- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Добре ве, защо никой не гледа задните страници и постове, а се пише и пише и като X реши да пита Y нещо не получава отговор в повечето случаии?![]()
Love is everything!
Ти ли имаш някакъв въпрос?Първоначално написано от SladkaZagadka
![]()
Ами въпрос към Megiboom, която съм я питала 3-4 пъти досега и нито веднъж не съм получила отговор .. не че очаквам, де . :PПървоначално написано от kamen971
Love is everything!
Питай ако мога да помогна нещо ?Първоначално написано от SladkaZagadka
![]()
офф някъв...де да знам тъп ден -.-
4 по физика ааааааааааааааааааааааааа аа![]()
![]()
![]()
![]()
5 по информатика >.<
абе както и да е -.-
ваканция ^^ ама то пък голямата ваканция 4 дена ;ДД
преди малко боядисахме яйцата в нас ^^
ии сега тая вечер ще си почивам ^^ утре мисля да изляза с вуйчо ии да си напиша гигантското домашно по АЕ -.- ;Д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
Damon Salvatore (h)(h)(h)
Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)
Ох, а сладка загадка аз колко пъти да обяснявам, че нещата или са ми за учителката или за курса!?
Това последното, което пуснах беше материала върхъ който щеше да ем изпитва госпожата - как да я питам нещо, на което ще ме изпитва? (:
ЛолПървоначално написано от kotetyyyy
Ти в час ли си ?Смисъл това не е променено от днес или утре.От 2010 е така и пробните изпити бяха така .Няма никаква промяна изпита ще бъде на принципа на този от 2010 няма промяна.Тези 50 въпроса са били 2009 година .
Не ми се вярва само аз да съм толкова осведомен,но няма никаква промяна сега в нищо.
kotetyyyyДа, знам.. предполагам че не съм само аз ;дд
MegiBoOm , Ами какво изпитване е, ако тя ти е казала "ще те изпитвам на задачите от страница 154" ? А и не вярвам тя да ти откаже някаква помощ въобще, а ако ти просто си знаела на какво ще те изпита без тя да ти го е казвала, пак не мисля, че има въобще някакъв проблем .
kamen971 , аз помощ не отказвам![]()
" Фирма трябвало да произведе дадено количество продукция за определен срок, като изработва по 12 t продукция седмично. Поради недостиг на суровини фирмата изработвала по 2t продукция по-малко на седмица и затова 2 седмици след определения срок й оставало на произведе още 6 t продукция"
- за колко време е трябвало да бъде произведена продукцията?
- колко тона продукция трябвало да произведе фирмата?
Горе-долу ми е ясно, но при N,T,A в табличката, при норма става въпрос за норма за 1 ден ли? защото тогава ще стане , че е 12/7 за един ден .. и също така това, което й оставало при съставяне на уравнение с модел / по план = в действителност / го прибавям към действителността, за да се изравни ли ?
Love is everything!
Хахахахаа![]()
![]()
![]()
![]()
На нас, защото все ни обясняваха ще бъдат 60 въпроса и т.н.
Хихихихи мнооогоо съжелявам, наистина не съм в час. Така айде сега бързо да си изтрия предишното съобщение
![]()
![]()
![]()
![]()
Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
Мисля,че логиката ти е вярна ,но аз не съм много добър на този тип задачи с табличките на пробния имах 5 т.Първоначално написано от SladkaZagadka
на една такава.Ако искаш ме питай нещо относно -триъгълници,задачи от тип 26,27,28 и прочие.Но не искам да те подвеждам ако се пробвам да реша тази задача.
![]()
Давайте да решаваме задачи от 1рви модул и от 2ри-26,27,28.Защото ми е банално вече като отворя темата да виждам само коментари ,кой какво е правил.До изпита остана малко време нека си бъдем полезни.Поствайте задачи да ги мислим и да ги решаваме и въпроси по БЕЛ.![]()
СладкаЗагадка тя ми каза да се готвя със задачите ан дадените страници, аз реших всички останали и тези, които ме затрудниха ги постанх тук! Има ли причина да питам госпожата за тях като намерението й беше да ме изпитва???
