.
Отговор в тема
Страница 192 от 293 ПървиПърви ... 92142182188189190191192193194195196202242292 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 776 до 4 800 от общо 7312
    Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    polssa, мерси .
    Аз сега се прибирам от английски и направо си умирам от скука / то добре, че ходя, че първо учителката ми англ. в уч-ще не може да си въведе дисциплина в час и е нещо страшно и второ материала, който взимаме се учи чак в 9-ти клас в уч-щата / . Само като си помисля, че само още 2 юнита и ще правим тест , а пък на 11-ти ще представяме проекти и направо .
    Аз задължително излизам, обаче в понеделник съм до 3 на уч-ще и ми се *** майката отсякъде .
    polssa, ще завърша с 6 по всичко, освен, ако онази кранта по География не ме изненада , ама да има този късмет .

Ние на екскурзия/хижа ще ходим чак на 13 и 14 юни .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ами да само с отговори нищо не схващам! :Д

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RY
    Цитирай Първоначално написано от kamen971
    Вие чак излизате ли ? Аз от две седмици не съм спирал да уча и не излизам много,даже изобщо.Сега си научих и решавам тестове за отмора,аз така си почивам.
    Това да питаш все едно "Вие чак вода ли пиете? " Аз си излизам,не да хайманосвам по цял ден,за половин-1 час ей така да се разведря..От толкова учене ще изпуша вече.
    Дам . Аз НЕ съм казала,че излизам по цял ден . Просто за по един час ,че не мога все над учебниците да вися
    Иначе сега се прибрах , бях за малко навънка , и сега ще реша един тест по математика
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Ами да само с отговори нищо не схващам! :Д
    След 10-20 минути ще ти пусна решенията-обяснени,защото сега правя проект по химия.

Град
    Карлово <33
    Не искам да звучи така, все едно нападам, просто казвам, какво мисля.
    Ако ще се пускат само отговорите, просто няма смисъл, защото на всички нас целта ни е да се подготвим за изпитите. То всеки може да си погледне отговорите отзад, но на изпита няма да е така, за жалост .
    Моята учителка по Мат. например когато ни дава някакви тестове за домашна изисква не само отговорите, но и решенията .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Моята учителка по Мат. например когато ни дава някакви тестове за домашна изисква не само отговорите, но и решенията .
    Мда,това трябва да го прави всяка учителка..Поне тези,на които им пука дали учениците научават нещо.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Ние имаме проверяващи.
    На моета редица имам 'баси некоректната съученичка,и всички пишат отговорите само(без 3-4-5 човека,айде:Ди аз съм сред тях)
    На другата рецица-момичето е изрядно,и самата редичка-също.
    Всичко според зависи..г-жата им вярва:Д

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от RY
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Мда,това трябва да го прави всяка учителка..Поне тези,на които им пука дали учениците научават нещо.
    При нашата трябва да се учи.
    В пети клас ни взе акъла и сега никой не смее да гъкне в час .
    Пише четворка само на теория, обаче само, ако си кажеш всичко .
    Общо взето, ако си учиш дори и да не ти се отдава решаването на задачи, пак ще свързваш двата края

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Pamaa
    ти как се справяш по математика?какви оценки имаш?по колко време решаваш задачи на ден/на седмица? (:

Град
    Varna
    Да знам,но в учебната тетрадка на Архимед няма отговори.Просто имах да правя проект по Химия и пуснах само отговорите ,сега ще опиша задачата. Само по химия ми се оформя 5 и правя всичко ,което ми каже госпожата.Сега ще ги опиша.

Град
    Карлово <33
    Ами мога да твърдя, че се справям доста добре , но естествено има задачи, които са ми трудни и то, защото не се сещам как да почна да ги решавам , особено тези с доказване .
    Първия срок:
    Редовен час-6, 5, 5, 6, 6 , 6, 6
    ЗИП-6, 6, 6.
    Втори срок:
    Редовен-6, 6, 6, 6, 6 :P
    ЗИП-6, 6, 6.
    И сега малко да се поизложа
    На състезанието на 19.02 изкарах 56 точки , ама изобщо не бях учила . Голям резил, но от моя клас бях с най-много , представи си, колко са учили другите .

Град
    Карлово <33
    Да знам,но в учебната тетрадка на Архимед няма отговори.Просто имах да правя проект по Химия и пуснах само отговорите ,сега ще опиша задачата. Само по химия ми се оформя 5 и правя всичко ,което ми каже госпожата.Сега ще ги опиша.
    И ние сме с Архимед .
    Просто казвах попринцип, защото не е толкова важно да избутане домашната, ами наистина да се разберат задачите .

