- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
А и също да попитам-от книжарница ли си взе справочника?Защото утре мисля да питам в една дали имат.Благодаря.
![]()
За Бургас справочници има ли?
(че не съм запозната:Д)
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Първоначално написано от RY
^^ За търговско банкова ли имаш предвид в по-горното ти мнение ?
Бала там е около 31-33 , зависи в каква паралелка искаш да влезнеш.Кажи ми конкретни паралелки и ще те усведомя за бала до стотните![]()
Иначе да , от книжарница![]()
awesomeshееpy 100 % съм убедена ,че и в Бургас има справочник.Потърси в някоя книжарница или там дет продават вестници ;дд![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Ами искам паралелка икономика и мениджмънт с английски език.![]()
Също може да ми кажеш и за оперативно счетоводство.
Икономика и мениджмънт е паралелка във Финансово-стопанската (НФСГ) . Бала за там е : с НЕ-30,517Първоначално написано от RY
С АЕ -31,162
С ФЕ-31,322
А оперативното счетоводство вече е от Търговско-банковата (НТБГ).
Бала за там е 30,715 , но паралелката оперативно счетоводство е само с немски език![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Може ли балът за момичета, 91 НЕГ?Първоначално написано от theonlyone123
Love is everything!
Благодаря много! Дано да вляза,а и всички!Първоначално написано от theonlyone123
![]()
![]()
Първоначално написано от aras97
аа мерси .. доста високо е, както и да го гледам нямам шанс
. Но миналата година една приятелка беше сред приетите, балът й към 34.25 ии така ..
ПС : отговори ми на лс-то![]()
Love is everything!
theonlyone123, би ли ми казала за 73 СОУ какви са били баловете (по възможност за всички паралелки ;дд) сори за тормоза, днес мисля да си купя справочник (100 на 100 няма да стане квато съм отнесена. ама се някога ще си купя ;дд) ии ще проверя, така че ако те мързи не ми ги казвай ;дд
охх след 10 минути излизам и отивам на урок по БеЛ, после на даскало ии така... малеееее днеска имам рисуване, а ще ни е някакъв нов учител, защото нашия е в болница, че ще му правят операция ;хх а той ни е класен и сега ще ни е класна тази по физкултура ;хх
Таа някой от темата ще кандидатства ли в 91 НЕГ ? Или аз съм единствената дето за бъхти за нея ?![]()
Ето как ще ги наредя : Немска, Испанска, 2-ра немска (не съм сигурна дали тя ще е на трето място или Търговско-банковата) и т.н.. Днес сънувах, че имам бал 34.9
![]()
То всъщност като си смятах бала от пробните пак ми излиза толкова, но ще видим на изпита какво ще стане
Айдее аз ставам да папкам и после да уча по биология
(Ще вдигна ръка да ме изпитат, затва стискайте палци )
![]()
П.С. И мен ме интересува бала за 73 СОУ![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.
Днес ще ми е заетичко..
Да де,от днес почвам сериозната подготовка за изпитите,че време хич няма.
Времето е уникално навънка,мамка му! ;с
такова:
сега ще спя,после ще пиша по математика,английски и биология(имам материал,утре ще разказвам целия урок)та,
след това ще решавам отделно задачи и ще направя един тест по БЕЛ
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Някой от София ще пише ли 133 (руското) и 9 ФЕГ.. ?
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Аз се стремя по математика да изкарам 5 и дай боже над 5 ,а по български език и литература да изкарам 5,5 и повече с тези оценки ще мога да вляза където си поискам.![]()
Няма проблемПървоначално написано от vannes
73 СОУ
паралелки :
НЕ,РЕ,БЕЛ - 33,250
НЕ,РЕ,МАТ-32,894
НЕ,ФЕ,БЕЛ-32,964
НЕ,АЕ,МАТ-33,714
![]()
М да . Аз ще ги пиша,но на последните места ;дПървоначално написано от RainbowGirl
[/b]
Амии след малко започвам да пиша по математика и после ще уча по химия, че утре ще има масово изпитване на целия клас в/у целия материал..![]()
Just be yourself!
