.
Отговор в тема
Страница 198 от 293 ПървиПърви ... 98148188194195196197198199200201202208248 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 926 до 4 950 от общо 7312
    А и също да попитам-от книжарница ли си взе справочника? Защото утре мисля да питам в една дали имат.Благодаря.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    За Бургас справочници има ли?
    (че не съм запозната:Д)
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от RY
    А и също да попитам-от книжарница ли си взе справочника? Защото утре мисля да питам в една дали имат.Благодаря.

^^ За търговско банкова ли имаш предвид в по-горното ти мнение ?
    Бала там е около 31-33 , зависи в каква паралелка искаш да влезнеш.Кажи ми конкретни паралелки и ще те усведомя за бала до стотните
    Иначе да , от книжарница
    awesomeshееpy 100 % съм убедена ,че и в Бургас има справочник.Потърси в някоя книжарница или там дет продават вестници ;дд
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Ами искам паралелка икономика и мениджмънт с английски език.
    Също може да ми кажеш и за оперативно счетоводство.

Град
    София
    Икономика и мениджмънт е паралелка във Финансово-стопанската (НФСГ) . Бала за там е : с НЕ-30,517
    С АЕ -31,162
    С ФЕ-31,322

А оперативното счетоводство вече е от Търговско-банковата (НТБГ).
    Бала за там е 30,715 , но паралелката оперативно счетоводство е само с немски език
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от theonlyone123
    Икономика и мениджмънт е паралелка във Финансово-стопанската (НФСГ) . Бала за там е : с НЕ-30,517
    С АЕ -31,162
    С ФЕ-31,322

Бала за там е 30,715 , но паралелката оперативно счетоводство е само с немски език
    Може ли балът за момичета, 91 НЕГ?
    Love is everything!

С АЕ -31,162
    С ФЕ-31,322

Благодаря много! Дано да вляза,а и всички!

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от aras97
    Минималният на първо класиране в 91 НЕГ, за момичета, го написах на предишната страница.Беше 34,57.
    аа мерси .. доста високо е, както и да го гледам нямам шанс . Но миналата година една приятелка беше сред приетите, балът й към 34.25 ии така ..
    ПС : отговори ми на лс-то
    Love is everything!

Много високи станали тия балове, по мое време не беше така

theonlyone123, би ли ми казала за 73 СОУ какви са били баловете (по възможност за всички паралелки ;дд) сори за тормоза, днес мисля да си купя справочник (100 на 100 няма да стане квато съм отнесена. ама се някога ще си купя ;дд) ии ще проверя, така че ако те мързи не ми ги казвай ;дд

охх след 10 минути излизам и отивам на урок по БеЛ, после на даскало ии така... малеееее днеска имам рисуване, а ще ни е някакъв нов учител, защото нашия е в болница, че ще му правят операция ;хх а той ни е класен и сега ще ни е класна тази по физкултура ;хх

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Таа някой от темата ще кандидатства ли в 91 НЕГ ? Или аз съм единствената дето за бъхти за нея ? Ето как ще ги наредя : Немска, Испанска, 2-ра немска (не съм сигурна дали тя ще е на трето място или Търговско-банковата) и т.н.. Днес сънувах, че имам бал 34.9 То всъщност като си смятах бала от пробните пак ми излиза толкова, но ще видим на изпита какво ще стане Айдее аз ставам да папкам и после да уча по биология (Ще вдигна ръка да ме изпитат, затва стискайте палци )
    П.С. И мен ме интересува бала за 73 СОУ
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Днес ще ми е заетичко..
    Да де,от днес почвам сериозната подготовка за изпитите,че време хич няма.
    Времето е уникално навънка,мамка му! ;с
    такова:
    сега ще спя,после ще пиша по математика,английски и биология(имам материал,утре ще разказвам целия урок)та,

след това ще решавам отделно задачи и ще направя един тест по БЕЛ
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Някой от София ще пише ли 133 (руското) и 9 ФЕГ.. ?
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Аз се стремя по математика да изкарам 5 и дай боже над 5 ,а по български език и литература да изкарам 5,5 и повече с тези оценки ще мога да вляза където си поискам.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vannes
    theonlyone123, би ли ми казала за 73 СОУ какви са били баловете (по възможност за всички паралелки ;дд) сори за тормоза, днес мисля да си купя справочник (100 на 100 няма да стане квато съм отнесена. ама се някога ще си купя ;дд) ии ще проверя, така че ако те мързи не ми ги казвай ;дд
    Няма проблем 73 СОУ
    паралелки :
    НЕ,РЕ,БЕЛ - 33,250
    НЕ,РЕ,МАТ-32,894
    НЕ,ФЕ,БЕЛ-32,964
    НЕ,АЕ,МАТ-33,714

Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl
    Някой от София ще пише ли 133 (руското) и 9 ФЕГ.. ?
    М да . Аз ще ги пиша,но на последните места ;д

[/b]

Супер фен Аватара на magiie
    Амии след малко започвам да пиша по математика и после ще уча по химия, че утре ще има масово изпитване на целия клас в/у целия материал..
    Just be yourself!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от aras97
    Цитирай Първоначално написано от vannes
    [b]Няма проблем 73 СОУ
    паралелки :
    НЕ,РЕ,БЕЛ - 33,250
    НЕ,РЕ,МАТ-32,894
    НЕ,ФЕ,БЕЛ-32,964
    НЕ,АЕ,МАТ-33,714
    Тези балове са коректни само с уговорката, че става дума за второ класиране.Баловете за 73-то на първо бяха други.

