- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
theonlyone123 И аз имам такива..приливи..отливи..и такива си неща,
веднъж уча добре/приемливо,друг път-по-слабо и..не знам,
и на мен ми се струва,че цяла година не учих достатъчно,но пак.
Този месец мисля да се стегна,ще решавам разни тестове,ще преглеждам задачи,ще решавам пробни и така..
Нямаме никакво време,наистина.
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Aз в момента уча в 133 СОУ и честно да ти кажа - не е от най-добрите. Като гледам и тея от горен курс (особено 8-мите и 11-тите класове)... Не чувам и много добри отзивиПървоначално написано от RainbowGirl
![]()
Госпожата, която сега ни е по БЕЛ, догодина ще предава на горен курс. Казвам го, защото още не сме взели "Заточенци". По математика задачите не са никакви. Ако те интересува, минималният бал за миналата година май е бил около 28-29.
Ако искаш го сложи за резервен план. Има и някои свестни учители
А за 9 ФЕГ - имат скапан двор, но иначе при мен ще е на 3-то или 4-то място.
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Сега говорих с едно момче по skype ,което много ме надъха ,че ще си направя изпитите и ,че ще се справя добре.Това момче миналата година имаше 33,8 бал.![]()
Аз доколкото разбрах руското преди е било по-добро от сега.. и ще го пиша сигурно на 5 място.Първоначално написано от justasmile
Ще пиша и 73 СОУ с немски и английски (най-вероятно).. ама още не съм много сигурна кои училища да пиша.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Какви са ви оценките по Математика и БЕЛ до този момент?Направихте ли класните?И какви са ви там резултатите?
Мойте:
Математика-5,4
Български-6,6,6
Литература-5,6,6,6,5,5,6
гррррррррррррррр
На класното по БЕЛ имам 5.48,за което БЕзкрайно ме е ЯД.
А по математика ще правим на 9-ти.(понеделника,блах)
Оле не.. 5.48;дд тази госпожа не може ли да ти даде едни 2 стотни
![]()
Моите оценки:
Математика- 5,6
Български- 6,6
Литература- 6,6,6
Класната ми по БЕЛ ще е след изпита.. ;д А по математика на 5 май (четвъртък)
Just be yourself!
Средно аритметично оценката по БЕЛ. ми е 6,00 ,а по математика 5,60 иначе по всичко ще имам 6 .Целта ми е 5 и повече по МАТ и 5,50 и повече по БЕЛ.
Късмет на всички ще се справим!
![]()
До сега по математика имам 5 и 6, а по БЕЛ - 4,6,6.. и тая смотана четворка е само заради учебната тетрадка.Не беше предупредила, че ще ги събира и аз не написах 2 упражнения и бам.. 4.
![]()
По БЕЛ класното ни е на 16 май, а по математика господина не казва..![]()
Тери.. <33 ♥
Аз трябва да изкарам 6-ца по Математика..5-ца на класното..и да..
Искам бе!!!!!!Трябва ми!
![]()
Аз просто ТРЯБВА да имам 6 по мат. и БЕЛ за годината.. ама по математика не съм любимка на г-дина (не че някой му е любимец де) Той малко.. такъв.. кхъмм.. меко казано шантав (говори ни за всичко, но не и математика
) Ако някой от класа го пита (ама съвсем възпитано) кога ще ни е класното (или нещо подобно) той ще каже: "Не ми се бъркайте в личната работа!"
![]()
Тери.. <33 ♥
По бел зип ми е писала 5..пак заради нейните глупости. |( Ама добре,че е по ЗИП.
На урока днес решавах пробния от 30 април..Лесен ми се стори..Класната ни по български мина,по математика е в сряда.
Математика-4 или 5 шестици
Български и литература-там също са само шестици,но ме мързи да погледна колко точно
Иначе постоянно си вървя с тестчета и решавам.![]()
хора,хора,хора,хора ... с тоя български за никъде не съм ... оценките са ми : 5,5,5,6 ..... и имам 5,71 на пробния, което е много яко, ама ако имам петица за годината балът си отива на кино ... по математика съм добре(нищо, че на пробния се издъних... просто се бях притеснила малко..) и оценките ми са: 5,6,6,6,6 ... сметнах си бала от пробните и ми се получи 33,280 .. но мога и повече ... тъпата математика се сетих как точно са задачите като докоснах вратата на излизане от стаята ....
