.
Отговор в тема
Страница 185 от 293 ПървиПърви ... 85135175181182183184185186187188189195235285 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 601 до 4 625 от общо 7312
    Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Добре ве, защо никой не гледа задните страници и постове, а се пише и пише и като X реши да пита Y нещо не получава отговор в повечето случаии?
    Love is everything!

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Добре ве, защо никой не гледа задните страници и постове, а се пише и пише и като X реши да пита Y нещо не получава отговор в повечето случаии?
    Ти ли имаш някакъв въпрос?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Ами въпрос към Megiboom, която съм я питала 3-4 пъти досега и нито веднъж не съм получила отговор .. не че очаквам, де . :P
    Love is everything!

Град
    Varna
    Ами въпрос към Megiboom, която съм я питала 3-4 пъти досега и нито веднъж не съм получила отговор .. не че очаквам, де . :P
    Питай ако мога да помогна нещо ?

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    офф някъв...де да знам тъп ден -.-
    4 по физика ааааааааааааааааааааааааа аа
    5 по информатика >.<
    абе както и да е -.-
    ваканция ^^ ама то пък голямата ваканция 4 дена ;ДД
    преди малко боядисахме яйцата в нас ^^
    ии сега тая вечер ще си почивам ^^ утре мисля да изляза с вуйчо ии да си напиша гигантското домашно по АЕ -.- ;Д
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Повече от фен Аватара на kotetyyyy
    Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
    Damon Salvatore (h)(h)(h)
    Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ох, а сладка загадка аз колко пъти да обяснявам, че нещата или са ми за учителката или за курса!?
    Това последното, което пуснах беше материала върхъ който щеше да ем изпитва госпожата - как да я питам нещо, на което ще ме изпитва? (:

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от kotetyyyy
    Вие разбрахте ли че напълно са промени ли изпита? На нас вчера ни го съобщиха. Най-вероятно знаета, ама аз да кажа
    Първо - вместо да започнем с трансформиращ ще за почнем с теста.
    Теста - няма е да 50 въпроса ( както се очакваше или май бяха 60 ), а ще бъдат 25 и ще имаме точно 1 час да го направим. Въпросите от 1-5 ще бъдат: дават ни текст ние го четем и отговаряме на въпросите към текста ( това го има в почти всички тестове знаете за какво говоря ), но ако случайно някой не знае аз ще кажа. Първата задача ще е тема на текста. Втора е кое е вярното в текста. Трета Кое е грешното в текста. 4тата как са свързатни примерно първия и втория абзац или първото и второто изречение и другото не помня какво щеше да бъде. После ще имаме 10 въпроса по български и 10 по литература. Ще има упражнение да слагаме адскииии много запетаи и ще има няколко с отворени отговори.
    Трансформиращият преазказ - първо слушаме текста от диск, на който актьор ще чете текста ( започнати сте с метода ) и го спират. После ни дават текста за 15 минути ние да с го четем и ни го взимат. След това имаме точно час и 15 минути да пишем. Максимум точки от теста - 65 максимум точки от трансформиращия - 35. Мисля че това беше всичко за повече информация на rioburgas... нещо си Много съжелявам забравих как беше Вероятно на повечете са ви го съобщили. За сега това са последните промени, но учителя ни каза, че е възможно отново да има промени. Ако някой има повече информация моля да каже. Приятни празници и много успехи на изпита и въобще в училище
    Лол Ти в час ли си ?Смисъл това не е променено от днес или утре.От 2010 е така и пробните изпити бяха така .Няма никаква промяна изпита ще бъде на принципа на този от 2010 няма промяна.Тези 50 въпроса са били 2009 година . Не ми се вярва само аз да съм толкова осведомен,но няма никаква промяна сега в нищо.

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    kotetyyyy Да, знам.. предполагам че не съм само аз ;дд

Град
    София
    MegiBoOm , Ами какво изпитване е, ако тя ти е казала "ще те изпитвам на задачите от страница 154" ? А и не вярвам тя да ти откаже някаква помощ въобще, а ако ти просто си знаела на какво ще те изпита без тя да ти го е казвала, пак не мисля, че има въобще някакъв проблем .

kamen971 , аз помощ не отказвам

" Фирма трябвало да произведе дадено количество продукция за определен срок, като изработва по 12 t продукция седмично. Поради недостиг на суровини фирмата изработвала по 2t продукция по-малко на седмица и затова 2 седмици след определения срок й оставало на произведе още 6 t продукция"
    - за колко време е трябвало да бъде произведена продукцията?
    - колко тона продукция трябвало да произведе фирмата?