Баловете от първо класиране съответно са:
    НЕ,РЕ,БЕЛ - 33,320
    НЕ,РЕ,МАТ-32,930
    НЕ,ФЕ,БЕЛ-33,250
    НЕ,АЕ,МАТ-33,822

Амм .. не знам .. така пише в справочниците

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Тая по историяяяяя лелееее как ме дразниии..... се тая...
    аз смятам на първо да пиша 73-то с немски, руски и бел, ама още не е 100 про сигурно...след това 1 или 2 френска, по-натам 2 английска, финансово стопанската, търговско банковата, 32-ро ииии т.н.
    по бел се надявам, че ще се справя, по маетматика ще направя първия модул добре (дал господ ), а за втория още се тренирам, амааа.....

Някой да помага за тези три задачки:
    http://prikachi.com/images/816/3292816n.jpg
    http://prikachi.com/images/817/3292817h.jpg
    http://prikachi.com/images/818/3292818V.jpg

Аз се притеснявам за изпита по математика, особено за втория модул.

Тери.. <33 ♥

Град
    Varna
    Днес работата ми вкъщи след училище беше меко казано адски много.
    1.Първо като се прибрах в 2 часа от училище реших домашното ми по Математика-много са ми лесни тези успоредници:успоредник,ква драт,правоъгълник,ромб ,реших 20-30 задачи с тях.
    2.Написах си съчинението разсъждение по литература на тема:Различните типове поведение.
    3.Реших по два теста по Бел. от две различни помагала.
    4.Реших два теста по Математика по модел от втори модул ,включително и вторите модули.На тестовете реших и 30 задача,която е геометрична и ми е много лесна(просто обожавам геометрията).По трудни са ми задачите от движение,но и тях ги разбирам долу-горе.На последния тест 30 беше много трудна и аз си драсках само на чертежа и получих отговор,проверих си и беше толкова.После естествено я обясних. Сигурно през оставащите дни до изпита ще решавам по толкова задачи както днес ,но си струва да го правя за да изкарам отлична оценка.

Град
    София
    Хора , имам проблем ... някой ако може да ме посъветва , ще съм му много благодарна
    Така .. значи ... тея дни нещо много се разпуснах .. не знам защо така .. учебник не съм отворила .. а точно сега е времето в което трябва да наблегна най-много .. но нещо ми става .. нямам абсолютна никаква мотивация и това много ми влияе .. последните ми няколко оценки са 3,4 просто не знам как да се мотивирам ... не мога да се отлепя от комп ии излизам ии просто не знам вече ... трябва да се поспра и да се стегна , но нямам мотивация нещо ..
    Някой ако може с нещо да ми помогне ще съм му адсккииии много благодарна

Град
    Varna
    Хора , имам проблем ... някой ако може да ме посъветва , ще съм му много благодарна
    Така .. значи ... тея дни нещо много се разпуснах .. не знам защо така .. учебник не съм отворила .. а точно сега е времето в което трябва да наблегна най-много .. но нещо ми става .. нямам абсолютна никаква мотивация и това много ми влияе .. последните ми няколко оценки са 3,4 просто не знам как да се мотивирам ... не мога да се отлепя от комп ии излизам ии просто не знам вече ... трябва да се поспра и да се стегна , но нямам мотивация нещо ..
    Някой ако може с нещо да ми помогне ще съм му адсккииии много благодарна
    Нямаш ли мотивацията ,че трябва да отидеш в по-добро училище?Да даваш всичко от себе си за да влезеш в желаното училище за да получиш по-добро образование .

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    някой дали погледна задачките ми...?
    аз пък днеска реших 5 задачки от УТ по математика и си прочетох най-важните уроци по български, а след това реших от два теста вторите им модули,аааама не съм кой знае колко доволна - от 29 имам 3 точки, а от 30 имам 5 ама край, колкото мога толкова....
    айде отивам да гледам стъклен дом

Град
    Varna
    В училище още не сме взели квадрат ,но задачата от 3-линк е елементарна.Значи намираш ъглите и после влизаш във втория правоъгълник и там намираш ъглите.Първо намираш един които е 45 градуса после неговия съседен 105 и от там един равнобедрен с 45,45 и откриваш ,че единия ъгъл на квадрата е 90 градуса.Тази е лесна,вярвам ,че можеш да я решиш.

Малеее.. изпуснах половин час от Стъклен дом..
    btw.. сега като гледам Боряна и Елена ми се доходи на конна езда..

Тери.. <33 ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си