- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Ох, мацко, лика прилика сме си. Все едно аз го пиша това. По разказвателните предмети научавам уроците, но например по Математика и БЕЛ хич ме няма. Уча, уча тези пусти теореми и след 1 час нищо не помня. Знам как се чертаят фигурите и там, че сбора на триъгълник е равен на 180 Градуса, но просто не мога да ги кажа така, както иска даскалката :/ По БЕЛ пък не пипам ся учебник, защото в час научавам всичко, но четох, четох за един тест миналата седмица толкова много и днеска ни ги връща и имам 3 |( Успеха ми таман се повиши откакто получих оценката по География от петък и от тогава хич не ми върви с оценките. Днеска беше ужасяващ ден в даскало. А и забелязах, че тази година дори и най-умните успеха им СПАДНАЛ БАЯ! Тея дет' ходят на уроци, имам чувство, че вместо да стават по-умни, да ги учат, те пак изкарват двойкиПървоначално написано от SiSi7yYy
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
На "Просвета",един с бръмбар на корицата.Първоначално написано от loveislie
По физика сме на 8сми май..за успоредното свързване,ама и там имаме само един път в седмицата.
Днеска взехме Успоредно Свързване На Консуматор.Първоначално написано от kik7
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ние в петък свършихме 1 раздел и днес правихме тест.
И ние сме на същия. Аз обаче имам МНОГО голям проблем - не знам къде да влезнаПървоначално написано от RY
Знам, че още е рано да го мисля, но всички от класа ми вече са се решили и само ме питат всеки Божи ден - В кое даскало искаш да влезеш? Отказах се от Руската, някои ми предлагат в Манджата, а едно момиче в строителния. Но просто не знам, мисля си за строителния, но все си мисля, че няма да ме приемат там, а и целия град иска да влезне там.
♥ 2PAC ♥
в строителния в най ниската паралелка приемат с 3-ки.
Знам, но май вече са го променили на 5, преди 3 години е било с 3-ки, но вече май не е така . Иначе kik7, ти от къде си?
♥ 2PAC ♥
оой..ние по физика сме на СВЕТЛИНА вече..
имаме 2 часа седмично
Стара ЗагораПървоначално написано от BlackEyedPeas
В кое даскало учиш. Залагам, че си от 6-тоПървоначално написано от kik7
. Иначе вие кой номер сте в клас
![]()
♥ 2PAC ♥
За подробен преразказа на III глава от името на Странджата какво стана? Някой има ли го?
и ние сме на Светлина
Леле хораа на никойй не му се учии (включително и на менн) хахх .. леле аа сега тоя 7дми клас тряя достаа да учимм .. матеряла е адцки труден особенно по математикаа.Мен нещо ме няма по математика нищо не разбирамм.. и сега ще се записвам на уроци и дано ми помогнат.. че иначе незнам как ще кандидатствамее![]()
ЪЪЪЪ... ОТ А ИЛИ Б СИ? БОЖЕ, ЕДИН ЧОВЕК ОТ МОЕТО ДАСКАЛО!Първоначално написано от kik7
♥ 2PAC ♥
Не, и аз съм от Б в 13-то.Първоначално написано от kik7
♥ 2PAC ♥
аз съм от 6-то ;д .. но в краq на миналата година бяхме в 13-то![]()
Ся някой яко си прави ебавка с менУтре ш'а го убия!
♥ 2PAC ♥
Аааа, и аз преди малко чета по-назад и викаш, че със SiSi7yYy сте от едно даскало, а аз за нея знам, че е от 6-то и се учудих![]()
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Здравейте. =] Казвам се Стелияна и съм от Стара Загора. ;d;d Уча за последна година в пето ОУ "Митьо Станев". [/b]
Погледни в очите ми. Изразяват същносттта ми, аз съм толкова празна, няма какво да губя.. Върви си.. Остави ме сама за последен път..
Лелеее колко отдавна не бях писала тукаа.. амм по математика сме на симетрални отсечки..по Бел нзз.. :д По литература ще вземем Една българка утре..по биология взехме разните му тъкани![]()
по физика ще вземе за Светлината, по химия правихме контролно-1 точка не ми стига за 6, имам 5
иначе взехме водорода.. по история сме на образованието в Египет и Месопотамия, по георграфия сме мн назад
.. и такамм... аз пък си нямам никой от мойто даскало тука..даже изобщо от града...се тая
напоследък само 5-ци лепя..трябва да ги поправямм
бтвв аз ходя на уроци по математика с едно момче от моя клас, иначе по БЕЛ сама-учителката ми е роднина и ходя при нея още от 5 клас
.. айдее байй, че поста стана малко по-дълъг от очакваното
![]()
I'm great in bed.
I CAN SLEEP FOR DAYS.
-I love you.
-Cool. I love food.