- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Поради неговата липса, нямам такъв проблемХахаха а миличкото ти.
Това, което разказах от началото на седми клас в продължение на 2-3 месеца ми беше ежедневие![]()
.
То с този индивид всеки ден има емоции.
Вчера по физика пък с още 2 момчета си гледат презервативите, които по техните думи 'си носят в протмонетата за всеки случай' и по едно време той вика 'Ей хора за екскурзията и хижата няма да ни стигнат само тия, трябва да се заредим с още.' обръща се към моя чин и намигва![]()
. Аз веднага почвам да се хиля, защото първата ми мисъл, като казаха, че си ги носят за всеки случай беше 'А кой ли ще им пусне?!
![]()
'.
Миналата седмица пък разпитваше всички, с какви прически били![]()
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Pamaa ,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Напомня ми на тоя до мен, който щял да мами кмета, защото баща му не му позволявал да си купи частите за lego-то от Пловдив и трябвало да фалшимвицира подписа му ..![]()
Love is everything!
Еее. . то тоя щом си играе още с legoПървоначално написано от SladkaZagadka
![]()
![]()
http://www.prikachi.com/images/847/3251847I.jpg
ей го моя човек. . 1.50м. с токчетата на майка му![]()
![]()
http://www.prikachi.com/images/848/3251848L.jpg
под снимката пише: "Само да ми падне".
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
ХахахахахаххахаПървоначално написано от Pamaa
![]()
Приятна ВАКАНЦИЯ!!! на всички![]()
![]()
![]()
Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
Damon Salvatore (h)(h)(h)
Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)
Pamaa разби ме!
![]()
![]()
Иначе, плановете ми за днес:
-ще си седя на компа до 12
-в 1 ще ходя у приятелка с приятелки да гледаме страшни филми
-след това сигурно ще се помотаем вънка и ще се прибирам към 7-8![]()
---------------------------------------------------------------------
И като сме почнали да говорим за перверзни съученици и аз да кажа нещо
Един път в час по музика нали господина пусна някаква песен на Моцарт ли, който беше тамдето свири на орган и тва момче почна да денса като някво лудо ама той е някъв супер висок и дебел едновременно и като няква мечка сякаш си прави че**и и с двете ръце направо.. или пък на една екскурзия на едно др. момче му нахлузиха презерватив на главата, горкия
![]()
И още нещо.. вие кога ще боядисвате яйцата или сте ги боядисали?
Ние в събота ;д
лелеее....Първоначално написано от zlatit0o
![]()
![]()
![]()
Добро утро ! ;д Ние ще боядисваме в събота, че да са пресни ... иначе днес ще ходим на църква ии ще излизам, защото времето се очертава невероятно : )) иначе утре ще ходим да обядваме на витошаще поуча малко ... ама довечера
ии такамм ... нещо интересно при вас ??
Еееми нищо кой знае колко интересно
Времето е супер ЯКОО!! А при вас?
мии аз съм от софия ии времето е уникално ... топличко е, отвсякъде се чуват птичките как пеят ии просто е супер яко : )) дават го при нас днеска, утре, неделя и понеделник по 21-22 градуса![]()
Ние боядисахме яйцата.
такова,
Времето е уникално,днес съм на рожден ден,и после цял ден до вечерта съм навънка.
^_^
След това може да препиша един план по БЕЛ за урока.
И от утре почвам да уча..гр
![]()
толкова е хубаво да е слънчево/с прекрасни приятелчета/ваканция..их!
Ние утре ще боядисваме яйцата. Сутринта решавах малко задачи. Следобеда ще излизам и после ще ходим с майка ми да пазаруваме за неделя. Времето наистина е страхотно![]()
А, забравих да ви честитя ваканциятаНе, че е много, ама все пак...
![]()
Тази сутрин майка ми ме вдигна на аларма, защото трябвало до 10 мин. да съм готова, защото щяхме да ходим на село, пък баща ми трябвало да отиде до работата, защото трябвало да отваря някакви складове, че щели да му изнасят балитеее и ако не се оправя на време сме щели сме да отидем с автобуса, защото нямало да има кой да ни закара. Най смотаното е, че смятах да ходя до стадиона с колето, амаа. . Добрте, че отидох, защото баба ми ми даде 50 лв., една съседка 20 и мисля утре да излезна да си купя едни светло-сини панталони на Bershka
![]()
.
