- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
polssa, мерси.
Аз сега се прибирам от английски и направо си умирам от скука/ то добре, че ходя, че първо учителката ми англ. в уч-ще не може да си въведе дисциплина в час и е нещо страшно и второ материала, който взимаме се учи чак в 9-ти клас в уч-щата / . Само като си помисля, че само още 2 юнита и ще правим тест , а пък на 11-ти ще представяме проекти и направо
![]()
.
Аз задължително излизам, обаче в понеделник съм до 3 на уч-ще и ми се *** майката отсякъде.
polssa, ще завърша с 6 по всичко, освен, ако онази кранта по География не ме изненада, ама да има този късмет
.
Ние на екскурзия/хижа ще ходим чак на 13 и 14 юни.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ами да само с отговори нищо не схващам! :Д
Дам . Аз НЕ съм казала,че излизам по цял ден . Просто за по един час ,че не мога все над учебниците да висяПървоначално написано от RY
![]()
Иначе сега се прибрах , бях за малко навънка , и сега ще реша един тест по математика![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
След 10-20 минути ще ти пусна решенията-обяснени,защото сега правя проект по химия.Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
Не искам да звучи така, все едно нападам, просто казвам, какво мисля.
Ако ще се пускат само отговорите, просто няма смисъл, защото на всички нас целта ни е да се подготвим за изпитите. То всеки може да си погледне отговорите отзад, но на изпита няма да е така, за жалост.
Моята учителка по Мат. например когато ни дава някакви тестове за домашна изисква не само отговорите, но и решенията.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Мда,това трябва да го прави всяка учителка..Поне тези,на които им пука дали учениците научават нещо.Първоначално написано от Pamaa
![]()
Ние имаме проверяващи.
На моета редица имам 'баси некоректната съученичка,и всички пишат отговорите само(без 3-4-5 човека,айде:Ди аз съм сред тях)
На другата рецица-момичето е изрядно,и самата редичка-също.
Всичко според зависи..г-жата им вярва:Д
![]()
При нашата трябва да се учи.Първоначално написано от RY
В пети клас ни взе акъла и сега никой не смее да гъкне в час.
Пише четворка само на теория, обаче само, ако си кажеш всичко.
Общо взето, ако си учиш дори и да не ти се отдава решаването на задачи, пак ще свързваш двата края![]()
Pamaa
ти как се справяш по математика?какви оценки имаш?по колко време решаваш задачи на ден/на седмица? (:
Да знам,но в учебната тетрадка на Архимед няма отговори.Просто имах да правя проект по Химия и пуснах само отговорите ,сега ще опиша задачата.Само по химия ми се оформя 5 и правя всичко ,което ми каже госпожата.Сега ще ги опиша.
Ами мога да твърдя, че се справям доста добре, но естествено има задачи, които са ми трудни и то, защото не се сещам как да почна да ги решавам
, особено тези с доказване
.
Първия срок:
Редовен час-6, 5, 5, 6, 6 , 6, 6![]()
ЗИП-6, 6, 6.
Втори срок:
Редовен-6, 6, 6, 6, 6 :P
ЗИП-6, 6, 6.
И сега малко да се поизложа
На състезанието на 19.02 изкарах 56 точки![]()
, ама изобщо не бях учила
. Голям резил, но от моя клас бях с най-много
, представи си, колко са учили другите
.
И ние сме с АрхимедПървоначално написано от kamen971
.
Просто казвах попринцип, защото не е толкова важно да избутане домашната, ами наистина да се разберат задачите.
Като каза химия първия срок като имахме 2 часа и бях супер добра, а сега 1 час и то се така на нас ни се пада да пропускаме и честно всичко съм забравила. И на втори кръг на олимпиадата ходих, а сега направо съм много зле.
