.
Отговор в тема
Страница 2 от 293 ПървиПърви 1234561252102 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 7312
    Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Аз уча в "13 Св. Паисий Хилендарски" (Въх, ама числото било фатално, чак сега забелязах )
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Град
    Пловдив :)))))
    Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Аз уча в "13 Св. Паисий Хилендарски" (Въх, ама числото било фатално, чак сега забелязах )
    Aбе което и да е число,щом е училище значи е фатално(в лошия смисъл на думата)

Ако нямаше даскало щяхме още да се налага да копаем ниви,защото нямапе да сме толкова напреднали,
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

Град
    Somewhere On East =]]
    Вие прочетохте ли някоя книга? Или поне започвали ли сте изобщо?
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Аз прочетох само това,което ще учим в 7 клас.Не съм чела само на Алеко Константинов - До Чикаго и назад

Град
    Ами аз от тези които ще ги учим-нищо,но иначе прочетох доста книги.
    -Последната песен
    -с дъх на канела
    -незабравима разходка
    -здрач-четерите книги
    -пърси джаксън и боговете на олимп-3те книги
    -яж моли се и обичай
    -ромео и жулиета сега я чета
    -ерагон-поредицата 3 книги
    ....сега за тези се сещам..
    а и да добавя-никой не ме е карал!

Тези книги са точно за 7 клас.Как не са се сетили да дадат накрая на годината преразказ на "дневниците на вампира".Ако е трансформиращ:
    Събудих се с желание да изсмуча кръвта на някой,но просто се напих с кръв от една крувна банка."

Град
    Цитирай Първоначално написано от RedJeans
    Тези книги са точно за 7 клас.Как не са се сетили да дадат накрая на годината преразказ на "дневниците на вампира".Ако е трансформиращ:
    Събудих се с желание да изсмуча кръвта на някой,но просто се напих с кръв от една крувна банка."

Оф наистина защо не изучаваме малко по интересни книгии

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Малко ще е оффтопик, ама само да спомена, че съм учила там 1ви клас Супер много ме кефеше тогава, ама то какво ли съм разбирала. Иначе близо ли живееш?
    Ии да не е съвесем не по темата да кажа на бъдещите седмокласници да не се паникьосват. Просто ходете на всички пробни изпити и си вземете няколко помагала, граматики или тренировъчни тестове. Така че когато имате свободно време, просто отваряте и решавате докато ви писне Изпитът ми по математика беше с 50 задачи и аз вече просто ми беше станало като навик да ги решавам, а и те еднотипни, доста леко и даже забавно мина. Иначе аз не съм се скъсвала по учене по математика и БЕЛ през годината, не съм ходила на уроци, даже не знаех формули от сорта на обем на сфера(и трябваше всеки път да ги извеьдам..) и все пак за по-хубави оценки не съм и мечтала А, и ходете по тези математически състезания (Коледно, Великденско и т.н), защото често в 7ми клас са във формата за изпита.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

аз имам още МНОГО домашни....не съм си купил нищо,а за уроците мисля да започна да ходя от средата на годината
    Усмихни се,живота е кофти

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Малко ще е оффтопик, ама само да спомена, че съм учила там 1ви клас Супер много ме кефеше тогава, ама то какво ли съм разбирала. Иначе близо ли живееш?
    Ии да не е съвесем не по темата да кажа на бъдещите седмокласници да не се паникьосват. Просто ходете на всички пробни изпити и си вземете няколко помагала, граматики или тренировъчни тестове. Така че когато имате свободно време, просто отваряте и решавате докато ви писне Изпитът ми по математика беше с 50 задачи и аз вече просто ми беше станало като навик да ги решавам, а и те еднотипни, доста леко и даже забавно мина. Иначе аз не съм се скъсвала по учене по математика и БЕЛ през годината, не съм ходила на уроци, даже не знаех формули от сорта на обем на сфера(и трябваше всеки път да ги извеьдам..) и все пак за по-хубави оценки не съм и мечтала А, и ходете по тези математически състезания (Коледно, Великденско и т.н), защото често в 7ми клас са във формата за изпита.
    а сега къде учиш?
    Усмихни се,живота е кофти

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз съм за осми клас,но все пак се включвам в темата ви ..
    Ами да,ако сте решили да отидете на уроци - най-добре
    е да започнете
    от началото..АЗ тръгнах април месец някъде - имаше полза,но
    ако бях тръгнала от началото щеше да е по-добре..
    Отидете на олимпиади и състезания главно по БЕЛ и Математика..
    Купете си и доста книжки с тестове - аз си бях купила доста..
    Около 4 по БЕЛ и около 3-4 по Математика ...
    Та както и да е..Учете,за да влезете в наистина добро
    училище..
    Успех (:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от BakuTo
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    а сега къде учиш?
    МГ, обаче в Русе
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Не си шляйте гащите .. минах по тоя път вече, но искам да ви кажа, че е наистина важно да учите. Оообаче, не се тормозете още от сега, аз отидох точно 5 пъти на уроци по математика, друго допълнително - не, освен че внимавах много в час и редовно си решавах от сборници, най-добре го направете и вие. По математика предполагам ще е по-трудно на почти всички ви, но ако учите с разбиране, ще видите резултата и ще влезете, където искате. Само не се панирайте и всичко ще е ОК ..
    Да съм казала, че отказвам се?!