Се тая... Наистина остава малко време до изпитите, но аз не изпитвам никаква тревога. Утре имам пробен по БЕЛ, стискайте палци! (:
Не спорете за такива неща и пак повтарям :Давайте да решаваме задачи от 1рви модул и от 2ри-26,27,28.Защото ми е банално вече като отворя темата да виждам само коментари ,кой какво е правил.До изпита остана малко време нека си бъдем полезни.Поствайте задачи да ги мислим и да ги решаваме и въпроси по БЕЛ.Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
kamen971, ти какво очакваш от нас?
Ние сме момичета и обичаме да си споделяме.
Днес от 6 часа почти нищо не съм карала.
1.Химията я карах цялата.
2.По музика решавах задачи по математика, защото всички ме питаха как съм ги решила, и се заяждах с госпожата, защото тя нас много ни мрази и ни вика "Аз за вас се сещам само като влезна в час. . ", пък като я видя по коридорите и я поздравя тя се обръща на другата страна и не ми казва нищо. Миналата седмица влиза в час и ни пита "Вие сега какво искате да правим? Да направим 1 писмено и да ви пусна по-рано или да пеем?"
![]()
. Тъпотията е на ниво.
3.По Математика имахме тест върху темите 'Неравенства' и 'Неравенства в триъгълник'. Свърших за 15 мин. и госпожата ме освободи. Взех си кафенце и седнахме с моите приятелки в задния дворна училището и така цели 50 мин. айляк*.
4-5.Правихме трахсформиращ преразказ по БЕЛ. Текстът се казваше 'Мостът'. Още първия час приключих и госпожата ме освободи и каза, че може да закъснеем с 10 мин за АЕ. Още 70 мин., през които се лигавах с едни от осми клас, които също ги бяха освободили, защото щели да правят някаква пиеса и там ще ли да правят, че бъркат трушия и разнасяха един буркан, така че си хапнахме
![]()
. Изпих още едно кафе
.
6.Закъснях с 15 минути. Правих се на добричка и слушах, докъто не ми звънна телефона
. Аз, естествено, си вдигнах и си говоря, докъто госпожата обеснява, но със пъхната глава в чантата. По едно време Маджито / съкратено от г-жа Маджарова
/ ми вика "Пламена, какво правиш" и Мо / момичето, което седи до мен казва "Търси нещо!". След 3 минути го 'намерих'
.
Това са ми училищните мемоари за днес :P.
Ще ме извинявате, ако има грешки, но не ми се проверява.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
kamen971 , не схващам принципа на тези , ти можеш ли да ми покажеш някоя?
http://dox.bg/files/dw?a=58a3668e9d
Love is everything!
Това от сборника на Архимед ли е?Тези и на мен са ми трудни утре ще седна да ги мисля ,защото искам да ги разбера и осмисля.Първоначално написано от SladkaZagadka
В училище решавахме тези,по точно госпожата ни ги решаваше на дъската.Пращайте някои други -геометрични и др. и по БЕЛ. ,но се съмнявам ,че там се затруднявате.
![]()
kamen971 е извинявай ама от 312 страници само тва правим...и предполагам,че на всички освен тебе им е кеф да го правят така че...не че е лошо да се решават задачи ама аз влизам в тая тема за да си излея всичко от деня...а не да гледам още и още и още задачи ЛОЛ мен тая идея не ме кефи -.-
както и да е...шалалаа сега си почивам ии ми е много кеф ;Д и си чета малко по историяяя <3 ;Д
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
kamen971, темата не е само за решаване на задачито това ни е като дневник ;д и на мен наистина ми е интересно кой какво е правил, ама ние момичетата си падаме клюкарки
днеска имах 5 часа и бяха намалени по 30 минутиии
имах пробен по математика ... беше .. хмм средна работа ... ама киснах от 10.30 до 16.50 в даскало ии направо изперквам ... нищо сега малко отдих ... имам 4 по физика
при нас времето беше адскоо .. обожавам да е топлооо
хайде какво ще правите по Великден ??
