.
Отговор в тема
Страница 201 от 293 ПървиПърви ... 101151191197198199200201202203204205211251 ... ПоследнаПърви
Резултати от 5 001 до 5 025 от общо 7312
    ^^кофти, че не искаш да те разпитваме, ама ... моето любопитство няма граници .. така че каззвай ;дд
    днеска контролно по история .... еее .. написах всичко, ама май не е баш така ;дд имам 6 по „технологии“, което трябва да значи домашен бит и техника ;дд (еми то колективна работа с 10 човека + учебник ;дд)
    днс всичко беше суперско .. утре часовете са ни по 30 минути и имаме 5 часа и сме до 16.40 и такаа .. по гергьовден ще ходим в Пазарджик : ))) за езиците ще пиша паралелка с първи език немски и втори език английски и това ми е целта ... като цяло немски ще пиша, ама искам и френски (мнооого ме кефии) и така ..
    magiie, не знам дали ти ги решиха всичките задачи, ако е останало нещо дай сигнал и веднага ти го решавам ;дд

Класната по математика беше много лесна и нямам нито една грешка. Въпреки,че ако не си бях проверила в последния момент,щях да имам една супееер тъпа грешка..Така че хора винаги проверявайте,щото тая проверка ме е спасявала много пъти!
    Утре пробен по математика от 11.30,но понеже няма време и от 1 почваме училище,ще е само първи модул.Надявам се да се справя. Имаме и родителска среща за кандидатстването.
    В петък почивка.

http://vbox7.com/play:ee51e0bd аааа нее
    пич гледаш мойто ДУУУУУПЕ
    аз движа мойто ДУУУУУПЕ
    искаш мойто ДУУУУУПЕ

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    охх хора вече не пиша толкова често аз си правя няква равносметка-намалявам PC-то минимално обаче малко си увеличих времето за излизанки...
    днеска си беше яко ;Д
    утре имам контролно по биология на членестоноги и мекотели и сега си уча по физика ще изпитва ии смятам да вдигна ръка и да изкарам една шестица!
    ии последните дни решавам доста тестове по БЕЛ...по мат. по-малко ама просто тея задачи ме убват...аа и бтв в последния тест който решавах ме затрудниха 4-5 задачи и мисля утре сутринта или тая вечер да ги пусна да ми помогнете ако може,че съм седяла над тях половин час...и отговорите пак не ми се получават >.<
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Хора,може ли някой да ми даде таблица за оценката по математика,но само от първия модул?

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Аз пък решавам повече задачи по математика,защото по БЕЛ ми е по-лесно.На пробния преразказ в училище имам 5,75.На изпита ако имам 58 точки на 1рви модул стават 90 т, ,което ме задоволява.По принцип по математика съм добър,но решавам повечко задачи,защото не знам какви ще се паднат на изпита и трябва да съм си подготвен.

еми първите 10 задачи (включително) са по 2 точки, а след това до края са по 3 точки .. нз таблица само за първи модул, ама си го смятай така, ако искаш : 1/28(бр. точки + 70) или аз си правя понякога ( бр. точки по 6 )/ общ брой точки -- което при теб е 65 ....
    иначе аз съм на разположение за задачите ; ))

Днеска имахме класна по БЕЛ, а аз не знаех ... Е поне при предишната госпожа (пенсионира се миналия месец и сега сме с някаква нова г-жа) се скъсвах от учене и си знам целия материал и дано имам 6...
    А относно кандидадстването някой може ли да ми помогне да избера кой език да уча - немски (много искам да го уча) или испански (много яко звучене има) ?? Иначе избрала съм 15 гимназии, които мисля да пиша и всички са горе-долу еднотипни: 1. АЕ, || ЧЕ (ИЕ/НЕ), История, БЕЛ ... 2. Интериорен/графичен дизайн и архитектура. Еми нз много са различни ама си ме кефат много !!
    The Vampire Diaries...

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Днес правихме писмено по Биология. . аз май всичко си написах правилно, но нашата учителка е стриктна и иска всичко точно, ама до стотната .
    Утре тест по Химия . Уфф. . разказвателните тоя срок напълно съм ги заразяла и направо ... Миналия срок и на олимпиада ходих и по Химия и по Биология, а сега имам чувството, че съм супер зле, особено по Хими, защото почти не ги помня формулите. Супер гадно е, че нашата учителка прави така тестовете, че 2 грешни и имаш 5 !

Иначе днес аз Физика не карах . Аз и една моя приятелка помагахме на г-жата по Математика с пресмятането на оценките от пробните. При нас седяха 2-ма съученика, а после дойдоха още две момичета. Свършихме с пресмятането и започнахме да си говорим с г-жата, а тя по едно време ни вика "Ама вие няма ли да карате физика?" . Сигурно бяха минали 15 мин. от началото на часа . И всички почваме да се гледаме и се смеем и аз викам "Ами май не, само да не ни пишат отсъствия.", а госпожата ми сочи дневника .
    Та така цял час си приказвахме с госпожата, разглеждахме дневника и се лигавихме .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

^^ хаха .. супер
    добро утро .. днеска колкото е гадно времето (в софия .. нз другаде как е), толкова ми е гадно настроението ... днес се навършва една година от смъртта на прабаба ми
    П.С. : натрових се с горчив лак за нокти .. сложих си само на единия нокът (не си ги гриза, просто исках да видя дали е гадно ;дд) ии всеки път когато си го докосна този пръст до устата (примерно като ям нещо) се натравям яко ;дд

