- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници
Някой дали отнякъде може да ми изнамери подробен плана на "по жицата"?![]()
Защо пишете „Заточенци“, а НЕ „ЗаточенИци“ ?!..
Анализ ли или ?Първоначално написано от MegiBoOm
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Пусни съчинението да го прочетем и ние.Първоначално написано от kamen971
Хора,сега се сетих,че преди едно момиче SiSiTyYy или нещо такова,пишеше в темата и беше от класа на някой май..Някой знае ли защо вече не пише?Не ме мислете за луда,понякога се сещам ей така за неща.
![]()
Меги,ние днес го взехме и не мога да ти помогна.![]()
Много бих искал,но съчинението е в три страници голям формат.Ако го снимам едва ли ще можете да ми го разчетете,а не мога да го препиша цялото на лорд.Първоначално написано от klara45
![]()
Не не, аз говоря за план по произведението. (с точки и подточки)
.Първоначално написано от MegiBoOm
Имам план , но е ужасно дълъг. За кога ти е ? Мога да се опитам да го снимам и да ти го пратя ;дд
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
за утре, ако може го снимай и пращай - всяко нещо ще ми е от полза....то и без тва тряя да е подробен ;дд
само да се вижда на снимката, тва е единственото ми изискване![]()
Кажи си е-майла да ти ги изпратя ,че нещо не мога да ги кача в прикачи.ком![]()
охх хораа днеска сутринта бях на кола маска ... УМРЯХ ! такова гадно животно е тва кола маската, че нямам думи простоайде да не ви занимавам тука с лични проблеми ;ддд да се похваля, че днес НЕ правихме тест по литература !! не знам дали сте се молили, ама е помогнало, защото всички други класове са го правили и сега набарах и двете групи
тя госпожата е писала на другите оценки само ако са за шестица, а на мен не ми пука, че ще е нечестно, ако съм знаела отговорите, ама ми трябва шестица !! иначе всичко днес мина просто перфектно : )) третия час ни беше лит ии първите два часа се притеснявах за теста, а следващите три часа дори не ги помня ;ддд
утре ще решавам тестчета по математика и съм на урок ии така ... много ми е веселко нещо днеска![]()
П.С. : theonlyone123, моят начин за „мотивиране“ помогна ли ти ?? ;ддд
Здравейте!Отдавна не съм писала, но нямам и никакво време. Да уча за училище, да решавам задачи за уроците, преразкази и тестове по български, тестове по математика... няма край направо
![]()
![]()
![]()
Иначе днеска беше супер. Имам 6 по литература и английски![]()
![]()
P.S. Камен, браво за съчинението!![]()
Днеска ми се очертава да легна късно,ама айде..
Имам да уча по География и толкова.
Зает ден,бе!
Иначе,приятен утрешен ден на всички.
Знаете ли колко дни ще е ваканцията покрай Гергьовден тази седмица?
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Супер, и аз пиша много силни съчинения за ралика от всички в класа ми . Но така още повече си свалям самочувствието за изпита, защото от толкова писане миналата година на съчинения и есета така преподреждам нещата в един текст, че преразказът става страхотен, а някои изводи, които правя ( например в "Немили-недраги" се казва, че хъшовете стоят в дъното на стаичката, само с една лампа, която едвам гори, опушена атмосфера заради дима и заради окислените напитки и аз бях писала в преразказ от името на Македонски "Опушената атмосфера не позволяваше да се видят старите ни, изнемощели лица, а само тъмни силуети" .. което си приема за съчинение??? Та нали казват, че са стари, уморени и в стаята няма осветление .. нормално е да са само силуети ..Първоначално написано от kamen971
Love is everything!
Имам 5 по Геогафия *доволно
При положение,че не бях учила.
=)
За утре имам да уча по физика и да пиша една точка по литература.
Това е (:
Дам ... мерсиПървоначално написано от vannes
![]()
![]()
Иначе нямам нови оценки ;дд Сега ще решавам тестове по бел и мат ии такаСкоро няма да сядам на комп,защото си го самозабранявам :Д че много ме разсейва ии ще намаля излизанията ии така
![]()
Амии днес-всичко по реда си.Трябва да уча по математика,че утре класна..
В 5 и 30 на родителска среща,за да ни обяснят за кандидатстването..
Иии имам въпрос за тези,които ще кандидатстват в езикови гимназии-с какъв език ще сте?
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
Амии днес-всичко по реда си.Трябва да уча по математика,че утре класна..
В 5 и 30 на родителска среща,за да ни обяснят за кандидатстването..
Иии имам въпрос за тези,които ще кандидатстват в езикови гимназии-с какъв език ще сте?
"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain
Днес ме изпитаха на "Заточеници" и имам 6![]()
За утре имам да уча по:
- георграфия
- математика (класна)
Някой ще помогне ли с тези задачи![]()
http://prikachi.com/images/182/3300182q.jpg
http://prikachi.com/images/183/3300183T.jpg
http://prikachi.com/images/184/3300184A.jpg
http://prikachi.com/images/192/3300192K.jpg
Just be yourself!
за първия линк:Първоначално написано от magiie
12 зад.:
Първо намираш колко е страната на ромба - 14см.
Но ромбът е с равни страни и по усл. АС=14 см
=> АСD е равностране => САД=60 => ВАС = 120 = ВСD
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Надявам се ра разбраПървоначално написано от magiie
![]()
1-ви линк; 13зад.
от АМ + НЦ => АН=ДН И МД=НЦ
от БЦД = 60 => БАД = 6О и АБЦ=АДЦ=120
3-ъгълник АБМ е еднакъв на 3-ъгълник БЦН => МБ=НБ => 3-ЪГ. МБН е равнобедрен. Ъгъл АБМ=ЦБН=а и АМБ = ЦНБ= р и БМН = БНМ=т. За страната АД имаме: 180 = п+т+ъгъл НМД; за ДЦ имаме:180= п+т+ъгъл МНД => ъглите НМД И МНД са равни = 30 градуса
за 3-ъгълник БЦН имаме: НЦ - 0,5.БЦ => ъгъл ЦБН=30 градуса = ъгъл АБМ; От ъгъл АБЦ = 120 и ЦБН=АБМ => ЪГЪЛ МБН =6О
За другите задачи нямам време, утре имам класно по БЕЛ. Извинявай и се надявам, че съм помогнала![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Успях да реша последната . Другите нямам време да ги погледна,съжалявам.Надявам се да съм помогналаПървоначално написано от magiie
![]()
http://prikachi.com/images/510/3300510t.jpg
Аз ще пиша:Първоначално написано от TheBee
1) Английска с немски
2) Френска с английски
оффффффффффф хораааа....днеска ми се случи нещо дддддз квооо -ама май е хубаво...хипер обърканото съм.... (не е свързано с даскало)
утре имам тест по физика, ама заради това не мога да си науча...басиииии'![]()
![]()
![]()
трябваше ми да споеля просто, ама не ме разпитвайте ;/[/list]