ама ти сериозно ли?! аз ако не излизам просто ще откача...мотая се за по 1-2 часа навън ;д да не сме роботи,че чак да не се забавляваме... XDПървоначално написано от kamen971
9 грешки по БЕЛ от 60 въпроса =6!много ми е кеф беее ;Д
6 по руски на думи (:
ебаси якия ден...![]()
за утре имам урок + доклад по биология=фасулско ;д
10 задачи по мат. за домашно от тъъъъъъъъъпия успоредник![]()
ии май имам 1-2 упражненя в уч.тетрадка по АЕ ама...едва ли ще ги правя xD
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
И ние сме на успоредник и са много лесни, ама към края на раздела като ги видя тези чартежи и направоо.
Мен по всичко ми се оформя 6,само по тъпата физикаааа...![]()
Първия срок имам 5,5
Втория-6 и сега на контролната ще имам или 4 или 5 (мисля,че ще е 5 де)..но все пак има още една контролна на последния дял,може да кажа да ме изпита,да направя проект ии външното оценяване накрая.
На мен за сега срочните ми се оформят не мн хубави![]()
Математика - 5 може би
БЕЛ - или 5 или 6
Геогр - 6
Биология-5
История-5 (ще се опитам и за 6)
Физика - 4/5
Химия-6
Френски-6
АЕ - 6
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Това е описанието на задачите за MegiBoOm: първата задача: http://prikachi.com/images/203/3274203m.jpg ,а това е втората http://prikachi.com/images/206/3274206W.jpg (това не e най-бързото и лесно описание на задачата,но аз така бих я описал ).Ако се затруднявате с някои задачи ,пускайте ги тук за да ги решаваме.![]()
Айде малко смях. Тая снимка сме я правили преди около месец-месец и половина.
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2591370_n.jpg
тая е много стараа, ама просто ме разбива![]()
.
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7802315_n.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5103166_n.jpg
а това е в Мall Plovdiv![]()
![]()
ОМГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГ ГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГ ГГГГГГ! ИМАМ 6 ПО БИОЛОГИЯЯЯЯ!???????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БАСИИ' ШОКИРАНА СЪМ!
кеф..
![]()
Сега ще решавам задачки по математика, а ако нещо ме затрудни ще го постна тук (:
По-късно ще уча по физика и биология, както и за курса ми по бг!![]()
![]()
^^
Як ден![]()
сега съм на урок и закъснявам .. после ще пиша пак
![]()
![]()
От 2.30 съм на урок по български.![]()
Пак ще си слушам музика тайно.
Миналия път видя слушалката,но аз казах че просто ми е в ухото,махнах я и по-късно като не гледаше пак я сложих.
Имах няколко теста,но ще кажа че съм нямала време...което си е истина.
После ще си пиша домашната по математика и ще решавам допълнително тестове.Намерих един сайт дето ти проверява тестовете онлайн и ти пише оценка.Реших да не ходя на пробния на 30..Ще отида на 5ти.
После може да постна някои задачи,ако ме затруднят.
Имам 6 по химия,а по география имам 2 грешки,не знам колко ще ми пише.
Класното по Мат. мина суперр !!! Май нямам НИТО ЕДНА грешкааа![]()
Сега отивам да си реша задачите за СМГ-то, после в 5 без 15 имам среща с едно момиче да си побъбрим, че не съм я виждала нз откога и после от 6 съм на инглишш
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе аз се офомям по всичко 6, само Биологията ми е на кантар .. иии туй то..ай ставам![]()
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
На всички явно им е трудна тая билогия, а пък на мен ми е най-елементарния предмет. Даже ходих на втори кръг на олимпиадата
, но там нищо не направих
.
Днес по англ. ни каза оценките от тестовете и аз направо съм се оляла![]()
. Аз и момичето до мен имаме петици
. То се очакваше, защото го написахме точно за 10 минути и виднага си тръгнахме, защото имахме голямо, след това ИТ, пък бяхме решили, че няма да караме и така
![]()
дали някой знае как да реша тези:
http://prikachi.com/images/380/3276380K.jpg
http://prikachi.com/images/381/3276381Y.jpg
много моля за помощ?