми стига толкова. Утре от 9:00 съм на пробен по математика. Стискайте палци.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Аз утре имам пробен по БЕЛ.
    Сега ще уча..след като вечерям и до късно,че не съм преговаряла.
    Искам да се справя отлично,и надявам се да успея ^_^

Днеска хубав ден.Бяхме на шопинг цял ден с една приятелка,накупих си нещата,които ми бяха нужни.Доволно :]

Утре имам да уча по:
    история-урок(може и днеска,ако остане време)
    да пиша задачи(математика-домашна,пф)
    биология-да правя пищови за контролната,
    география-да начертая;

Гледах и теста по математиката от миналата година-изглежда лесен,или поне повечето задачи успях да ги реша и ми дойде идея по тях..интересно..и странно..:Д дано и тази година да е лесен,даже по-лесен!

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Аз днес бях на пробен изпит по БЕЛ.,имаше преписване както винаги,но аз не дадох на никои на препише от мен.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Йей ... на пробен по БЕЛ имам 5.750 . Но аз се стремя към по-висок резултат, разбира се . Ние ще имаме отново в училище, тази сряда .
    Love is everything!

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Йей ... на пробен по БЕЛ имам 5.750 . Но аз се стремя към по-висок резултат, разбира се . Ние ще имаме отново в училище, тази сряда .
    На мен точно толкова ми трябва и ще го изкарам .

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    днеска цял ден си мързелувам...учих по история,география и руски...
    утре ще стана към9-10 ще реша 1-2 задачи...от 11 съм на урок по математка...ще питам там каквото не ми е ясно и като се прибера което ще е към 12 и 20 сигурно сядам да решавам задачи...мисля цяяяял ден да правя само тва... ;Д
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Утре смятам да стана към 9 часа. Ще решавам задачи за урока и ще уча по английски за училище. После може да изляза за малко. Следобед ще пиша преразказ и ще решавам още задачи. Само като си помисля, че идва понеделник ии...

Искам вече да идва лятотооо

Аз утре ще стана към 9.Ще решавам задачи.
    На обяд съм на пробен по БЕЛ (3 часа),след което един час в нас си почивам/уча.И после излизам.^_^
    Вечерта пак ще уча..

Да минават най-после тия изпити.Лятоооооооо!Искам.

^^ аз искам да е лято повече от всичко на света .... аз днеска правих от тия книжките на Анубис тест по математика и по български, а точно този преразказ го бях правила при госпожата ми и тя ми го беше оценила с точките там ии направо си сметнах бала като ги направих .. имах 4,98 по математика и 5,52 по български .. балът беше 33,12 : )) ДОВОЛНОО ) дано да е така и на истинския изпит

честит имен ден на всички именици !!мички, да сме си живи и здрави и да влезнем където искамее !!

Честит имен ден и от мен.
    ^_^

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Ох хора, все по-рядко почвам да пиша тук-майка ми взе да ми забранява компютъра, че имало много малко време до изпитите и трябва да се стегна (то си е истина, де ..) Таа с малко закъснение- честити 300 страници
    Вчера бях на пробен изпит по математика-мина г/д добре. 29 и 30 задача съм ги решила донякъде (29 я реших, но не знам дали е така...). На миналия пробен по математика имах 5.536-задоволително, но не достатъчно за гимназията ми...
    Сега имам да правя някъв ш*бан реферат, който трябва да е 5 страници!!! А нямам време !!! Искам да си решавам по математика, ама тъпата даскалка като ми даде някви реферати да правяя !!!!!! Сега ще го напиша набързо, после решавам задачки по математика и после съм на рожден ден !! На класното по БЕЛ имам 5+ Въпреки че имам още 3 6-ци искам да си я поправя тая 5, затва ще вдигна ръка да ме изпитат. По Биология също искам да ме изпитат, че да съм по-спокойна... Ох, айде аз ставам да правя тъпия реферат..
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    София
    Честит имен денн
    Ох , аз днеска ще уча по география ;х че ще имаме тест
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Супер фен Аватара на magiie
    Малее започнах все повече да се притеснявам за утре..
    И сега продължавам да си казвам стихотворението, че утре да не се изложа пред цялото даскало ;дд

Иначе за вторник имам да уча по математика
    (ще правим тест)
    и по биология..
    Just be yourself!

Аз утре имам контролно по Биология..гадост.

Като ми мине пробния по БЕЛ ще почина малко и ще излезна.
    Сега написах 30-те задачи за домашна по математика,и така.

Супер фен Аватара на kik7
    Град
    Стара Загора ;]
    Честит имен ден и от мен

Утре имам тест по химия върху халогенните елементи трябва ми 6 .. по АЕ си написах, по литература имам да прочета "По жътва" .. утре може да ни върнат и контролните по математика
    От другата седмица започвам да преговарям по математика и БЕЛ ( особено по литература че нищо не помня )

Честито на всички именници!
    Днес имам да решавам задачи. Няма да излизам сигурно, но още не знам. Утре може да върне контролните по математика... ужасс
    Чао от мен, че отивам да решавам задачи

охх урока мина...разбрах всичко което трябваше...сега си почивам половин час и се почва със задачите...твърдо съм решена да имам 5/6...
    вече ще отделям и повече време на БЕЛ и мат...всмисъл за всеки разказвателен просто ще си прочитам урока и така...по РЕ и АЕ ще уча думи + домашни ии смятам вече да правя по един БЕЛ и по един maths тест на ден...и в същото време ще гледам да излизам при всяка удобна възможност...колко малко време ми остана с класа :/

оу и честит имен ден и от мен! ^^
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Честит имен ден на всички именници! :P

Иначе аз си научих по всичко и сега ще си почивам на компа и така ;d

Здравейте хора! В петък се върнах от лагера,мина супеееееееер! Имаше дискотеки,басейни,джакузит а.
    Днес съм на урок от 5 до 7. Сега ще си реша тестовете.След урока имам да си прочета урока по история..Трябва да ми върне онова изпитване отпреди 2676 седмици.. ; ( Урок по биология също.Ако не ме мързи ще решавам задачи,ако да-утре.
    Айде.

охх цял ден решавам задачи...главата ми изпуши >.<
    сега половин час почивка...след тва ще се къпе...мисля да си се моткам в банята ;ДД ии после ще си напиша по география каквото ми остана от вчера и пак почвам със задачите...ама горда съм със себе си ;Д изреших доста и имах доста малко грешки...и то всичките страшно глупави...

Град
    Димитровград
    Утре сме на екскурзия за патронния празник,така че-никакво учене
    Иначе от петък имам 6 по физика
    И имам първо място в конкурс за фотография и първо място за конкурс за рисунка и ще кандидатствам за стипендия скоро,така че съм щастлива !
    "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain

anonymous708973
    Guest
    Хей, ще ми обясниш ли на ЛС малко за тези конкурси и връзката им със стипендията ти?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си