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    Мараа хорицааа ..
    ИМАМ 6 ПО БИОЛОГИЯЯ !! Ш' СА ГРЪМНА !!
    Другата седмица имам контролно по Химия (все някога трябваше да го отворя тоя учебник...)
    Вчера правих един пробен изпит по математика и на първия модул имам 62 точки (от 65 общо, т.е. имам 1 грешка) , а на втория имам 20 т. ... Заради втория модул вчера ме хванаха шашавите (Буквално!) и взех един сборник и там решавах задачи за олимпиади и състезание до 1 пред нощта Днесс ще ме изпитват сигурно по музика (Бляякк !! ;дд) , но пък темата е интересна- за черната музика през ХХ век (Майкъл Джексън <33) и такамм...
    Довечера на инглиша ще ни изпитват устно и трябва да говоря за любим филм, затва цяла сутрин си бърборя на английски за хари потъреца
    айй аз ставам, че даскало ме чака (блякк...)
    П.С. Тва "бляк" ми е като второ "аз" тия дни
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Някой има ли учебника за 6 и 7 клас на Веди по БЕ. Бих искала да си проверя отговорите от стр. 81 до 98.

Супер фен Аватара на magiie
    Неска по математика (на класното) си направих всичкоо..

Утре ще ходя на село, заради именния ден на тати :P
    Just be yourself!

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Днеска всичко мина добре.
    Сега отивам след 20 минути на урок(Математика..)
    И когато свърши - КЕФФФФФФФФФФФФ!
    Другата седмица ще ми е 'баси гадната..
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Днес имам 6 на контролното по математика и 6 по български .Сега ще си решавам задачи и пробни изпити .(вижте тази песен http://www.youtube.com/watch?v=T0u5i...ailpage#t=115s)

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    леле хора баси якия ден! ^^
    ИМАМ 6 ПО БИОЛОГИЯ

И 6 ПО МАТЕМАТИКА

Град
    София
    Супер мега гига хипер уникално яккк ден
    Нямам нови оценки,не са ме изпитвали , но падаше такъв смяххх
    Охх имам мускулна треска даже
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

AAAAAAAAAAAAAAAAAA!ебаси шибания,гаден,ужасен,отвра ителен ден !!! без коментар просто иде ми да се гръмна -.-
    нищо не може да го компенсира...нито дори 6цата по физика която получих и тва че госпожата каза че ако продължавам така мога да се боря за 6 за годината,нито 60те точки на един тест по БЕЛ който правих [само първия модул де...тоест от 65 точки 60]

*ъм тая песента на Alexander Rybak не е зле,хубава е но не е моя стил XD слушам http://www.youtube.com/watch?v=StPL8...eature=related такива песни
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ^разказвай

Град
    Карлово <33
    http://www.youtube.com/watch?v=8NzHxvQU3Fo
    много хубава песен, с много смислен текст .
    http://www.youtube.com/watch?v=4N31oFeinFY
    попринцип не слушам песните на тази група, но след като пуснаха песента в един от епизодите на TVD ( когато Деймън убива Джесика ) направо се влюбих в нея . . мм звучи ми някакво такова... много перверзно !

Днес ми беше някакво супер тъпо, защото по химия ми се падна най-трудния тест, поне около мен бяха хора, които го бяха решавали и ми казаха нещата, които не знаех .
    По БЕЛ имам 60/65 точки и мисля, че направих доста силен преразказ, но ще видим .
    По Мат. доказвахме задачи и така .
    Довечера ще гледам Insidious на Джеймс Ван . Следобяд гледах The Others и направо гледах така: след края . Очаквам, че и след този ще ми е такава финзиономията .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Димитровград
    Страхотен ден!Класната по математика мина страхотно-реших всичко! И за перфектен завършек-избраха ме за шеф на болницата в града на деня на самоуправлението Умирам от кеф!!
    "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not." - Kurt D. Cobain

таа ето ги задачите за които ми трябва помощ...на бас че са страшно елементарни но просто не мога
    http://prikachi.com/images/970/3305970f.jpg
    http://prikachi.com/images/968/3305968v.jpg
    та тея 5те ми трябват най-много но ако може и тая :
    http://prikachi.com/images/969/3305969w.jpg ще съм много благодарна...просто не ги рабирам и тва е ! даде ми гигоспожат аот уроците и с удоволствие бих я помолила да ми ги обясни но е мааалко по строгаи въобще не искам да се излагам...

Град
    Карлово <33

просто нямаше как да не се похваля . . много ми харесва как стана .

Здравейте всичкиии.:Д Аз също съм 7 клас и ще следя темата.
    Между другото,в понеделник ще имаме ден на самоуправлението. Учениците ще бъдат учители и обратно.Мене ме избраха да съм заместник-директор( ) и учител по математика. Във вашите училища има ли такив дейности?
    П.С Като стана дума за музика - 1.28 HELL YEAH! http://www.youtube.com/watch?v=M3xfGMrXvYc

Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    таа ето ги задачите за които ми трябва помощ...на бас че са страшно елементарни но просто не мога
    http://prikachi.com/images/970/3305970f.jpg
    http://prikachi.com/images/968/3305968v.jpg
    та тея 5те ми трябват най-много но ако може и тая :
    http://prikachi.com/images/969/3305969w.jpg ще съм много благодарна...просто не ги рабирам и тва е ! даде ми гигоспожат аот уроците и с удоволствие бих я помолила да ми ги обясни но е мааалко по строгаи въобще не искам да се излагам...
    Същия тест съм го решавала..
    11-г
    12-б
    13-в) ,а) е грешно
    14-в)
    23-в)
    24-а)
    25-а)
    За решения съм страшно уморена иначе бих ти ги написала.
    Неска пробния по математика беше гадееен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си