- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Супер як деннНаправих си класното по БЕЛ , мина добре
![]()
Сега съм на урок и после ще уча по история![]()
Хайде , чао ви[за сега ;д]
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Здравейте на всички!
Днес пак ми беше скучно, е малко по-добре от вчера, ама... ;/
Нямам оценки.
Досега писах по математика и сега ще попиша малко за курса ми по български, а след това ще уча по география (то е много малко). Довечера ще преписвам едни литературни планове!![]()
Неска беше много як ден
не правихме тест по математика![]()
(ще го правим в четвъртък, както и тест по история)
За утре имам да пиша по литература- трансформиращ на О. Хенри "След двадесет години" и по английски на 71 стр. учебната тетрадка ;дд
Just be yourself!
Супер беше днеска!
За малко да ме изпитат по история ама се отървах
Нямам нови оценки.. За утре тъкмо си написах домашната по математика, трябва и да правя нещо си.. там за великденския базар /нямам никаква идея к'во да правя, така че ако има някой някаква идея нека сподели =)/
По български да преговоря второстепенните части на изречението и това е..
Оф, утре ще тесаме в даскало след часовете, ужассс :Х
Също така утре има и род. среща и приемен ден, да видим какво ще кажат учителите![]()
![]()
охх хораа върнаха ни тестовете по български от класното .... 5.25 !!!!и сега имам три петици .. охх ако нямам поне още три шестици ( и то едната задължително трябва да ми е на преразказа от класното) , то аз нямам реални шансове за шест в края на срока ... ии какво ще правя, ако имам 5 за срока ?? ще почна с бал 11, което нииикога няма да ми стигне да вляза, където искам ... ужассссс.... батии 1 грешка по-малко да имах ;хх депресирам се ...
днес имам 6 по руски на изпитване на тема „моя комната“ ии въобще не бях учила тамм съчинявах си квото помня от 6ти клас ... нищо поне беше успешно ... правихме тест по физика ии нищичко не знаехчестно казано ситуацията беше следната : борис е умен -> митко преписва от борис -> никол преписва от митко -> аз преписвам от никол -> калина преписва от мен (а аз пращам смс-и на георги с отговорите) -> любомира преписва от калина
ии го позакърпихме, ама 100 човека с еднакви отговори ;дд дано да вържем 5тици ..
сега пиша проект по история за рим ии дано госпожата да не се сети за контролното, което само ние и „б“ клас не сме правили още преди пролетната, защото никой не е учил за него ;дд
после ако ми остане време ще си нарисувам рисунката по изобразително, че тая в училище ми стана супер грозна ;дд малко ми се получи дълъг поста ии ще ви казвам чао![]()
P.S. : zlatit0o, имам идея какво да направиш за базара .. значи вземи едно яйце и му пробий малка дупчица, така че да изтече самото яйце и да остане само черупката ии го нарисувай с темперни боички, че водните няма да хванат ; )) ама внимавай да не счупиш черупката ;дд
шалалалал жесток деееен ;Д беше много забавно ;Д
преди часовете чистихме...то колко и чистихме![]()
теста по БЕЛ е ужасеееееееееен >.< тя си го взе ии понеже часовете бяха намалени каза,че ще ни даде и часа във втторник да си го довършим йеееей ;D ии така научих си квото имах за утре...остана ми само да реша 4-5 елементарни задачи за успоредник ;Д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Имам 6 по математика на неравенствата![]()
![]()
![]()
Бях на урок и сега си научих по математика![]()
Много гадно време, бе![]()
Какви са ви текущите оценки до този момент?(2ри срок) ^_^
Моите:
Математика-5,4
Български-6,6
Литература-6,5,6,6,5,6
Биология-5
География-6
История-6,5
Химия-5
Физика-4
Английски-6,5
Ами моите са:
Математика- 5,6
Български- 6
Литература- 6,6
Биология- 4,5
География- 5,5
История- 5,5,5
Химия- 4
Физика- 3 ;ддд
Just be yourself!
Български език и литература: 4,6,6,6.
Математика: 5,6,6,6,6.
Английски:6,6,6.
Химия: 5,6,6.
Биология:6,4.
Физика:3,5,6 :<
История; 3,5. :<
География: 5.
![]()
go on and try to tear me down, i will be rising from the ground, like a skyscraper...
Български език и литература:6,5,6,6,5,6,6,6
Математика:6,5,6,5
География:6,6
Физика:6,6
Биология:6,6
Химия:6,4,4
История:6,6
Английски език:6,6,6,6,5,5
(пропускам Музика,Изобр.изк.Физическо и Технологии ,защото оценките от там са очевидни и маловажни.)
Ем, не са добри..