Първоначално написано от aras97
Амм .. не знам .. така пише в справочниците![]()
Тая по историяяяяя![]()
![]()
![]()
лелееее как ме дразниии.....
се тая...
![]()
аз смятам на първо да пиша 73-то с немски, руски и бел, ама още не е 100 про сигурно...след това 1 или 2 френска, по-натам 2 английска, финансово стопанската, търговско банковата, 32-ро ииии т.н.![]()
по бел се надявам, че ще се справя, по маетматика ще направя първия модул добре (дал господ), а за втория още се тренирам, амааа.....
Някой да помага за тези три задачки:
http://prikachi.com/images/816/3292816n.jpg
http://prikachi.com/images/817/3292817h.jpg
http://prikachi.com/images/818/3292818V.jpg
Аз се притеснявам за изпита по математика, особено за втория модул.
Тери.. <33 ♥
Днес работата ми вкъщи след училище беше меко казано адски много.
1.Първо като се прибрах в 2 часа от училище реших домашното ми по Математика-много са ми лесни тези успоредници:успоредник,ква драт,правоъгълник,ромб ,реших 20-30 задачи с тях.
2.Написах си съчинението разсъждение по литература на тема:Различните типове поведение.
3.Реших по два теста по Бел. от две различни помагала.
4.Реших два теста по Математика по модел от втори модул ,включително и вторите модули.На тестовете реших и 30 задача,която е геометрична и ми е много лесна(просто обожавам геометрията).По трудни са ми задачите от движение,но и тях ги разбирам долу-горе.На последния тест 30 беше много трудна и аз си драсках само на чертежа и получих отговор,проверих си и беше толкова.После естествено я обясних.Сигурно през оставащите дни до изпита ще решавам по толкова задачи както днес ,но си струва да го правя за да изкарам отлична оценка.
![]()
Хора , имам проблем ... някой ако може да ме посъветва , ще съм му много благодарна![]()
Така .. значи ... тея дни нещо много се разпуснах .. не знам защо така .. учебник не съм отворила .. а точно сега е времето в което трябва да наблегна най-много .. но нещо ми става .. нямам абсолютна никаква мотивация и това много ми влияе .. последните ми няколко оценки са 3,4![]()
![]()
![]()
просто не знам как да се мотивирам ... не мога да се отлепя от комп ии излизам ии просто не знам вече ... трябва да се поспра и да се стегна , но нямам мотивация нещо ..
Някой ако може с нещо да ми помогне ще съм му адсккииии много благодарна![]()
![]()
![]()
Нямаш ли мотивацията ,че трябва да отидеш в по-добро училище?Да даваш всичко от себе си за да влезеш в желаното училище за да получиш по-добро образование .Първоначално написано от theonlyone123
![]()
някой дали погледна задачките ми...?![]()
аз пък днеска реших 5 задачки от УТ по математика и си прочетох най-важните уроци по български, а след това реших от два теста вторите им модули,аааама не съм кой знае колко доволна - от 29 имам 3 точки, а от 30 имам 5ама край, колкото мога толкова....
![]()
айде отивам да гледам стъклен дом![]()
В училище още не сме взели квадрат ,но задачата от 3-линк е елементарна.Значи намираш ъглите и после влизаш във втория правоъгълник и там намираш ъглите.Първо намираш един които е 45 градуса после неговия съседен 105 и от там един равнобедрен с 45,45 и откриваш ,че единия ъгъл на квадрата е 90 градуса.Тази е лесна,вярвам ,че можеш да я решиш.![]()
Малеее.. изпуснах половин час от Стъклен дом..![]()
btw.. сега като гледам Боряна и Елена ми се доходи на конна езда..![]()
![]()
Тери.. <33 ♥