Туко що направих едно тирамису за гостите довечера. Оххх нямам търпение да дойдат, защото майка ми ми каза, че са ми купили суУпер як подарък:P .
След половин-един час отивам с баща ми до работата, защото ще му правя едни шаблони за етикети за някакви книги с отчети, а после ще си играя с двете кучета![]()
.
Яйцата за ядене ги боядисахме вчера с майка ми.
Утре ще боядисвам аз, но за украса. Ще са по-абстрактни / с прежди, мозайки от черупки на други яйца, пера, пайети, мъниста/. Като ги направя ще ви ги снимам и ще ги кача
.
Довечера, в 7, ще ходя с едно приятелка на църква, защото майка ми не е фен на тези неща.
Ехе , кога напраихте толкова стр .. не съм писала от вчера или оня ден :Д
Иначе .. нищо ново .. сега по цял ден скитам ии утре отивам на вилата ми ии там ще уча на спокойствие ..
Та,това е![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Добро утро, хора![]()
Плановете ми за днес:
- излизам към 10:30
- като се прибера ще помагам на мама за яйцата и там някакви курабии :Д
- ако не съм изморена може да реша някоя задача![]()
Планове за днес:
-на урок след половин час
-ще свърши към 12-12.30
-прибирам се и сядам за час-два на компютъра
-към 2-2.30 сядам да решавам задачи
Нашите гледам,че боядисват яйца и готвят..Не са ме чакали изобщо.Утре наобяд ще се събираме в баба.
![]()
Айде после пак ще пиша.![]()
Плановете ми за днес:
- ще ходя на козметик в 10:50 ;дд
- излизане с приятелки и едно момиче от София
- като се прибера ще уча
Just be yourself!
Моите:
-решаване на задачи(домашната)
-изречения по английски
-излизанка ^_^
п.п времето пак е страхотно<3.
Оф аз ествествен днеска пак на курс...бтв пробния мина добре - пфф....тестовите задачи бяха мега гадни!![]()
Веднага след курса отпътуваме за враца, където е селото ми! (близо до враца де) ;дд
Плановете ми за днес :
пазарр
![]()
може би ще ходим с едни мотори до Аида
![]()
след като се прибера ще помагам на мама с яйчицата :P
кам 8, 8 и 30 ще излезна с приятели
10, 10 и нещо в къщи ии ще гледам някой филм ;ppp
П.П .. до колко ви е вечерният час ?
нЯма ''0bичам те'', Lяgaй sЪbLичай se,. (mm)
Какво по-точно имаш като вечерен час? (ако тва до колко да стоя навънка - аз примерно излизам в 11 и се връщам в 7-8 щото ми писва! ;дд)
Първоначално написано от b0nb0nn
9, 9 и половина![]()
иначе аз отдавна не съм писала защото нямам време .. на теста по математиката за неравенствата имам 6, правихме тест по химия и май ще е 6, и по физика правихме но там обърках едни неща и ще имам 5, а ако съм объркала и още нещо ... на 3-ти май ни е класната по БЕЛ няма да е преразказ![]()
( ще бъде върху всичко което сме взели 2-я срок по литература и всичко което сме взели по български през годината )
Иначе как ви минава ваканцията?
Повечко ли излизате?Почнахте ли да учите?
![]()
![]()
Ваканцията минава супер! Да, излизам повечко и още не съм почнала да уча![]()
Здрастии : ) Честитa ви събота ;дд аз супер си изкарвам досега ваканцията(вчера) ии чак днес почвам да уча, че изпитите наближават ... хораа не е за вярване колко съм злее .. направо ще се гръмна .. сериозно ви казвамм
на пробния по мат на втория модул съм объркала 2 задачи само защото съм прочела условието грешно ... а всичките ги четох по 10000 пъти ии пак !! винаги правя такива тъпи грешки, знам че ги правя, внимавам специално за това и накрая пак грешка точно такава ....
сега пак ще правя примерни тестове по бг и по мат и пак ще си смятам бала ;дд като свърша ще ви пиша : ))