Горе-долу ми е ясно, но при N,T,A в табличката, при норма става въпрос за норма за 1 ден ли? защото тогава ще стане , че е 12/7 за един ден .. и също така това, което й оставало при съставяне на уравнение с модел / по план = в действителност / го прибавям към действителността, за да се изравни ли ?
    Love is everything!

Хахахахаа На нас, защото все ни обясняваха ще бъдат 60 въпроса и т.н. Хихихихи мнооогоо съжелявам, наистина не съм в час. Така айде сега бързо да си изтрия предишното съобщение
    Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!

Град
    Varna
    MegiBoOm , Ами какво изпитване е, ако тя ти е казала "ще те изпитвам на задачите от страница 154" ? А и не вярвам тя да ти откаже някаква помощ въобще, а ако ти просто си знаела на какво ще те изпита без тя да ти го е казвала, пак не мисля, че има въобще някакъв проблем .

kamen971 , аз помощ не отказвам

" Фирма трябвало да произведе дадено количество продукция за определен срок, като изработва по 12 t продукция седмично. Поради недостиг на суровини фирмата изработвала по 2t продукция по-малко на седмица и затова 2 седмици след определения срок й оставало на произведе още 6 t продукция"
    - за колко време е трябвало да бъде произведена продукцията?
    - колко тона продукция трябвало да произведе фирмата?

Горе-долу ми е ясно, но при N,T,A в табличката, при норма става въпрос за норма за 1 ден ли? защото тогава ще стане , че е 12/7 за един ден .. и също така това, което й оставало при съставяне на уравнение с модел / по план = в действителност / го прибавям към действителността, за да се изравни ли ?
    Мисля,че логиката ти е вярна ,но аз не съм много добър на този тип задачи с табличките на пробния имах 5 т. на една такава.Ако искаш ме питай нещо относно -триъгълници,задачи от тип 26,27,28 и прочие.Но не искам да те подвеждам ако се пробвам да реша тази задача.

Град
    Varna
    Давайте да решаваме задачи от 1рви модул и от 2ри-26,27,28.Защото ми е банално вече като отворя темата да виждам само коментари ,кой какво е правил.До изпита остана малко време нека си бъдем полезни.Поствайте задачи да ги мислим и да ги решаваме и въпроси по БЕЛ.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    СладкаЗагадка тя ми каза да се готвя със задачите ан дадените страници, аз реших всички останали и тези, които ме затрудниха ги постанх тук! Има ли причина да питам госпожата за тях като намерението й беше да ме изпитва???
    Се тая... Наистина остава малко време до изпитите, но аз не изпитвам никаква тревога. Утре имам пробен по БЕЛ, стискайте палци! (:

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    СладкаЗагадка тя ми каза да се готвя със задачите ан дадените страници, аз реших всички останали и тези, които ме затрудниха ги постанх тук! Има ли причина да питам госпожата за тях като намерението й беше да ме изпитва???
    Се тая... Наистина остава малко време до изпитите, но аз не изпитвам никаква тревога. Утре имам пробен по БЕЛ, стискайте палци! (:
    Не спорете за такива неща и пак повтарям :Давайте да решаваме задачи от 1рви модул и от 2ри-26,27,28.Защото ми е банално вече като отворя темата да виждам само коментари ,кой какво е правил.До изпита остана малко време нека си бъдем полезни.Поствайте задачи да ги мислим и да ги решаваме и въпроси по БЕЛ.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    kamen971, ти какво очакваш от нас?
    Ние сме момичета и обичаме да си споделяме.
    Днес от 6 часа почти нищо не съм карала .
    1.Химията я карах цялата.
    2.По музика решавах задачи по математика, защото всички ме питаха как съм ги решила, и се заяждах с госпожата, защото тя нас много ни мрази и ни вика "Аз за вас се сещам само като влезна в час. . ", пък като я видя по коридорите и я поздравя тя се обръща на другата страна и не ми казва нищо . Миналата седмица влиза в час и ни пита "Вие сега какво искате да правим? Да направим 1 писмено и да ви пусна по-рано или да пеем?" . Тъпотията е на ниво.
    3.По Математика имахме тест върху темите 'Неравенства' и 'Неравенства в триъгълник'. Свърших за 15 мин. и госпожата ме освободи. Взех си кафенце и седнахме с моите приятелки в задния дворна училището и така цели 50 мин. айляк* .
    4-5.Правихме трахсформиращ преразказ по БЕЛ. Текстът се казваше 'Мостът'. Още първия час приключих и госпожата ме освободи и каза, че може да закъснеем с 10 мин за АЕ . Още 70 мин., през които се лигавах с едни от осми клас, които също ги бяха освободили, защото щели да правят някаква пиеса и там ще ли да правят, че бъркат трушия и разнасяха един буркан, така че си хапнахме . Изпих още едно кафе .
    6.Закъснях с 15 минути . Правих се на добричка и слушах, докъто не ми звънна телефона . Аз, естествено, си вдигнах и си говоря, докъто госпожата обеснява, но със пъхната глава в чантата. По едно време Маджито / съкратено от г-жа Маджарова / ми вика "Пламена, какво правиш" и Мо / момичето, което седи до мен казва "Търси нещо!". След 3 минути го 'намерих' .
    Това са ми училищните мемоари за днес :P .
    Ще ме извинявате, ако има грешки, но не ми се проверява .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    София
    kamen971 , не схващам принципа на тези , ти можеш ли да ми покажеш някоя?

http://dox.bg/files/dw?a=58a3668e9d
    Love is everything!

Град
    Varna

Това от сборника на Архимед ли е?Тези и на мен са ми трудни утре ще седна да ги мисля ,защото искам да ги разбера и осмисля. В училище решавахме тези,по точно госпожата ни ги решаваше на дъската.Пращайте някои други -геометрични и др. и по БЕЛ. ,но се съмнявам ,че там се затруднявате.

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    kamen971 е извинявай ама от 312 страници само тва правим...и предполагам,че на всички освен тебе им е кеф да го правят така че...не че е лошо да се решават задачи ама аз влизам в тая тема за да си излея всичко от деня...а не да гледам още и още и още задачи ЛОЛ мен тая идея не ме кефи -.-

както и да е...шалалаа сега си почивам ии ми е много кеф ;Д и си чета малко по историяяя <3 ;Д
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

kamen971, темата не е само за решаване на задачи то това ни е като дневник ;д и на мен наистина ми е интересно кой какво е правил, ама ние момичетата си падаме клюкарки днеска имах 5 часа и бяха намалени по 30 минутиии имах пробен по математика ... беше .. хмм средна работа ... ама киснах от 10.30 до 16.50 в даскало ии направо изперквам ... нищо сега малко отдих ... имам 4 по физика при нас времето беше адскоо .. обожавам да е топлооо хайде какво ще правите по Великден ??
    P.S. : Каменее, ето малко радост и за твоята душа ;дд !! пускам ви втория модул от пробния
    26,27 -- http://prikachi.com/images/526/3251526o.jpg
    чертежът към 27 -- http://prikachi.com/images/533/3251533F.jpg
    28,29,30 -- http://prikachi.com/images/533/3251533F.jpg --> тука пояснявам, че скоростта ( от 28 ) на изкачването е 3 , на слизането - 4, а общо е изминал 9 км .. просто май не се вижда много ясно