днес контролно по литература на неразделни и заточеници .... моля ви молете се за мен, стискайте палци, правете квото си решите само да изкарам 6просто ми е супер важно и задължително трябва да е шестица !!!
theonlyone123, мерси за баловете : ))
П.С. : и аз съм се отпуснала малко и госпожата ми по БеЛ каза, че 80% от учениците точно така се отпускат преди изпита .. моята мотивация е, че една приятелка ми каза, че ще ме преч*ка, ако не вляза в 73-то ;дд
само за информация - аз ще пиша на първо място 73 с всичките му паралелки в този ред :
НЕ,АЕ,М
НЕ,ФЕ,БЕЛ
НЕ,РЕ,БЕЛ
НЕ,РЕ,М
после ще пиша испанската,френската,2-ра английска (те сега нали го местят училището и е тука много близо до нас) ии нататъка не знам ..
Аз пък имам свободен.
Остават ми още:
Литература,Английски,Биоло гия,История.
И дотам.
После съм на урок от 16:00..грррррррррр
Аз ще правя класно по БЕЛ в четвътрък, апо математика - другата седмица. По български винаги изкарвам 6 на контролните, а по литература - ту 5, ту 6... а чета толкова мноооого анализи
Иначе по БЕЛ и Мат. ще завърша с 6 (sun) , ама физиката ме дъни яко ;(
Някой друг да има проблеми с физиката или историята ( истерията я просто НЕНАВИЖДАМ)
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Имам 6 по Биология![]()
Имам да уча по География,да пиша тест по БЕЛ и по Математика..гррр
Неска мина суперне ме изпитваха..
За утре имам да уча по:
- литература (да си преговоря стихотворението)
- физика
- английски
Just be yourself!
Днес беше просто меко казано феноменален ден.Върнаха ни пробните преразкази имам 6 и може би вчера ви споменах за съчинението разсъждение.След като го прочетох оставих безмълвен целия клас.Госпожата каза ,че това е едно от най-добрите и пълни съчинения ,които е чувала някога.Писа ми 6 и аз още повече се нахъсах за изпитите по този начин .![]()
Браво бе,КаменДоста успешен ден .
Днес всичко беше,както обикновено.Сега съм на курс по фотография и после ще уча .![]()
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
justasmile Аз също ненавиждам историята и физиката .. Просто ги мразя ..Друго си е химия и биология
![]()
![]()
И аз ще се включа в темата..![]()
По БЕЛ и математика съм сигурна, че ще имам 6 за годината.![]()
Проблем са ми биологията и физикатаужас издъних се яко, защото по биология имам 5,5 , а по физика 4
имаме контролно тази седмица и не мисля пак да изкарам такава оценка
![]()
И аз си сметнах бала от миналогодишните матури и излиза 34,640, ама не знам де .... то и напрежението е от значение....![]()
като 1-во желание ще пиша 1-ва испанска, а после 2-ра немска![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Какво ще рече ,,миналогодишните матури,, ?Първоначално написано от smilelady
Хай![]()
![]()
Успявам малко по малко да започвам да се мотивирам някакси![]()
Сега ще седна да уча по литература , защото утре имаме тест на " неразделни " и "заточеници"![]()
![]()
Днеска правихме тест по математика на неравенства в триъгълника .... надявам се на 6![]()
, защото само една задача ми е грешна
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
миналогодините приемни изпити след 7 класПървоначално написано от kamen971
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Имам 5 по физикаааааааа!![]()
![]()
Почти отивам към точките за 4,но все пак имам 5.
Сега за цялатам година оценките са:5,5,6,5..трябват ми 3 шестици най-малко,но ще опитам пък каквото ще да става.
Утре е класната по математика.Не се притеснявам много,сега ще направя едно-две тестчета.