- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
охх .. днеска бях на уроци .. мина добре .. на 1 май имам пробен изпит по математика![]()
иначе .. преди малко скъсах с гаджето .. твърде много ме притискаше и нахалстваше .. направо полудях .. не ми оставяше грам въздух ;дд .. просто тва беше края .. и така е по-добре .. не трябва да се разсейвам![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Аз днеска излизах с magiie и нищо не съм учила![]()
Аз утре след пробния смятам да уча. Днес сутринта решевах тест по математика и чак ме е срам. Имам 4.25. После бях на урок по математика и там си изясних задачите, които не разбирам. После г-жата ми даде да реша първия модул на пробния по математи от МГ и имах само една грешка. Супер беше лесен. Днес може да реша втория модул и ми стига толкова. Утре от 9:00 съм на пробен по математика. Стискайте палци.![]()
Аз утре имам пробен по БЕЛ.
Сега ще уча..след като вечерям и до късно,че не съм преговаряла.
Искам да се справя отлично,и надявам се да успея ^_^
Днеска хубав ден.Бяхме на шопинг цял ден с една приятелка,накупих си нещата,които ми бяха нужни.Доволно :]
![]()
Утре имам да уча по:
история-урок(може и днеска,ако остане време)
да пиша задачи(математика-домашна,пф)
биология-да правя пищови за контролната,
география-да начертая;
Гледах и теста по математиката от миналата година-изглежда лесен,или поне повечето задачи успях да ги реша и ми дойде идея по тях..интересно..и странно..:Д дано и тази година да е лесен,даже по-лесен!
Аз днес бях на пробен изпит по БЕЛ.,имаше преписване както винаги,но аз не дадох на никои на препише от мен.![]()
Йей ... на пробен по БЕЛ имам 5.750. Но аз се стремя към по-висок резултат, разбира се
. Ние ще имаме отново в училище, тази сряда .
Love is everything!
На мен точно толкова ми трябва и ще го изкарам .Първоначално написано от SladkaZagadka
![]()
днеска цял ден си мързелувам...учих по история,география и руски...
утре ще стана към9-10 ще реша 1-2 задачи...от 11 съм на урок по математка...ще питам там каквото не ми е ясно и като се прибера което ще е към 12 и 20 сигурно сядам да решавам задачи...мисля цяяяял ден да правя само тва... ;Д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Утре смятам да стана към 9 часа. Ще решавам задачи за урока и ще уча по английски за училище. После може да изляза за малко. Следобед ще пиша преразказ и ще решавам още задачи. Само като си помисля, че идва понеделник ии...![]()
![]()
Искам вече да идва лятотооо![]()
Аз утре ще стана към 9.Ще решавам задачи.
На обяд съм на пробен по БЕЛ (3 часа),след което един час в нас си почивам/уча.И после излизам.^_^
Вечерта пак ще уча..
Да минават най-после тия изпити.Лятоооооооо!Искам.
^^ аз искам да е лято повече от всичко на света .... аз днеска правих от тия книжките на Анубис тест по математика и по български, а точно този преразказ го бях правила при госпожата ми и тя ми го беше оценила с точките там ии направо си сметнах бала като ги направих .. имах 4,98 по математика и 5,52 по български .. балът беше 33,12 : )) ДОВОЛНОО) дано да е така и на истинския изпит
честит имен ден на всички именици !!мички, да сме си живи и здрави и да влезнем където искамее !!![]()
![]()
Ох хора, все по-рядко почвам да пиша тук-майка ми взе да ми забранява компютъра, че имало много малко време до изпитите и трябва да се стегна (то си е истина, де ..) Таа с малко закъснение- честити 300 страници![]()
Вчера бях на пробен изпит по математика-мина г/д добре. 29 и 30 задача съм ги решила донякъде (29 я реших, но не знам дали е така...). На миналия пробен по математика имах 5.536-задоволително, но не достатъчно за гимназията ми...
Сега имам да правя някъв ш*бан реферат, който трябва да е 5 страници!!! А нямам време !!! Искам да си решавам по математика, ама тъпата даскалка като ми даде някви реферати да правяя !!!!!!Сега ще го напиша набързо, после решавам задачки по математика и после съм на рожден ден !! На класното по БЕЛ имам 5+
![]()
![]()
![]()
![]()
Въпреки че имам още 3 6-ци искам да си я поправя тая 5, затва ще вдигна ръка да ме изпитат. По Биология също искам да ме изпитат, че да съм по-спокойна... Ох, айде аз ставам да правя тъпия реферат..
![]()
![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Честит имен денн![]()
Ох , аз днеска ще уча по география ;х че ще имаме тест![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Малее започнах все повече да се притеснявам за утре..![]()
И сега продължавам да си казвам стихотворението, че утре да не се изложа пред цялото даскало ;дд
Иначе за вторник имам да уча по математика
(ще правим тест)
и по биология..
Just be yourself!
Аз утре имам контролно по Биология..гадост.
Като ми мине пробния по БЕЛ ще почина малко и ще излезна.
Сега написах 30-те задачи за домашна по математика,и така.
Честит имен ден и от мен![]()
Утре имам тест по химия върху халогенните елементи трябва ми 6 .. по АЕ си написах, по литература имам да прочета "По жътва" .. утре може да ни върнат и контролните по математика
От другата седмица започвам да преговарям по математика и БЕЛ ( особено по литература че нищо не помня )
Честито на всички именници!
Днес имам да решавам задачи. Няма да излизам сигурно, но още не знам. Утре може да върне контролните по математика... ужасс![]()
Чао от мен, че отивам да решавам задачи![]()
охх урока мина...разбрах всичко което трябваше...сега си почивам половин час и се почва със задачите...твърдо съм решена да имам 5/6...
вече ще отделям и повече време на БЕЛ и мат...всмисъл за всеки разказвателен просто ще си прочитам урока и така...по РЕ и АЕ ще уча думи + домашни ии смятам вече да правя по един БЕЛ и по един maths тест на ден...и в същото време ще гледам да излизам при всяка удобна възможност...колко малко време ми остана с класа :/
оу и честит имен ден и от мен! ^^
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Честит имен ден на всички именници! :P
Иначе аз си научих по всичко и сега ще си почивам на компа и така ;d
Здравейте хора! В петък се върнах от лагера,мина супеееееееер!Имаше дискотеки,басейни,джакузит а.
![]()
Днес съм на урок от 5 до 7.Сега ще си реша тестовете.След урока имам да си прочета урока по история..Трябва да ми върне онова изпитване отпреди 2676 седмици.. ; ( Урок по биология също.Ако не ме мързи ще решавам задачи,ако да-утре.
Айде.![]()
охх цял ден решавам задачи...главата ми изпуши >.<
сега половин час почивка...след тва ще се къпе...мисля да си се моткам в банята ;ДД ии после ще си напиша по география каквото ми остана от вчера и пак почвам със задачите...ама горда съм със себе си ;Д изреших доста и имах доста малко грешки...и то всичките страшно глупави...![]()
![]()
![]()
Утре сме на екскурзия за патронния празник,така че-никакво учене![]()
Иначе от петък имам 6 по физика![]()
![]()
И имам първо място в конкурс за фотография и първо място за конкурс за рисунка и ще кандидатствам за стипендия скоро,така че съм щастлива!
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
Хей, ще ми обясниш ли на ЛС малко за тези конкурси и връзката им със стипендията ти?![]()