Математика- 2,4,5,4
Бел. и Лит.- 5,4,6
БЗО- 4
География- 6,6,3,6
История- 5
Химия- 3
Физика-2,6
Английски-5,5
Български език и литература:6,6,6,5,6
Математика:6,6,4,6,4
География:6,4,6
Физика:3 ;дд
Биология:4,6,5,6
Химия:4,4,5
История:6,6
Английски език:4,5,6,6,6
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
мързи ме да ги пиша![]()
а btwwwww имам 50 точки на олимпиадата по история ^_____^
страшно ми е кееееееф![]()
![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Утре в училище има великденско състезание по математика и ще ходя.От 9.30-ужас :х Аз си написах по математика.Сега уча по биология и тотално изперквам - нищо не мога да запомня ;хх
once they see you doing better without them,that is when they want you back !
Нервна . Радостна . Хубаво ми е . Супер ми е . Тъжно .. Ядосана . Страхотноо ми е ...
2 точки не са ми достигнали за да се класирам на националния по история .
Но като цяло такъв рев му хвърлих след олимпиадата , а сега също - но от радосттт
. Мислех, че ще имам 40 точки някъде .
Love is everything!
Български език и литература: 5,5,5,5,5,5,5
Математика: 3,4,4
География:5
Физика: нямам ;д
Биология:6
Химия:6,6
История:6
Английски език:6,6,6,6,6,6
Френски език - 6,5,6
oФФ ам трябва ми 6 по математика .. нз защо не мога да изкарам .. ходя на курсове,на уроци , в училище напраоо ... тая г-жата от дск е няква мн злобна и дава някви мн трудни тестове и целия клас масово 3-4 , дори и тези които се водят отличници ... няква мн тъпа е![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
моите оценки
математика - 5,6,6,6
български и литература - 5,5,5![]()
немски език - 6,6
руски език - 4,6,6,6,5
химия - 5
физика - 6
история - 6
биология - 5,6 (в една графа, което означава 5,50 нз госпожата що така ги пише..), 6
география - 5,5,6
ии това са по-важните предмети .. по другите имам шестици само, ама то е ясно .. единственото за което ме е яд е българския (по-скоро литературата.. там съм по-зле ..)
Тъкмо се прибирам.. ся ще си почина малко и после трябва да ходя в даскало щото ще тесаме, пффф сякаш това е работа на учениците, още по-малко пък на момичетата :/
Нямам нови оценки, а за утре имам доста за учене
по английски ще правим тест, по история ще изпитват яко и по география :[
Аз за утре имам да уча по:
Английски
Физика
Литература(тест-''По жътва'')
Спах 2 часа и ми е много доволно.
След един час излизам,времето е чудно.
Днес мина нормално.. не карахме физическо, а ходихме до пожарната да я разгледаме ;дд
За утре имам да уча по:
- география (урок за Антарктида)
- история ТЕСТ (върху "Древна Тракия" и "Елинистическият свят")
- математика ТЕСТ (върху Неравенства на триъгълника)
![]()
Just be yourself!
Имам 6 по английски,32 от 34.По биология тестът мина добре.Утре ще правим по химия на периодичната система.
Взехме първите два урока за успоредник,лесен е.На 4 май ни е класната по математика,на 12 по зип математика.Взехме и "Заточеници"По физика свъшихме втория дял и вторник тест..Почивните дни ще уча по физика и ще решавам задачи.Вие какво смятате да правите?
Днес правихме класното по БЕЛ и мисля, че се справих добре. Утре нямаме никакви тестове и май няма да ме изпитват. Ще направя един тест по математика и после ще видя. Научих си иначе. През ваканцията смятам да реша доооста задачи по математика. Ще излизам, разбира се, и така...
Здравейте, отново.
Аз тая ваканция ще я карам на село и ми иде..... ;//// Поне ще имам повече време да решавам задачи, защото с този компютър си еб*вам майката! ;х
Иначе за утре имам да уча по физика (почти научих де), математика (сега решавам и ще постна едни задачки, ако може да ми помогнете) и биологияяяяяяяя![]()
![]()
![]()
![]()
алеле-майкооо! Мразя я !
Сега ще си прехвърля презентацията на флашка, а довечера ще се моля след това да не й скимне да ме пита въпроси! Та така, общо взето...
Аааааа.....между другото днеска ми идеше да се гръмна - едно момиче дет учи 473439248093480934 пъти по-малко от мен на две елементарни задачи по математика, които написа на дъската, и написаха 6! Вие вярвате ли ми - 6 !![]()
![]()
Ама както и да е ....вече съм разбрала,че живота е несправедлив...
![]()
Съжалявам за дългия пост/ето ии задачките, ако може помагайте, че утре ще ме изпитва на тях:
http://prikachi.com/images/596/3246596Z.jpg
http://prikachi.com/images/597/3246597F.jpg - до 21 ! Благодаря предварително на отзовалите се!![]()
Задачите от кой учебник или тестове са ? .. на кое издателствоПървоначално написано от MegiBoOm