Град
    Карлово <33
    Ще си кажа и плановете за утре .
    1. Ставам към не знам колко часа , качвам се на колелото и отивам на стадиона да потичам.
    2. Към обяд отивам с майка ми и баща ми отиваме за половин-един час до село, само на шест километра от моя град е .
    3. След като се приберем ще помагам на майка ми с готвенето за вечерта, защото ще посрещаме кумците .
    4. След като помогна на мама ще ида с тати до фирмата да нахраним двете овчарки и аз да си поиграя малко стях, а той да праща някакви документи по факса.
    5. Вечерта ще бъде детегледачка на кръщелниците и така :P .
    В събота пък съм на госте на моя кръстник и там ще супер ако, така че няма търпение да идва . И неделят я чакам, защото ще ходи с братовчед ми (23) и с приятелката ми (22) на една вила и ще се разсипя там . Само по-големи ще са от мен, но така даже ще е по-добре .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Ай всички казвате какво сте правили и ми е доста интересно да ви чета и аз ще кажа. Времето днеска наистина беше доста хуббаво повече такива дни да има!
    1 час история - цал час изпитва ужас
    2 час информационни - говорихме за великден :P
    3 час музика - пак изпитваха цял час
    4 час математика - учихме за свойства на ъгли в успоредници
    5 час физика - лабораторна работа много ги обичам лабораторните работи
    и 6 час литература - отново цял час изпитваха на по жътва анализите
    Само да попитам на вас по български език кое ви е така най-трудно? Аз лично не мога да се оправя с видовидовете подчинени изричения

Град
    Карлово <33
    kotetyyyy, не мога да определя, какво точно ми е трудно, защото нещата, които не съм ги тренирала отдавна ме затрудняват. Вчера госпожата даде едни изречения и каза да направим синтактичен анализ. Е аз почти нищо не направих, защото:
    1. Както казах, отдавна не съм се упражнявала.
    2. Мацката до мен ми говореше и рисуваше гащи, пликчета, кюлоти, прашки, бикини, блаа, блаа. . блаа !
    3. След като на госпожата и омръзна от лиготията на Кала сложи при мен единствения свободен човек - старото ми другарче* , от което се преместих, защото изобщо не слушах и той просто беше нетърпим / приятел ми е, но просто е страшно лигав и хормона го е треснал и то от доста време /. Е няма такова клатене, ръчкане, штипане и опити за обарване и пъшкане . Коронните му номера са:
    1. Слага си колената под седалката на стола и започва да клати, при което аз почвам супер яко да се треса !
    2. Започва да пъшка, то това добре, амааа. . нещата звучат така "Оооох! Ахх! Ооо! Оооо...! Абе Памо к'во си се разпъшкала ся?" и нали се сещате, че всички го чуват това и аз направо , пък бяхме на предпоследния чин! Същото се случваше и преди и точно, затова и помолих госпожата да го премести.

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    kotetyyyy, не мога да определя, какво точно ми е трудно, защото нещата, които не съм ги тренирала отдавна ме затрудняват. Вчера госпожата даде едни изречения и каза да направим синтактичен анализ. Е аз почти нищо не направих, защото:
    1. Както казах, отдавна не съм се упражнявала.
    2. Мацката до мен ми говореше и рисуваше гащи, пликчета, кюлоти, прашки, бикини, блаа, блаа. . блаа !
    3. След като на госпожата и омръзна от лиготията на Кала сложи при мен единствения свободен човек - старото ми другарче* , от което се преместих, защото изобщо не слушах и той просто беше нетърпим / приятел ми е, но просто е страшно лигав и хормона го е треснал и то от доста време /. Е няма такова клатене, ръчкане, штипане и опити за обарване и пъшкане . Коронните му номера са:
    1. Слага си колената под седалката на стола и започва да клати, при което аз почвам супер яко да се треса !
    2. Започва да пъшка, то това добре, амааа. . нещата звучат така "Оооох! Ахх! Ооо! Оооо...! Абе Памо к'во си се разпъшкала ся?" и нали се сещате, че всички го чуват това и аз направо , пък бяхме на предпоследния чин! Същото се случваше и преди и точно, затова и помолих госпожата да го премести.
    Хахаха а миличкото ти Този направо те е побъркал. И аз много мразя така като стане. В час по руски седя до най-големия тъпак в нашия клас и той постоянно ме щипи говори ми някви глупости, а пък ние седим на първия чин и аз се ядосвам и почвам да го удрям или да му се карам , а глуповата госпажа на мен се кара!!!! Много е несправедливо

Град
    София

Това от сборника на Архимед ли е?Тези и на мен са ми трудни утре ще седна да ги мисля ,защото искам да ги разбера и осмисля. В училище решавахме тези,по точно госпожата ни ги решаваше на дъската.Пращайте някои други -геометрични и др. и по БЕЛ. ,но се съмнявам ,че там се затруднявате.
    От сборника на Коала прес е . Мерси
    Love is everything!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си