Като каза химия първия срок като имахме 2 часа и бях супер добра, а сега 1 час и то се така на нас ни се пада да пропускаме и честно всичко съм забравила. И на втори кръг на олимпиадата ходих, а сега направо съм много зле .

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    Вие чак излизате ли ? Аз от две седмици не съм спирал да уча и не излизам много,даже изобщо.Сега си научих и решавам тестове за отмора,аз така си почивам.
    ама ти сериозно ли?! аз ако не излизам просто ще откача...мотая се за по 1-2 часа навън ;д да не сме роботи,че чак да не се забавляваме... XD

9 грешки по БЕЛ от 60 въпроса =6! много ми е кеф беее ;Д
    6 по руски на думи (:

ебаси якия ден...
    за утре имам урок + доклад по биология=фасулско ;д
    10 задачи по мат. за домашно от тъъъъъъъъъпия успоредник
    ии май имам 1-2 упражненя в уч.тетрадка по АЕ ама...едва ли ще ги правя xD
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Град
    Карлово <33
    И ние сме на успоредник и са много лесни, ама към края на раздела като ги видя тези чартежи и направоо .

Мен по всичко ми се оформя 6,само по тъпата физикаааа...
    Първия срок имам 5,5
    Втория-6 и сега на контролната ще имам или 4 или 5 (мисля,че ще е 5 де)..но все пак има още една контролна на последния дял,може да кажа да ме изпита,да направя проект ии външното оценяване накрая.

Град
    София
    На мен за сега срочните ми се оформят не мн хубави
    Математика - 5 може би
    БЕЛ - или 5 или 6
    Геогр - 6
    Биология-5
    История-5 (ще се опитам и за 6)
    Физика - 4/5
    Химия-6
    Френски-6
    АЕ - 6
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Град
    Varna
    Това е описанието на задачите за MegiBoOm: първата задача: http://prikachi.com/images/203/3274203m.jpg ,а това е втората http://prikachi.com/images/206/3274206W.jpg (това не e най-бързото и лесно описание на задачата,но аз така бих я описал ).Ако се затруднявате с някои задачи ,пускайте ги тук за да ги решаваме.

Град
    Карлово <33
    Айде малко смях. Тая снимка сме я правили преди около месец-месец и половина .
    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2591370_n.jpg
    тая е много стараа, ама просто ме разбива .
    http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7802315_n.jpg

Град
    Карлово <33

Град
    Света На Мечтите
    ОМГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГ ГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГ ГГГГГГ! ИМАМ 6 ПО БИОЛОГИЯЯЯЯ!??????????????? БАСИИ' ШОКИРАНА СЪМ! кеф..
    Сега ще решавам задачки по математика, а ако нещо ме затрудни ще го постна тук (:
    По-късно ще уча по физика и биология, както и за курса ми по бг!

Град
    София
    ^^

Як ден сега съм на урок и закъснявам .. после ще пиша пак

От 2.30 съм на урок по български. Пак ще си слушам музика тайно. Миналия път видя слушалката,но аз казах че просто ми е в ухото,махнах я и по-късно като не гледаше пак я сложих. Имах няколко теста,но ще кажа че съм нямала време...което си е истина.
    После ще си пиша домашната по математика и ще решавам допълнително тестове.Намерих един сайт дето ти проверява тестовете онлайн и ти пише оценка.Реших да не ходя на пробния на 30..Ще отида на 5ти.
    После може да постна някои задачи,ако ме затруднят.
    Имам 6 по химия,а по география имам 2 грешки,не знам колко ще ми пише.

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Класното по Мат. мина суперр !!! Май нямам НИТО ЕДНА грешкааа Сега отивам да си реша задачите за СМГ-то, после в 5 без 15 имам среща с едно момиче да си побъбрим, че не съм я виждала нз откога и после от 6 съм на инглишш
    Иначе аз се офомям по всичко 6, само Биологията ми е на кантар .. иии туй то..ай ставам
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Град
    Карлово <33
    На всички явно им е трудна тая билогия, а пък на мен ми е най-елементарния предмет . Даже ходих на втори кръг на олимпиадата , но там нищо не направих .
    Днес по англ. ни каза оценките от тестовете и аз направо съм се оляла . Аз и момичето до мен имаме петици . То се очакваше, защото го написахме точно за 10 минути и виднага си тръгнахме, защото имахме голямо, след това ИТ, пък бяхме решили, че няма да караме и така

Град
    Света На Мечтите
    дали някой знае как да реша тези:
    http://prikachi.com/images/380/3276380K.jpg
    http://prikachi.com/images/381/3276381Y.jpg
    много моля за помощ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си