P.S. : Каменее, ето малко радост и за твоята душа ;дд !! пускам ви втория модул от пробния
26,27 -- http://prikachi.com/images/526/3251526o.jpg
чертежът към 27 -- http://prikachi.com/images/533/3251533F.jpg
28,29,30 -- http://prikachi.com/images/533/3251533F.jpg --> тука пояснявам, че скоростта ( от 28 ) на изкачването е 3 , на слизането - 4, а общо е изминал 9 км .. просто май не се вижда много ясно
Ще си кажа и плановете за утре.
1. Ставам към не знам колко часа, качвам се на колелото и отивам на стадиона да потичам.
2. Към обяд отивам с майка ми и баща ми отиваме за половин-един час до село, само на шест километра от моя град е.
3. След като се приберем ще помагам на майка ми с готвенето за вечерта, защото ще посрещаме кумците.
4. След като помогна на мама ще ида с тати до фирмата да нахраним двете овчарки и аз да си поиграя малко стях, а той да праща някакви документи по факса.
5. Вечерта ще бъде детегледачка на кръщелниците и така:P .
В събота пък съм на госте на моя кръстник и там ще супер ако, така че няма търпение да идва![]()
. И неделят я чакам, защото ще ходи с братовчед ми (23) и с приятелката ми (22) на една вила и ще се разсипя там
![]()
. Само по-големи ще са от мен, но така даже ще е по-добре
![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ай всички казвате какво сте правили и ми е доста интересно да ви чета и аз ще кажа. Времето днеска наистина беше доста хуббаво повече такива дни да има!
1 час история - цал час изпитва ужас
2 час информационни - говорихме за великден :P
3 час музика - пак изпитваха цял час
4 час математика - учихме за свойства на ъгли в успоредници
5 час физика - лабораторна работамного ги обичам лабораторните работи
и 6 час литература - отново цял час изпитваха на по жътва анализите
Само да попитам на вас по български език кое ви е така най-трудно? Аз лично не мога да се оправя с видовидовете подчинени изричения![]()
kotetyyyy, не мога да определя, какво точно ми е трудно, защото нещата, които не съм ги тренирала отдавна ме затрудняват. Вчера госпожата даде едни изречения и каза да направим синтактичен анализ. Е аз почти нищо не направих, защото:
1. Както казах, отдавна не съм се упражнявала.
2. Мацката до мен ми говореше и рисуваше гащи, пликчета, кюлоти, прашки, бикини, блаа, блаа. . блаа!
3. След като на госпожата и омръзна от лиготията на Кала сложи при мен единствения свободен човек - старото ми другарче*, от което се преместих, защото изобщо не слушах и той просто беше нетърпим / приятел ми е, но просто е страшно лигав и хормона го е треснал и то от доста време /. Е няма такова клатене, ръчкане, штипане и опити за обарване и пъшкане
. Коронните му номера са:
1. Слага си колената под седалката на стола и започва да клати, при което аз почвам супер яко да се треса!
2. Започва да пъшка, то това добре, амааа. . нещата звучат така "Оооох! Ахх! Ооо! Оооо...! Абе Памо к'во си се разпъшкала ся?"и нали се сещате, че всички го чуват това и аз направо
![]()
, пък бяхме на предпоследния чин! Същото се случваше и преди и точно, затова и помолих госпожата да го премести.
Хахаха а миличкото тиПървоначално написано от Pamaa
Този направо те е побъркал. И аз много мразя така като стане. В час по руски седя до най-големия тъпак в нашия клас и той постоянно ме щипи говори ми някви глупости, а пък ние седим на първия чин и аз се ядосвам и почвам да го удрям или да му се карам
![]()
, а глуповата госпажа на мен се кара!!!! Много е несправедливо
![]()
От сборника на Коала прес е . МерсиПървоначално написано от kamen971
![]()
Love is everything!