Мега фен Аватара на ameli
    И аз се включвам, като бъдеш осмокласник
    В началото и аз бях в паника като вас - какви ще са изпитите, дали ще ми стигне времето, дали ще мога да реша всичко. По-лошото беше, че за първа година бяхме с такъв формат, а вие сега си знаете всичко. До началото на изпита вичко беше мистерия Вие сега си имате предимство.

Ходете на всички пробни изпити и олимпиади. Те винаги за по-трудни от истинските. За доказателство: (още си пазя тестовете ;дд)
    Пробни по МАТ-
    3.786
    4.143
    4.500 - около това ми се въртяха резултатите, което ме хвърляше в още по голяма паника.. На истинския имах 5.143

По БЕЛ никога нямах над 5. Между 4 и 4.700 ми се въртяха оценките, а имах 5.786

Ходете на уроци отначало, защото ще решавате допълнително задачи, по-трудни, ще има кой да ги проверява с критериите на изпити.

Не се притеснявайте и всичко ще е наред
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Ами и аз ще съм тази година 7-ми клас. Притеснява ме единствено математиката,която много ме мъчи,да се надяваме,че всичко ще е ОК. Уча с разбиране,не зубря и досега винаги съм завършвала с 6.00. Купила съм си само чанта засега Няма да се местя,просто ще съм във втория корпус на даскалото,където са от 8-ми до 12-ти клас Притеснявам се дали ще ми стига времето,колко много ще трябва да уча,много кофти ми е,но ще се оправя
    I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!

Повече от фен Аватара на Forester
    BlackEyedPeas, къде ще кандидатстваш? И аз съм от Стара Загора, но сега ще съм 8 клас.

И аз ще се включа въпреки,че ще сега ще бъда 8 клас. Няма да ви кажа да не се притеснявате,защото знам че като ти го кажат това не те прави по-спокоен. Но все пак-не прекалявайте с паниката.Аз нямах никакво намерение да кандидатствам,реших чак април,не съм ходила на пробни тестове по Математика или БЕЛ и влязох в едно от най-елитните училища. Е от второ класиране,но все пак важното е че влязох.

Важно е и на какви учители ще попаднеш.В старото училище учителите са на мнението,че е елитно,а това не е така и целия град го знае и точно заради това никой не кандидатства там.И с огромни усилия се опитваха да ни откажат от кандидатстването.Не ни казваха когато има пробни изпити,не ни даваха никаква информация относно изпитите,намалиха годишните оценки на тези които щяха да кандидатстват.Няма да забравя как на едно момче от стария ми клас в един от последните часове преди края на годината когато оформяха между него и госпожата се проведе следния разговор:
    Госпожата:Така номер 8-4 за годината
    Момчето:Ооо да.
    Госпожата:Яя чакай,ти ще кандидатстваш ли?
    Той:Да.
    Госпожата:Еми тогава ще ти пиша 3.
    И наистина му остави тройка за годината.

П.П:Малее колко изписах.

Аз съм 8ми клас,но и аз да се разпиша
    1.Успокойте се не е кой знае какво ,като бях в 7клас и аз се бях паниралА,но няма смисъл(всичко ще мине)
    2.На уроци лично аз ходих в края на годината и само по математика,защото доста се измъчих с пустата геометрия ,но наистина помогна
    3.Ако учите нма да имате проблеми,но на изпитите най-важното е да сте спокойни (за разлика от мен) и въпреки че,бях мноогоо притеснена всичко се нареди и сега съм приета там където искам и с нетърпение очаквам 15тии

ПРОСТО СЕ УСПКОЙТЕ :P

Голям фен Аватара на rammstein123
    Не ви стига вашата тема, че и тук започнахте да спамите.
    Saatana! Vittu! Perkele!

Ебати тъпото беше 7ми клас. Поне за мене, де.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от Forester
    BlackEyedPeas, къде ще кандидатстваш? И аз съм от Стара Загора, но сега ще съм 8 клас.
    Мисля да кандидатствам в Руската "Максим Горки".
    ♥ 2PAC ♥

Град
    Taiina :):)
    suglasna sum sus RedJeans se pak sum 7 klas[sled nqkolko dni ] i bih se izkefila ako dadat prerazkaz na The Vampire Diaries - wse pak mi e edin ot lubimite seriali

Аз се бъзиках.
    Ако дадат преразказ по Вампирски дневници ще се изселя от България!
    Това би било ужастно.Пък и вампирите са толкова комерсиални,че направо ти писва.Всичко е с вампири.

П.С:

Супер фен Аватара на Runaway11
    Здравйте, аз съм нова но се регистрирах тук за да се запозная със други като мен Та и аз тази година ще кандитствам. От малко градче съм и тук няма възможности затова съм избрала да кандидатствам във Пловдив...Досега винаги съм била отличничка, но във училище. Нашите ме записаха на частни уроци по български и след няколко дена ще се запиша и по математика. Още на първия урок разбрах че тези 6 в училищи са 3-4 там! Та малко се стресирах Няма значение няма да ви занимавам повече с глупостите ми...

Относно приготовленията за училище, нито дрехи, тетрадки и химикали и пр. не съм купила най-вероятно нашите ще купят от МЕТРО в събота докато съм на урок. Чантата смятам да е от миналата година...тогава я купих към средата на втория срок и няма смисъл да я сменям...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си